• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Halâ hastanede misiniz canim.
evet canım maalesef salı çıkıyorum. refakatçi kalması da yasak tek çok zor oluyor. güya hemşireler var ama her defasında bebeği yatağından alıp koymak için çağıramıyorsun zor oluyor. allahtan eşim sabah geliyor akşam ona kadar yardım ediyor. :KK76:sezeryanda becerikli birileri mutlaka olmalı yanınızda bence

kızlar bu arada üç günlük emzirme tecrübesinden sonra şunu demek istiyorum. kesinlikle bilen biri yardım etsin. onlar meme ucunu farklı tutup bebeğin ağzına koyuyolar ben tek hayatta yapamaz dım. bu arada sinemnur sinemnur seninle şırınga mı kaşıkla mı meselesini konuşmuştk. ilk gün geceye kadar bir görevli şırıngayla bebeğime biraz mama verdi. bu arada hep memeye tutuyoruz ama almıyor. gece gelen görevli biberonu dayadı biz birbirimize girdik. bana dediği şırıngada damağı gelişmez emme yeteneği zaten zayıf öğrenemez. biberonla öğrenir. dediğ gibi oldu . biberondan sonra kalan birkaç damlayı meme uçlarına hemen döküp denedim hemen tuttu. şu an o kadar süt doldu ki ağrıdan uyuyamıyorum. sağlıkla kalın

Ay deliricem kızlar
Vampir bugün çok fazla toplanıp kasılıyor resmen nefesim kesildi 1 saattir.
Sanki vajinadan çıkacakmış gibi bir his var. Batmalar oluyor, hani sistit olursunuzda sürekli çiş yapma isteği olur ya aynı öyle:KK57:
Bu mu sancı kasılma dedikleri. Hiç durmuyor bu kasılma hissi ve karnım taş oldu. :KK57: Tırsıyorum:confused:
Canim doktorum bana belinden gelen bir agriyla karnin sertlesecek demisti. Belinde agrida var mi. Ben daha birsey yasamadim tarif edemiyorum ama doktorun soylemi bu

evet canım maalesef salı çıkıyorum. refakatçi kalması da yasak tek çok zor oluyor. güya hemşireler var ama her defasında bebeği yatağından alıp koymak için çağıramıyorsun zor oluyor. allahtan eşim sabah geliyor akşam ona kadar yardım ediyor. :KK76:sezeryanda becerikli birileri mutlaka olmalı yanınızda bence
Neden refakatçiye izin vermiyolar ki.zaten ameliyatlisin sen.agrin sızın vardir.bebişin için de senin için de zor oluyodur şimdi

kızlar bu arada üç günlük emzirme tecrübesinden sonra şunu demek istiyorum. kesinlikle bilen biri yardım etsin. onlar meme ucunu farklı tutup bebeğin ağzına koyuyolar ben tek hayatta yapamaz dım. bu arada sinemnur sinemnur seninle şırınga mı kaşıkla mı meselesini konuşmuştk. ilk gün geceye kadar bir görevli şırıngayla bebeğime biraz mama verdi. bu arada hep memeye tutuyoruz ama almıyor. gece gelen görevli biberonu dayadı biz birbirimize girdik. bana dediği şırıngada damağı gelişmez emme yeteneği zaten zayıf öğrenemez. biberonla öğrenir. dediğ gibi oldu . biberondan sonra kalan birkaç damlayı meme uçlarına hemen döküp denedim hemen tuttu. şu an o kadar süt doldu ki ağrıdan uyuyamıyorum. sağlıkla kalın
Aaa süpermiş .:KK76:insallah hep böyle devam eder canim.bol bol gelir sütün

Neden refakatçiye izin vermiyolar ki.zaten ameliyatlisin sen.agrin sızın vardir.bebişin için de senin için de zor oluyodur şimdi
yok canım ya dedikleri şu birşey olursa zile bas biz geliriz. gece emzirdim yatağa koydum öksürdü korktum zile basıp onları mı beklicem aniden kalktım dikişlerim ağrıyor doğal olarak. sadece gündüz izin veriyolar.saçma bir sistem

Günaydıııınn kızlarrrrrr... Gecelerii uyuyabiliyorum artıkkk :) gündüzleri de şu hazırlamaya geç kaldıgım oglumun eşyaları benim eşyalarım süsler falan derken vakit geciyor o yüzden geceleri pek aktif degilim buralarda yorgunluk uyuytuyor hemen .. Ama akşamları tek tek okuyorum yazdıklarınızı bebege olan arkadaşlara Allahh analı babalı büyütmeyi nasip etsin tebrik ederiiim hepsinii.. Bugun randevumuz var sezeryan tarihimiz belli olucak inşallah.. Ne zaman sorsam doktora o konuları konuşucaz daha var diyor bugunde derse eeee yeter be diycem :oha::skandal:mutlka sormam gereken birşeyler varmı sezeryanla dogum yapıcak arkadaşlar yapmış olanlarr. Aa bak şunu unutmadan sor dediklerinizz varsa alabilirmiyim?

yok canım ya dedikleri şu birşey olursa zile bas biz geliriz. gece emzirdim yatağa koydum öksürdü korktum zile basıp onları mı beklicem aniden kalktım dikişlerim ağrıyor doğal olarak. sadece gündüz izin veriyolar.saçma bir sistem

Bu tur tedbirler bize abarti geliyor ama yasanmis bisi vardir ki gece refakatcisi izni yoktur diye dusunuyorum ben hep. Ablam rusyada dogurdu kadin hastanesi ayri ve baba bile giremiyordu 5 gun. Ama bakim ve anneyi dinlendirme olayi cok basariliydi.

Ani hreket etmemeye calis diicem ama acil bisi olunca da yapacak bisi kalmiyo sen de haklisin :/

Bu gecede doğurmadım :KK70:
Ama kasılmalar yüzünden uyuyamıyorum :KK12:

Duş aldım biraz daha rahatladı karnım ama vampir hala çok aktif içeride. Ben nst olayına hiç girmedim. Birde acile falan kalkıp gitmek inan çok zor geliyor :KK70:
Hani bir su nişan vs gelse anca o zaman giderim sanırım. Ben dr rahat ben ondan rahat :KK70: sadece biranda farklı şeyler olduğunu anlayınca heyecan yapıyorum :KK45:

Bana antibiyotik verdi son kontrolde ama mantar yapıyor diye kullanmadım. Alerjim var bazılarına. Bugün öğlen arayıp başka vermesini isteyeceğim. Hoş üşütmeye dair hiç bir belirtimde yok.

Yaa canım sen yazdıkça acaba uyku sersemi kendim mi yazdım diyorum :KK70: çocuklar aynı bizim rahatlık aynı tarihler aynı bi tek cinsiyetler farklı :)) ya bende doğum yapanların yazdığı tüm belirtiler var taş gibi bi karın falan gündüz yumuşuyo gece semsert psikolojik mi sona yaklaştık mı ben de hamileliğimin başından beri kontrol dışında hiç hastaneye gitmedim Ay Allah muhtaç da etmesin bi doğururken gidelim hatta o da mümkünse kontrole gittiğimde hastanede suyum gelsin bidaha git gel beni uğraştırmasın :KK73:

Canım bravo valla sana tek başına çok güzel idare ettin maşallah sütünün gelmesine de çok sevindim

Bugun de bizim kontrolumuz vaar :KK49:
Doktora gidince sunlari sormayi dusunuyorum
-Dogumdan ne zaman sonra spora baslayabilirim , korse kullanmali miyim, sezeryan dikisini nasil atiyorsunuz 4tip varmis cunku en iyisi kaybolan dikis ile atilanmis,bir dee gebeligimden once lazer epilasyona gidiyordum ona tekrar ne zaman devam edebilirim
Aklimda bunlar var :KK51:

Yine seftali suyu icip gidicem oncekinde icip gidince kipir kipir yapti cunku :KK49:

Son düzenleme:
Herkese günaydın iyi hafta başları arkadaşlar dün çok değişik bir sancım olmuştu o zamandan beride karnım gergin kaskatı bebeğin kalp atışları normal ama çok şükür sabah az bi çamaşırım ıslandı şuan takipteyim yine gelecek mi diye bide göğsümün altı boşaldı gibi sancım yok ama kasılma var sanırım bu kasılma karında oluyordu dimi çok heyecanlıyım inşallah erkenden gelmez benim oğlan dua edin olurmu :) Allahım ne değişik bi duygu resmen heyecandan ölücem

ayyyy sorma canım o ayrı bir telaş oldu.ilk kardeşime söyledim foto yolladım kimin diyor :KK66: ne çocuğu nerden çıktı . nasıl 9 ay sakladın :KK49: annem akşama doğru kendine geldi aradı şoktan ancak çıkmış :KK45::KK45: tabi arkasından telefonlar susmadı . birde evlat edindiniz esprisi. allahtan tapu gibi hamile fotolarım var. birde bebiş bana çok benzyor kim foto grse benim küçüklüğüme benzetiyor. benim de dediğim burada geneli sarışın böyle esmer çocuk evlat edinmek istesem yok bile :KK53::KK53:
Cok tatlisin ya. Kiskandim aslinda ben de bu aralar keske soylemeseydim kimseye diyorum.Surpriz boyle yapilir iste..

Herkese günaydın iyi hafta başları arkadaşlar dün çok değişik bir sancım olmuştu o zamandan beride karnım gergin kaskatı bebeğin kalp atışları normal ama çok şükür sabah az bi çamaşırım ıslandı şuan takipteyim yine gelecek mi diye bide göğsümün altı boşaldı gibi sancım yok ama kasılma var sanırım bu kasılma karında oluyordu dimi çok heyecanlıyım inşallah erkenden gelmez benim oğlan dua edin olurmu :) Allahım ne değişik bi duygu resmen heyecandan ölücem
Canım benim günaydın, bu sıralar yaşayacakmışız öyle gerginlikler kasılmalar kramplar,
dün benim de çok farklı oldu uzanıyordum birden bin tane iğne saplanır gibi oldu alt tarafa kımıldayamadım bile acıdan sonra şekli bir tuhaf oldu karnımın orası dümdüz oldu yukarı toplandı sonra aşağı indi falan korktum birşey mi oluyor diye geçti sonra ama, çamaşır ıslaklıkları benim hep oluyor ya günde 2-3kez değiştirmek zorunda kalıyorum suyum hep normal çıktığı için önemsemedim normal diye, sen rahat ol imkanın varsa uzan dinlen biraz, heep ediyorum dua ben bizlere vaktinde gelsinler diye :)

ayyyy sorma canım o ayrı bir telaş oldu.ilk kardeşime söyledim foto yolladım kimin diyor :KK66: ne çocuğu nerden çıktı . nasıl 9 ay sakladın :KK49: annem akşama doğru kendine geldi aradı şoktan ancak çıkmış :KK45::KK45: tabi arkasından telefonlar susmadı . birde evlat edindiniz esprisi. allahtan tapu gibi hamile fotolarım var. birde bebiş bana çok benzyor kim foto grse benim küçüklüğüme benzetiyor. benim de dediğim burada geneli sarışın böyle esmer çocuk evlat edinmek istesem yok bile :KK53::KK53:
Canım benim yaaa, hikayeni bekliyordum, hemen okuyorum şimdi, ama bu kısmı da en az doğum hikayen kadar heyecanlı:KK70: yıllarca konuşulur, unutulmaz bu hikaye:KK71: ağrıların da geçecektir inşallah, zorlu süreci atlattın, yavruşun yanında, bundan sonrası geçer kuşum artık, öpüyorum sizi:KK200:

Canım benim günaydın, bu sıralar yaşayacakmışız öyle gerginlikler kasılmalar kramplar,
dün benim de çok farklı oldu uzanıyordum birden bin tane iğne saplanır gibi oldu alt tarafa kımıldayamadım bile acıdan sonra şekli bir tuhaf oldu karnımın orası dümdüz oldu yukarı toplandı sonra aşağı indi falan korktum birşey mi oluyor diye geçti sonra ama, çamaşır ıslaklıkları benim hep oluyor ya günde 2-3kez değiştirmek zorunda kalıyorum suyum hep normal çıktığı için önemsemedim normal diye, sen rahat ol imkanın varsa uzan dinlen biraz, heep ediyorum dua ben bizlere vaktinde gelsinler diye :)
İnşallah öyledir valla gelmesin erkenden 2 hafta daha dayansın :) ilk kez yaşadım o ıslanması ben o yüzden panik oldum Allah korusun sızıntı mızıntı olur anlamam diye takipteyim işte bakalım hayırlısı ne ise o olsun gelecekse de yapicak bişey yok

V vendetta42 canim o sekilde kasilmayi gecen hafta iki gun boyunca dakikalarca yasadim, sanci da yapiyordu ve alttan baski cok fena artmisti, her dakka tuvaletteydim. Dogurcam sanmistim ama bebis icimden yalvarisima kulak verdi cikmaktan vazgecti heralde:KK70:. Simdi yine oluyor ama o kadar sık degil.2hafta daha dayansin diye umuyorum.
anne kiz guzellere sevgiler, opucukler:KK36:

Ne güzel gözün aydın sütün gelmiş. Zaten başlamışsındır da, sütü sürekli çekmek çok iyi olur. Benim göğsüm aşırı şişmiş ve sertleşmişti. Bebek de o kadar içemiyordu tabi. Sağmayınca azalmıştı sütüm sonradan. O yüzden bu defa ben de inşallah süt dolar dolmaz bol bol sağmayı planlıyorum

İnşallah öyledir valla gelmesin erkenden 2 hafta daha dayansın :) ilk kez yaşadım o ıslanması ben o yüzden panik oldum Allah korusun sızıntı mızıntı olur anlamam diye takipteyim işte bakalım hayırlısı ne ise o olsun gelecekse de yapicak bişey yok
Aynen öyle 37den sonra anca rahatlicam galiba :) gerçi hiç belli olmuyor görüyoruz 32de ne kadar iyi olduklarını da psikolojik işte napalım, sağlıkla doğsunlar da istedikleri zaman gelsin kuzular

Back