Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sorma nasil yapacagim onca hareketi bilmiyorum canim. Bana artik sen kilo alma diyor doktor nasil olacaksa o iliski sirasinda cok sikinti yasiyorum agrim oluyordu. Birakmistik 1 aydir doktor olmali deyince eyvah dedim kendi kendime. Napalim zeynep hanim icin buna da dayanacagiz artik​

Canim bizde iliskiyi birakali bir ay oldu dr a falan da sormamistik hala da sormuyoruz. Ben zarari olur diye dusunuyordum demek kolaylastiryormus

Sezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
Bebeğim 3980 doğdu. İlk defa artı eksi de artı taraftayım galiba
52 cm doğdu. İyi ama ememiyor ağzı minik meme başım çökük silikon meme ucu kullanıyorum emiyor ama süt aradan kaçıyor.
Ağlamıyor acıkıp hep ikilemdeyim aç mı tok mu.
Emzirmek dikişlerle bir işkence ama dayanıyorum anne sütü alabilsin diye
KIZIM sürekli bizi kimliksizleştiriyor Bebek annesini istiyor diyor kardeşim demiyor anne seni istiyor demiyor. Çok iyi idare etti ilk günü. Umuyorum içine atmamıştır bişeyleri
Ben çok şeyi yine içime atıyorum
Kvaldemi boğma noktasına doğru gidiyorum. Tahammülüm yok hiç birine
Ama yavrum çok tatlı. Gece KIZIM eşimle eve gidince daha güzel bakışabiliyoruz gönlümce sevebiliyorım. Gündüz yeme wc ye kalkma gelen giden derken yanımda ama göremiyorum hani kaçırıyorım yüz ifadelerini
Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Soran merak eden herkese teşekkürler. Biraz daha toparlarsam hayatımı doğum hikayelerinizi takipteyim. Rabbim esirgesin güzel yazılar yazsın her birinize bebeklerinize

Canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede geçer ağrıların, taburcu oldunuz mu? süt için klasik sezaryenden 3 gün sonra diyorlar, sen azimle emzirmeye, sağmaya devam et.
salı günü taburcu olcam canım. umarım herkesin iyi geçer
eve geçip güzel bir duştan sonra doğum hikayemi yazacağım. sağlıkla kalsın bütün hamişler

cok sağol canım tek tek yazmışsın, teşekkür ederim. bu hafta tekrar ultrasona alırsa ayrıntılı yazdırsın diye isteyeceğim doktorumdan, bu kadar ayrıntı yazmıyormuş bizim çıktılarda, zaten en sonki randevum çok da iyi geçmedi, başından savdı sanki. fotoğrafı bırak bulanık bir görüntüsünü bile görmemize izin vermedi yani. uyluk kemiği görüntüsü filan var elimde yavrumun sadece. kafası büyük gelişimi önde 2800gr dedi ama kağıtta 2954gr yazıyor. benim de en çok merak ettiğim doğum şeklimin nasıl olcağı.
evet canım doktorun riskleri de hesaplayıp en uygun zamanı söyleyecektir bu hafta. artık geri sayım başladı, süper. bizim yayamaz da içerde yıkıyo ortalığı, hani tombişleşince hareket edecek yer bulamayacaklardı anlamadım ben bu işi, şimdi bi de darbeleri öyle kuvvetli ki canım fena yanıyor. ama hoşuma da gidiyor. karnım bi sağa bi sola yamuk yumuk oluyor bazen korkuyorum bi derdi var sanki içerde diye. hıçkırık tutuyor sürekli, içim gidiyor, kıyamam onlara ya

maşallah kilosu da iyimiş canım zaten normal doğumda bu kilo da zorlardı galiba. ağrıların tez zamanda geçsin inşallah. alışma dönemini de hep beraber atlatacaksınız yakında inanıyorum. dış unsurlara, canını sıkmaya çalışanlara mümkün olduğunca aldırmamaya çalış, biliyorum zor ama. kucak dolusu sevgiler bizden

salı günü taburcu olcam canım. umarım herkesin iyi geçer
eve geçip güzel bir duştan sonra doğum hikayemi yazacağım. sağlıkla kalsın bütün hamişler
sabırsızlıkla bekliyorum hikayeni canım. acil şifa diliyorum, en yakın zamanda kurtulursun umarım ağrılarından. miniğe de öpücükler ,sevgiler teyzelerinden

Rica ederim canım.İnşallah bu hafta içinize sinen bir muayene olur, bu haftaya kadar bizde de kol bacak fotoları vardı biliyorsun verir bakalım sizin yaramaz da güzel bir poz annesi.
Sancıların yoksa minimum 3-4 hafta daha beklerse oğluşun 4000 gram civarı olur diye tahmin ediyorum canım,sağlıkla gelsinler inşallah. Ben de o tekmelerden aşırı mutluyum bir derdi yoktur annesi, karnı acıkmıştır, bizimki rutin öyle çünkü, bir süre bir şey yemezsem durmuyor içeride, midemi bulandırıp zorla bir şeyler yediriyor bana.

Dün gece uyku tutmayınca sabahın 4:30 unda şekerleme paketledim salonda, gece antremanı eğlenceli geldi ama bugün mesai bitmiyor, gözlerim kapanıyor resmen. Efor sarfedilecek işler için öyle enerjim yok artık kendimi, bedenimi biliyorum.
Bizim doktor kendisi de tombik olduğundan sanırım benim +15 kg'a tek laf etmedi şimdiye kadar. Cinsellik konusunda da afedersin genel olarak söylenen o hamilelikteki libido artışını yaşadım ben özellikle 2. ve 3. trimesterde, kan akımının artmasından dolayı libido artışı olur deniliyordu araştırdığım kadarıyla, nitekim bende de öyle oldu, o sebeple ilişkide zorluk yaşamadım, zaten dişlerimi fırçalarken bile kanıyor, nasıl bir kan depoladıysa vücut, bir yerime iğne batsa kazara, kan fıçısı gibi fışkıracağım herhalde.

aynen canım ya açsam hiç durmuyor bu yayamaz da, bişiler yedikten içtikten sonra da hiçkırık tutuyor. eşim midesine düşkün olcak diyor bakalım . bu hafta iki gün dayanılmazdı benim için, çok kasılma ve ağrım oldu, perşembe randevum var diye de acile gitmedim dayandım. perşembe ağrılarım pek yoktu nstde önemli bişi görmedi doktorum ama arttığı zaman gel acile ölçtür, tarif ettiğin gibiyse önemli, en azından 37. haftaya gelsek iyi olur dedi. gaita testi verdi, daha testi yaptıramadım. magnezyumu keselim dedi. afedersiniz günde 5 kere tuvalete çıkmaya başlamıştım, iyi değilmiş, bir hastalık vs bu kasılmalara yol açıyor olabilirmiş. bu da erken doğumu tetiklermiş. o yüzden test yapıcaz bu hafta. şu bikaç gündür iyiyim, sanırım kendimi yormamdan sonra kasılmalarım artmıştı. o yüzden 37. haftaya kadar biraz uslu durmaya çalışıcam . kim görse yakında doğurursun diyor, dışardan öyle görüyorlar halimi. ama hiç de belli olmaz diyorum bakalım. sağlıkla gelsinler inşallah..

Canim bizde iliskiyi birakali bir ay oldu dr a falan da sormamistik hala da sormuyoruz. Ben zarari olur diye dusunuyordum demek kolaylastiryormus
Doktor bize de birakin dememisti ama benim agri hissim ve esimin bebise zarari olir korkusundan olmuyordu. Bugun doktor normal dogum istiyorsak olmali dedi

bu konu açılmışken söylemek istedim, bende de libido artışı oldu canım yalnız şöyle bir şey yaşadım, doktora sormayı da unutmuşum olabilir mi diye. geçen en son ilişkiden sonra kasılmalarım başladı, rahatsız oldum, bikaç gün geçmedi, o gün kendimi ev işi vs derken yormuştum da. neyin neden olduğunu bilmiyorum ama artık kesin yasak koydum kendimize , bebiş erken gelseydi çok suçlu hissedecektim çünkü. kan artışına da katılıyorum, nabzım da 90ları geçmiş ki normalde çok düşüktür. vücudumun her yerinde damarlar gözüküyor bariz şekilde. bu arada kilo alımı tam gaz devam, 16yı geçtim sanırım ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…