- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Normal doğum düşündüğüm için çok kilolu olmaması iyi aslında şuanda tam haftasında gidiyor bence sen yemene içmene dikkat et zaten bebişlerimiz bizden yeteri kadar beslenir, yarın sana haber veririm kaç kilo olduğunuMaşallah Can'ım Merak ediyorum bende aslında sabredip beklesem
korkmaz060606 canm Allah muhammet bebeği sağlıkla doğmasını nasip etsin, kendini çok yıpratma iyi düşün ki bebeğinde etkilenmesin, benim bebeğimde kız ve yumurtalıklarında kist oluşmuş ama ben moralimi bozmuyorum inşallah eriyecek erimezse de doğumdan sonra bir operasyon geçirecek, Allah çaresiz dert vermesin inşallah
Kizlar bugun ilk defa yalanci sanci yasiyorum galiba. Zeynep surekli kaburgalarimin altinda ve top gibi bir yerde duruyor. Surekli ittiriyor kaburgalarima. Belim agriyor, vajinada asiri baski hissediyorum ve adet agrisi gibi agrim var. Hayirlisi artik
İnşallah eriyip gider Can'ım dediğin gibi Allah çaresiz dert vermesin benim bebiş kız onda 20 haftalarda kalbinde delik var demişti doktor git gide azaldı kayboldu çok şükür seninkinde geçer inşallahkorkmaz060606 canm Allah muhammet bebeği sağlıkla doğmasını nasip etsin, kendini çok yıpratma iyi düşün ki bebeğinde etkilenmesin, benim bebeğimde kız ve yumurtalıklarında kist oluşmuş ama ben moralimi bozmuyorum inşallah eriyecek erimezse de doğumdan sonra bir operasyon geçirecek, Allah çaresiz dert vermesin inşallah
Bazen kendimizi bu kadar dinlememiz lazım yoksa gereksiz kuruntular yapabiliyoruz, kalça çıkığı olsa doktor bunu görür sanırım sen bence kafanı kurcalama, inşallah hiç bişey yoktur merak etmeArkadaşlar sizde de oluyor mu arada karnımdan çıt diye ses geliyor parmak çıtlaması gibi şimdi yine oldu nette bakayım dedim canım sıkıldı yani öyle duyanlar var tabiki kesin olmamakla birlikte kalça çıkıklığı olabilineceği söyleniyor tedirgin oldum keşke bakmasaydım
İnşallah canm bende eriyeceğine inanıyorum, doğum anında bile eriyenler varmış, son ana kadar umut kesilmezPeygamber sünneti kötü bişey değil inşallah öyledir cnm tekrardan hafif sünnet ediyorlar geçiyo benim bildiğim çok geçmiş olsun inşallah kuruntularımız yersizdir...
Cnm bende okuduklarımdan sende kist var zannettim bebektemiymiş allahın izniyle oda dediğin gibi eriyip gider operasyona gerek kalmaz geçmiş olsun. ..
Çok geçmiş olsun bende oğluna dua ediyorum inşallah bir sorun çıkmazKızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah
İnşallah canm zaten bu kistler 32. Haftalarda olur 37-40. Haftalarda genelde kaybolurmuş, benimde öyle olur inşallah, sende inşallah sağlıkla prensesini kucağına alırsınİnşallah eriyip gider Can'ım dediğin gibi Allah çaresiz dert vermesin benim bebiş kız onda 20 haftalarda kalbinde delik var demişti doktor git gide azaldı kayboldu çok şükür seninkinde geçer inşallah
Bazen kendimizi bu kadar dinlememiz lazım yoksa gereksiz kuruntular yapabiliyoruz, kalça çıkığı olsa doktor bunu görür sanırım sen bence kafanı kurcalama, inşallah hiç bişey yoktur merak etme
İnşallah canm bende eriyeceğine inanıyorum, doğum anında bile eriyenler varmış, son ana kadar umut kesilmez
Kizlar bugun ilk defa yalanci sanci yasiyorum galiba. Zeynep surekli kaburgalarimin altinda ve top gibi bir yerde duruyor. Surekli ittiriyor kaburgalarima. Belim agriyor, vajinada asiri baski hissediyorum ve adet agrisi gibi agrim var. Hayirlisi artik
Duzenli degil iste sanci. Ayaktaydim sonra utu yaptim cok kotuydu o aralar. Simdi uzandim biraz baski yok su anda ama adet agrisi gibi agri ve biraz bel agrisi var. Daha hazir hissetmiyorum kendimi. Gelmesin Zeynep hanimAy bu Zeynep geliyor olmasın sakın
O citcit sesleri bende de oluyor canim gunde 1 veya 2 kere filan. Doktoruma soyledim guldu bebisin eklemlerinden geliyordur dediKalça çıkıklığı karından belli olmuyor galiba cnm doğumdan sonra çekilen ultrason la anlaşılıyor genelde ama bazen bariz belli oluyor.. İnşallah değildir Rabbim dermansiz dert vermesin ama tedirgin oluyor işte insan. Ben panik birisiyim ne yazıkki bıktım kendimden
İnşallah öyledir cnm diğer oğlumda hiç duymadım bunda bi tuhaf geldi bana birine deyince de sanki gülecek beni diye söylemedim de eşime bile bi o eksikti dicek :)O citcit sesleri bende de oluyor canim gunde 1 veya 2 kere filan. Doktoruma soyledim guldu bebisin eklemlerinden geliyordur dedi
Kötüyü çağırma hiç bir sıkıntısı yoktur inş . Kuzenimin çocuğu öyleydi nohut bile yanında büyük kalıyordu inan 7 8 aylım olana kadar da oyleydi dr dr gezdi hepside sıkıntı yok dedi düzelür dedi 2 3 aylıkken de sünnet ettiler belki büyür diye çock şuan 5 yaşında filan bi sıkıntısı yok düzeldiKızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah
Allah razı olsunÇok geçmiş olsun bende oğluna dua ediyorum inşallah bir sorun çıkmaz
Bebis bas asagi dondugunde yukari daha az baski yapinca rahatlarmis bazilari. Belki bundandir dedim ama bilemem tabi canim. Ben giderek agirlasiyorum, bi yandan da sicaklar zorluyor, astimim artiyor. Umarim doguma kadar surer bu durumun, en kolayindan da guzel bi dogum hikayen olur insallah.Selam kızlar 35 haftalık hamileyim bir hafifleme oldu bende sanki hamile değilmişim gibi. Çok şükür bebeğimin haraketleri iyi neden böyle hissediyorum ki sizede oluyormu böyle
Olabilir canim. Iliskiyi de sordum normal doguma bi zarari ya da yarari yokmusO zaman seninki farklı canım benim rahim ağzını yarım kapatıyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?