Gözün aydın canım, Allah kavuştursun hem bebişe hem eşineÇok teşekkür ederiz Sinem teyzesiEşim 18 ağustos' ta İstanbul' a dönüyor. İş başı yapacak orada, büyük olasılıkla benim kasılmalar başlayınca arayacağım. Yetişir yetişmez kısmet artık. :) Bence de yanında biri bulunması iyi olur. Başımıza ne geleceği belli değil. Eşinin açısından da düşünmek lazım aklı kalır. 5 gün çabuk geçer gider ne de olsa.
Bizde dr.dan geldik(cok oldu ama uyumusum.simdi yazabiliyorum)
Bebis 2550falan olmuss(masallah)
Dogum tarihimizde kismetse 22 eylul
Cok heycanliyim yaaa :))
Ama benim bu hemoroid butun heycanimi hevesimi kiroyor( dr.ilac verdi umarim iyi gelirde gecer
Peki suyunda azalma da var mıymış? Su geliyor az az demiştin canm, canm inşallah sağlıkla alırsın yavrunuTekrar merhaba kizlar simdi geldim doktordan.ben yanilmism gereksiz evham deilmis gercekten sancilarm cikti hemde 80 lerde.bisuru dogum sancisi.bebek dogum kanalina girmis.ciger gelistirici igne yaptilar.yrn yine gidicem kontrole.normalde yrndi kontrol doktor dedi iyiki gelmissin.oyuzden tavsiyem biraz aciniz varsa doktora gidin ihmal etmeyin derim
Oooo kimseyi bir yere bırakmam zaten, beraber çıktık bu yola, beraber devam edeceğiz, kıskanırım ben başka topiklerde sizleriDoktor 2 gün öne çekti ya nasıl delirdim sevinçten anlatamam
Kurtarın beni diye odasına girdim resmen
1-2 günle ağustos annesi oluyor cidden
Olsun ben yine bizim kızlara takılırım
Ayyy seninde çok az kaldı oğluna kavuşmaya, darısı bizlere artıkHeyoo bizde geldik doktordan
Bugün son kontrol oldu.
Kilo olarak çok fazla değiliz ama takılmadım açıkcası. 2550 gr olmuş bebiş 37. haftadayız. 2800 anca doğar diye planlanıyor. Karnın çok sert diyip durdu ve baya aşağıya inmiş benim vampir. Ciğer geliştirici iğneyi yazdı doğumdan 1 gün önce vurduracağım.
Veeee 28 Ağustos sabah 7:00 olarak belirlendi doğumumuz
Ayyy seninde çok az kaldı oğluna kavuşmaya, darısı bizlere artık
Bende doğum yatağı filan bilmiyorum ama englishhome da indirim varken yeni bir nevresim takımı aldım onlarıda bebeğin deterjanıyla yıkadım hatta, başlarda yatak odasında vakit geçireceğimiz içinHayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah canım, hastanede muhtemelen (extra bir durum olmazsa tabii ki) bir gece kalınır, hastaneye gelecek kişi sayısı da sınırlı, o yüzden hastanede ikram vs olmayacak. Tüm hazırlıkları ev için yapıyorum, tebriğe gelenlere vermek için. Mevlüt için de evde duası okunur, camiye lokum ve çikolata göndeririz diye düşündüm, tesbih ve yasini şerif hediyelikleri vardı, baktım o kadar kararsız kaldım, henüz bir şey almadım. Sen mevlüt hazırlıklarını da mı yaptın?
Bir de kızlar evde doğum yatağı diye bir şey mi hazırlanıyor, siz hazırlayacak mısınız, mavi, pembe, beyaz pike takımı filan alanlar olmuş, vallahi ben yatak odasında kimsenin işi yok diye öyle bir aksiyona girmedim, sizler hazırlayacak mısınız kızlar?
Bebek hareketleri çok net tekme atma, gerilme, yer değiştirme gibi oluyor canım bende, sancı ise bildiğin kesintisiz ağrı şeklinde. akıntı ben de de ne zamandır var, pembe kırmızı şekilde gelmeyince doğum işareti değil diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmeyeyim. Karnın tahta kadar sert olması doğumun işaretiymiş. Su iç, yürü canım o zaman geçiyorsa doğum sancısı değildir, panik yapma, en kötü taksi, ambulans filan gelmiyor mu bulunduğunuz yere?Arkadaslar ben sanci ile bebek hareketlerini ayirt edemiyorum..aradaki fark nedir acaba? Karnim cok sert dunde biraz beyaz krem gibi bir akinti oldu..esim yarin gelecek annemle tekiz..gece sanci tutar diye cok korkuyoruz.sehire biraz uzak sayiliriz.ama artik oturamiyorum gece ne tarafa yatsam z
İki haftaya kadar bebek doğmaz inşallah, zaten 40 haftaya 3 haftan kalmış canm bebeğinin kilosuda doğana kadar 3-3,5 arası olur maşallahBiz de geldik doktordan anneler. Benim kız da 2922 gram 49 cm olmuş. Yukarlarda rahat rahat dolanıyor. Nst de sancım da çıkmadı. Hatta tüm gün deli danaya bağlayan bebek nst de uyudu. :) Her şey normal doğum için güzel gözüküyor çok şükür. 2 hafta sonra çatı muayenem var. Doğurmazsam muayenehanede, doğuracaksam hastanede olacak artık. :))
Ya evet benimde başıma öyle bir iş çıkardılar hayatım. Kayınvalidem bana gelin yatağına sermem için pudra bir takım almıştı ama ben abartılı bulduğumdan kullanmamıştım. Şimdi kaçarım yok onu serecekmişiz yatağa. Pamuk saten bir takım örtüsü pikesi vs vs bi dünya zımbırtısı var. Gönülleri olsun diye ses etmiyorum
Bu halimizle bowling oynadığımızı düşünsene bizde yuvarlanır giderizCanım ben 4050 gram, abim 4500 gram doğmuşeşim zayıf bir bebekmiş, doktor da ya anne ya baba iriyse bebek de iri doğar genelde dedi. sen de maşallahmışsın kuzum kist için de geçmiş olacaktır inşallah, hiç endişelenme, duamdasınız minik melekle.
ohh ne güzel geziyorsun demekben de son günler yaklaştıkça uzun zamandır yapamadıklarımı düşünmeye başladım, bowling oynamayı özlemişim, pilates yapmayı özlemişim, gönlümcce gezip dolaşmayı özlemişim, bebeğimi kucağıma alınca aklıma gelmeyecek belki ama şimdi can sıkıntıısyla hepsine özlem duyuyorum.
Evet Az kaldı kavuşuyoruz yavas yavas yavrularımıza sukur :)Nts de gercek sancimi yalancimi belli olur ,,, bu haftalarda oluyor malesef bebek doguma hazirliyor kendini mecbur cekicez cok sukur az kaldi
Ne güzel yahu tarihin belli olması :) Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsinHeyoo bizde geldik doktordan
Bugün son kontrol oldu.
Kilo olarak çok fazla değiliz ama takılmadım açıkcası. 2550 gr olmuş bebiş 37. haftadayız. 2800 anca doğar diye planlanıyor. Karnın çok sert diyip durdu ve baya aşağıya inmiş benim vampir. Ciğer geliştirici iğneyi yazdı doğumdan 1 gün önce vurduracağım.
Veeee 28 Ağustos sabah 7:00 olarak belirlendi doğumumuz
Bebek hareketleri çok net tekme atma, gerilme, yer değiştirme gibi oluyor canım bende, sancı ise bildiğin kesintisiz ağrı şeklinde. akıntı ben de de ne zamandır var, pembe kırmızı şekilde gelmeyince doğum işareti değil diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmeyeyim. Karnın tahta kadar sert olması doğumun işaretiymiş. Su iç, yürü canım o zaman geçiyorsa doğum sancısı değildir, panik yapma, en kötü taksi, ambulans filan gelmiyor mu bulunduğunuz yere?
Maşallah canım çok güzel kilo almışBizde dr.dan geldik(cok oldu ama uyumusum.simdi yazabiliyorum)
Bebis 2550falan olmuss(masallah)
Dogum tarihimizde kismetse 22 eylul
Cok heycanliyim yaaa :))
Ama benim bu hemoroid butun heycanimi hevesimi kiroyor( dr.ilac verdi umarim iyi gelirde gecer
O bende de oluyor yemekten sonra canım, karnıma parmakla bile dokunamıyorum.doğum sancısıını adet sancısı gibi tarif ediyorlar ama düzenli olması lazım. 1-2 defa olanlar yalancı kasılmalar, sancılar olarak adlandırılıyor.Yarın eşin gelince merkeze mi gideceksiniz, ufaklık dayanır inşallah, olumsuz düşünme hiç. Bebeğin döndüğü anı ben ayırt edememiştim genel olarak hareketli olduğu için ama şimdi dizlerini dirseklerini kırdığı yeri hissediyorum. ayaklarını hissediyorum.Sertlik yemek falan yedikten sonra oluyor ama akinti acik renkliydi ve bugun ilk kez farkettim..yine bugun ilk kez adet sancisi gibi sanci oldu.sag ayagim uyustu.simdide sag ayagim ara ara uyusuyor ve tek tarafli bel agrim var..10 gun once acilde ntc ye girdim bir sorun yoktu.
Bulundugumuz yerede ambulans taksi gelir ama köy yeri oldugu icin sokak arasini tarif etmek cok zor..ambulans bile gelse evi bulana kadar ben dogururum sanirim:)))
Sanirim bu hissettiklerim bebegin hareketi gibi)) acaba donuyor mu bilemedim...biz bebek donse anlarmiyiz ki kendimiz?
Evet yaa bir aralar o son haftalara ne zaman geleceğiz derken, son haftalara geldik aslında haftalar geçmiyor gibi görünüyor yaşarken ama geriye baktığımızda ne kadar çabuk geçti diyoruz, topikte gündemler sürekli değişiyor şimdi doğumlar sonra bebişlerin uyku gaz problemleri derken daha neler paylaşacağız kimbilirŞakamaka hepimiz ne kadar çok vakit geçirdik buradayavaş yavaş kucaklar dolmaya başladı bile.
Ay canım dün konuşurken bayramdan önce gelseler diye senin kuzucuk annesini dinlemişTekrar merhaba kizlar simdi geldim doktordan.ben yanilmism gereksiz evham deilmis gercekten sancilarm cikti hemde 80 lerde.bisuru dogum sancisi.bebek dogum kanalina girmis.ciger gelistirici igne yaptilar.yrn yine gidicem kontrole.normalde yrndi kontrol doktor dedi iyiki gelmissin.oyuzden tavsiyem biraz aciniz varsa doktora gidin ihmal etmeyin derim
Kolay gelsin tatlım, benim çeyizin tamamı ankarada, buraya bir şey getirmedim ben de, madame coco penye, cotton pike örtüler, nevresim takımları aldım hep buraya, öyle süslü püslü nevresim takımımız, yatak örtümüz filan yok yani sezaryende yatakta olacaksın, illa girilir yanına filan dediler, penye takımlarla mis gibi olur işte yaa, o halde saten takımları mı sereceğiz, zaten kanamayla uğraşacağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?