• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bebeğim şuan 2600 gram 36 haftalık kilo alması için ne yapmalıyım önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Her gün en azından 0,5 lt ayran içmeni tavsiye edebilirim, 0,25- 0,5 lt de süt, bunlardan birini tüketmezsen yerine mutlaka yoğurt koy, kaşar malum kilo aldırıcı özelliğiyle biliniyor, sürekli kaşar değil de arada inek peyniri(mihalıç, hellim) tüketiyorum, kızarmış ekmekle, tereyağ, kaymak ve keçi ya da inek peyniri bizim son 4 aydır favorimiz. muz yine kilo aldırıcılığyla biliniyor, malum yaz aylarında daha sulu meyveler aranıyor ama, muz tescillendi tarafımdan, bir süre kahvaltı yapmadan sadece muzla geçirdiğim 2 hafta oldu, o dönemde hızlı kilo almıştı bebeğim.

Cnm bnm de sıkıntı vardı gelişimde kaşar ve muz önerdi doktorum. Tabi beslenmene dikkat et bunun yanında bol yogurt ayran süt et sebze tüketiyorum ben. Badem fındık ceviz yiyorum. Meyveyi cok tüketiyorum ve pekmez içiyorum bir bardak suya karıştırıp o da kilo aldırtıyormuş Benm yaptıklarım bunlar

Teyzoslar doktor teyzemizi gorduk geldik. Bebisin durumu gayet iyi nst ye baglandim agri filan cikmadi. Bebisim 3215 gr olmus. Doktorum bundan sonra meyve ve tatliyi kesiyorsun yoksa doguma kadar 4000gr olur dogumda zorlaniriz dedi. Suyu gayet iyi bu suyla 10gun daha kesin idare eder. Bol bol su icersen kendi gunune kadar bekler dedi. Bizimkinin yeri rahat anlasilan gelmeye niyeti yok :KK48: erken dogum yapanlari okuyunca dun bir panik cantayi hazirlamistim bende ama sanirim izim kiz 2-2.5 hafta daha bekletecek bizi. Yine muayene etmedi henuz bir aciklik gormedigi icin ama haftaya edecegini soyledi. Birde bundan sonra iliski olsun normal dogumu kolaylastirir dedi. Gunde 2 kez yarimsar saat yuru, 10-15 merdiven cikip in birkac kez, alaturka wc oturur gibi saatte birkac kez oturup kalk dedi. Gun icinde evde surekli aktif ol yer siler gibi egilip kalk dedi. Ay ne cok sey var yaaaaa. Bunca seyi yaparken olmezsem iyidir:110: ne kadar uzun yazmisim yahu :KK48:
Maşallah canım gelişimi çok güzel prensesin, sen de aldığın kilolardan, ağırlaştığından yakınıyordun ama demek ki meleğimizin daha gelmeye niyeti yok, hayırlısıyla vaktinde gelsinler inşallah.Hakikaten ne çok yapılacak egzersiz varmış, ben yere düşen saç telini almaya eğilince zorlanıyorum artık, bizim doktor da ağrılar için bol bol yürüyün dedi, nasıl olacak bilmiyorum. Hurma yiyeceğim korkuyorum bizim afacan geliverir diye, son 2 haftadır ilişkiyi bıraktık doğumu tetiklemesin diye, geçen gün birazcık fazla yürüdüm avm de doğuruyorum sandım, son günler çok heyecanlıymış gerçekten:KK70:

Benim bebeğim 33 haftalıkken 2400 dü 3 haftada neden 200 gram aldığını anlamadım hep önden gidiyordu şimdide az geldi bana kilosu önerileriniz için çok teşekkür ederim hemn uyucam dediklerinize
Merhaba Aranıza yeni katıldım benimde ilk kızım 38. Haftada Doğdu kilosu 2800 dü Dr kaşar ye Demişti yedim yedim bi işe yaramadı ama Doğdu ilk ayda 1300 gr 2. Ayda 1200 gr Alıp arayı kapadı önemli olan sağlıklı olmaları annesi emin ol ufak olanlar arayı Hızla kapatıyor

Günaydın :KK200:
Bugun kontrolümüz vardı sukur kizimiz iyi 35+3 2900 gr ve 49 cm. Hersey yolunda sukur normal dogum için bir engel de yok :) İlk kez nst ye bağlandım ve sancım biraz fazla cikti zaten arada binilin iğne Batmalarımdan anlamıştım.. Sonra doktorum yarım saat daha kalmamı istedi yeniden. İkinci de bir sıkıntı çıkmadı sukur normal bunlar olacak artık Dedi biraz korkmadım degil ama ya erkek gelecek bu kız diye :anne:

Bugun kontrolümüz vardı sukur kizimiz iyi 35+3 2900 gr ve 49 cm. Hersey yolunda sukur normal dogum için bir engel de yok :) İlk kez nst ye bağlandım ve sancım biraz fazla cikti zaten arada binilin iğne Batmalarımdan anlamıştım.. Sonra doktorum yarım saat daha kalmamı istedi yeniden. İkinci de bir sıkıntı çıkmadı sukur normal bunlar olacak artık Dedi biraz korkmadım degil ama ya erkek gelecek bu kız diye :anne:
Gözünüz aydın canım, maşallah fıstığa:nazar:artık son kontroller, son sancılar, son ağrılar inşallah, Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah.:KK200:

Teyzoslar doktor teyzemizi gorduk geldik. Bebisin durumu gayet iyi nst ye baglandim agri filan cikmadi. Bebisim 3215 gr olmus. Doktorum bundan sonra meyve ve tatliyi kesiyorsun yoksa doguma kadar 4000gr olur dogumda zorlaniriz dedi. Suyu gayet iyi bu suyla 10gun daha kesin idare eder. Bol bol su icersen kendi gunune kadar bekler dedi. Bizimkinin yeri rahat anlasilan gelmeye niyeti yok :KK48: erken dogum yapanlari okuyunca dun bir panik cantayi hazirlamistim bende ama sanirim izim kiz 2-2.5 hafta daha bekletecek bizi. Yine muayene etmedi henuz bir aciklik gormedigi icin ama haftaya edecegini soyledi. Birde bundan sonra iliski olsun normal dogumu kolaylastirir dedi. Gunde 2 kez yarimsar saat yuru, 10-15 merdiven cikip in birkac kez, alaturka wc oturur gibi saatte birkac kez oturup kalk dedi. Gun icinde evde surekli aktif ol yer siler gibi egilip kalk dedi. Ay ne cok sey var yaaaaa. Bunca seyi yaparken olmezsem iyidir:110: ne kadar uzun yazmisim yahu :KK48:
Bu Zeynep' ler pek rahat çıktılar annesi. :) Gözünüz aydın. Son kontrolümle seninki birebir olmuş neredeyse. Ben Eylül' ü görürüz diyorum. Sağlıkla kucaklayalım inşallah. :)

ay kızlar ölüyorum sezeryan ağrısından. hamileyken çektiğim ağrılar ağrı değilmiş. resmen sanki karnında ikinci bitane unutmuşlar o da sancı yapıyor bıçak saplanır gibi. kimseyi korkutmak istemem ama benim ki çok zor geçiyor. hayal ediyorum evde ağrısız dolaşacağım günleri. bebişimi de rahat tutup indiremiyorum sütüm de gelmedi :KK42::KK42:
Geçmiş olsun canım ya. Umarım biran önce geçer ağrıların da bebeğini rahatlıkla kucağına alırsın.

Sanci degerin kaçti canim.30 40 falanmi

Back