• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Maşallah yakışıklıya hayorlısı olsun canım ikiniz için de en iyisi neyse o olsun inşallah:dua: ben de dedim doktora bunun burlu kemerli bizde kemerli burun yok sudan dolayı görüntü yayvan çıkıyo dedi yani çok net hatlar göremezsin anca benzetirsin belki dedi
Amin canım inşallah, hepimiz için en hayırlısını diliyor, dua ediyorum. Dün öyle güzel görüntü verdi ki maşallah bizimki, hepsini bastırsın istedim doktorumuz, izlemeye doyamadık resmen, hayatımızın en güzel filmi gibiydi, eşim de hala etkisinde, gece kalkıp kalkıp yavrularım diye sevdi, öptü durdu bizi, sanırım erkekler oğulları kendilerine benzeyince daha bir mutlu oluyor;)

Canim gozun aydin allah anali babali buyutmek nasib etsin, hayirli evlt olsunlar insallah :)

Canim nasil sasirdim anlatamam. Ayni gun doguracagiz derken aceleci cikti kuzucun. Masallah kilosu cok guzel. Emzirmeye devam et uyarildikca gelir ve ilk basta bebisler bi cay kasigi sutle doyarlar. Dolu dolu gelmesini dolu dolu emmesini bekleme. Saglikla buyusun insallah :)

Amanin bi aceleci bidik daha var burda galiba :) Daha cok var derken bak ayni hafta doguracagiz herhalde. Hayirli haberler olsun haftaya.

@tembelanne canim senden haber var mi diye bakayim dedim ilk telaseler herhalde hala yazamamissin. Iyisinizdir insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz
Amin canım inşallah, bu gece vukuatsız bitti bakalım topik için, sabahı bulduk, gece haberleri yarın gündüz gelirse bilemem, son dakika gelişmesi yok şimdilik;) sanırım, ağustos son hafta ya da en geç eylül ilk haftası sezaryenimiz olacak canım.
olbey olbey bir de bir şey sormak istiyorum sana, normalde benim adetlerim hep düzenlidir, her ayın 28 inde olurdum, en fazla 2 gün sapardı, o da nadir, en son şehir değişikliği,iş değişikliği derken bir dengem değişti geçen yıl, ağustos eylül ekim reglleri hep bir hafta gecikmeli oldu, ayın 6 sı gibi, en son kasım 28 de olmam gereken regl yine 14 aralığa kaydı, ilk defa bu kadar gecikmişti, ve o ay hamile kaldım zaten, acaba bu 2-3hafta öndelik o dönem sapmasıyla alakalı olabilir mi, yoksa her ne olursa olsun son adet kanaması tarihi mi baz alınmalı. Bir de hafif pko vardı ben de, yani her daim gelişen birden fazla yumurtam hep vardı.

Amin canım inşallah, bu gece vukuatsız bitti bakalım topik için, sabahı bulduk, gece haberleri yarın gündüz gelirse bilemem, son dakika gelişmesi yok şimdilik:KK66: sanırım, ağustos son hafta ya da en geç eylül ilk haftası sezaryenimiz olacak canım.
olbey olbey bir de bir şey sormak istiyorum sana, normalde benim adetlerim hep düzenlidir, her ayın 28 inde olurdum, en fazla 2 gün sapardı, o da nadir, en son şehir değişikliği,iş değişikliği derken bir dengem değişti geçen yıl, ağustos eylül ekim reglleri hep bir hafta gecikmeli oldu, ayın 6 sı gibi, en son kasım 28 de olmam gereken regl yine 14 aralığa kaydı, ilk defa bu kadar gecikmişti, ve o ay hamile kaldım zaten, acaba bu 2-3hafta öndelik o dönem sapmasıyla alakalı olabilir mi, yoksa her ne olursa olsun son adet kanaması tarihi mi baz alınmalı. Bir de hafif pko vardı ben de, yani her daim gelişen birden fazla yumurtam hep vardı.
Ben de bunu cok merak ediyorum. Aralik 15 benim satim. Ama son aylarda cok duzensizlesmisti adetim ve bu sonuncuda da sadece leke gelmisti bir guncuk. Hatta gidip kan testi yaptirmistim gebelik icin ama erkendi de bilemiyorum. Hep suphelendim ayni sekilde. Okudugum yazilarda denen o ki gebeligin ilk ultrason olcumlerinde bebegin haftasi onde olculuyorsa senin dedigin gibi olabilir ama sonradan ileride cikmaya baslarsa gelisimle vs alakalidir. Benim sonradan one gecti birden. Bi de canim gorumcem kadin doktoruyla calismisti bilir diye sordum, 35. Haftada bile gelisimi iyise kuvoze gerek kalmayabiliyormus bicok bebekte. Yani doktorunun bildigi vardir eminim. Icin rahat olsun. Ben de 37yi doldurunca rahatlayacagim, hareketlerimi kismayacagim o zaman. kafa capini sana sormustum ama bizim doktor bu sefer cok ilgisizdi, verdigi kagitta da sadece fl/ bpd degeri var kafa ile ilgili ondan da bisi anlamadim. ac karin capi sanirim, 31.6 cikmis. Doktor son aylarda cok aceleci oldu, bisi sormaya da gelmiyor. Ama buyuk ihtimal dogumu devlette yapcagim icin takmiyorum artik. Eylul annelerimizin bazilarinin evleri mis gibi bebek kokmaya basladi, sabirsizlaniyorum ben de. Dogumdan sonra bir sure paylasimlar azalir ama ek gida, tuvalet egitimi vs derken daha cok guzel anilarimiz olcak beraber insallah. Simdiden herkese cok tesekkur ediyorum, cok sey ogrendim sayenizde:KK36:

sinemnur sinemnur inşallah istediğin zaman gelir yavrun. Bu arada işe gitmiyorum. Makyajı bırak saçımı taramayi bile unutmuşum:KK23:. Tepeden topuyla geziyorum evde

Arkadaşım 35+5 de doğum yaptı ve bebeğinin gelişimi geride kalmıştı. Çok şükür küveze girmedi. Küçük doğdu sadece. Haftaya takılmayın derim. Sağlıklı doğsun lar yeter.

Uyku düzeni diye birşey yok bende. Bi gün rahat uyurken 2-3 gün azıcık uykuyla geziyorum. Hepimiz böyleyiz dimi...

ay kızlar ölüyorum sezeryan ağrısından. hamileyken çektiğim ağrılar ağrı değilmiş. resmen sanki karnında ikinci bitane unutmuşlar o da sancı yapıyor bıçak saplanır gibi. kimseyi korkutmak istemem ama benim ki çok zor geçiyor. hayal ediyorum evde ağrısız dolaşacağım günleri. bebişimi de rahat tutup indiremiyorum sütüm de gelmedi :KK42::KK42:

ay kızlar ölüyorum sezeryan ağrısından. hamileyken çektiğim ağrılar ağrı değilmiş. resmen sanki karnında ikinci bitane unutmuşlar o da sancı yapıyor bıçak saplanır gibi. kimseyi korkutmak istemem ama benim ki çok zor geçiyor. hayal ediyorum evde ağrısız dolaşacağım günleri. bebişimi de rahat tutup indiremiyorum sütüm de gelmedi :KK42::KK42:
Ayy canim ya hepsi gececek yakin zamanda insallah merak etme. Kolay mi kat kat kesiyorlar orayi:KK42: Bir an once toparlanirsin umarim ,sut hemen gelmeyebiliyormus zaten uzulme. Ben de sezeryan olucam bakalim :110:

:)))teşekkür ederiz canımm, Allaha emanet melekler. Senin prensesin pozunu da bekliyoruz, büyüdüler artık, fotoğraflık oldular teyzesi:KK66:
bende oyle henuz cok guzel foto olmadi malesef :( gecende sagolsun eli cenesindeydi ;)doktor baya durttu ama cekmedi elini...bakalim bende bir cikolta ile kandiririm olmazsa:halay::KK200:

Canim yaaa rabbim sifa versin bian önce insallah.gececek bu gunlerde canim.en zor kisimlari atlattin.sancilarin da 1. 2 gune kalmaz gecer merak etme.sutun de gelir emzirdikce.sen bebişinin güzelligine odaklan.:anne:

gecmis olsun cnm ...bi kac gune kalmaz toparlanirsin agri kesici ilac ve antibiyotiklerini ihmal etme..süt icin de bol bol sivi tuket en zoru atlattin cok sukur ;)

Arkadaşlar bizim bebeğe hala bi isim de karar kılmış değiliz eşimle o yusuf istiyor ben kerim dün akşama ikimizde vaz geçelim ve başka isim bakıp ortak karar verelim dedim size buraya yazsam beğenip düşündüklerimizi sizlerde fikrinizi söylermisiniz acaba :)
*görkem
*göktürk
*gökalp
*kerem
*aziz mert
*yekta
*ömer asaf
*ömer faruk
*yiğit alp
*baturalp
*emiralp ve toprak :) benim gönlümde aslında en başından beri toprak vardı bizim tedaviyle oldu hayalim hep ikiz bebek bir kız bir erkek içindi düşündüğüm isimlerde erkeğe toprak kıza da güneşti uzun aradan sonra evimize bereket getirip güneş dibi doğdukları için :):):) ama çok şükür tek oldu sağlıklı oldu inşallah sizlerde fikrinizi söylersiniz şimdiden teşekkür ederim
yigit ve kerem ;)

sinemnur sinemnur inşallah istediğin zaman gelir yavrun. Bu arada işe gitmiyorum. Makyajı bırak saçımı taramayi bile unutmuşum:KK23:. Tepeden topuyla geziyorum evde

Arkadaşım 35+5 de doğum yaptı ve bebeğinin gelişimi geride kalmıştı. Çok şükür küveze girmedi. Küçük doğdu sadece. Haftaya takılmayın derim. Sağlıklı doğsun lar yeter.

Uyku düzeni diye birşey yok bende. Bi gün rahat uyurken 2-3 gün azıcık uykuyla geziyorum. Hepimiz böyleyiz dimi...
Aynen canim bende ayniyim.dun mesela biraz daha iyi uyudum.bugun uyku yok malesef.3 te uyudum 5 te uyandim:KK43:

kizlar gogus ucu kremi icin ne kullanacaksianiz..arkadasim bana corasetin pembe getirmiste o gogus ucu kremi mi anlamadim cildi onariyor ama meme ucu icin bise yazmamis kafam karisti
Soyledigin kremi ben hiç duymadim canim.zeytinyagiyla bakim yapmakta işe yariyomuş bu arada

Gecmise gittim msjinla :((
Agriyi gecirmenin en etkili guzel yolu yurumek(ne kadar zor oldugunu biliyorum her yurudugumde yere dusmiyim diye dua ediyordum,dusersem patlarim gibime geliyordu:))
Eger gazinda cok varsa agrin daha cok olur xor olsada yurumeye calis rahatliycaksin
sütte malesef hemen gelmiyor pompa ile uyar goguslerini ve su icmeyi ihmal etme
sabret sayli saatler icinde hersey yoluna girecek
hic sutun yoksa dr.la konus cok azda olsa mama ver sarilik olmasin
en son olarakta yavrunu kokla benim icin

kizlar gogus ucu kremi icin ne kullanacaksianiz..arkadasim bana corasetin pembe getirmiste o gogus ucu kremi mi anlamadim cildi onariyor ama meme ucu icin bise yazmamis kafam karisti
Bu kremi bilmiyorum ama herzaman sadece gogus ucu icin uretilmis kremler kullanilmiyor.bu tarz onarici kremler kullaniliyor(emxirmeden once iyi temizlemek sarti ile)
Oglumu emzirirken yara olmustu cocuk dr.u isimlerini bilmedigim pomad ve bi krem verdi karistirip surdum birdahada yara falan olmadi

Ayy bu gecenin uykusuzlarindan biriyim ben de ,saga don yok sola don yok. Her uyandigimda diyorum bak birkac haftaya uykusuz gecelerin basliyor simdi uyu diye ama yooook :KK12:

Yeni doğum yapan arkadaşlarda uyu diyor. Oldu görürsem söylerim :işsiz:

Oy. Geçmiş olsun. Ne kadar oldu sezeryan olalı. Bende sezeryan olacağım ama nedense etkilenmedim. Her bünye farklı. Süt içinde komposto lar çok işe yarıyormuş.

Lansinoh aldım. Annem karbonatlı su da işe yarıyor demişti.

Gecmise gittim msjinla :KK43:(
Agriyi gecirmenin en etkili guzel yolu yurumek(ne kadar zor oldugunu biliyorum her yurudugumde yere dusmiyim diye dua ediyordum,dusersem patlarim gibime geliyordu:))
Eger gazinda cok varsa agrin daha cok olur xor olsada yurumeye calis rahatliycaksin
Gecmise gittim msjinla :KK43:(
Canim sen 34. Haftada gorunuyosun .ne zaman dogum yaptin

Kızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.:KK70:Bu da fotoğrafımız:nazar::KK200:
Masallah kuzucuga.ne kadar tatli bise ya tam yemelik:kk77: Allahimin izniylede saglikli bir sekilde kucaginizda gormeye.:KK200::nazar::dua:

Back