Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Seçenekler çokmuş:) benim içinde gök olan ay olan isimler hoşuma gidiyor.görkem i beğendim bunların içinde. Kız ismi olarak koyanda var ayrıca. Bende kızımın ismini ilk gökçe olsun diye düşünmüştüm ama olmadı.kardeşimin ismi de kerim, ağır oturaklı bir delikanlı ama çok dağınıktır

Kızlarr ben aklıma geldikçe burdan bir şeyler soruyorum sizlere. Aynı dönemlerde olduğumuz için sıcağı sıcağına yanıtlıyorsunuz sizde. Benim ve bir sürü kişi için çok iyi oluyor. Neyse kısacası bir sorum daha olacak :) sizler ilk defa nst olayını kaçıncı haftada yaptırdınız? ben doktoruma sordum 37. hafta dedi ama bana geç gibi geldi.

Bana doktorum 32.haftada çektirdi Nst haftaya kontrolüm var gelmeden önce nst çektir öyle gel dedi bundan sonra 2.haftada bir geleceksin demişti gidince ne diyecek bakalım

Ben dun cektirdim 33+0 da

ben 35.haftamdayim 2 kere cektirdim haftaya bir daha cektirecem

32. Haftada başladım ilk defa

merhaba kızlarr sizde de nefes alma problemi var mı ? Benim özellikle geceleri çok fena oluyor. Sola dönünce biraz rahatlıyorum ama sürekli de o tarafta yatamıyorum belim ağrıyor. Sizde duurumlar nasıl ?
Evet canim bende de oluyo.hele de efor sarfedecek bisey yaptigimda daha fazla oluyor.şu koltuk fayans silen arkadaşlara şaşiriyorum vallahi.yapabilene maşallah

Ben de 37 nin ilk günü yaptırdım canım, geç değil.

Benim oğluşumum ismi Tuğra cnm düşünün bence çok severek koyduk bu isimler arasında da ben gökalp i beğendim hepsi güzel gerçi hayırlısı olsun

Ben 32 de girdim ve sonrasinda her hafta

Benim oğluşumum ismi Tuğra cnm düşünün bence çok severek koyduk bu isimler arasında da ben gökalp i beğendim hepsi güzel gerçi hayırlısı olsun
Görümcemin var 7 aylık bebeği ve ismi tuğra :) ama gökalp da güzel gerçekten her cevapta defterime + koyuyorum vallahi :)

Evet canim bende de oluyo.hele de efor sarfedecek bisey yaptigimda daha fazla oluyor.şu koltuk fayans silen arkadaşlara şaşiriyorum vallahi.yapabilene maşallah
Dün suyu gelip doğum yapan arkadaş banyo fayanslarını fırçaladıgını söylemişti kendini yordu sanırım artık iş yapmak riskli dikkat etmek lazım gerçekten

32. Haftada başladım ilk defa
Ben ilk kez gecen hafta girdim nst ye canim.20 lerde cikti.dr iyi, normal dedi
Dün suyu gelip doğum yapan arkadaş banyo fayanslarını fırçaladıgını söylemişti kendini yordu sanırım artık iş yapmak riskli dikkat etmek lazım gerçekten
Evet ben de ayni seyi duşundum.yordu kendini demek ki

Canim 38 haftaya basladim ve henuz girmedim. Yarin kontrolum var gerekli gorursek baglayacagiz demisti doktorum son kontrolde

Canım banada 37 dedi.ama geçen gün acil bir durum oldu ilk kez çektirdim.aslında 37 de çekilecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…