• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaşlar bizim bebeğe hala bi isim de karar kılmış değiliz eşimle o yusuf istiyor ben kerim dün akşama ikimizde vaz geçelim ve başka isim bakıp ortak karar verelim dedim size buraya yazsam beğenip düşündüklerimizi sizlerde fikrinizi söylermisiniz acaba :)
*görkem
*göktürk
*gökalp
*kerem
*aziz mert
*yekta
*ömer asaf
*ömer faruk
*yiğit alp
*baturalp
*emiralp ve toprak :) benim gönlümde aslında en başından beri toprak vardı bizim tedaviyle oldu hayalim hep ikiz bebek bir kız bir erkek içindi düşündüğüm isimlerde erkeğe toprak kıza da güneşti uzun aradan sonra evimize bereket getirip güneş dibi doğdukları için :):):) ama çok şükür tek oldu sağlıklı oldu inşallah sizlerde fikrinizi söylersiniz şimdiden teşekkür ederim
Taraflı yaklaşıp Kerem diyorum, babamın ismi çünkü;) zaten kayırma gibi olmasaydı kendim de koymak isterdim, babam 60 yaşında hala demode olmadı bence bu isim her daim güzel her daim asil gelir kulağıma da dilime de, belki canım babam oluşundandır;)

Merhaba guzel anneler 11 ağustos sabah saatlerinde Rabbime şükürler olsun ki miniklerime kavuştum. Yine şükürler olsun ki kuvoze ihtiyaç duymadilar. Kizim ogluma gore daha minyon ama her ikisi de 3000 gr civari. Spinal anestezi ile dünyaya getirdim çok rahat bir doğum oldu. Sonrasında sadece dikiş yerinde ağrı var. Dualarını esirgemeyen herkesten Allah razı olsun. Rabbim yavrularimizi bize bagislasin insaallah.

Canim gozun aydin allah anali babali buyutmek nasib etsin, hayirli evlt olsunlar insallah :)

kızlar bir LT ye yakın suyum geldi. şimdi acile gidiyorum eşimi bekliyorum

Kızlar tek tek alinti yapamadim. Bebisim 4.15 te doğdu. 2950 gr. 36+4 sezeryan epiduralle. Emzirmeye çalışıyorum daha süt yok. Ağrım var en kisa zamanda dönerim. Cok tatli birsey ya küçük masum . Saglikla kalinn hepinizi seviyorum

Canim nasil sasirdim anlatamam. Ayni gun doguracagiz derken aceleci cikti kuzucun. Masallah kilosu cok guzel. Emzirmeye devam et uyarildikca gelir ve ilk basta bebisler bi cay kasigi sutle doyarlar. Dolu dolu gelmesini dolu dolu emmesini bekleme. Saglikla buyusun insallah :)

Kızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.:KK70:Bu da fotoğrafımız:nazar::KK200:

Amanin bi aceleci bidik daha var burda galiba :) Daha cok var derken bak ayni hafta doguracagiz herhalde. Hayirli haberler olsun haftaya.

tembelanne tembelanne canim senden haber var mi diye bakayim dedim ilk telaseler herhalde hala yazamamissin. Iyisinizdir insallah guzel haberlerinizi bekliyoruz

Maşallah çok güzel oğluşun. Nazar değmesin. Büyük bebekler daha çok baskı yapıyor doğum kanalının açılması için, erken doğum bile oluyor dedi benim doktorum. 3 hafta kadar önde gidiyoruz bizde. Canım madem sezaryan olacak. Doğum tarihine en yakın zamanda doğsa daha iyi olmaz mı. Siz bilirsiniz tabi ama ne kadar beklese o kadar iyi diye biliyorum anne karnında
ğ
Onlar duygusal olmadığı için, duygusal olasımız gelmiyor sanırım. Benim eşim de bugün şehir dışında. Yarın sabah da gidecek pazar gelecek. Ben de, doğurursam haber vermicem dedim. Yetişemez çünkü
Teşekkür ederim canım, ben de bilemiyorum işte ilk tecrübesizlik olunca, sonuçta anne karnında geçirdiği her gün çok kıymetli, ben de kalabildiği kadar kalsın isterim ama doktoruma güvenmek zorundayım, o ne derse onu yapacağım sonuç olarak, inşallah vaktinde sağlıkla gelirler.

Neee iki haftaya geliyor mu selim tuna bey:KK200: maşallah kilosu herşeyi çok iyi, sonunda kendi gelmeden yüzünü net olarak gösterdi çok tatlış bir kuzucuk bu:KK200::KK200: sağlıkla dünyaya gelir inşallah canm:nazar::nazar:
Canım benim teşekkür ederim, amin hepimizinki inşallah, bugün net tarih konuşamadık, doktorum da kestiremedi resmen durumu, haftaya perşembe net bir şey söyleyecek sanırım, şimdilik yorumlarına göre bu bebiş çok beklemez dedi.

Ayy ne güzel çıkmış. Ultrasonda hep büyük ölçüyorlar. Son zamanda doğum yapan arkadaşlarımda ultrasona göre %10 az oldu ölçüler. Hayırlısı olsun.
Ayy inşallah az olmaz, bugün bana ilginç gelen bir şey oldu hastanede, bekleme bölümünde bekliyoruz, yanımda ana kucağında minicik bebişle bir bayan var, eşi ayakta 3-4 yaşlarındaki diğer oğlunu oyalıyor, çocuk sehpanın üzerinde boş etipuf kabını gördü, mahsun mahsun bakıp, anne mama dedi, içim cız etti, hemen çantamı kurcaladım, çikolata varmış, anneye verdim, yerse verin diye, çocuğa uzattı, çocuk da bebişe yedirmeye çalıştı ilk önce, kısacık sohbet ettik orada, 9 günlükmüş, 37. Haftada sezaryen olmuş, 3300 grammış, küvöz, ciğer geliştirici iğne vs ihtiyaçları olmamış, sonra kadın muayeneye çağırıldı, bebeği içeriye almadılar, kadın eşine bakındı göremedi, oğluyla uzaklaşmış, ben size emanet etsem dedi, bebişi verdi bana, şok oldum, ben olsam hayatta bırakamam,eşim de hadi bakalım, alıştırma yap diye gülüyor, baktım ellerine , yüzüne mini minnacık, biimki şu anda 3000 grammış, ondan da küçük, insan acemilikle kucağına almaya korkar.

Kızlarr ben aklıma geldikçe burdan bir şeyler soruyorum sizlere. Aynı dönemlerde olduğumuz için sıcağı sıcağına yanıtlıyorsunuz sizde. Benim ve bir sürü kişi için çok iyi oluyor. Neyse kısacası bir sorum daha olacak :) sizler ilk defa nst olayını kaçıncı haftada yaptırdınız? ben doktoruma sordum 37. hafta dedi ama bana geç gibi geldi.

Ben ilk defa bugün nst ye girdim 36+0 da

Ayy cok ozendim simdi soyle net bi fotosu olmadi oglusumun. Masallah canim. Benim de iki hafta onde ama erken alalim falan demiyor dr um.
Canım bize de alalım demedi ama bu bebiş durmaz, gelişimi tamam dedi, gelişecek komplikasyonlar konusunda mecburen güvenip, dediklerine uymak zorundayım, haftaya perşembe daha net konuşulacak bizim tarih de.

Kızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.:KK70:Bu da fotoğrafımız:nazar::KK200:
Ne güzel bi fotograf.ben de cok istedim bizim de böyle bi resmimiz olsun diye ama prensesim çok nazli cikti.bi turlu poz

Maşallah güz
Maşallah güzel bebişine.biz daha hiç göremedik prensesimizin yüzünü :KK43:bakalim önumuzdeki persembe kontrolumuz var belki o zmn gösterir:dua:

Ayyy dun bende bir bebek gordum hastanede cok sasirdim
kadin yanima oturdu kucaginda minicik bir bebek bakakaldim sonra "kusura bakma cok kucuk bukadar kucuk olduklarini unutmusum dedim"
Yakinda benimde olacak cok kucuk yaaa falan dedim
kadinda"sizinki bukadar kucuk olmaz dei
bebek 4ay once 6aylik 650gr dogmus
Suan 3kilodan fazla durmuyor
Rabbim nelere kadir yiyecek ekmegi varsa minicik bir yavru hayata tutunuyor
dun cok ama cok etkilendim her yonden mucize bir bebekti(masallah)

Maşallah güz

Maşallah güzel bebişine.biz daha hiç göremedik prensesimizin yüzünü :KK43:bakalim önumuzdeki persembe kontrolumuz var belki o zmn gösterir:dua:
Teşekkür ederim canım, darısı size inşallah, canlı canlı kavuşmaya az kaldı ama fotosunu görmek de başka heyecan veriyor, haftaya bizim de randevumuz var, bugünler çok heyecanlı geçiyor, bugün bildiğin düzenli sancım var, sabaha Allah kerim.

Maşallah barekallah çok şirin. Ya ben de özele gidiyorum ama ultrason berbat :(simsiyah.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız.

sinemnur sinemnur pek tatlı çıkmış bebişin. Sağlıklı doğsun da tarih çokta önemli değil.

Benim bebiş arada toplanıyor ağrı yapıyor. Bir kaç gündür ishal vardı. Şükür bu gün iyiyim. Astım ve mide yanmalarim oluyor. Karnimda kaşıntı devam ediyor. Evdeyim klimalı odadayım ama halen bunalıyorum. Astım da yapıyor herhalde. Kendimi çok çirkin hissediyorum.

Sezeryan olacak. Zamanı belli değil. Sezeryan dan çok sonrası lohusa korkutuyor beni. gelen giden olacak. Tepemde konuşanım çok olacak. Nasıl baş ederim bilmiyorum...

Maşallah barekallah çok şirin. Ya ben de özele gidiyorum ama ultrason berbat :KK43:simsiyah.
Teşekkür ederim canım, çok sağolll, bu haftaya kadar bizim de düzgün pozumuz yoktu, hep eliyle filan kapatmıştı afacan, bu sefer küçük bir çikolatayla kandırdım minik kurabiyemi;) darısı size inşalah, bu son günlerde bu özel günlerimizden bir hatıra kalsın istiyor insan.

Ay guzellige bak, ne guzel fotografiniz olmus son son, masallah ona. Burnus da cok tatli hakkaten. heyecanlandim senin yerine pek vakit kalmamis seninde canim. Sezaryen kesinlesmis anlasilan. Kafa capini biliyorsan yazar misin, bizimki de buyuk ama daha doktorla dogum seklini netlestiremedik, merak ettim nasil olcak. Erken aliyor baya, ciger vs gelisimi kilosuna gore degil haftasina gore olur diyorlar hep bu soru oldu benim kafamda da. Neden beklemek istemedi doktorun acaba, kesin bir nedeni vardir, suyu vs iyi degil mi canim? ne heyecanli bir bekleyis degil mi, hem
sabirsizlaniyorsundur hem de bi huzun oluyordur mutlaka. Hayirlisiyla saglikla kavusun insallah. Bizden kucak dolusu sevgiler :KK36:

Bizde şimdi çıktık dr dan kilosu 2738 gr boyu 48,5 cm. Artık 10 gün de bir çağırıyor kontrollere bir sonraki randevuda sezeryan gününü belirleyeceğiz. Daha önce dış gebelikten dolayı 2 kere ameliyat olduğum için sezaryen istiyorum. Yüzünü eliyle kapamıştı yarısını gördük.
Masallah canim saglikla gelsin insallah. Artik yakinda tamamini gorup koklayacaksin simdilik nazlansinlar bakalim son son.

Arkadaşlar bizim bebeğe hala bi isim de karar kılmış değiliz eşimle o yusuf istiyor ben kerim dün akşama ikimizde vaz geçelim ve başka isim bakıp ortak karar verelim dedim size buraya yazsam beğenip düşündüklerimizi sizlerde fikrinizi söylermisiniz acaba :)
*görkem
*göktürk
*gökalp
*kerem
*aziz mert
*yekta
*ömer asaf
*ömer faruk
*yiğit alp
*baturalp
*emiralp ve toprak :) benim gönlümde aslında en başından beri toprak vardı bizim tedaviyle oldu hayalim hep ikiz bebek bir kız bir erkek içindi düşündüğüm isimlerde erkeğe toprak kıza da güneşti uzun aradan sonra evimize bereket getirip güneş dibi doğdukları için :):):) ama çok şükür tek oldu sağlıklı oldu inşallah sizlerde fikrinizi söylersiniz şimdiden teşekkür ederim
Toprak ismine bayiliyorum bence de o. Diger tercihlerim aziz mert ile kerem canim.

Back