• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Seni seviyorum güzel insan:KK200:
merhaba benim ilk kızımda minicikti getirdiler elime verdiler gerçekten elim kadardı ama annelik içgüdüsü hiç bi şeye benzemiyo onun dilinden anlıyorsun bir şekilde .ortada ki benim kızımdı diğer bebekler yanında çok büyük duruyordu çok ağlamıştım bu minicik diye şimdi kocaman kız oldu abla olacak

Eklentiler

• IMG_0254.JPG
    IMG_0254.JPG
    38,2 KB · Görüntüleme: 186
Sagolasin canimcim iyiyim demek aliskanliktan. Cok fena usutmusum kulaklarim ve bogazim cok agriyor bugun oksurukte basladi ne iyi gelir bilemedim ihlamur kaynattim balla karistirip ictim yumusatsin diye
Cok gecmis olsun canim, tez zamanda iyilesirsin insallah. Bol bol ilik limonlu suya bal karistir ic bir de, sicak olmasin su. Klimalara cok dikkat et. Acil sifa diliyorum canim benim

Çok teşekkür ederim canım çok sağol :) sağlıcakla alayım kucağıma inşallah doğduktan sonrada bi çekim yapıcaz Allahım gösterir inşallah o günleride benim 1 tane bile bebeklik fotoğrafım yok istedim bebeğimin olsun öncesi ve sonrası şeklinde sağolsun eşimde kırmadı beni :) güzel eğlenceli bir gün geçirdik
Çok güzel düşünmüşsün, o konuda ben de muzdaribim biraz, benim de toplasan 3-5tane ancak bebeklik çocukluk fotom var, eşimin ailesinin Almanyadan gelen fotoya meraklı bir tanıdıkları varmış, maşallah eşimin de doğumu, sünneti, tatilleri, piknikleri, gezmeleri her şeyi albümlü, bakması, anması çok güzel oluyor, hamile çekimi yapmadık ama ben de oğlumun güzel güzel fotoğrafları olsun çok istiyorum.

merhaba benim ilk kızımda minicikti getirdiler elime verdiler gerçekten elim kadardı ama annelik içgüdüsü hiç bi şeye benzemiyo onun dilinden anlıyorsun bir şekilde .ortada ki benim kızımdı diğer bebekler yanında çok büyük duruyordu çok ağlamıştım bu minicik diye şimdi kocaman kız oldu abla olacak
Öncelikle hoşgeldin canım aramıza. Çok güzel görünüyor bebişler fotoğrafta, çocukluğumdan beri bebekleri çok severim hep korkmadan elime de alırım aslında, zayıf olması endişesinden çok, hepsi minicik geliyor yenidoğanların, sanırım tamamen bana bağımlı olması, benim bakacak olma hissim,sorumluluk düşüncesi vs. derken beni panik sarıyor;) kızına da maşallah canım, bebişinin cinsiyeti ne?

Sagolasin canimcim iyiyim demek aliskanliktan. Cok fena usutmusum kulaklarim ve bogazim cok agriyor bugun oksurukte basladi ne iyi gelir bilemedim ihlamur kaynattim balla karistirip ictim yumusatsin diye
Çok geçmiş olsun canım, havalar malum aşırı boğucu, klima, cam, kapı ne varsa açıyoruz, zaten vücudumuzda ağrımayan kemiğimiz kalmadı 9 aydır, cereyan çarpması da cabası oluyor. Çok dikkat et kendine, limon tüket bol bol, öksürüğe de ballı süt çok iyi gelir, elma, karanfil de kaynatıp içebilirsin.

Plasenta nin onde olmasi ne demek? Benim ondeymis. Onde olan var mi?
Ben varım canım 35 haftalik olana kadar hiç bir problemim yoktu ilk nişanim geldi ondan sonra pembe kan doktora gittik karından ve vajinal bakti nişanın gelmiş rahim ağzı yumuşak dedi sonrada plasentayi gösterdi rahim agzini yarım kapatiyordu kontrollerim 1 haftada bire dustu arada pembe kanamalarim oluyor gene perşembe gecesi hastanedeydik bu yüzden o zaman başka doktor baktı sadece kordon aşağıda plasenta yukarıda dedi o kadar. Rahim agzini tam kapatiyorsa normal doğum yapamazmisiz yarım kapatiyorsa olabilirmis ama anne için kan kaybı fazla olurmus ben o yüzden sezeryan isteyecegim kan değerim zaten dusuk düzelme ihtimali de çok dusukmus rahim büyüdükçe plasentayi yukarı çekermiş bol bol dinlen ağır işlerden kaçın fazla ayakta kalma yukarılara uzanma iliski yasak dedi doktorum benim yüksek ihtimal 1 hafta sonraya sezeryan tarihi vercek çünkü oyle demişti düzelme olmazsa diye zaten kordon bebeğin boynuna yakın yerde duruyor evhamla yaşar oldum :cry::mad:

Son düzenleme:
Çok güzel düşünmüşsün, o konuda ben de muzdaribim biraz, benim de toplasan 3-5tane ancak bebeklik çocukluk fotom var, eşimin ailesinin Almanyadan gelen fotoya meraklı bir tanıdıkları varmış, maşallah eşimin de doğumu, sünneti, tatilleri, piknikleri, gezmeleri her şeyi albümlü, bakması, anması çok güzel oluyor, hamile çekimi yapmadık ama ben de oğlumun güzel güzel fotoğrafları olsun çok istiyorum.
inşallah canım sağlıcakla bir doğsunlar bol bol çekersin fotoğrafını benim 12 ay albümü hevesim var bakalım nasip olursa onuda yapıcam :KK71::halay:kafamda hazırladım bakayım bi plan

Herkese günaydın kızlar,
Sabah 7 de gözümü açtım, saat 10 filan oldu sandım, aylardır ilk defa 7 saat deliksiz uyudum, ne wcye kalkmışım, ne uyanmışım, önceki gece sadece 3 saatlik uykuyla durunca bu gece böyle oldu, ama nasıl özlemişim böyle uyumayı:KK66:
Günaydın canım bende gece nöbetçilerindendim ama iki gundur sabah 7 de kalkiyorum bir daha uyumuyorum gün içinde de gecede 12 gibi uyuyorum deliksiz bir uyku uyumuş oluyorum en sonda taktik buldum :halay: yoksa iki aydir uyku nedir unutmustum

Iste kiz narinligi :)
Masallah yaaa fotograf beni cok heycanlandirdi
zaten gece,gunduz,uyku arasi dusunup dusunup heycanlaniyorum
masallah kuzuna Rabbim hayirli uzun omurler versin

Back