- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
Uzanip dinlenince daha iyi oldum canim ama dun ve aksam kipir kipir hic durmadi. Simdi de hareketli ama rahatsiz edici degil. Sabah esimi metroya birakip eve dondum. Yuruyus olsun diye. Bugunde temizlik yapacagim. Doktorum surekli hareketli olmami istedi. Agri olunca dinleniyorum biraz sonra harekete devamBeyazmelek16 nasıl oldun? Merak ettim seni.
V vendetta42 inş önemli birşey yoktur. Gebe eğitimde bunun refleks kaynaklı olabileceğini, eğer olursa yarım kundak yapmanın iyi geleceğini söylemişlerdi. Senin bebeğinin de ondandır inş.
Ultrasonda +-200 falan oynuyormuş gerçekten ben 30.haftada 1900 küsürdü sevinmiştim 32de gittim 1815 çıktı bana düşük geldi doktor normal dediBenimde tam 32. Haftada 2 kiloydu bana da doktorum normal demişti yarın 34. Hafta oluyor tekrar gideceğim bakalım kaç olmuş
Burada hastane ve evin ile olan mesafe de önemli. Suyun sancın geldiğinde eşine haber verip hastaneye gelmesini söyleyebilirsin. Sen de o sırada hazırlıklarını tamamlar hastaneye gidersin. Sancılarının çoğunu evinde atlatmak da isteyebilirsin, o sürede eşin eve gelip yanında olur. Bunların hepsi birer alternatif sanırım bizzat yaşamadan tecrübe edemicez. Ama korkun tek başına hastaneye gitmekse bence korkulacak bir şey yok.Gunaydin kizlar, bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var. Yasadigim sehirde akrabamiz pek yok, dogum oncesi annem gelecekti ama ben bazi nedenlerle dogumdan hemen sonra gelmesini istiyorum. Esim baska ilcede calisiyor, isine servisle 1saat 15 dakikada gidiyor yani uzak bir yer. Taksi mesafesini bilemiyorum. Sizce esim yokken sancim, suyum vs gelirse tek basima taksiyle hastaneye gitmek zor olur mu? Yardim illa ki gerekir mi?
Mrb. İnş HAhyırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeişinizi.. Ben Bişey Merak ediyorum bu çatı muayenesi nasıl birşey ben henüz hiç vajinal muayene olmadım 33. haftalık hamileyim. Biraz bilgi verebilirmisiniz çok can yakan bir durum muKızlar nst ye girenler sancılarınız çıkıyormu kaç çıkıyor benim dün çok fena karnım ağrıdı doktora gittik nst de sancı çıktı a düzensiz doktora çatı muanesi yapmam lazım belki acilman olmuştur dedi ama baktı açılma yoktu eli kulağında annesi heran gelebilir dedi çok yakın acaba doğumum bi stres oldum
taskiyle 15-20 dakikada giderim sanırım hastaneye. ben de duruma göre bu iki seçeneği düşünmüştüm. aslında benden ziyade eşim korkuyor benim için. onu ikna etmeye çalışıyorumBurada hastane ve evin ile olan mesafe de önemli. Suyun sancın geldiğinde eşine haber verip hastaneye gelmesini söyleyebilirsin. Sen de o sırada hazırlıklarını tamamlar hastaneye gidersin. Sancılarının çoğunu evinde atlatmak da isteyebilirsin, o sürede eşin eve gelip yanında olur. Bunların hepsi birer alternatif sanırım bizzat yaşamadan tecrübe edemicez. Ama korkun tek başına hastaneye gitmekse bence korkulacak bir şey yok.
Şimdi geldim doktordan bugün tam 34+0 ım kilosu 2500 olmuş boyuda 46 cm genel olarak kilosu ve boyu haftasına uygun görünüyor, ancak karın çapı büyük oda karnında kist olduğu içinmiş ama şuanlık abartılı bir durum yokmuş, bakalım senin ki kaç çıkacakUltrasonda +-200 falan oynuyormuş gerçekten ben 30.haftada 1900 küsürdü sevinmiştim 32de gittim 1815 çıktı bana düşük geldi doktor normal dedibu hafta yine gidicem bakalım 34+ da kaç çıkacak
Bu konuda tecrübeli değilim ama hiç arkadaşın komşunda yok mu çok acil bir durumda en azından eşin gelene kadar çantanı taşıyacak seni yalnız bırakmayacak, o an nasıl olacak hiç bilinmez herkesin farklı oluyorGunaydin kizlar, bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var. Yasadigim sehirde akrabamiz pek yok, dogum oncesi annem gelecekti ama ben bazi nedenlerle dogumdan hemen sonra gelmesini istiyorum. Esim baska ilcede calisiyor, isine servisle 1saat 15 dakikada gidiyor yani uzak bir yer. Taksi mesafesini bilemiyorum. Sizce esim yokken sancim, suyum vs gelirse tek basima taksiyle hastaneye gitmek zor olur mu? Yardim illa ki gerekir mi?
Gunaydin kizlar, bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var. Yasadigim sehirde akrabamiz pek yok, dogum oncesi annem gelecekti ama ben bazi nedenlerle dogumdan hemen sonra gelmesini istiyorum. Esim baska ilcede calisiyor, isine servisle 1saat 15 dakikada gidiyor yani uzak bir yer. Taksi mesafesini bilemiyorum. Sizce esim yokken sancim, suyum vs gelirse tek basima taksiyle hastaneye gitmek zor olur mu? Yardim illa ki gerekir mi?
aslında kimseyi telaşa sokmak istemiyorum o an. tek endişem sancıları önceden yalancı sanıp fazla beklemek ve doğum vaktine az kalması. şimdi de kasılma ve sancılarım oluyor, bunlara bu kadar alıştıktan sonra gerçeğini nasıl ayırt edicem bilmiyorum.Bu konuda tecrübeli değilim ama hiç arkadaşın komşunda yok mu çok acil bir durumda en azından eşin gelene kadar çantanı taşıyacak seni yalnız bırakmayacak, o an nasıl olacak hiç bilinmez herkesin farklı oluyor
maşallah canım, kilosu boyu tam kararında. kist için olumlu düşünelim öyle olsun, ben de böbrek açıklığımızla ilgili yine aynı şeyi düşünüyorum. sağlıkla gelsinler..Şimdi geldim doktordan bugün tam 34+0 ım kilosu 2500 olmuş boyuda 46 cm genel olarak kilosu ve boyu haftasına uygun görünüyor, ancak karın çapı büyük oda karnında kist olduğu içinmiş ama şuanlık abartılı bir durum yokmuş, bakalım senin ki kaç çıkacakben üç gün önce başka doktora gittim kisti için ordaki doktor bana kilosunun 2145gr olduğunu söylemişti üç günde 350 gr almış olamaz büyük ihtimal cihaz faklılığı veya ölçüm farklılığından kaynaklanıyor
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım, eşimi ikna edersem ben çok kararlıyım bu konuda ama bakalım..Yalnız gitmek biraz stresli ve zor olabilir çanta taşıması vs de var bence yanında biri olması daha iyi olur imkan varsa.yoksa tabiki taksi şöforünden taşıma için yardım isteyebilirsin.ama hissettiğin an sancım artıyor hemen eşini ara bekle baktın beklerken olmuyor atla taksiye git yapacak bişe yok o zaöanb
elyaf diye biliyorum canım. polyester tercih etmedim ben. kayınvalidem pamuk yorgan yastık yaptırdı sağolsun. piyasada hazır satılanı da oluyor. ilk yıl daha çok uyku tulumu kullanmayı düşünüyorum bakalım.. ama tercih meselesi, başkalarını çok da takma kafana, her ikisinin de olumlu olumsuz özellikleri olabilir bence.Merhaba kızlar bebek için hazır yorgan alanlar yardımcı olur mu? Ben kapitone mikrofiber bebek yorganı aldım. Ama emin olamadım sonradan . Birde herkes bir şey soyluyor kafam karıştıı. Sizler ne kullancaksınkz. Birde bu elyaf mı oluyor? %100 polyester yazıyor üzerinde.
Gunaydin kizlar, bir konu hakkinda fikrinize ihtiyacim var. Yasadigim sehirde akrabamiz pek yok, dogum oncesi annem gelecekti ama ben bazi nedenlerle dogumdan hemen sonra gelmesini istiyorum. Esim baska ilcede calisiyor, isine servisle 1saat 15 dakikada gidiyor yani uzak bir yer. Taksi mesafesini bilemiyorum. Sizce esim yokken sancim, suyum vs gelirse tek basima taksiyle hastaneye gitmek zor olur mu? Yardim illa ki gerekir mi?
merhaba benim de ailem şehir dışında eşimde seninki gibi 50 dakikalık yerde çalışıyor benim annemde doğuma 1 hafta kala gelecek ama bebek erken gelirse mecbur taksiye bincem çantamı arkadan eşim eve uğrayıp getirir diye düşündüm arkadaşlar var ama onlarda çok yakında değil onların gelmesini beklersem geç olabilir inş.zamanında gelir bebişimtavsiyelerin için teşekkür ederim canım, eşimi ikna edersem ben çok kararlıyım bu konuda ama bakalım..
normalde eşyaları ayrı çantalar yapmıştım, sonradan taşıması kolay olsun diye küçük valize koydum hepsini, çok ağır değil alırım diye düşündüm şimdilik. taksiyi kapıya çağırcaz telefonla, hemen geliyor neyse ki. ama annemi ben çağırmasam da atlar gelir belki de boşuna plan yapıyorum.Canim mesafesi uzakmis esinin. Sen taksiye binersin ama esyalarin nolcak alamazsinki. Hem de tek basina taksiye gidemeyebilirsin. Imkanin varsa bence cagir annneni
maşallah canım büyümüş bebeğinŞimdi geldim doktordan bugün tam 34+0 ım kilosu 2500 olmuş boyuda 46 cm genel olarak kilosu ve boyu haftasına uygun görünüyor, ancak karın çapı büyük oda karnında kist olduğu içinmiş ama şuanlık abartılı bir durum yokmuş, bakalım senin ki kaç çıkacakben üç gün önce başka doktora gittim kisti için ordaki doktor bana kilosunun 2145gr olduğunu söylemişti üç günde 350 gr almış olamaz büyük ihtimal cihaz faklılığı veya ölçüm farklılığından kaynaklanıyor
inşallah canım. dün doktoruma sordum sezaryen mi normal mi ne zaman belli olur diye, doğuma bir hafta kala dedi. kilomuz, kafa çapımız önde. sancılar kasılmalar son iki haftadır giderek artıyor. doğum tarihini kestirme gibi bir şans da yok. doğuma bir hafta kala derken biraz anlamsız oldu sanki. bu gidişle kendi başımızın çaresine bakıcaz canım.merhaba benim de ailem şehir dışında eşimde seninki gibi 50 dakikalık yerde çalışıyor benim annemde doğuma 1 hafta kala gelecek ama bebek erken gelirse mecbur taksiye bincem çantamı arkadan eşim eve uğrayıp getirir diye düşündüm arkadaşlar var ama onlarda çok yakında değil onların gelmesini beklersem geç olabilir inş.zamanında gelir bebişim
Elle yapılıyor canım ben biraz kendimi fazlası kast kendimi acıdı baya bağırdım eşim kapıda sesimi duymuş:-((Mrb. İnş HAhyırlısıyla sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeişinizi.. Ben Bişey Merak ediyorum bu çatı muayenesi nasıl birşey ben henüz hiç vajinal muayene olmadım 33. haftalık hamileyim. Biraz bilgi verebilirmisiniz çok can yakan bir durum mu(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?