• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canim bildigim kadariyla erken dogum riski oluyor hamileligimin basinda dr bana da oyle dedi plesenta previa idi galiba ama donebilir dedi iliskiyi yasakladi sonra duzelmis canim
Tasalanma sma cok dikkat et agir kaldirma raflara uzanma
Bana hic oyle bir aciklama da yapmadilar sadece onde diyorlar hala da onde

Ben varım canım 35 haftalik olana kadar hiç bir problemim yoktu ilk nişanim geldi ondan sonra pembe kan doktora gittik karından ve vajinal bakti nişanın gelmiş rahim ağzı yumuşak dedi sonrada plasentayi gösterdi rahim agzini yarım kapatiyordu kontrollerim 1 haftada bire dustu arada pembe kanamalarim oluyor gene perşembe gecesi hastanedeydik bu yüzden o zaman başka doktor baktı sadece kordon aşağıda plasenta yukarıda dedi o kadar. Rahim agzini tam kapatiyorsa normal doğum yapamazmisiz yarım kapatiyorsa olabilirmis ama anne için kan kaybı fazla olurmus ben o yüzden sezeryan isteyecegim kan değerim zaten dusuk düzelme ihtimali de çok dusukmus rahim büyüdükçe plasentayi yukarı çekermiş bol bol dinlen ağır işlerden kaçın fazla ayakta kalma yukarılara uzanma iliski yasak dedi doktorum benim yüksek ihtimal 1 hafta sonraya sezeryan tarihi vercek çünkü oyle demişti düzelme olmazsa diye zaten kordon bebeğin boynuna yakın yerde duruyor evhamla yaşar oldum :cry::mad:
Canim ben iki ayri dr a gidiyorum biri ozel biri devlet hatta devletteki degisti uc ayri dr oldu. Hicbiri de bi aciklama yapmadi riskleri soylemedi. Yarin kendim soracagim artik zarari var mi diye. Kanamam falan olmadi hic. Iliskiyi kendimiz birakmistik 32. Haftada. Benim bebegim 2 hafta onde gidiyor erken dogum riski oldugunu da soylemediler hic. Zaten su an o donemi atlattim. Normal dogum mu olurum diye bile sordugumda bunu konusmak icin erken diyor hepsi de

Canim ben iki ayri dr a gidiyorum biri ozel biri devlet hatta devletteki degisti uc ayri dr oldu. Hicbiri de bi aciklama yapmadi riskleri soylemedi. Yarin kendim soracagim artik zarari var mi diye. Kanamam falan olmadi hic. Iliskiyi kendimiz birakmistik 32. Haftada. Benim bebegim 2 hafta onde gidiyor erken dogum riski oldugunu da soylemediler hic. Zaten su an o donemi atlattim. Normal dogum mu olurum diye bile sordugumda bunu konusmak icin erken diyor hepsi de
Doktorlar açıklama yapmıyorlar galiba korkutmak istemiyorlar. Benim doktorumda ilk hafta bana açıklama yapmadı sadece normal doğuma engel mi diye baktı olabilir normal doğum 37. haftada tekrar bir değerlendirme yapacağız dedi sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde doktora sordum bana plasenta rahim agzini yarım kapatıyor riskleri nedir dedim sağolsun anlattı Bebek oksijensiz kalabilir normal doğumda kanama olabilir dedi bide doktorum 37. Haftayı atlatsak iyi olacak dedi salı günü kontrolüm var ama ben ne olursa olsun riske atmak istemiyorum doktorum normal doğum olabilir dese bile sezeryan isteyecegim zaten bartholin kistimde var benim o da normal doğuma engelmis :cry:

Doktorlar açıklama yapmıyorlar galiba korkutmak istemiyorlar. Benim doktorumda ilk hafta bana açıklama yapmadı sadece normal doğuma engel mi diye baktı olabilir normal doğum 37. haftada tekrar bir değerlendirme yapacağız dedi sağlık ocağına kan vermeye gittiğimde doktora sordum bana plasenta rahim agzini yarım kapatıyor riskleri nedir dedim sağolsun anlattı Bebek oksijensiz kalabilir normal doğumda kanama olabilir dedi bide doktorum 37. Haftayı atlatsak iyi olacak dedi salı günü kontrolüm var ama ben ne olursa olsun riske atmak istemiyorum doktorum normal doğum olabilir dese bile sezeryan isteyecegim zaten bartholin kistimde var benim o da normal doğuma engelmis :cry:

Yarin devlette kontrolum var sorcam bakalim ne dicek. Ben 36+1 deyim. Sancim falan da cikmadi nst de su ana kadar. 37 yi cikaririm ins

Yarin devlette kontrolum var sorcam bakalim ne dicek. Ben 36+1 deyim. Sancim falan da cikmadi nst de su ana kadar. 37 yi cikaririm ins
Cikartirsin inş bu saatten sonra problem olacağını sanmıyorum doğsa bile yarın banada haber verirmisin benim aklımı en son gittiğim doktor çok karistirdi plasenta yukarıda kordon asagida dedi doğru düzgün bir açıklamada yapmadı salı gününü iple cekiyorum bende

Cikartirsin inş bu saatten sonra problem olacağını sanmıyorum doğsa bile yarın banada haber verirmisin benim aklımı en son gittiğim doktor çok karistirdi plasenta yukarıda kordon asagida dedi doğru düzgün bir açıklamada yapmadı salı gününü iple cekiyorum bende
Tamam canim hbr veririm sana da

Herkese günaydın kızlar,
Sabah 7 de gözümü açtım, saat 10 filan oldu sandım, aylardır ilk defa 7 saat deliksiz uyudum, ne wcye kalkmışım, ne uyanmışım, önceki gece sadece 3 saatlik uykuyla durunca bu gece böyle oldu, ama nasıl özlemişim böyle uyumayı:KK66:
İstanbul biraz serinleyince bende bir güzel uyku çekmiştim geçen gece.yarasın, bebişler doğana kadar uyuyalım biraz daha:)

Ahaa yalnız değilim o haldee:KK45: aman zorda bırakacak eksik birşey olmasında varsın fazla gelsin
Evdeki en büyük valizi hazırladım ben vallahi :)içinde yok yok ama pike takımından bebeğe çarşafa kadar aldım 44 tane bez koydum bebeğe 3 paket ıslak mendil tuvalet kağıdı mutfak havlusu kendime hasta bezi ve ped terlik normal havlu banyo havlusu saç havlusu şampuan saç kremi küçük saç kurutma makinesi 4 takım pijama ve gecelik karışık çorap ve patik bebeğe mama biberon emzik bana ne olur ne olmaz diye sezeryan bantı bebeğe 2 tane 10lu hastahane çıkışı 1 tane 5li set 4 er adet patikli alt 4 adet üst çıtçıtlı 1i nohut battaniye olmak üzere toplamda 5 battaniye 3 4 çift çorap ve eldiven şapkalarda var 1 tane kundak ve iç ince zıbın 2 adet :):) sanırım baya abartmışım eminim yazmayı unuttuklarım da vardır ben doğuma değil tatile gidiyorum :halay::halay::KK48::KK70:

Back