Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hıımm anladım canım o zaman salı güzel haberlerini bekliyoruz inşallah o zamana kadar da bişey olmaz

Oyyy oyyy masallah nekadar tatli nekadar yakisikli bir oglusun var annesi
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
kilosununda masallahi var

Ayy cok ozendim simdi soyle net bi fotosu olmadi oglusumun. Masallah canim. Benim de iki hafta onde ama erken alalim falan demiyor dr um.

Arkadaşlar bizim bebeğe hala bi isim de karar kılmış değiliz eşimle o yusuf istiyor ben kerim dün akşama ikimizde vaz geçelim ve başka isim bakıp ortak karar verelim dedim size buraya yazsam beğenip düşündüklerimizi sizlerde fikrinizi söylermisiniz acaba :)
*görkem
*göktürk
*gökalp
*kerem
*aziz mert
*yekta
*ömer asaf
*ömer faruk
*yiğit alp
*baturalp
*emiralp ve toprak :) benim gönlümde aslında en başından beri toprak vardı bizim tedaviyle oldu hayalim hep ikiz bebek bir kız bir erkek içindi düşündüğüm isimlerde erkeğe toprak kıza da güneşti uzun aradan sonra evimize bereket getirip güneş dibi doğdukları için :):):) ama çok şükür tek oldu sağlıklı oldu inşallah sizlerde fikrinizi söylersiniz şimdiden teşekkür ederim

merhaba kızlarr sizde de nefes alma problemi var mı ? Benim özellikle geceleri çok fena oluyor. Sola dönünce biraz rahatlıyorum ama sürekli de o tarafta yatamıyorum belim ağrıyor. Sizde duurumlar nasıl ?

Ben sicaktan zaten uyuyamiyorum vampir gibi dolaniyorum gece. Oglusum da uyutmuyor. Bu ara belime ve kaburgalarima yuklendi. Bazen diyorum kirip cikacak. Ayrica gece ter icinde ve nefessiz bi sekilde uyaniyorum. Sanirim nefesim ikimize yetmiyor artik. Cookk buyuduk cookk

Gokturk guzel bence. Ya da goktug:)

Evet Can'ım hayırlısı ile kucağınıza alalım. Bazen plan yapınca tam tersi oluyor en iyisi yapmamak.

Cok cok tebrik ediyorum canim.ayy her bi dogumda ayri bi heycanlanip duygulaniyorum yaa.sanki hepinizi yakindan taniyomusum gibi hissediyorum

Maşallah canm bebişine, seninde yakında doğum olacak galiba sağlıkla kucağına alırsın inşallah canm

Amin inşallah Can'ım hepimiz sağlıklı şekilde alırız kucağımıza. Daha önce dr 1 eylül demişti bugün bir sonraki kontrolde (10 gün sonra) tarihi netleştiririz dedi.

Maşallah çok güzel oğluşun. Nazar değmesin. Büyük bebekler daha çok baskı yapıyor doğum kanalının açılması için, erken doğum bile oluyor dedi benim doktorum. 3 hafta kadar önde gidiyoruz bizde. Canım madem sezaryan olacak. Doğum tarihine en yakın zamanda doğsa daha iyi olmaz mı. Siz bilirsiniz tabi ama ne kadar beklese o kadar iyi diye biliyorum anne karnında
ğ
Onlar duygusal olmadığı için, duygusal olasımız gelmiyor sanırım. Benim eşim de bugün şehir dışında. Yarın sabah da gidecek pazar gelecek. Ben de, doğurursam haber vermicem dedim. Yetişemez çünkü

Slm Benimde Görkem ve Ömer Asaf hoşuma gitti

Yiğit Alp ve Aziz Mert i beğendim benn; ama az kaldı karar verin artıkk :)

Yiğit Alp ve Aziz Mert i beğendim benn; ama az kaldı karar verin artıkk :)

bende maalesef aynı durumdayım. şuan için tek avuntum az kalmış olması. çok fenaa çoookkk sıcaklar da mahvetti

Ben Ömer Faruk ismini çok seviyorum. Eşimin adı Ömer, oğlum olsaydı Ömer Faruk ya da Ömer Ali koymak istiyordum.

Kesinlikleeee Topraakkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…