Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Guzel haberlerle gel canim. Dikisi ozeldeki dr.a sordugumda zaten artik hep estetik dikis yapiliyor demisti. Yani kendinden ipi kaybolan dikis. Tabi yine de sor sen. Haberlerini bekliyiruz

3300 ve 52 cm kızımda 1 numara gerekmişti. Diğeri başta biraz büyük olabilir...

Epiduralli normal doğum seceneği hastanende varsa hiç korkma. Ben kaşımı aldıramam acıdan ama normal doğumu yaptım! Epidural de bende tam tutmamıştı üstelik. Bir arkadaşım epiduralle neredeyse hiçbir şey hissetmedim demişti. Zaten video görüntüleri vardı doğumda, bildiğin poz veriyordu

Canim doktorum bana belinden gelen bir agriyla karnin sertlesecek demisti. Belinde agrida var mi. Ben daha birsey yasamadim tarif edemiyorum ama doktorun soylemi bu

Yok canım ağrı şeklinde gelmiyor. Bebek toparlanıp aşağıya korkunç bir baskı yapıyor. Şimdide sol kasıkta regl sancısı gibi ufak ufak sızılarım var
Doğuramadım gitti

Ben daha hastanenin kapısından bile uğramadım bıktım vallahi kıpır kıpır içerde. Bu kadar dar alanda tepinince haliyle derimiz geriliyor

Çok yararlı sorular:) cevaplarını bizle de paylaş mutlaka:)

Canım benim yaa bu ağrılı halinde bizlere tavsiyelerini, tecrübelerini iletiyorsun, çok teşekkür ederim, o zaman biberonu almakla iyi ettik, maşallah süütünün bol olmasına nasıl sevindim, sağıyor musun peki canım, süt bolken stok yapmak iyi diyen de çoktu.

Kızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah

Dualarım sizinle olacak.. İnşallah yoluna girer korktuğun olmaz Allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun canım. Dualarımızdasın, inş doğduğunda herşey normal olur.

Canim gecmis olsun. Belkide sorundan ziyade kucuktur sadece. Benim arkadasimin oglununki de cok kucuktu hatta dugme gibi biseydi sunnet de yaptilar dogduktan bir muddet sonra. Cisini yaparken falan sapmalar oluyor,birde goruntude cok kucuk ama baska sekilde bi problem olmuyor.(yani onunkinde oyleydi) kucuklugune takilma zaten vucut yapisina gore gelisecektir ile ride. Gonlunu ferah tut Allah buyuktur,her sikintinin bir caresi muhakkak vardir.

İnşallah ama özelede gidiyoruz bu yüZden ankaranın en iyi hastanesi ultrsonda 4 boyutlu bilmiyorum doktor hani mutlaka bişi var gibi konuluyo küveZden gelan bahsetti Rabbim bilir tabi şükür ailede hiç bir genetik problem yok ama korkuyorum işte dua edin nolur

Insallah sorunsuz bir dogumun,herseyiyle eksiksiz bir bebisin olur. Dualarim seninle canim.

Gecmis olsun cnm.Dualarimiz sizinle.Allahim insallah kucaginiza saglikli bir sekilde aldirmayi nasip etsin

Eveet biz doktorumuzdan geldik 50cm ve 2780 gr olmus kizimiz.
Sorularimi da sordum ;
-korseyi dogumdan birkac gun sonra kullanmaya baslayabilirmisim cok asiri siki olmamak kaydiyla. Ancak korse karin toplanmasinda pek ise yaramaz sadece agrilarini hafifletir sarsintiyi onledigi icin dedi. Izin cikti yanii.
-Spor yapabilirmiyim dedim , o bana zaten bazi pilates hareketleri gostericekmis dogumdan sonra yapabilmem icin. Hafif hafif hareketler yani. Ancak mekik vs gibi zorlayici hareketler icin en az 3ayin gecmesini beklemen lazim dedi.
-Sezeryan dikisi icin de estetik dikis yapiyoruz dedi.
-Lazer epilasyon konusunu sormayi unuttum ama donuste bana lazer uygulayan kadini gordum o da dogumdan 3ay sonra baslarsin dedi.

Canim bugun devletteki dr uma sordum plasentanin onde olmasinin normal doguma bir zarari yok dedi. Ama ctesi ozeldeki dr uma da gidecegim ona da sorcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…