• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.

sinemnur sinemnur pek tatlı çıkmış bebişin. Sağlıklı doğsun da tarih çokta önemli değil.

Benim bebiş arada toplanıyor ağrı yapıyor. Bir kaç gündür ishal vardı. Şükür bu gün iyiyim. Astım ve mide yanmalarim oluyor. Karnimda kaşıntı devam ediyor. Evdeyim klimalı odadayım ama halen bunalıyorum. Astım da yapıyor herhalde. Kendimi çok çirkin hissediyorum.

Sezeryan olacak. Zamanı belli değil. Sezeryan dan çok sonrası lohusa korkutuyor beni. gelen giden olacak. Tepemde konuşanım çok olacak. Nasıl baş ederim bilmiyorum...
Teşekkür ederim canım. Eminim çoğumuz ya da hepimiz aynı durumdayız, fönsüz, maşasız sokağa çıkmayan ben, kedi gibi gergin at kuyruklarıyla dolaşıyorum:)İşe gittiğim için makyaj filan yapıyorum ama 15kg almışım hamilelik boyunca, ben de kendimi yuvarlanacak gibi hissediyorum. Lohusalık süresine dair endişeler bizde de var ama bir şekilde atlatacağız inşallah. Bebişe odaklanıp diğer tüm olumsuzlukları hiç düşünmemek lazım, ben bugün resmiyle yatıyorum.:)

Kızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.:KK70:Bu da fotoğrafımız:nazar::KK200:
sinemnuuurrr maaşallah canım yaa ne tatlı bi bebiş..bencede olmuş bu bebiş hemde tam sevilmelik mıncıklamalık olmuş,güzel günler yola çıkmış geliyor,hayırlısı olsun canım (tabi bide başak burcu olsun):confused::confused:

Kızlar sabah kontrole gittik, 3000 gram, 50 cm olmuş Selim Tuna, yine gelişimi önde, doktorumuz "bu bebiş olmuş sinem hanım, kafa çapı da önde olunca doğum kanalına yerleşmez , yerleşmeyince de doğum sancısı olmaz" dedi, haftamız daha erken olduğu için alalım diyemedi, gelişimi önde olduğu için almak istedi, ben de " size güveniyorum, ne yapılmalıysa öyle yapalım " dedim, haftaya perşembe yine randevumuz var, haftaya kadar dayanırsa bizim oğluş, muhtemelen doktorumuz en geç takip eden hafta içerisinde almayı teklif edecek. Yarın 36. haftaya başlıyoruz, bacak uzunluğu ve kafa çapı olarak 38.39. haftada görünüyor. Bu arada ultrason güzeli seçti oğluşumu, bana burnu tosbik geldi doktorumuz düğme burun dedi.:KK70:Bu da fotoğrafımız:nazar::KK200:
Maşallah yakışıklıya hayorlısı olsun canım ikiniz için de en iyisi neyse o olsun inşallah:dua: ben de dedim doktora bunun burlu kemerli bizde kemerli burun yok sudan dolayı görüntü yayvan çıkıyo dedi yani çok net hatlar göremezsin anca benzetirsin belki dedi

Teşekkür ederim canım, darısı size inşallah, canlı canlı kavuşmaya az kaldı ama fotosunu görmek de başka heyecan veriyor, haftaya bizim de randevumuz var, bugünler çok heyecanlı geçiyor, bugün bildiğin düzenli sancım var, sabaha Allah kerim.
Ayy hadi hayirlisi insallah canim yaa

merhaba güzel anne adayları. bende eylül anneliğine talibim kabul ederseniz aranıza katılmak isterim iş yerim çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyordum ama artık izine çıktım . bu arada sat 28/11 . bakalım kızım ne zaman gelecek aramıza.Hepimize şimdiden hayırlı olsun bebeklerimiz ..

Eyyy Allah'im ya ne dusuncesiz insanlar var su dunyada. Vakitsiz dogurtacaklar vallahi insani. Gecenin bu saatinde havayi fisek ve silah sesleriyle uyanmak feci gerdi beni. Zeynep resmen costu icimde. Neymis efendim tavuk alma yapiyorlarmis. Insanlarda hic dusunce kalmamis. Bebek vardir hasta vardir yada HAMILE bir bayan vardir gece gece korkar demiyorlar. Allah nasil biliyorsa oyle yapsin bunlari

merhaba güzel anne adayları. bende eylül anneliğine talibim kabul ederseniz aranıza katılmak isterim iş yerim çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyordum ama artık izine çıktım . bu arada sat 28/11 . bakalım kızım ne zaman gelecek aramıza.Hepimize şimdiden hayırlı olsun bebeklerimiz ..
Amiiin canim hosgeldin aramiza:KK19:

Yaaa çok tatlı ama Selim Tuna. Çok heyecanlandım seni okurken canım aramızda sadece 1 gun var ve benim kızımda aynı senin oğluş gibi önde. Benim doktorda hiç sezeryan lafını ağzına almıyor. Bugün nst oldum. Sancılar 15, 20 arası hep. Bu cuma ultrason ile bakacak bakalım ne söyleyecek. Artık heyecanla bekliyoruz, hakımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Taraflı yaklaşıp Kerem diyorum, babamın ismi çünkü:KK66: zaten kayırma gibi olmasaydı kendim de koymak isterdim, babam 60 yaşında hala demode olmadı bence bu isim her daim güzel her daim asil gelir kulağıma da dilime de, belki canım babam oluşundandır:KK66:
Uyuyamadigim bi gece eveet Benimde oğlumun ismi bayılıyorum kereme dede lere de yakışıyor bebelerede

Yaaa çok tatlı ama Selim Tuna. Çok heyecanlandım seni okurken canım aramızda sadece 1 gun var ve benim kızımda aynı senin oğluş gibi önde. Benim doktorda hiç sezeryan lafını ağzına almıyor. Bugün nst oldum. Sancılar 15, 20 arası hep. Bu cuma ultrason ile bakacak bakalım ne söyleyecek. Artık heyecanla bekliyoruz, hakımızda hayırlısı ne ise o olsun.
Teşekkür ederiz canımm, amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun, gece uykusu da kalmadı artık, vakit gittikçe yaklaşıyor, sağlıkla kavuşalım inşallah minik aşklarımıza.

sinemnur sinemnur aylardır 4 boyutlu çekilmesine rağmen böylesi düzgün fotoğraf alamadım:KK200: ay maaşallah çok tatlı çıkmış:nazar:
Yanarım yanarım hamileliğim boyunca izmire niyetlenip niyetlenip gelemeyişime yanarım, zaten gelsem ilk iş doktorunu bulup fotoğrafçı muamelesi yapıp, biz fotoğraf çektirmeye geldik diye kapıdan girmeyi düşünüyordum.;) ama çok şükür net bir fotomuz oldu bizim de , bu saatte kalkıp öptüm kuzumu yanaklarından.

Ay guzellige bak, ne guzel fotografiniz olmus son son, masallah ona. Burnus da cok tatli hakkaten. heyecanlandim senin yerine pek vakit kalmamis seninde canim. Sezaryen kesinlesmis anlasilan. Kafa capini biliyorsan yazar misin, bizimki de buyuk ama daha doktorla dogum seklini netlestiremedik, merak ettim nasil olcak. Erken aliyor baya, ciger vs gelisimi kilosuna gore degil haftasina gore olur diyorlar hep bu soru oldu benim kafamda da. Neden beklemek istemedi doktorun acaba, kesin bir nedeni vardir, suyu vs iyi degil mi canim? ne heyecanli bir bekleyis degil mi, hem
sabirsizlaniyorsundur hem de bi huzun oluyordur mutlaka. Hayirlisiyla saglikla kavusun insallah. Bizden kucak dolusu sevgiler :KK36:
Teşekkür ederiz teyzesiii;)kafa çapını yarın yazarım sana. Erken olmaması için ne kadar bekleyebilirsek bekleyeceğiz canım, en azından 37 dolsa razıyım. Suyumuz iyiymiş çok şükür, zaten tek endişelendiren ciğer gelişimi, yoksa ben 2 haftadır yaşadığım ara sancılarla hissediyorum ki, bebeğim kendini gelmeye hazırlıyor, bu da beni çok yordu anlatamam. Belim ortadan ikiye ayrılacakmışcasına ağrıyor mesela. Sağlıkla kavuşalım da hepsine dayanırız inşallah,haklısın en heyecanlı en güzel bekleyiş, düne kadar içimden alınsa hüzünlenirim gibi geliyordu, meleğimin yüzünü görünce öpüp koklamaya can atıyorum. Böbrek genişlemesi için de hiç endişelenme, doğuma kadar geçmese de Allahın izniyle ilk idrarla, sünnetle düzelecektir. Bizden de kucak dolusu sevgiler canım.

sinemnuuurrr maaşallah canım yaa ne tatlı bi bebiş..bencede olmuş bu bebiş hemde tam sevilmelik mıncıklamalık olmuş,güzel günler yola çıkmış geliyor,hayırlısı olsun canım (tabi bide başak burcu olsun):confused::confused:
Canımmmm teşekkür ederimmmm, damadın sonunda yüzünü gösterdi;) babası 2 yarım altın alacakmış küçük kuzuma;)bizimki aylardır saklamakla iyi etmiş, varmış bir bildiği:)) canım benim inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım sağ salim, başak burcu da olursa extra seviniriz;)

Back