Hayırlı olsun canım bebişin. Haberini bekliyorduk dünden beri. Çok şükür iyiymişsiniz. Ağrıların da geçer biran önce umarım. Meme başı çöküklüğü için yapabileceğimiz birşey var mı? Bende de öyle gibi..Sezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
Bebeğim 3980 doğdu. İlk defa artı eksi de artı taraftayım galiba
52 cm doğdu. İyi ama ememiyor ağzı minik meme başım çökük silikon meme ucu kullanıyorum emiyor ama süt aradan kaçıyor.
Ağlamıyor acıkıp hep ikilemdeyim aç mı tok mu.
Emzirmek dikişlerle bir işkence ama dayanıyorum anne sütü alabilsin diye
KIZIM sürekli bizi kimliksizleştiriyor Bebek annesini istiyor diyor kardeşim demiyor anne seni istiyor demiyor. Çok iyi idare etti ilk günü. Umuyorum içine atmamıştır bişeyleri
Ben çok şeyi yine içime atıyorum
Kvaldemi boğma noktasına doğru gidiyorum. Tahammülüm yok hiç birine
Ama yavrum çok tatlı. Gece KIZIM eşimle eve gidince daha güzel bakışabiliyoruz gönlümce sevebiliyorım. Gündüz yeme wc ye kalkma gelen giden derken yanımda ama göremiyorum hani kaçırıyorım yüz ifadelerini
Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Soran merak eden herkese teşekkürler. Biraz daha toparlarsam hayatımı doğum hikayelerinizi takipteyim. Rabbim esirgesin güzel yazılar yazsın her birinize bebeklerinize
Canım insan tedirgin oluyor her seferinde, dediğin gibi azıcık farklı bir şey olsa suçluluk duyuyor ama doktora sorduğumuzda düşük riski, kanama, çoğul gebelik vs yoksa engel de yok demişti, o zaman 30. haftada filandık, hatta annenin salgıladığı seretoninden bebek gelişimi olumlu etkilenirmiş, 32. haftada sancıyla hastaneye gidince(böbreklerden endişelenmişti doktor, muhtemelen safra taşım ağrı yapmıştı, birliktelik sonrası bir ağrı değildi) eşim de ben de kendi kendimize yapmayalım kararı aldık, cinsel birlikteliğin son haftalarda diğer tüm durumlar hazırsa doğumu başlatıcı etkisi varmış, yoksa tek başına doğum başlatıcı değil deniyor. Sen minyondun ve daha az kiloyla başlamıştın yanlış hatırlamıyorsam, ben resmen 80 kg a merdiven dayadım, 79 kg okuduk dün tartıdabu konu açılmışken söylemek istedim, bende de libido artışı oldu canım yalnız şöyle bir şey yaşadım, doktora sormayı da unutmuşum olabilir mi diye. geçen en son ilişkiden sonra kasılmalarım başladı, rahatsız oldum, bikaç gün geçmedi, o gün kendimi ev işi vs derken yormuştum da. neyin neden olduğunu bilmiyorum ama artık kesin yasak koydum kendimize, bebiş erken gelseydi çok suçlu hissedecektim çünkü. kan artışına da katılıyorum, nabzım da 90ları geçmiş ki normalde çok düşüktür. vücudumun her yerinde damarlar gözüküyor bariz şekilde. bu arada kilo alımı tam gaz devam, 16yı geçtim sanırım ben .
Çok geçmiş olsun, tebrik ederim,inşallah en kısa sürede ağrıların geçer, etrafındaki olumsuzluk kaynakları da bertaraf olur. Süt için moral, uyku ve bol sıvı deniliyor, boş ve geçici şeylerse asabını bozanlar hiç moralini bozma, kendi dünyana odaklan. İnşallah en kısa sürede toparlarsınız kendinizi, sevgiler...Sezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
52 cm doğdu. İyi ama ememiyor ağzı minik meme başım çökük silikon meme ucu kullanıyorum emiyor ama süt aradan kaçıyor.
KIZIM sürekli bizi kimliksizleştiriyor Bebek annesini istiyor diyor kardeşim demiyor anne seni istiyor demiyor. Çok iyi idare etti ilk günü. Umuyorum içine atmamıştır bişeyleri
Ama yavrum çok tatlı. Gece KIZIM eşimle eve gidince daha güzel bakışabiliyoruz gönlümce sevebiliyorım. Gündüz yeme wc ye kalkma gelen giden derken yanımda ama göremiyorum hani kaçırıyorım yüz ifadelerini
Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Soran merak eden herkese teşekkürler. Biraz daha toparlarsam hayatımı doğum hikayelerinizi takipteyim. Rabbim esirgesin güzel yazılar yazsın her birinize bebeklerinize
DIPTISDIPTIS belki ben göremedim yazını bugün ama merak ettim nasılsın? haftan da önde olunca insan bi sürpriz de senden mi gelecek acaba diyor
Canım Allah analı babalı buyutsun sağlıklı bir ömür versin maşallah.Sezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
Ay aynentembelanne sağlıkla büyüsün
Boğmaya yardımcı lazımsa koşa koşa gelebilirimzira daha doğmadan bizim akraba tayfasıda atıp tutmalara başladı
Ilk dogumumda neme ucum hic yoktu tamamen icerideydi hemsire enjektorle az lcik sekerli su sikiyordu meme ucuna oyle tutturmayi basarmistikSezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
Doğum kilosunda +\- 400 gram farkediyor canım, o yüzden doktor yuvarlak bir rakam söylemiştir. Baz aldıkları değerler kafa çapı, femur kemiği ve abdomen ölçüsü. Bunların ortalamasına göre kiloyla ilgili yorum yapılıyor. Kağıtta yazan değerlere, doktor tersini iddia etmedikçe çok takılmamak lazım yani. Ben her kontrolümden sonra alıyorum sonuçları, genelde uzunluklar tutarsız çıkıyor birbirinden. Tombikleşmeleri de eğer suyun içerde yeterliyse bebeğin hareketleri güzel oluyor. Benimki de 3 kg ye dayandı ama rutinde hareketlerimiz. Aksine günde 20 hareketin altına düştüğünde doğumu düşündürebiliyormuş. Su azalmasını akla getiriyormuş vs.cok sağol canım tek tek yazmışsın, teşekkür ederim. bu hafta tekrar ultrasona alırsa ayrıntılı yazdırsın diye isteyeceğim doktorumdan, bu kadar ayrıntı yazmıyormuş bizim çıktılarda, zaten en sonki randevum çok da iyi geçmedi, başından savdı sanki. fotoğrafı bırak bulanık bir görüntüsünü bile görmemize izin vermedi yani. uyluk kemiği görüntüsü filan var elimde yavrumun sadece. kafası büyük gelişimi önde 2800gr dedi ama kağıtta 2954gr yazıyor. benim de en çok merak ettiğim doğum şeklimin nasıl olcağı.
evet canım doktorun riskleri de hesaplayıp en uygun zamanı söyleyecektir bu hafta. artık geri sayım başladı, süper. bizim yayamaz da içerde yıkıyo ortalığı, hani tombişleşince hareket edecek yer bulamayacaklardı anlamadım ben bu işi, şimdi bi de darbeleri öyle kuvvetli ki canım fena yanıyor. ama hoşuma da gidiyor. karnım bi sağa bi sola yamuk yumuk oluyor bazen korkuyorum bi derdi var sanki içerde diye. hıçkırık tutuyor sürekli, içim gidiyor, kıyamam onlara ya
Artik izne ayrildim rahat rahat bulusabiliriz kizlar bu arada durumlar nasil benim kiz hic durmuyo gece gunduz uyutmuyo annesini
Oooo hosgeldiniz konu sahibi :)))Artik izne ayrildim rahat rahat bulusabiliriz kizlar bu arada durumlar nasil benim kiz hic durmuyo gece gunduz uyutmuyo annesini
Amin canım inşallah, bu gece vukuatsız bitti bakalım topik için, sabahı bulduk, gece haberleri yarın gündüz gelirse bilemem, son dakika gelişmesi yok şimdiliksanırım, ağustos son hafta ya da en geç eylül ilk haftası sezaryenimiz olacak canım.
olbey bir de bir şey sormak istiyorum sana, normalde benim adetlerim hep düzenlidir, her ayın 28 inde olurdum, en fazla 2 gün sapardı, o da nadir, en son şehir değişikliği,iş değişikliği derken bir dengem değişti geçen yıl, ağustos eylül ekim reglleri hep bir hafta gecikmeli oldu, ayın 6 sı gibi, en son kasım 28 de olmam gereken regl yine 14 aralığa kaydı, ilk defa bu kadar gecikmişti, ve o ay hamile kaldım zaten, acaba bu 2-3hafta öndelik o dönem sapmasıyla alakalı olabilir mi, yoksa her ne olursa olsun son adet kanaması tarihi mi baz alınmalı. Bir de hafif pko vardı ben de, yani her daim gelişen birden fazla yumurtam hep vardı.
Ben de bunu cok merak ediyorum. Aralik 15 benim satim. Ama son aylarda cok duzensizlesmisti adetim ve bu sonuncuda da sadece leke gelmisti bir guncuk. Hatta gidip kan testi yaptirmistim gebelik icin ama erkendi de bilemiyorum. Hep suphelendim ayni sekilde. Okudugum yazilarda denen o ki gebeligin ilk ultrason olcumlerinde bebegin haftasi onde olculuyorsa senin dedigin gibi olabilir ama sonradan ileride cikmaya baslarsa gelisimle vs alakalidir. Benim sonradan one gecti birden. Bi de canim gorumcem kadin doktoruyla calismisti bilir diye sordum, 35. Haftada bile gelisimi iyise kuvoze gerek kalmayabiliyormus bicok bebekte. Yani doktorunun bildigi vardir eminim. Icin rahat olsun. Ben de 37yi doldurunca rahatlayacagim, hareketlerimi kismayacagim o zaman. kafa capini sana sormustum ama bizim doktor bu sefer cok ilgisizdi, verdigi kagitta da sadece fl/ bpd degeri var kafa ile ilgili ondan da bisi anlamadim. ac karin capi sanirim, 31.6 cikmis. Doktor son aylarda cok aceleci oldu, bisi sormaya da gelmiyor. Ama buyuk ihtimal dogumu devlette yapcagim icin takmiyorum artik. Eylul annelerimizin bazilarinin evleri mis gibi bebek kokmaya basladi, sabirsizlaniyorum ben de. Dogumdan sonra bir sure paylasimlar azalir ama ek gida, tuvalet egitimi vs derken daha cok guzel anilarimiz olcak beraber insallah. Simdiden herkese cok tesekkur ediyorum, cok sey ogrendim sayenizde
ay kızlar ölüyorum sezeryan ağrısından. hamileyken çektiğim ağrılar ağrı değilmiş. resmen sanki karnında ikinci bitane unutmuşlar o da sancı yapıyor bıçak saplanır gibi. kimseyi korkutmak istemem ama benim ki çok zor geçiyor. hayal ediyorum evde ağrısız dolaşacağım günleri. bebişimi de rahat tutup indiremiyorum sütüm de gelmedi
Çekenin halinden çeken anlar tabiiiHiç sorma dünki heyecanımızı anlatamam, hastanede 9 günlük bir bebeği annesi kucağıma emanet bıraktı, eşim de " şimdi böyle alsak hastaneden kendi bebeğimizi, eve götürünce ne yapacağız, hiç telaş oluyor musun" dedi, normalde eşim sakin, soğuk kanlıdır, ben bayan panik " yoo dedim, eve götürür, süt içirir, altını temizler, öper, koklarız, ne olacak ki " dedim, tabii sesli sesli söylediğim buydu da kalbimin nasıl attığını ben biliyorum, sesli söyleyip, kendimi de ikna etmeye çalışıyorum belli ki, olbeeyyyy ben bildiğin korkuyorummm, bebişler gerçekten çok minik oluyorlarrrr, Allahım yardım ettt
Sorma nasil yapacagim onca hareketi bilmiyorum canim. Bana artik sen kilo alma diyor doktor nasil olacaksa oiliski sirasinda cok sikinti yasiyorum agrim oluyordu. Birakmistik 1 aydir doktor olmali deyince eyvah dedim kendi kendime. Napalim zeynep hanim icin buna da dayanacagiz artik
Sezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
Artik izne ayrildim rahat rahat bulusabiliriz kizlar bu arada durumlar nasil benim kiz hic durmuyo gece gunduz uyutmuyo annesini
Allah anali babali büyütsün canim.hayirli olsun.olumsuzluklari boşver güzelliklere odsklanSezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?