- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
Maşallah canım gelişimi çok güzel prensesin, sen de aldığın kilolardan, ağırlaştığından yakınıyordun ama demek ki meleğimizin daha gelmeye niyeti yok, hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah.Hakikaten ne çok yapılacak egzersiz varmış, ben yere düşen saç telini almaya eğilince zorlanıyorum artık, bizim doktor da ağrılar için bol bol yürüyün dedi, nasıl olacak bilmiyorum. Hurma yiyeceğim korkuyorum bizim afacan geliverir diye, son 2 haftadır ilişkiyi bıraktık doğumu tetiklemesin diye, geçen gün birazcık fazla yürüdüm avm de doğuruyorum sandım, son günler çok heyecanlıymış gerçekten
Canım bilemedim ki nedendir, ne yapmak lazım, tekrar dener misin?sinemnur canımm sana mesaj atmaya çalışıyorum ama gönderilmiyo neden acaba ?
40 ve 40 in üzerindeydi Can'ım sonradan dustuSanci degerin kaçti canim.30 40 falanmi
Denedim canım olmuyo sen bi bana mesaj at cevapladan deneyeyim olacak mıCanım bilemedim ki nedendir, ne yapmak lazım, tekrar dener misin?
Sorma nasil yapacagim onca hareketi bilmiyorum canim. Bana artik sen kilo alma diyor doktor nasil olacaksa oiliski sirasinda cok sikinti yasiyorum agrim oluyordu. Birakmistik 1 aydir doktor olmali deyince eyvah dedim kendi kendime. Napalim zeynep hanim icin buna da dayanacagiz artik
Doktorum küçük demedi 3 kiloyu bulur doğması dedi ben bakımı kolay olur diye tombis bebek istiyordumCanim çok ufak degil bence bebisin.dr un öyle bisey dedimi sana
Normalde ne kadar fiyatı pekiCarrefour da prima primum care 104 lü kutu 33,50 TL.
Sezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstıCanim gozun aydin allah anali babali buyutmek nasib etsin, hayirli evlt olsunlar insallah :)
Canim nasil sasirdim anlatamam. Ayni gun doguracagiz derken aceleci cikti kuzucun. Masallah kilosu cok guzel. Emzirmeye devam et uyarildikca gelir ve ilk basta bebisler bi cay kasigi sutle doyarlar. Dolu dolu gelmesini dolu dolu emmesini bekleme. Saglikla buyusun insallah :)
Amanin bi aceleci bidik daha var burda galiba :) Daha cok var derken bak ayni hafta doguracagiz herhalde. Hayirli haberler olsun haftaya.
tembelanne canim senden haber var mi diye bakayim dedim ilk telaseler herhalde hala yazamamissin. Iyisinizdir insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
salı günü taburcu olcam canım. umarım herkesin iyi geçerCanım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede geçer ağrıların, taburcu oldunuz mu? süt için klasik sezaryenden 3 gün sonra diyorlar, sen azimle emzirmeye, sağmaya devam et.
Normalde ne kadar fiyatı peki
cok sağol canım tek tek yazmışsın, teşekkür ederim. bu hafta tekrar ultrasona alırsa ayrıntılı yazdırsın diye isteyeceğim doktorumdan, bu kadar ayrıntı yazmıyormuş bizim çıktılarda, zaten en sonki randevum çok da iyi geçmedi, başından savdı sanki. fotoğrafı bırak bulanık bir görüntüsünü bile görmemize izin vermedi yani. uyluk kemiği görüntüsü filan var elimde yavrumun sadece. kafası büyük gelişimi önde 2800gr dedi ama kağıtta 2954gr yazıyor. benim de en çok merak ettiğim doğum şeklimin nasıl olcağı.Canım günaydın,
Bununla ilgili farklı yorumlar ben de okudum kafam karıştı o yüzden, ben de anlayamadım bir türlü, bizimki ilk hamile kaldığım dönemde 1 hafta geride denirken, 15. haftalardı sanırım gününü yakaladı ve sonrasında da hep öndeydi, ben de anlayamadım ama hayırlısı bakalım zaten babası da,amcası da, dayıları da azıcık koca kafalı
BPD: başın kulaklar üzerindeki bölümünden ölçülen çapı
HC: kafa çevresi
AC: karın çevresi
FL: uyluk kemiği uzunluğu (7 ile çarpıp boyu buluruz)
BİZİM ÖLÇÜMLERDE
BPD:9,3
HC: 33,5
AC:31,5
FL:7,15 şeklinde canım.
Tüm değerlerimizin ortalamasına göre 37+4 gibi bir şey çıkmışız.
Doktorumuza güvenip, kendimizi emanet etmek zorundayız, suyumuz iyi ama, gelişimi tamamlandıktan sonra içeride mekonyum yapması vs. durumlar da gelişiyor Allah korusun, o yüzden ne derse güveniyoruz. Çok hareketli bizim afacan, azıcık durulsa aman ne oldu diye dinliyorum, hemen bir ponçik ayak uzatıyor, nasıl mutlu oluyorum.Ben de sabırsızlıkla bekliyorum o yanakları, elleri, ayakları seveceğim günü. Ben de çok teşekkür ederim herkese, yardımları, destekleri, anlayışları, paylaşımları için...
maşallah kilosu da iyimiş canım zaten normal doğumda bu kilo da zorlardı galiba. ağrıların tez zamanda geçsin inşallah. alışma dönemini de hep beraber atlatacaksınız yakında inanıyorum. dış unsurlara, canını sıkmaya çalışanlara mümkün olduğunca aldırmamaya çalış, biliyorum zor ama. kucak dolusu sevgiler bizdenSezeryanla doğurdum çok şükür. Çok Ağrı'm var ister istemez normal doğumla kıyaslıyorum. Ameliyattan bişey anlamadım ama sonrası beni sarstı
Bebeğim 3980 doğdu. İlk defa artı eksi de artı taraftayım galiba
52 cm doğdu. İyi ama ememiyor ağzı minik meme başım çökük silikon meme ucu kullanıyorum emiyor ama süt aradan kaçıyor.
Ağlamıyor acıkıp hep ikilemdeyim aç mı tok mu.
Emzirmek dikişlerle bir işkence ama dayanıyorum anne sütü alabilsin diye
KIZIM sürekli bizi kimliksizleştiriyor Bebek annesini istiyor diyor kardeşim demiyor anne seni istiyor demiyor. Çok iyi idare etti ilk günü. Umuyorum içine atmamıştır bişeyleri
Ben çok şeyi yine içime atıyorum
Kvaldemi boğma noktasına doğru gidiyorum. Tahammülüm yok hiç birine
Ama yavrum çok tatlı. Gece KIZIM eşimle eve gidince daha güzel bakışabiliyoruz gönlümce sevebiliyorım. Gündüz yeme wc ye kalkma gelen giden derken yanımda ama göremiyorum hani kaçırıyorım yüz ifadelerini
Hepiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah. Soran merak eden herkese teşekkürler. Biraz daha toparlarsam hayatımı doğum hikayelerinizi takipteyim. Rabbim esirgesin güzel yazılar yazsın her birinize bebeklerinize
sabırsızlıkla bekliyorum hikayeni canım. acil şifa diliyorum, en yakın zamanda kurtulursun umarım ağrılarından. miniğe de öpücükler ,sevgiler teyzelerindensalı günü taburcu olcam canım. umarım herkesin iyi geçer
eve geçip güzel bir duştan sonra doğum hikayemi yazacağım. sağlıkla kalsın bütün hamişler
Rica ederim canım.İnşallah bu hafta içinize sinen bir muayene olur, bu haftaya kadar bizde de kol bacak fotoları vardı biliyorsuncok sağol canım tek tek yazmışsın, teşekkür ederim. bu hafta tekrar ultrasona alırsa ayrıntılı yazdırsın diye isteyeceğim doktorumdan, bu kadar ayrıntı yazmıyormuş bizim çıktılarda, zaten en sonki randevum çok da iyi geçmedi, başından savdı sanki. fotoğrafı bırak bulanık bir görüntüsünü bile görmemize izin vermedi yani. uyluk kemiği görüntüsü filan var elimde yavrumun sadece. kafası büyük gelişimi önde 2800gr dedi ama kağıtta 2954gr yazıyor. benim de en çok merak ettiğim doğum şeklimin nasıl olcağı.
evet canım doktorun riskleri de hesaplayıp en uygun zamanı söyleyecektir bu hafta. artık geri sayım başladı, süper. bizim yayamaz da içerde yıkıyo ortalığı, hani tombişleşince hareket edecek yer bulamayacaklardı anlamadım ben bu işi, şimdi bi de darbeleri öyle kuvvetli ki canım fena yanıyor. ama hoşuma da gidiyor. karnım bi sağa bi sola yamuk yumuk oluyor bazen korkuyorum bi derdi var sanki içerde diye. hıçkırık tutuyor sürekli, içim gidiyor, kıyamam onlara ya
Çok dikkat edin kendinize, sevgiyle kalın,acil şifalar diliyorum, öpücükler tatlımsalı günü taburcu olcam canım. umarım herkesin iyi geçer
eve geçip güzel bir duştan sonra doğum hikayemi yazacağım. sağlıkla kalsın bütün hamişler
Dün gece uyku tutmayınca sabahın 4:30 unda şekerleme paketledim salonda, gece antremanı eğlenceli geldi ama bugün mesai bitmiyor, gözlerim kapanıyor resmen. Efor sarfedilecek işler için öyle enerjim yok artık kendimi, bedenimi biliyorum.Sorma nasil yapacagim onca hareketi bilmiyorum canim. Bana artik sen kilo alma diyor doktor nasil olacaksa oiliski sirasinda cok sikinti yasiyorum agrim oluyordu. Birakmistik 1 aydir doktor olmali deyince eyvah dedim kendi kendime. Napalim zeynep hanim icin buna da dayanacagiz artik
aynen canım ya açsam hiç durmuyor bu yayamaz da, bişiler yedikten içtikten sonra da hiçkırık tutuyor. eşim midesine düşkün olcak diyor bakalımRica ederim canım.İnşallah bu hafta içinize sinen bir muayene olur, bu haftaya kadar bizde de kol bacak fotoları vardı biliyorsunverir bakalım sizin yaramaz da güzel bir poz annesi.
Sancıların yoksa minimum 3-4 hafta daha beklerse oğluşun 4000 gram civarı olur diye tahmin ediyorum canım,sağlıkla gelsinler inşallah. Ben de o tekmelerden aşırı mutluyumbir derdi yoktur annesi, karnı acıkmıştır, bizimki rutin öyle çünkü, bir süre bir şey yemezsem durmuyor içeride, midemi bulandırıp zorla bir şeyler yediriyor bana.
Doktor bize de birakin dememisti ama benim agri hissim ve esimin bebise zarari olir korkusundan olmuyordu. Bugun doktor normal dogum istiyorsak olmali dediCanim bizde iliskiyi birakali bir ay oldu dr a falan da sormamistik hala da sormuyoruz. Ben zarari olur diye dusunuyordum demek kolaylastiryormus
bu konu açılmışken söylemek istedim, bende de libido artışı oldu canım yalnız şöyle bir şey yaşadım, doktora sormayı da unutmuşum olabilir mi diye. geçen en son ilişkiden sonra kasılmalarım başladı, rahatsız oldum, bikaç gün geçmedi, o gün kendimi ev işi vs derken yormuştum da. neyin neden olduğunu bilmiyorum ama artık kesin yasak koydum kendimizeDün gece uyku tutmayınca sabahın 4:30 unda şekerleme paketledim salonda, gece antremanı eğlenceli geldi ama bugün mesai bitmiyor, gözlerim kapanıyor resmen. Efor sarfedilecek işler için öyle enerjim yok artık kendimi, bedenimi biliyorum.
Bizim doktor kendisi de tombik olduğundan sanırım benim +15 kg'a tek laf etmedi şimdiye kadar.Cinsellik konusunda da afedersin genel olarak söylenen o hamilelikteki libido artışını yaşadım ben özellikle 2. ve 3. trimesterde, kan akımının artmasından dolayı libido artışı olur deniliyordu araştırdığım kadarıyla, nitekim bende de öyle oldu, o sebeple ilişkide zorluk yaşamadım, zaten dişlerimi fırçalarken bile kanıyor, nasıl bir kan depoladıysa vücut, bir yerime iğne batsa kazara, kan fıçısı gibi fışkıracağım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?