Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar online olan tecrübeli annişler varsa ivedi cevap
Bu doğum sancısı ishal olduğumuzdaki sancı gibi birşey mi? Yoksa ben bağırsaklarımı bozdum

Yaa öldüm gülmekten aslında hep aynı şaşkınlıkları yaşıyoruz aynı deli sorular kafamızda bikaç gün önce ben de aynı şekilde uyandım eyvah dedim sancıya gel neyse ki çok geçmeden durum anlaşıldı komşuma da doktoru ishal doğumun yaklaştığını gösterir demiş ama tabi üşütmüş de olabiliriz daha ciddi belirtiler varken bunu düşünüp stres olamayacağım

Alalım tabi canım yaa ne heyecanlı topik oldu sürekli yazanlar o gün yazmasın aaa bişey mi var acaba noldu ki deyip aklım kalıyor valla

Kızlar bebeği benim bebeğimin duruşunda olan yok mu? Doktor dedi ama hala kafamda net canlandiramiyorum başı aşağıda ama kafası yukarıya bakıyor dedi. Düzelme şansı vardır sanırım. Bir de bu duzelmeleri ne zamana kadar bekliyor doktorlar? Yani haftaya cuma cati muayenesi ve kontrolum var hatirlat bir daha bakalim durusuna dedi. Yine ayniysa sezeryan tarihi mi verecek yoksa bekleyecek mi onu bilemedim

Aynen yahu durumu anlayınca çok güldüm kendime. Bebekler organların yerini fazla işgal ettiği için sanırım bu tip durumlarda daha baskın bir ağrı eşlik ediyor.

İlk defa duyuyorumbaşı aşağıda ama kanala girmemiş olabilir mi acaba?
Benim bildiğim doğuma çok yakın giriyor tam olarak kanala

İlk defa duyuyorumbaşı aşağıda ama kanala girmemiş olabilir mi acaba?
Benim bildiğim doğuma çok yakın giriyor tam olarak kanala

Yok canım kanala da girmemiş ama bebeğin duruşu öyleymiş. Kafası aşağıda ama alnını yukarı kaldırmış. Bu durumdaki kişilerin %10 u normal yapabiliyormus doktorum da risk almaya boşuna sanci çekmeye değmez dedi ama bakalim düzelebilir herhalde hala

Farklı bir görüş almak için bir dr daha görünseydin olmaz mı
Çok tuhaf geldi bana bu açıklama. Klasik hemen kesip biçelimci dr açıklaması gibi sanki. Tabi dediğim gibi pek bir bilgim yok bu konuda ama dönmüş sonuçta bebek.

Günaydın ^_^ bizim kız biraz aceleci mi yoksa boyle seyler yaşayanlar var mı bilmiyorum. Gece kabus gibiydi. İğne Batman'larım oldu kasıldı karnım sancılandım biraz yürüyünce geçti sukur ama geliyor sandık kucuk hanım
Yalancı sancı dedikleri bu mu acaba ? Cumartesi nst olacak belli olur yalan mı gercek mı ah yavrum Bi iki hafta daha beklese çok iyi olacak

Sağlıkla gelsinde eksiklikler tamamlanır sıkma canını rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

yaaaa ben ağrılardan belli olan sezeryan tarihimden dolayı uyuyamıyorum. sanki ömrüm hep böyle ağrıyla geçecek gibi. iki bacağımı açıp araya incecik bir yastık koyamıyorum. yastığı koyduktan sonra dönemiyorum. sanki benim o vajina bölgem kasıklarım rahmim böyle kalacak. ben sanki bir daha birlikte bile olamam. aylardır bu ağrıları çekiyorum ya çok Yoruldum yaaaaa

Sağlıkla gelsinde eksiklikler tamamlanır sıkma canını rabim sağlıkla kucağına almayı nasip etsi

Dün devlet hastanesine de gittim oradaki doktora sordum şu an öyle duruyor ama düzelebilir şimdiden bisey söylemek doğru olmaz dedi. Doktorum sezeryandan cok normal dogurmami istiyor aslında. Hatta kontrol günümde başka bir hastası sanci çekiyordu bebek 4200grlardaydi normal doğum için destek veriyordu. Tabi ki baştan beri gittigim bir doktor değil o yuzden bende tam guvenemiyorum. Bakalım haftaya cuma cati muayenesiyle daha da netleşir insallah her şey

Nts de gercek sancimi yalancimi belli olur ,,, bu haftalarda oluyor malesef bebek doguma hazirliyor kendini mecbur cekicez cok sukur az kaldi

Normalde başı arkaya dönük oluyor. Yani ultrasonda yüzünü görmek istesen göremiyorsun. Ensesi görünüyor. Ama seninki olabilir birşeymiş dimi. Yani normale engel değil heralde. Ve o kendi etrafında döner doğuma kadar heralde . Kaç kere şekil değiştiriyorlar sonuçta
Selam canım sen Amerika'dasın bilmiyorum orda var mı ama zaten yabancı ülkeden gelen bir ilaç var. Kalsiyum için. Osteocare adı. Ben bunun belim için çok faydasını görüyorum. Kemik ağrısı, sırt, bacak falan için de iyi olabilir. Magnezyum da var içinde. Devlet ödemiyor ama bunu. 25 lira. Normalde kemik erimesi yaşayan yaşlılar için de tavsiye ediliyor. Bana da eltim önermişti gerçekten işe yaradığını düşünüyorum

Merhabalar.Bu son zamanlarda biçok arkadaşımızın ağrıları olmuş benimde öyle.Dün gece karnımın sol tarafına inanılmaz bir sancı girdi ve 10 dk sürdü çığlık attım resmen.1 saat sonra tekrarladı ama daha kısaydı.Sabahda ufak sancılarım oldu ama sanırım bebeğin hareketleriydi canımı acıtan.Birde sanki hafif hafif sızıntılar gelio su gibi ama akıntıda olabilir.Ama akıntı olsa yoğun olurdu yoğunda deil.Anlamadım muhtemelen ben gereksiz evham yapıyorum:) Normalde yarın nst için gidicektim ama bugün gidicem galiba merak ettim

Gözün aydın canım, gelişimi nasıl prensesin, 40. Haftayı tamamlasın mı istiyorsun?sağlıkla gelsinler inşallah
sagol cnm cok sukur gelisimi haftasiyla uyumlu 2.400 e yakindi kilosu kusurati tam aklimda degil suyumda iyi nst de sorun cikmadi iste normalde 20 si gunum doluyor doktor 12 sinde alacakti bayrama denk geliyor diye 10 unda aliriz dedi...bende bayram sonrasi olsun dedim ama doktorum beklemeyebilir dedi risk almak istemedi eylul ayinda yine degerlendirme yapilacak anestezi uzmani ile de gorustuk kan pihtisi testi de yapildi 17 sinde birdaha gidecem ...sen de durumlar nasil hersey hazir mi sen hazir misin kuzucuk nasil

hayirlisi olsun cnm ya demek 12 agustosta geliyor minigin su an bu duygulari yasaman normal ben de olsam bir tuhaf olurdum bir anda doktor dogum deseydi ama cok erken bir dogum olmayacak cok sukur dogum hikayeni bekliyoruzzzzz

N Neshve doktoruma göre normali denemeye o kadar acı çekmeye değmez. Yani hem çok ağrılı oluyormuş hem de sadece %10u normal yapabiliyormus diğer kısım normal sirasinda sezeryana alınıyormuş. Dönme şansı vardır sanırım cunku geldiginde hatırlat yine bakalim dedi

Çenelerini göğüslerine yaslıyorlar ya normalde, acaba onu mu kastetti.senin bebiş etrafı izliyor demek ki:) kimbilir ne demek istedi doktor.umarım düzelir arkadaşım.

Bu gece hemen herkes az ya da cok sancilanmis galibaa bende de oldu. Biraz adet sancisi gibi hafif, biraz da igne batmasi gibi. Bana gunduz hic boyle olmuyor ama geceleri basladi yeni yeni. Yatinca karnimin agirligi mi rahatsiz ediyor yoksa hakikaten minik minik sancilar mi basladi emin olamadim
Bir de bu nst denen alet kasilmalari nasil olcuyor acaba onceki gittigimde birsey hissetmememe ragmen doktor kasilman var demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…