Guzel haberlerle gel canim. Dikisi ozeldeki dr.a sordugumda zaten artik hep estetik dikis yapiliyor demisti. Yani kendinden ipi kaybolan dikis. Tabi yine de sor sen. Haberlerini bekliyiruzBugun de bizim kontrolumuz vaar
Doktora gidince sunlari sormayi dusunuyorum
-Dogumdan ne zaman sonra spora baslayabilirim , korse kullanmali miyim, sezeryan dikisini nasil atiyorsunuz 4tip varmis cunku en iyisi kaybolan dikis ile atilanmis,bir dee gebeligimden once lazer epilasyona gidiyordum ona tekrar ne zaman devam edebilirim
Aklimda bunlar var
Yine seftali suyu icip gidicem oncekinde icip gidince kipir kipir yapti cunku
Arkadaşlar prima 1 numara 2-5 kilo prima 2 numara 3-6 kilo hangisini aldınız yada alırsınız ben 2 numara aldım Bebek 3 kilo şuanda allah nasip ederse 3.200 doğsa diyorum 2 numara büyük mü gelir.1 numara mı alsaydım?
Aynen bende oyleyim canim. 2 hafta kaldi bebegin gununu doldurmasina heran gelebilir yani. Bugun agladim durdum esimde teselliyle ugrasti. Nirmal dogumun acisindan sezeryanin sonrasindan korkuyorum. Doktorum haftaya muayne edip nasil olacagini soyleyecek. Dunku kontrolde normal dogumda adet agrisinin 50 kat fazlasini yasayabilirsin dayanabilecekmisin diye sordu. Aklimdan çıkmıyor. Kafamda hep deli deli dusunceler. Ya dogumda bebege yada bana birsey olursa diye dusunup agliyorum. Bu psikolojiyle ne kadar idare etcem bilmiyorum
Canim doktorum bana belinden gelen bir agriyla karnin sertlesecek demisti. Belinde agrida var mi. Ben daha birsey yasamadim tarif edemiyorum ama doktorun soylemi bu
Ben daha hastanenin kapısından bile uğramadımYaa canım sen yazdıkça acaba uyku sersemi kendim mi yazdım diyorumçocuklar aynı bizim rahatlık aynı tarihler aynı bi tek cinsiyetler farklı :)) ya bende doğum yapanların yazdığı tüm belirtiler var taş gibi bi karın falan gündüz yumuşuyo gece semsert psikolojik mi sona yaklaştık mı ben de hamileliğimin başından beri kontrol dışında hiç hastaneye gitmedim Ay Allah muhtaç da etmesin bi doğururken gidelim hatta o da mümkünse kontrole gittiğimde hastanede suyum gelsin bidaha git gel beni uğraştırmasın
Çok yararlı sorular:) cevaplarını bizle de paylaş mutlaka:)Bugun de bizim kontrolumuz vaar
Doktora gidince sunlari sormayi dusunuyorum
-Dogumdan ne zaman sonra spora baslayabilirim , korse kullanmali miyim, sezeryan dikisini nasil atiyorsunuz 4tip varmis cunku en iyisi kaybolan dikis ile atilanmis,bir dee gebeligimden once lazer epilasyona gidiyordum ona tekrar ne zaman devam edebilirim
Aklimda bunlar var
Yine seftali suyu icip gidicem oncekinde icip gidince kipir kipir yapti cunku
Canım benim yaa bu ağrılı halinde bizlere tavsiyelerini, tecrübelerini iletiyorsun, çok teşekkür ederim, o zaman biberonu almakla iyi ettik, maşallah süütünün bol olmasına nasıl sevindim, sağıyor musun peki canım, süt bolken stok yapmak iyi diyen de çoktu.kızlar bu arada üç günlük emzirme tecrübesinden sonra şunu demek istiyorum. kesinlikle bilen biri yardım etsin. onlar meme ucunu farklı tutup bebeğin ağzına koyuyolar ben tek hayatta yapamaz dım. bu aradasinemnur seninle şırınga mı kaşıkla mı meselesini konuşmuştk. ilk gün geceye kadar bir görevli şırıngayla bebeğime biraz mama verdi. bu arada hep memeye tutuyoruz ama almıyor. gece gelen görevli biberonu dayadı biz birbirimize girdik. bana dediği şırıngada damağı gelişmez emme yeteneği zaten zayıf öğrenemez. biberonla öğrenir. dediğ gibi oldu . biberondan sonra kalan birkaç damlayı meme uçlarına hemen döküp denedim hemen tuttu. şu an o kadar süt doldu ki ağrıdan uyuyamıyorum. sağlıkla kalın
Dualarım sizinle olacak.. İnşallah yoluna girer korktuğun olmaz Allah yardımcınız olsunKızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah
Geçmiş olsun canım. Dualarımızdasın, inş doğduğunda herşey normal olur.Kızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah
Kızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah
İnşallah ama özelede gidiyoruz bu yüZden ankaranın en iyi hastanesi ultrsonda 4 boyutlu bilmiyorum doktor hani mutlaka bişi var gibi konuluyo küveZden gelan bahsetti Rabbim bilir tabi şükür ailede hiç bir genetik problem yok ama korkuyorum işte dua edin nolurCanim gecmis olsun. Belkide sorundan ziyade kucuktur sadece. Benim arkadasimin oglununki de cok kucuktu hatta dugme gibi biseydi sunnet de yaptilar dogduktan bir muddet sonra. Cisini yaparken falan sapmalar oluyor,birde goruntude cok kucuk ama baska sekilde bi problem olmuyor.(yani onunkinde oyleydi) kucuklugune takilma zaten vucut yapisina gore gelisecektir ile ride. Gonlunu ferah tut Allah buyuktur,her sikintinin bir caresi muhakkak vardir.
İnşallah Allah razı olsunGeçmiş olsun canım. Dualarımızdasın, inş doğduğunda herşey normal olur.
İnşallah ama özelede gidiyoruz bu yüZden ankaranın en iyi hastanesi ultrsonda 4 boyutlu bilmiyorum doktor hani mutlaka bişi var gibi konuluyo küveZden gelan bahsetti Rabbim bilir tabi şükür ailede hiç bir genetik problem yok ama korkuyorum işte dua edin nolur
Gecmis olsun cnm.Dualarimiz sizinle.Allahim insallah kucaginiza saglikli bir sekilde aldirmayi nasip etsinKızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah
Ben varım canım 35 haftalik olana kadar hiç bir problemim yoktu ilk nişanim geldi ondan sonra pembe kan doktora gittik karından ve vajinal bakti nişanın gelmiş rahim ağzı yumuşak dedi sonrada plasentayi gösterdi rahim agzini yarım kapatiyordu kontrollerim 1 haftada bire dustu arada pembe kanamalarim oluyor gene perşembe gecesi hastanedeydik bu yüzden o zaman başka doktor baktı sadece kordon aşağıda plasenta yukarıda dedi o kadar. Rahim agzini tam kapatiyorsa normal doğum yapamazmisiz yarım kapatiyorsa olabilirmis ama anne için kan kaybı fazla olurmus ben o yüzden sezeryan isteyecegim kan değerim zaten dusuk düzelme ihtimali de çok dusukmus rahim büyüdükçe plasentayi yukarı çekermiş bol bol dinlen ağır işlerden kaçın fazla ayakta kalma yukarılara uzanma iliski yasak dedi doktorum benim yüksek ihtimal 1 hafta sonraya sezeryan tarihi vercek çünkü oyle demişti düzelme olmazsa diye zaten kordon bebeğin boynuna yakın yerde duruyor evhamla yaşar oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?