Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Burda bir arkadas bana ekran fotosu cek onu yukle demisti olmustu
Sende dene cok merak ediyorum fotolari

Güzel taktik ekran görüntüsü alıp yükleyebildim vallahi :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-08-13-23-03-29.jpg
    34,6 KB · Görüntüleme: 188
  • Screenshot_2016-08-13-23-03-41.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 182
  • Screenshot_2016-08-13-23-03-49.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 176
  • Screenshot_2016-08-13-23-03-55.jpg
    45,1 KB · Görüntüleme: 175
  • Screenshot_2016-08-13-23-04-02.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 180
Canım çok teşekkür ederim, içimi rahatlattı mesajın sevgiyle sarılıyorum sana, öpücükler

Seni seviyorum güzel insan

Kesinlikle değmiş canım, çok güzel görünüyorsunuz maşallah, ne güzel anı kalacak bugünlerden, elbisen de çok güzel olmuş, çok yakışmış
Çok teşekkür ederim canım çok sağol :) sağlıcakla alayım kucağıma inşallah doğduktan sonrada bi çekim yapıcaz Allahım gösterir inşallah o günleride benim 1 tane bile bebeklik fotoğrafım yok istedim bebeğimin olsun öncesi ve sonrası şeklinde sağolsun eşimde kırmadı beni :) güzel eğlenceli bir gün geçirdik

Ne güzel, sağlıkla bebeklerine kavuşanlarımız var. Okumak çok heyecan verici. Hayırlı uğurlu olsun.
Benim kızım da biraz küçük gidiyor maalesef, bu yüzden doğum iznine erken ayrıldım. Doktor, ince uzun bir kız olacak diyor! 33. Hafta 2 kg.ydu.
İlk kızımı 3300 doğurmuştum; eşim de ben de 5 kg.ya yakın doğmuşuz; kime çektiler bilmem yani
Bir de doktor değiştirdim; önceki doktorum son regl tarihimi bir hafta geriye aldırmıştı; erken yumurtlama diye. İyiden geride görünüyordu kızımın kilosu. Sonra gittiğim başka doktorlar bu değişikliğin sadece ilk kontrolde yapılabileceğini, benimki gibi 10. Haftada yapılamayacağını söyledi. Yani bir hafta geriye gittik tekrar

Hayir canim oyle kaba birsey degil
Ustelik dikisler iceride kaliyor bunun lastigi olarak dusundugumuz yer gobekte falan
Ben cok memnun kaldim canim
Epidural olmustum saat aksam 7 ye kadar kalkmam yasakti kalkinca da bunu giydirdiler ertesi gune kadar cok guzel idare etti beni ve digerini kullanmama gerek bile kalmadi evde normal camasir giydim sorun olursa yaz yine canim

Ya renkleri çok açık krem açık pembe falan o yüzden arkada leke olursa falan diye alıyorum yanıma hepsini tecrübesiz olunca cesaret edemeyip garanti olsun diye bavulla gitcem bu gidişle ben
Canim benim nasil arzu edersen ama emin ol canta diye tabir ettigimiz cantalar hep bavul boyutunda oluyor

Plasenta nin onde olmasi ne demek? Benim ondeymis. Onde olan var mi?
Canim bildigim kadariyla erken dogum riski oluyor hamileligimin basinda dr bana da oyle dedi plesenta previa idi galiba ama donebilir dedi iliskiyi yasakladi sonra duzelmis canim
Tasalanma sma cok dikkat et agir kaldirma raflara uzanma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…