Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Teşekkür ederim canım. Eminim çoğumuz ya da hepimiz aynı durumdayız, fönsüz, maşasız sokağa çıkmayan ben, kedi gibi gergin at kuyruklarıyla dolaşıyorum:)İşe gittiğim için makyaj filan yapıyorum ama 15kg almışım hamilelik boyunca, ben de kendimi yuvarlanacak gibi hissediyorum. Lohusalık süresine dair endişeler bizde de var ama bir şekilde atlatacağız inşallah. Bebişe odaklanıp diğer tüm olumsuzlukları hiç düşünmemek lazım, ben bugün resmiyle yatıyorum.:)

sinemnuuurrr maaşallah canım yaa ne tatlı bi bebiş..bencede olmuş bu bebiş hemde tam sevilmelik mıncıklamalık olmuş,güzel günler yola çıkmış geliyor,hayırlısı olsun canım (tabi bide başak burcu olsun)

Maşallah yakışıklıya hayorlısı olsun canım ikiniz için de en iyisi neyse o olsun inşallah ben de dedim doktora bunun burlu kemerli bizde kemerli burun yok sudan dolayı görüntü yayvan çıkıyo dedi yani çok net hatlar göremezsin anca benzetirsin belki dedi

Ayy hadi hayirlisi insallah canim yaa

merhaba güzel anne adayları. bende eylül anneliğine talibim kabul ederseniz aranıza katılmak isterim iş yerim çok yoğun olduğu için vakit ayıramıyordum ama artık izine çıktım . bu arada sat 28/11 . bakalım kızım ne zaman gelecek aramıza.Hepimize şimdiden hayırlı olsun bebeklerimiz ..

Eyyy Allah'im ya ne dusuncesiz insanlar var su dunyada. Vakitsiz dogurtacaklar vallahi insani. Gecenin bu saatinde havayi fisek ve silah sesleriyle uyanmak feci gerdi beni. Zeynep resmen costu icimde. Neymis efendim tavuk alma yapiyorlarmis. Insanlarda hic dusunce kalmamis. Bebek vardir hasta vardir yada HAMILE bir bayan vardir gece gece korkar demiyorlar. Allah nasil biliyorsa oyle yapsin bunlari

Amiiin canim hosgeldin aramiza

Yaaa çok tatlı ama Selim Tuna. Çok heyecanlandım seni okurken canım aramızda sadece 1 gun var ve benim kızımda aynı senin oğluş gibi önde. Benim doktorda hiç sezeryan lafını ağzına almıyor. Bugün nst oldum. Sancılar 15, 20 arası hep. Bu cuma ultrason ile bakacak bakalım ne söyleyecek. Artık heyecanla bekliyoruz, hakımızda hayırlısı ne ise o olsun.

Uyuyamadigim bi gece eveet Benimde oğlumun ismi bayılıyorum kereme dede lere de yakışıyor bebelerede

Teşekkür ederiz canımm, amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun, gece uykusu da kalmadı artık, vakit gittikçe yaklaşıyor, sağlıkla kavuşalım inşallah minik aşklarımıza.

sinemnur aylardır 4 boyutlu çekilmesine rağmen böylesi düzgün fotoğraf alamadım ay maaşallah çok tatlı çıkmış
Yanarım yanarım hamileliğim boyunca izmire niyetlenip niyetlenip gelemeyişime yanarım, zaten gelsem ilk iş doktorunu bulup fotoğrafçı muamelesi yapıp, biz fotoğraf çektirmeye geldik diye kapıdan girmeyi düşünüyordum. ama çok şükür net bir fotomuz oldu bizim de , bu saatte kalkıp öptüm kuzumu yanaklarından.

Teşekkür ederiz teyzesiiikafa çapını yarın yazarım sana. Erken olmaması için ne kadar bekleyebilirsek bekleyeceğiz canım, en azından 37 dolsa razıyım. Suyumuz iyiymiş çok şükür, zaten tek endişelendiren ciğer gelişimi, yoksa ben 2 haftadır yaşadığım ara sancılarla hissediyorum ki, bebeğim kendini gelmeye hazırlıyor, bu da beni çok yordu anlatamam. Belim ortadan ikiye ayrılacakmışcasına ağrıyor mesela. Sağlıkla kavuşalım da hepsine dayanırız inşallah,haklısın en heyecanlı en güzel bekleyiş, düne kadar içimden alınsa hüzünlenirim gibi geliyordu, meleğimin yüzünü görünce öpüp koklamaya can atıyorum. Böbrek genişlemesi için de hiç endişelenme, doğuma kadar geçmese de Allahın izniyle ilk idrarla, sünnetle düzelecektir. Bizden de kucak dolusu sevgiler canım.

Canımmmm teşekkür ederimmmm, damadın sonunda yüzünü gösterdi babası 2 yarım altın alacakmış küçük kuzumabizimki aylardır saklamakla iyi etmiş, varmış bir bildiği:)) canım benim inşallah hepimiz hayırlısıyla kavuşalım sağ salim, başak burcu da olursa extra seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…