• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
iyi geceler arkadaşlar bugün hiç bakamadım foruma hem netim yoktu hemde fotoğraf çekimimiz vardı yağmur altında çamur içinde olsada çok güzel geçti inşallah güzel bir anı olarak kalacak bize :):)
Buraya da yüklemeye çalıştım ama boyutları büyük olduğu için beceremedim :olamaz::KK70:
Burda bir arkadas bana ekran fotosu cek onu yukle demisti olmustu
Sende dene cok merak ediyorum fotolari

Güzel taktik ekran görüntüsü alıp yükleyebildim vallahi :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-13-23-03-29.jpg
    Screenshot_2016-08-13-23-03-29.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 187
  • Screenshot_2016-08-13-23-03-41.jpg
    Screenshot_2016-08-13-23-03-41.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 182
  • Screenshot_2016-08-13-23-03-49.jpg
    Screenshot_2016-08-13-23-03-49.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 175
  • Screenshot_2016-08-13-23-03-55.jpg
    Screenshot_2016-08-13-23-03-55.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 175
  • Screenshot_2016-08-13-23-04-02.jpg
    Screenshot_2016-08-13-23-04-02.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 180
Canim bildigim kadariyla pkopularin sat her zaman belirleyici olmayabiliyor. Ilk haftalardaki ileri geri olma durumu cok gozardi edilebilir bir durum ve cogu doktor sadece organ gelisimine bakiyor. 25 haftadan sonra kas gelisimi onemli oluyor. O saate kadar gerilik ilerilik diye biraey yok yani. Blki dusundugun gibi ikinci yumurtan dollenmistir ve aslinda 40 haftaya yaklasiyorsundur :)) sezeryanin erken bir tarihte bile olsa bu cok buyuk bir problem degil. Bebek hazir olmasa zaten vucudun hazir olduguna dair sinyalleri gondermez, hep oyle dusun..

Canim sezeryan kesisi ilk 2 gun biraz zorluyor gercekten. Ben oglumda 'annelik' ayagina agri kesicileri reddetmistim sakin oyle birsey yapma. Dogrulamazsan yuruyemezsin, yuruyemezsen gaz cikaramazsib, gaz cikaramazsan sisen karnin dikislerini cok daha fazla rahatsiz eder. Wcye henuz cikamadiysan ayaginin altina sicak su torbasi koyabilirsin. Bir de yapmislardir belki ama 2-3 kilo kadar agirlik koymak iyi geluyor dikis yerinin ustune. Icerideki kani cabuk bosaltiyor.

Bizde sezeryan konusunda biraz daha iyiler sanirim rutinde yapildigi icin acaba o yuzden mi bu kadar agrib oldu diye dusunuyorum. Bir de dikise siktiklari bi sprey bi jel vardi o baya yanmasini aliyor. Bilmiyorum var midir rutinde uygulamari ama aklima bunlar geliyor. Emzirdikce sancilar olacak bol bol ama onlar hep iyi haber rahmin toplandigina dair. Insallah kisa surede zorlu zamanlari geride birakir keyfine varirsin. Cok opuyorum seni guzel annecik. Saglikla buyut melegini
Canım çok teşekkür ederim, içimi rahatlattı mesajın;) sevgiyle sarılıyorum sana, öpücükler;)

kucuk bebek zor sinemcim ama imkansiz degil :) ki seninki kucuk kategorisinde olmayacak zannimca. kardesim 3300 dogurmustu bildigin rahat rahat evirip cevirebiliyorduk. hic endisen olmasin sen icgudulerine guven en dogru olani o sekilde her zaman yapacaksin zaten.
Seni seviyorum güzel insan:KK200:

Kesinlikle değmiş canım, çok güzel görünüyorsunuz maşallah, ne güzel anı kalacak bugünlerden, elbisen de çok güzel olmuş, çok yakışmış:nazar:
Çok teşekkür ederim canım çok sağol :) sağlıcakla alayım kucağıma inşallah doğduktan sonrada bi çekim yapıcaz Allahım gösterir inşallah o günleride benim 1 tane bile bebeklik fotoğrafım yok istedim bebeğimin olsun öncesi ve sonrası şeklinde sağolsun eşimde kırmadı beni :) güzel eğlenceli bir gün geçirdik

Ne güzel, sağlıkla bebeklerine kavuşanlarımız var. Okumak çok heyecan verici. Hayırlı uğurlu olsun.
Benim kızım da biraz küçük gidiyor maalesef, bu yüzden doğum iznine erken ayrıldım. Doktor, ince uzun bir kız olacak diyor! 33. Hafta 2 kg.ydu.
İlk kızımı 3300 doğurmuştum; eşim de ben de 5 kg.ya yakın doğmuşuz; kime çektiler bilmem yani
Bir de doktor değiştirdim; önceki doktorum son regl tarihimi bir hafta geriye aldırmıştı; erken yumurtlama diye. İyiden geride görünüyordu kızımın kilosu. Sonra gittiğim başka doktorlar bu değişikliğin sadece ilk kontrolde yapılabileceğini, benimki gibi 10. Haftada yapılamayacağını söyledi. Yani bir hafta geriye gittik tekrar :işsiz:

bende bu dependle ilgili kime sorsam diye düşünüyodum:)sen yazmışssın.sezeryanlilere uygun mu sanki yüksek bel dikişe gelecek gibi geldi bana.bide çok mu kaba bişey üstüne gecelik giycez ya.bez gibi belli olur mu
Hayir canim oyle kaba birsey degil
Ustelik dikisler iceride kaliyor bunun lastigi olarak dusundugumuz yer gobekte falan
Ben cok memnun kaldim canim
Epidural olmustum saat aksam 7 ye kadar kalkmam yasakti kalkinca da bunu giydirdiler ertesi gune kadar cok guzel idare etti beni ve digerini kullanmama gerek bile kalmadi evde normal camasir giydim sorun olursa yaz yine canim

Ya renkleri çok açık krem açık pembe falan o yüzden arkada leke olursa falan diye alıyorum yanıma hepsini tecrübesiz olunca cesaret edemeyip garanti olsun diye bavulla gitcem bu gidişle ben :KK45:
Canim benim nasil arzu edersen ama emin ol canta diye tabir ettigimiz cantalar hep bavul boyutunda oluyor

Plasenta nin onde olmasi ne demek? Benim ondeymis. Onde olan var mi?
Canim bildigim kadariyla erken dogum riski oluyor hamileligimin basinda dr bana da oyle dedi plesenta previa idi galiba ama donebilir dedi iliskiyi yasakladi sonra duzelmis canim
Tasalanma sma cok dikkat et agir kaldirma raflara uzanma

Back