- 7 Nisan 2015
- 735
- 1.093
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim sen 34. Haftada gorunuyosun .ne zaman dogum yaptin
Bu ikinci bebegim bahsettigim dogum ilk dogumum(6yasinda oglum var)Canim sen 34. Haftada gorunuyosun .ne zaman dogum yaptin
İçim cız etti inan aynı ağrıları yaşadım ama korkma geçiyo şu iki üç günü atlattın mı daha iyi olacaksın . yürümek çook zor ama ne kadar yürürsen o kadar çabuk toparlanıyosun meleğin için dayan canım, süt içinde üzülme 3.günden sonra daha iyi gelecek sıvı beslen komposto sebze çorbaları bol su tüketmeye çalış ayrıca ağrı kesici iğneler can kurtarıcı ben bir hafta sabah akşam vurdurmuştum rabbim yardımcın olsun kolay atlatırsın inşallah duamızdasınay kızlar ölüyorum sezeryan ağrısından. hamileyken çektiğim ağrılar ağrı değilmiş. resmen sanki karnında ikinci bitane unutmuşlar o da sancı yapıyor bıçak saplanır gibi. kimseyi korkutmak istemem ama benim ki çok zor geçiyor. hayal ediyorum evde ağrısız dolaşacağım günleri. bebişimi de rahat tutup indiremiyorum sütüm de gelmedi![]()
Anladim canim.insallah bu bebişinide saglikla alirsin kucagina.kiz miydi erkek miBu ikinci bebegim bahsettigim dogum ilk dogumum(6yasinda oglum var)
Teşekkür ederiz canımm, amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun, gece uykusu da kalmadı artık, vakit gittikçe yaklaşıyor, sağlıkla kavuşalım inşallah minik aşklarımıza.
Kizim olacak kismetseAnladim canim.insallah bu bebişinide saglikla alirsin kucagina.kiz miydi erkek mi
Canım geç mi kaldım bilmiyorum da ben doğa isimlerini çok seviyorum hem bebeğe ağır gelmiyor hem de güçlü isimler oluyor bence o yüzden toprak diyorumArkadaşlar bizim bebeğe hala bi isim de karar kılmış değiliz eşimle o yusuf istiyor ben kerim dün akşama ikimizde vaz geçelim ve başka isim bakıp ortak karar verelim dedim size buraya yazsam beğenip düşündüklerimizi sizlerde fikrinizi söylermisiniz acaba :)
*görkem
*göktürk
*gökalp
*kerem
*aziz mert
*yekta
*ömer asaf
*ömer faruk
*yiğit alp
*baturalp
*emiralp ve toprak :) benim gönlümde aslında en başından beri toprak vardı bizim tedaviyle oldu hayalim hep ikiz bebek bir kız bir erkek içindi düşündüğüm isimlerde erkeğe toprak kıza da güneşti uzun aradan sonra evimize bereket getirip güneş dibi doğdukları için :):):) ama çok şükür tek oldu sağlıklı oldu inşallah sizlerde fikrinizi söylersiniz şimdiden teşekkür ederim
35. Haftadan sonra yapılması gerekir demişti doktorum ama tabi her doktor farklı benim de haftalık muayeneler daha başlmadı canımKızlarr ben aklıma geldikçe burdan bir şeyler soruyorum sizlere. Aynı dönemlerde olduğumuz için sıcağı sıcağına yanıtlıyorsunuz sizde. Benim ve bir sürü kişi için çok iyi oluyor. Neyse kısacası bir sorum daha olacak :) sizler ilk defa nst olayını kaçıncı haftada yaptırdınız? ben doktoruma sordum 37. hafta dedi ama bana geç gibi geldi.
Aynen canım ya eşim fotoğrafı görünce baba oldu sanki :)) erkek kafası işte illa somut bişey görücek bakalım kucaklarına aldıklarında nasıl olucaklarAmin canım inşallah, hepimiz için en hayırlısını diliyor, dua ediyorum. Dün öyle güzel görüntü verdi ki maşallah bizimki, hepsini bastırsın istedim doktorumuz, izlemeye doyamadık resmen, hayatımızın en güzel filmi gibiydi, eşim de hala etkisinde, gece kalkıp kalkıp yavrularım diye sevdi, öptü durdu bizi, sanırım erkekler oğulları kendilerine benzeyince daha bir mutlu oluyor![]()
Çok çok geçmiş olsun canım iyi olucaksın inşallah ee ailen geldi mi nasıl yaptınız birileri destek olsa iyi olurdu sankiay kızlar ölüyorum sezeryan ağrısından. hamileyken çektiğim ağrılar ağrı değilmiş. resmen sanki karnında ikinci bitane unutmuşlar o da sancı yapıyor bıçak saplanır gibi. kimseyi korkutmak istemem ama benim ki çok zor geçiyor. hayal ediyorum evde ağrısız dolaşacağım günleri. bebişimi de rahat tutup indiremiyorum sütüm de gelmedi![]()
Canım seninki de cool bi bebek olucak demek ki umursamamış doktoru :))bende oyle henuz cok guzel foto olmadi malesefgecende sagolsun eli cenesindeydi
doktor baya durttu ama cekmedi elini...bakalim bende bir cikolta ile kandiririm olmazsa
![]()
Benim hep geç döllenme tabir edilen olay oluyor. Yani adet tarihinde uyumlu olmuyor bebeğin büyüklüğü. Bunu belirlemek için de erkenden gitmeye çalışıyorum hep doktora. Yoksa son haftalarda sorun oluyor. Bebeğin haftası ilerde, kendisi geride görünüyor. Erkenden telaşa sokuyorlar insanı. Gerçi bu sefer benim bebek gerçekten önde =)Ben de bunu cok merak ediyorum. Aralik 15 benim satim. Ama son aylarda cok duzensizlesmisti adetim ve bu sonuncuda da sadece leke gelmisti bir guncuk. Hatta gidip kan testi yaptirmistim gebelik icin ama erkendi de bilemiyorum. Hep suphelendim ayni sekilde. Okudugum yazilarda denen o ki gebeligin ilk ultrason olcumlerinde bebegin haftasi onde olculuyorsa senin dedigin gibi olabilir ama sonradan ileride cikmaya baslarsa gelisimle vs alakalidir. Benim sonradan one gecti birden. Bi de canim gorumcem kadin doktoruyla calismisti bilir diye sordum, 35. Haftada bile gelisimi iyise kuvoze gerek kalmayabiliyormus bicok bebekte. Yani doktorunun bildigi vardir eminim. Icin rahat olsun. Ben de 37yi doldurunca rahatlayacagim, hareketlerimi kismayacagim o zaman. kafa capini sana sormustum ama bizim doktor bu sefer cok ilgisizdi, verdigi kagitta da sadece fl/ bpd degeri var kafa ile ilgili ondan da bisi anlamadim. ac karin capi sanirim, 31.6 cikmis. Doktor son aylarda cok aceleci oldu, bisi sormaya da gelmiyor. Ama buyuk ihtimal dogumu devlette yapcagim icin takmiyorum artik. Eylul annelerimizin bazilarinin evleri mis gibi bebek kokmaya basladi, sabirsizlaniyorum ben de. Dogumdan sonra bir sure paylasimlar azalir ama ek gida, tuvalet egitimi vs derken daha cok guzel anilarimiz olcak beraber insallah. Simdiden herkese cok tesekkur ediyorum, cok sey ogrendim sayenizde![]()
Valla ben az uyuyorum ama deliksiz uyuyorum maşallah. Çünkü gün içinde iki küçük çocuğum var evde ilgilenmem gereken. Onlarla koşturmaktan pestilim çıkmış, bi an önce yatsam modunda oluyorum. Bi an önce uyusalar da ben de uyusam diyorum. Sonra sabah da erken kalkıyoruz falan filansinemnur inşallah istediğin zaman gelir yavrun. Bu arada işe gitmiyorum. Makyajı bırak saçımı taramayi bile unutmuşum
. Tepeden topuyla geziyorum evde
Arkadaşım 35+5 de doğum yaptı ve bebeğinin gelişimi geride kalmıştı. Çok şükür küveze girmedi. Küçük doğdu sadece. Haftaya takılmayın derim. Sağlıklı doğsun lar yeter.
Uyku düzeni diye birşey yok bende. Bi gün rahat uyurken 2-3 gün azıcık uykuyla geziyorum. Hepimiz böyleyiz dimi...
Canım yaay kızlar ölüyorum sezeryan ağrısından. hamileyken çektiğim ağrılar ağrı değilmiş. resmen sanki karnında ikinci bitane unutmuşlar o da sancı yapıyor bıçak saplanır gibi. kimseyi korkutmak istemem ama benim ki çok zor geçiyor. hayal ediyorum evde ağrısız dolaşacağım günleri. bebişimi de rahat tutup indiremiyorum sütüm de gelmedi![]()
Ben yeni doğum yaptığımda göğsüm yara olmaz ama bebeğim 1yaşındayken bir yara oldu, kopuyor sandım. Lansinoh un bir kremi var, o acayip iyi geldi. Şimdi internetten sipariş verdim hepsi burada da %30indirim var. Alacaksanız tavsiye olunurkizlar gogus ucu kremi icin ne kullanacaksianiz..arkadasim bana corasetin pembe getirmiste o gogus ucu kremi mi anlamadim cildi onariyor ama meme ucu icin bise yazmamis kafam karisti
Canım günaydın,Ben de bunu cok merak ediyorum. Aralik 15 benim satim. Ama son aylarda cok duzensizlesmisti adetim ve bu sonuncuda da sadece leke gelmisti bir guncuk. Hatta gidip kan testi yaptirmistim gebelik icin ama erkendi de bilemiyorum. Hep suphelendim ayni sekilde. Okudugum yazilarda denen o ki gebeligin ilk ultrason olcumlerinde bebegin haftasi onde olculuyorsa senin dedigin gibi olabilir ama sonradan ileride cikmaya baslarsa gelisimle vs alakalidir. Benim sonradan one gecti birden. Bi de canim gorumcem kadin doktoruyla calismisti bilir diye sordum, 35. Haftada bile gelisimi iyise kuvoze gerek kalmayabiliyormus bicok bebekte. Yani doktorunun bildigi vardir eminim. Icin rahat olsun. Ben de 37yi doldurunca rahatlayacagim, hareketlerimi kismayacagim o zaman. kafa capini sana sormustum ama bizim doktor bu sefer cok ilgisizdi, verdigi kagitta da sadece fl/ bpd degeri var kafa ile ilgili ondan da bisi anlamadim. ac karin capi sanirim, 31.6 cikmis. Doktor son aylarda cok aceleci oldu, bisi sormaya da gelmiyor. Ama buyuk ihtimal dogumu devlette yapcagim icin takmiyorum artik. Eylul annelerimizin bazilarinin evleri mis gibi bebek kokmaya basladi, sabirsizlaniyorum ben de. Dogumdan sonra bir sure paylasimyazılar azalir ama ek gida, tuvalet egitimi vs derken daha cok guzel anilarimiz olcak beraber insallah. Simdiden herkese cok tesekkur ediyorum, cok sey ogrendim sayenizde![]()
İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla vaktinde kavuşalım. Bu sıcakta makyaj yapması dert zaten, boşver tadını çıkar evde olmanın, yaz günleri kurtarıcım mineral toz fondötenimi sürüyorum,pudra gibi incecik, bir rimel , bir kalem, saçlar da tepeden at kuyruğu tamamdır, fazlasına ne enerjim var ne canım istiyor. Perşembe günü randevumuz var tekrardan o gün 35+5 olacağız biz de, hayırlısı inşallah, olumlu örneklemen için teşekkür ederim.sinemnur inşallah istediğin zaman gelir yavrun. Bu arada işe gitmiyorum. Makyajı bırak saçımı taramayi bile unutmuşum
. Tepeden topuyla geziyorum evde
Arkadaşım 35+5 de doğum yaptı ve bebeğinin gelişimi geride kalmıştı. Çok şükür küveze girmedi. Küçük doğdu sadece. Haftaya takılmayın derim. Sağlıklı doğsun lar yeter.
Uyku düzeni diye birşey yok bende. Bi gün rahat uyurken 2-3 gün azıcık uykuyla geziyorum. Hepimiz böyleyiz dimi...
Cnm bnm de sıkıntı vardı gelişimde kaşar ve muz önerdi doktorum. Tabi beslenmene dikkat et bunun yanında bol yogurt ayran süt et sebze tüketiyorum ben. Badem fındık ceviz yiyorum. Meyveyi cok tüketiyorum ve pekmez içiyorum bir bardak suya karıştırıp o da kilo aldırtıyormuş Benm yaptıklarım bunlarKızlar bebeğim şuan 2600 gram 36 haftalık kilo alması için ne yapmalıyım önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
ooo damadım şanslı,işi biliyo yüzünü son dakika gösteriyo:)Canımmmm teşekkür ederimmmm, damadın sonunda yüzünü gösterdibabası 2 yarım altın alacakmış küçük kuzuma
bizimki aylardır saklamakla iyi etmiş, varmış bir bildiği:)) canım benim inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım sağ salim, başak burcu da olursa extra seviniriz
![]()
biraz yapı meselesi ben artık bunu anladım bizde miniğiz mesela,bu bebeğe kilo aldırıcı şeyleri yemeye dikkat ediyorum ama ilerleme aynı.2600 bana kötü gelmedi 3000 ile bitirir belki daha fazla.kaşar,yumurta,muz,badem ,ceviz,süt,maden suyu ,bol su benim aklıma gelenler kilo için.sağlıkla gelsinKızlar bebeğim şuan 2600 gram 36 haftalık kilo alması için ne yapmalıyım önerilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Ben hepsiburadadan aldım cnm en uygun orasıydı araştırdığım dönemde ama bazen bazı sitelerde indirim olduğunu görüyorum ama aldığım icin pek dikkat etmedim açıkcası :/Tecrübeli anneler, bebek bezi için kampanyalı hangi siteleri tavsiye edersiniz? Hepsiburada.com her salı indirime giriyor onu biliyorum sadece. Fikirlerinizi bekliyorum.
Canım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa sürede geçer ağrıların, taburcu oldunuz mu? süt için klasik sezaryenden 3 gün sonra diyorlar, sen azimle emzirmeye, sağmaya devam et.ay kızlar ölüyorum sezeryan ağrısından. hamileyken çektiğim ağrılar ağrı değilmiş. resmen sanki karnında ikinci bitane unutmuşlar o da sancı yapıyor bıçak saplanır gibi. kimseyi korkutmak istemem ama benim ki çok zor geçiyor. hayal ediyorum evde ağrısız dolaşacağım günleri. bebişimi de rahat tutup indiremiyorum sütüm de gelmedi![]()
Teşekkür ederim canım, amin inşallah, sağlıkla sıhhatle, hayırlısıyla vaktinde kavuşalım inşallah hepimizMasallah kuzucuga.ne kadar tatli bise ya tam yemelikAllahimin izniylede saglikli bir sekilde kucaginizda gormeye.
![]()
Teşekkür ederiz canımmm, senin oğluşunu da nasıl merak ediyorum bir bilsen, minik ponçiğini görebildik sadece ama anlıyorum seni, bunca zaman sadece seninleyken hiçkimseyle paylaşmak istemiyorsundur biriciğinisinemnur oğluşun çok canlar yakacak annesi haberin olsun:) maşallah kuzuyaa çok tatlı yavrum benim hayırlı Zamanda gelsin inşallah
![]()
Çekenin halinden çeken anlar tabiiiSelim Tunadan diildir annesi o uykusuzluk heyecandandir artik :))