• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Eveet biz doktorumuzdan geldik 50cm ve 2780 gr olmus kizimiz.
Sorularimi da sordum ;
-korseyi dogumdan birkac gun sonra kullanmaya baslayabilirmisim cok asiri siki olmamak kaydiyla. Ancak korse karin toplanmasinda pek ise yaramaz sadece agrilarini hafifletir sarsintiyi onledigi icin dedi. Izin cikti yanii.
-Spor yapabilirmiyim dedim , o bana zaten bazi pilates hareketleri gostericekmis dogumdan sonra yapabilmem icin. Hafif hafif hareketler yani. Ancak mekik vs gibi zorlayici hareketler icin en az 3ayin gecmesini beklemen lazim dedi.
-Sezeryan dikisi icin de estetik dikis yapiyoruz dedi.
-Lazer epilasyon konusunu sormayi unuttum ama donuste bana lazer uygulayan kadini gordum o da dogumdan 3ay sonra baslarsin dedi.
:KK49:
merhaba maşallah bebeğine:nazar:
bende doğum sonrası lazere başlamayı düşünüyorum çoğaldı çünkü:oops:
benim bebiş 32 haftalıkken 2 kiloydu doktor normal demişti kilosuna ama ben acaba küçükmü diye düşündüm bir sonraki kontrolüm haftaya 34 haftalık olcak inş.senin 32 lerde kaç kiloydu hatırlıyor musun şimdiden teşekkürler.

ayyyy sorma canım o ayrı bir telaş oldu.ilk kardeşime söyledim foto yolladım kimin diyor :KK66: ne çocuğu nerden çıktı . nasıl 9 ay sakladın :KK49: annem akşama doğru kendine geldi aradı şoktan ancak çıkmış :KK45::KK45: tabi arkasından telefonlar susmadı . birde evlat edindiniz esprisi. allahtan tapu gibi hamile fotolarım var. birde bebiş bana çok benzyor kim foto grse benim küçüklüğüme benzetiyor. benim de dediğim burada geneli sarışın böyle esmer çocuk evlat edinmek istesem yok bile :KK53::KK53:
Maşallah hayran kaldım iradene Nasıl sakladın annenden bide hiçmi görüşmediniz 9ay boyunca.Ben asla saklayamazdım eşimde bende biri sorsada anlatsa diye konu açıyorduk ilk haftalarda haykırmak istiyorduk resmen bebeğimizi
ayyyy sorma canım o ayrı bir telaş oldu.ilk kardeşime söyledim foto yolladım kimin diyor :KK66: ne çocuğu nerden çıktı . nasıl 9 ay sakladın :KK49: annem akşama doğru kendine geldi aradı şoktan ancak çıkmış :KK45::KK45: tabi arkasından telefonlar susmadı . birde evlat edindiniz esprisi. allahtan tapu gibi hamile fotolarım var. birde bebiş bana çok benzyor kim foto grse benim küçüklüğüme benzetiyor. benim de dediğim burada geneli sarışın böyle esmer çocuk evlat edinmek istesem yok bile :KK53::KK53:

kızlar merhaba benim bir sorum olacak. Ben de 34+3 günlük hamileyim ama su sın zamanlarda o kadar cok soguk ve buzlu su içiyorum ki kendime hakim olamıyorum. benim gibi olan var mı aranızda ya da bir zararı var mıdır deneyimli anneler bilirler belki.
Ben Dr uma sormuştum soğuk su içmenin bir zararı yokmuş ama son dönemlerde hasta olmamaya dikkat et canım soğuk su iç ama buzlu su içme bence

Bunu bile yapamıyoruz. Ölelim biz. :işsiz:

image.jpeg

Kızlar nst ye girenler sancılarınız çıkıyormu kaç çıkıyor benim dün çok fena karnım ağrıdı doktora gittik nst de sancı çıktı a düzensiz doktora çatı muanesi yapmam lazım belki acilman olmuştur dedi ama baktı açılma yoktu eli kulağında annesi heran gelebilir dedi çok yakın acaba doğumum bi stres oldum

Kızlar merhaba bende 34 haftalık hamileyim nasipse eylül annesi olucam sizden bir ricam olucak bebeğimin bir sorunu var cinsel organı gelişmiyor sanıyoruz amniyosentez yapıldı 3 ay evvel dna sında şükür hiçbir sorun yok bebeğimiz erkek yumurtalıkları normal görünüyo yalnız penisi hem çok ufak hemde doktorun dediğine göre aşağı doğru doğmadan kesin bişey diyemiyorlar doktorum peygamber sünneti olabilir dedi ama daha kötüsündende çok korkuyoruz kimin duası kabul olur bilinmez hamilelerin duası geri çevrilmrzmiş nasip olursa adını muhammed düşünüyorum oğluma dua ederseniz çok sevinirim şimdiden Rabbim hepinizi sağ salim kurtarsın sağlıkla inşallah

canim oncelikle rabbim hayirli dogumlar nasib etsin. peygamber sunnetli bebek sahibi bir arkadasim yanlis mudahale konusunda sorun yasadi ve bebegi (neyse ki ilk doktorun mudahalesinden sonra bir parca deri kalmisti) ikinci bir operasyon gecirmek durumunda kalmisti. hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama eger istanbuldaysaniz yeditepe unv hastanesi cocuk urologu selami beyle durumu mutlaka konusun. bahsettigim arkadasin bebeginin duzeltme ameliyatini kendisi yapti. hizli ve ilk elden dusunulmeden yapilan bir mudahale sonrasinda baska seylere sebep olabiliyor. cozulebilen bir durum lutfen simdiden kendinizi uzmeyin.

canim oncelikle rabbim hayirli dogumlar nasib etsin. peygamber sunnetli bebek sahibi bir arkadasim yanlis mudahale konusunda sorun yasadi ve bebegi (neyse ki ilk doktorun mudahalesinden sonra bir parca deri kalmisti) ikinci bir operasyon gecirmek durumunda kalmisti. hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama eger istanbuldaysaniz yeditepe unv hastanesi cocuk urologu selami beyle durumu mutlaka konusun. bahsettigim arkadasin bebeginin duzeltme ameliyatini kendisi yapti. hizli ve ilk elden dusunulmeden yapilan bir mudahale sonrasinda baska seylere sebep olabiliyor. cozulebilen bir durum lutfen simdiden kendinizi uzmeyin.
Ben ankaradayım çok iyi bir doktor bulduk ama doğmadan ne olduğu bilinmiyor inşallah tedavisi mümkün bişeydir tek korkumuz o yoksa peygamber sünneti olsa yine şükür bi şekilde tedavisi var bekleyip Rabbime duadan başka çaremiz yok çok sağolun

Kızlar nst ye girenler sancılarınız çıkıyormu kaç çıkıyor benim dün çok fena karnım ağrıdı doktora gittik nst de sancı çıktı a düzensiz doktora çatı muanesi yapmam lazım belki acilman olmuştur dedi ama baktı açılma yoktu eli kulağında annesi heran gelebilir dedi çok yakın acaba doğumum bi stres oldum
55-70 arası çıkıyor benim, ama serum iğne vs kesiliyor.

Kızlar daha önce de bahsetmiştim, ev arıyorduk. Sonunda iyi mi oldu kötü mü bilmiyorum ama bulduk. Doğuma yani 40 haftanın dolmasına 16 gün var. Acil taşınmam gerekiyor. Önerebileceğiniz bir nakliye firması var mı İstanbul'da? olbey olbey taşınmıştın sen ama memnun kalmamıştın diye hatırlıyorum. Var mı bir önerin?

32. haftadan beri her hafta nst'ye giriyorum ama hiç sancım çıkmıyor.
Genelde 17 ile 20 arası. Bebek hareket ettiğinde oda sadece 40 çıktı. Sonra hemen düşüyor.

Selam hanımlar, doktordan şimdi geldim. Son haftalara girdiğimiz halde bebeğim 2-3 hafta önde gidiyordu. Normal doğuma engel olacak diye korkuyordum ve kendimce tatlıyı, hamurişini kesmeye çalışıyordum. Hep de aklımdaydı nasıl olacak diye. Bu kontrolde 10 gün önce çıktı ölçümler. 36+6 haftadayım ama 38gibi görünüyor. 3575 gram olmuş maşallah. Yine önde dediğim gibi, ama eskisi kadar değil. Suyu nst si de iyi olunca haftada bir görüşmeye devam edicez dedi doktor. Girdiğim gibi napıcaz, normal doğumda ısrarcı mısın diye sordu. Ben de sezaryan istemiyorum ama kısmet dedim. Yani sezaryan istesem belki de hemen alabilirdi kilosu iyi diye. Erken gelebilir ağırlığının yaptığı baskıyla dedi bir de. Erken gelirse sorun olmaz benim için =) hayırlısıyla gelsinler de..

benim bebiş 32 haftalıkken 2 kiloydu doktor normal demişti kilosuna ama ben acaba küçükmü diye düşündüm bir sonraki kontrolüm haftaya 34 haftalık olcak inş.senin 32 lerde kaç kiloydu hatırlıyor musun şimdiden teşekkürler.

Ay hiic hatirlamiyorum canim ya 32de 2kg olmasi bence iyi ,doktorum zaten bebegin dogumda 2500 ile 3500 kg arasinda olmasini isteriz dedi. Seninki de benim haftalarda o kiloya gelir diye dusunuyorum :KK16:

Benimde tam 32. Haftada 2 kiloydu bana da doktorum normal demişti yarın 34. Hafta oluyor tekrar gideceğim bakalım kaç olmuş:KK200:

Back