• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm kizlar yazmadim dogum yapali yarin 1 hafta olacak bebegim pamuk prensesim hala kuvezde bende cok kotu hasta oldum oksuruk ates halsizkik oldurdu bugun biraz ayaga kalktim
Sabirla bebegimi bekliyorum sut sagip hastaneye yolluyorum

Gecmis olsun canim. Ikinizde en kisa zamanda sagliginiza kavusursunuz ins

Slm kizlar yazmadim dogum yapali yarin 1 hafta olacak bebegim pamuk prensesim hala kuvezde bende cok kotu hasta oldum oksuruk ates halsizkik oldurdu bugun biraz ayaga kalktim
çok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyileşirsin umarım. her güzel şey sabır ister ya öyle düşün, yakında kavuşacaksın bebeğine inşallah bütün dertler bitecek, annesinin sütlerini içsin büyüsün de hemen kucağına geliversin dilerim ki. dualarımız sizinle canım :KK68:

geçmiş olsun canım,eminim bu 1 hafta ne zor geçmiştir sana,prenses inşalah sağlıkla çıkar o kuvezden,belli mi çıkacağı tarih?

canim saglikla kavusun insallah. cok gecmis olsun sana da. guzel haberlerini bekliyoruz

En yakın zamanda eve gitmeyi nasip etsin Allah şifa versin

Evdeki en büyük valizi hazırladım ben vallahi :)içinde yok yok ama pike takımından bebeğe çarşafa kadar aldım 44 tane bez koydum bebeğe 3 paket ıslak mendil tuvalet kağıdı mutfak havlusu kendime hasta bezi ve ped terlik normal havlu banyo havlusu saç havlusu şampuan saç kremi küçük saç kurutma makinesi 4 takım pijama ve gecelik karışık çorap ve patik bebeğe mama biberon emzik bana ne olur ne olmaz diye sezeryan bantı bebeğe 2 tane 10lu hastahane çıkışı 1 tane 5li set 4 er adet patikli alt 4 adet üst çıtçıtlı 1i nohut battaniye olmak üzere toplamda 5 battaniye 3 4 çift çorap ve eldiven şapkalarda var 1 tane kundak ve iç ince zıbın 2 adet :):) sanırım baya abartmışım eminim yazmayı unuttuklarım da vardır ben doğuma değil tatile gidiyorum :halay::halay::KK48::KK70:
Bu saydıklarından çanta yapsam geriye evde bişey kalmaz:halay:sezeryan bantı nedir bu arada, onu bilmiyorum.

Bu saydıklarından çanta yapsam geriye evde bişey kalmaz:halay:sezeryan bantı nedir bu arada, onu bilmiyorum.
Valla ben yaşadığım şehirde değil ona yakın bir şehirde yapıcam inşallah doğumumu herşeyden fazla fazla aldım o yüzden :) sezeryan bantı dikişin üstünü kapatmak için kullanıyor banyo yaparken su değmesin diye

Kizlar hangi haftadan sonra dogum olursa bebek kuveze girmiyor..normalde sszeryan olursa 38 hafta bitince bebek aliniyor ya..mesela 37 haftada dogunca kuvez oluyor mu?
Benm doktorum 37den itibaren sezaryen yapılabilir dedi ama bence çocuğun durumuna bağlı biraz. daha erken doğup kuveze alınmayan Bebek duydum çok

Arkadaslar cok garip bir psikoloji icindeyim..cok sukur esim yanimda annem babam yanimda ama bana aglama krizleri geliyor..sebebini bilemiyorum ama depresyon gibi bir sey yasiyorum sanirim..dua ediyorum allaha son 3 4 haftayi sag saglim gcireyim diye ama kendimi bir turlu tutamiyorum..hic bi yere sigamiyorum..ne yerdeyim ne gokteyim..cok mutsuzum 2 gundur agliyorum..ne yapacagimi bilemiyorum..tukendim resmen

Arkadaslar cok garip bir psikoloji icindeyim..cok sukur esim yanimda annem babam yanimda ama bana aglama krizleri geliyor..sebebini bilemiyorum ama depresyon gibi bir sey yasiyorum sanirim..dua ediyorum allaha son 3 4 haftayi sag saglim gcireyim diye ama kendimi bir turlu tutamiyorum..hic bi yere sigamiyorum..ne yerdeyim ne gokteyim..cok mutsuzum 2 gundur agliyorum..ne yapacagimi bilemiyorum..tukendim resmen
Bazen bazı dönemler bana da oluyor canm, hep hormonlardan ağla açılırsın:cry: kendine gelirsin

Canim ben de saatlerce agladigimi bilirim cok basit seylere hem de. Esinle biraz dolas farkli biseyler yapmaya calisin. Moralini duzeltecek olan kisi esin

Canim ben de saatlerce agladigimi bilirim cok basit seylere hem de. Esinle biraz dolas farkli biseyler yapmaya calisin. Moralini duzeltecek olan kisi

Cok teskkur ederim ama yuruyemiyorum adim dahi atamiyorum icimdende hic bisey yapmak gelmiyor..balkonda oturdum esim yanimda ben agliyorum..

Valla ben yaşadığım şehirde değil ona yakın bir şehirde yapıcam inşallah doğumumu herşeyden fazla fazla aldım o yüzden :) sezeryan bantı dikişin üstünü kapatmak için kullanıyor banyo yaparken su değmesin diye
Şartların farklı demekki canım.hayırlı doğumların olsun şimdiden..

Kizlar hangi haftadan sonra dogum olursa bebek kuveze girmiyor..normalde sszeryan olursa 38 hafta bitince bebek aliniyor ya..mesela 37 haftada dogunca kuvez oluyor mu?
canım dün bir tanıdığımızın bebeği hareket etmeyi kesmiş ve kalp atışları da yavaşlamış ve 35 haftalıkken doğuma alınmış, küvöze girmedi çok şükür ve 2600grdı en son ultrasonda, doğum kilosunu henüz bilmiyorum. araştırdığımda gördüm ki 34ten sonra solunum gibi sıkıntıları yoksa küvöze gerek kalmıyor. haftadan ziyade organ gelişimiyle alakalı daha çok. ama 37den sonra miadını doldurmuş diyorlar yani erken doğum olmaktan çıkıyor. küvöz ihtimali de oldukça azalıyor tabi.

canım çok geçmiş olsun inşallah yakın zamanda atlatırsın bu durumu. vücudumuz çok hassas bir dönemde, vitamin eksikliği de yaşıyoruz muhtemelen. ve kendim önceki yıllarda yaşadığım için biliyorum, bazı vitamin vs önemli maddeler vücudumuzda gereğinden az olunca da psikolojiyi etkileyebiliyor. ben kesinlikle doktoruna danış gerekirse başka doktorla da görüş derim. önemli olan içinde bulunduğun ruh halini kabullenmen, sonuçta hormonlarımızı alt üst tepetaklak eden bi durum bu hamilelik, ve hissettiklerimiz de bizim elimizde olmayabiliyor, akışına bırak, kimseyi takma, yakında her şey düzelecektir kendiliğinden.

Evdeki en büyük valizi hazırladım ben vallahi :)içinde yok yok ama pike takımından bebeğe çarşafa kadar aldım 44 tane bez koydum bebeğe 3 paket ıslak mendil tuvalet kağıdı mutfak havlusu kendime hasta bezi ve ped terlik normal havlu banyo havlusu saç havlusu şampuan saç kremi küçük saç kurutma makinesi 4 takım pijama ve gecelik karışık çorap ve patik bebeğe mama biberon emzik bana ne olur ne olmaz diye sezeryan bantı bebeğe 2 tane 10lu hastahane çıkışı 1 tane 5li set 4 er adet patikli alt 4 adet üst çıtçıtlı 1i nohut battaniye olmak üzere toplamda 5 battaniye 3 4 çift çorap ve eldiven şapkalarda var 1 tane kundak ve iç ince zıbın 2 adet :):) sanırım baya abartmışım eminim yazmayı unuttuklarım da vardır ben doğuma değil tatile gidiyorum :halay::halay::KK48::KK70:

Canım eski mesajını bulamadım da fotoğraflar çok sempatik çok tatlı çıkmış kıyafetin de çok yakışmış Allah nazardan korusun :nazar: ben kendim abarttım mı diyodum da seninkini okuduktan sonra panik oldum :KK70:

Gözün Aydın Acil şifalar canım En kısa zamanda kavuşursunız inşallh miniğinle

Back