Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah canım, hastanede muhtemelen (extra bir durum olmazsa tabii ki) bir gece kalınır, hastaneye gelecek kişi sayısı da sınırlı, o yüzden hastanede ikram vs olmayacak. Tüm hazırlıkları ev için yapıyorum, tebriğe gelenlere vermek için. Mevlüt için de evde duası okunur, camiye lokum ve çikolata göndeririz diye düşündüm, tesbih ve yasini şerif hediyelikleri vardı, baktım o kadar kararsız kaldım, henüz bir şey almadım. Sen mevlüt hazırlıklarını da mı yaptın?
Bir de kızlar evde doğum yatağı diye bir şey mi hazırlanıyor, siz hazırlayacak mısınız, mavi, pembe, beyaz pike takımı filan alanlar olmuş, vallahi ben yatak odasında kimsenin işi yok diye öyle bir aksiyona girmedim, sizler hazırlayacak mısınız kızlar?

Biz de geldik doktordan anneler. Benim kız da 2922 gram 49 cm olmuş. Yukarlarda rahat rahat dolanıyor. Nst de sancım da çıkmadı. Hatta tüm gün deli danaya bağlayan bebek nst de uyudu. :) Her şey normal doğum için güzel gözüküyor çok şükür. 2 hafta sonra çatı muayenem var. Doğurmazsam muayenehanede, doğuracaksam hastanede olacak artık. :))

Maşallah canım, sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah miniklerimiz neredeyse 40 haftayı doldurmuş olacaksın, sata göre sadece 3 gün önce alınmış olacak, yine de ciğer geliştirici iğne vuruluyor mu?

Canım çok geçmiş olsun, iyi ki gitmişsin, geçen gece ben de sancılandım, yürüdüm, su içtim, atlattım, dün gece de aynısı oldu ama öyle beni bağırtacak kadar değil. Bizim doktorumuz da aşırı rahat yarın 35. hafta bitiyor, ,eminim yine normal bu ağrılar, kasılmalar diyecek, 1 ay sonraya randevu vermezse iyidir.

Canım ben 4050 gram, abim 4500 gram doğmuşeşim zayıf bir bebekmiş, doktor da ya anne ya baba iriyse bebek de iri doğar genelde dedi. sen de maşallahmışsın kuzumkist için de geçmiş olacaktır inşallah, hiç endişelenme, duamdasınız minik melekle.
ohh ne güzel geziyorsun demek ben de son günler yaklaştıkça uzun zamandır yapamadıklarımı düşünmeye başladım, bowling oynamayı özlemişim, pilates yapmayı özlemişim, gönlümcce gezip dolaşmayı özlemişim, bebeğimi kucağıma alınca aklıma gelmeyecek belki ama şimdi can sıkıntıısyla hepsine özlem duyuyorum.

veeeeee 28 ağustos kısmına bayıldm:) benimde doğum günümmm,bende ona denk getirmeye çalışmıştım ama 1 ay rötarlı gebelik oldu:)hayırlı olsun canım tarihi aldın belki daha netleşti herşey kafanda bi nebze.kilo konusunda bizde böyleyiz yaa dr hiç takmıyo bunu bende artık takmıyorum bizde 2 küsur doğacağız inşallah

Gözünüz aydın canım, demek senin prenses yerinden memnungelişimi de çok güzel maşallah, artık son haftalar çok heyecanlı, eşin ne zaman geliyor bu arada?
Benim de korktuğum başıma geldi, eşimin bu 2 hafta içerisinde 5 günlüğüne de olsa yurt dışına gidip gelmesi gerekiyor, yarın doktorumuzun yorumuna göre, seyahat tarihini belirleyecek, her gece bir ağrı sancımız olduğu için de yalnız bırakamıyor, kayınvalidem ankarada şimdi, "onu çağıralım, son günlerde yalnız bırakamam" diyor, iyice kafam karıştı.

Hayırlısı, kolayı olsun inşallah canım

Banada doktor 20 ci haftadan itibaren aynı ilacı tavsiye etmişti (Osteocare). Doğuma kadar kullan dedi, devam ediyorum.
Ben geçen hamileliğin de sormuştum doktoruma, gerek yok dedi. Zaten suda karıştırılan şekilde verdikleri için. Ama bence aynı etki olmuyor onlarla. Bu daha iyi
Ben de daha bugün yerleştireceğim çantayı. Herşey hazır, bir depend eksik. Onu da bu akşam nöbetçi eczane falan bulup alıcam inşallah. Aklımda hep hazır değil diye, stres oluyorum
Suyun gelmiş mi peki? Ne güzel çok ağrılı olmayacaktır belki de doğumun. Allah herkese kolaylık versin ininşalla

canım benim gözün aydın olsun. kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter. ama bende anlamadım zaten haftasını baya tamamlamış oluyor niye ciğer geliştirici vuruyor ki ? sağlıkla mutlu kal

Çok teşekkür ederiz Sinem teyzesi Eşim 18 ağustos' ta İstanbul' a dönüyor. İş başı yapacak orada, büyük olasılıkla benim kasılmalar başlayınca arayacağım. Yetişir yetişmez kısmet artık. :) Bence de yanında biri bulunması iyi olur. Başımıza ne geleceği belli değil. Eşinin açısından da düşünmek lazım aklı kalır. 5 gün çabuk geçer gider ne de olsa.

herşeyin yolunda olmasına çok sevindim. kilosu da gayet iyi. umarım hastane de olursun kucağında bebişinle

muhtemelen yuzu yukariya bakiyo benimkinin yuzu asagiya bakiyor mesela

Hadi gözünaydın canım. 28 ağustos çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü. Huyu da onun gibi naif olur inşallah. :) Şaka maka eylül derken Ağustos annesi olacağız.

Doktor 2 gün öne çekti ya nasıl delirdim sevinçten anlatamam
Kurtarın beni diye odasına girdim resmen
1-2 günle ağustos annesi oluyor cidden
Olsun ben yine bizim kızlara takılırım

ben koşmayı zıplamayı gemiden denize atlamayı özledim. denize bir girişim var milim yürüyerek eşime yapışarak düşer miyim korkusuyla. yüz üstü yatmayı bide .araba sürmeyi bide eşim vermiyor. arka koltukta kaymakam gibi oturuyorum . eşin içinde canını sıkma kaynana böyle günler içindir.acil bir durumda birinin olması iyi bence canım. sağlıkla kal

Bugün benimkinin kontrolünde de bebeğin yüzünün sırtıma doğru baktığını söyledi. Normal doğum için uygun pozisyon bu şekildeymiş. Seninki senin göbeğe doğru bakıyor, biraz doğum esnasında sıkıntılı bir pozisyon ama son dakikaya kadar da dönüş yapabilir. Hayırlısı olsun hakkında.

Masallah prense.Annesi dogduktan sonra kilo aldirir.saglikli olmasi onemli olan.cok kisa zaman kaldi kavusmaniza.ayy cook heyecanli.Allahimin izniyle hayirlisiyla kucaginiza aldirmayi nasip etsin kuzum.

Maşallah canım, sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah miniklerimiz neredeyse 40 haftayı doldurmuş olacaksın, sata göre sadece 3 gün önce alınmış olacak, yine de ciğer geliştirici iğne vuruluyor mu?

canım benim gözün aydın olsun. kilosu önemli değil sağlıklı olsun yeter. ama bende anlamadım zaten haftasını baya tamamlamış oluyor niye ciğer geliştirici vuruyor ki ? sağlıkla mutlu kal

Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim. Biraz bizimki eşeği sağlam kazığa bağlamak oldu. 40 haftada doğup ciğer gelişimi hala tamamlanamamış bebişlerde oluyor. Doktor önlem için böyle birşey düşündü. Birde benim plansız süpriz bir bebişti ve ben hunharca sigara kullanıyordum. Bırakma aşaması zaman aldı dolayısıyla. Ne olur ne olmaz diye iğnemizi olalım dedik. Kilo konusunda zaten takıntı yapmadım doğuncada alır. He ama tombiş olsaydıda yok demezdim. Kendimde kg almadığım ve iç karnım epeyce dar olduğundan çok büyük bir bebiş beklemiyordum açıkcası.

Oooh maaşallah tosunuma
Şaka bir yana kilosu normal doğum için iyi gidiyor seni çok zorlamaz diye düşünüyorum

Arkadaslar ben sanci ile bebek hareketlerini ayirt edemiyorum..aradaki fark nedir acaba? Karnim cok sert dunde biraz beyaz krem gibi bir akinti oldu..esim yarin gelecek annemle tekiz..gece sanci tutar diye cok korkuyoruz.sehire biraz uzak sayiliriz.ama artik oturamiyorum gece ne tarafa yatsam z

Ya evet benimde başıma öyle bir iş çıkardılar hayatım. Kayınvalidem bana gelin yatağına sermem için pudra bir takım almıştı ama ben abartılı bulduğumdan kullanmamıştım. Şimdi kaçarım yok onu serecekmişiz yatağa. Pamuk saten bir takım örtüsü pikesi vs vs bi dünya zımbırtısı var. Gönülleri olsun diye ses etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…