Hayırlı olsun canım bebişin. Haberini bekliyorduk dünden beri. Çok şükür iyiymişsiniz. Ağrıların da geçer biran önce umarım. Meme başı çöküklüğü için yapabileceğimiz birşey var mı? Bende de öyle gibi..Sezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
Bebeğim 3980 doğdu. İlk defa artı eksi de artı taraftayım galiba
52 cm doğdu. İyi ama ememiyor ağzı minik meme başım çökük silikon meme ucu kullanıyorum emiyor ama süt aradan kaçıyor.
Ağlamıyor acıkıp hep ikilemdeyim aç mı tok mu.
Emzirmek dikişlerle bir işkence ama dayanıyorum anne sütü alabilsin diye
KIZIM sürekli bizi kimliksizleştiriyor Bebek annesini istiyor diyor kardeşim demiyor anne seni istiyor demiyor. Çok iyi idare etti ilk günü. Umuyorum içine atmamıştır bişeyleri
Ben çok şeyi yine içime atıyorum
Kvaldemi boğma noktasına doğru gidiyorum. Tahammülüm yok hiç birine
Ama yavrum çok tatlı. Gece KIZIM eşimle eve gidince daha güzel bakışabiliyoruz gönlümce sevebiliyorım. Gündüz yeme wc ye kalkma gelen giden derken yanımda ama göremiyorum hani kaçırıyorım yüz ifadelerini
Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Soran merak eden herkese teşekkürler. Biraz daha toparlarsam hayatımı doğum hikayelerinizi takipteyim. Rabbim esirgesin güzel yazılar yazsın her birinize bebeklerinize
Bu arada tam bir tosuncuk doğurmuşsun. Maşallah ona:)