Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Gözün aydın canım, Allah kavuştursun hem bebişe hem eşine
Daha önce de bahsetmiştim biliyorsun, doğumu gizleyip bir hafta sonra, kendimizi toparlayınca söyleyesimiz vardı ailelere, şimdi çağırsak kayınvalidemi eşim döndüğünde doğum yakın diye gitmeyecektir, ne kadar yardımcı da olsalar , evde konaklı misafir olunca yatak, yemek vs her şey extra iş oluyor ama haklısın riske de atamıyorum, eşim de doğumu bir hafta sonra söyleyelim teklifini kendisi yaptığı için, ben gelince annemi göndeririz diyor, bakalım hayırlısı, teşekkür ederim,sevgiyle kalın

Maaşallah canım
Hemoroid için fitil gibi birşey verdiyse dikkatli kullan derim. Her gün kullanınca tutamaz hale getiriyor benden söylemesi

Peki suyunda azalma da var mıymış? Su geliyor az az demiştin canm, canm inşallah sağlıkla alırsın yavrunu

Doktor 2 gün öne çekti ya nasıl delirdim sevinçten anlatamam
Kurtarın beni diye odasına girdim resmen
1-2 günle ağustos annesi oluyor cidden
Olsun ben yine bizim kızlara takılırım
Oooo kimseyi bir yere bırakmam zaten, beraber çıktık bu yola, beraber devam edeceğiz, kıskanırım ben başka topiklerde sizleri topik I Ipek isik in gerçi ama topik sahibimiz yok ortalarda olbey her sabah içtima alıyor ona göre, kimse bir yere gidemez yok öyle temmuzu, ağustosu, eylülü

Ayyy seninde çok az kaldı oğluna kavuşmaya, darısı bizlere artık

Bende doğum yatağı filan bilmiyorum ama englishhome da indirim varken yeni bir nevresim takımı aldım onlarıda bebeğin deterjanıyla yıkadım hatta, başlarda yatak odasında vakit geçireceğimiz için ancak rengi pembe filan değil yatak odasına uygun bir takım aldım

Bebek hareketleri çok net tekme atma, gerilme, yer değiştirme gibi oluyor canım bende, sancı ise bildiğin kesintisiz ağrı şeklinde. akıntı ben de de ne zamandır var, pembe kırmızı şekilde gelmeyince doğum işareti değil diye biliyorum ama yanlış bilgilendirmeyeyim. Karnın tahta kadar sert olması doğumun işaretiymiş. Su iç, yürü canım o zaman geçiyorsa doğum sancısı değildir, panik yapma, en kötü taksi, ambulans filan gelmiyor mu bulunduğunuz yere?

İki haftaya kadar bebek doğmaz inşallah, zaten 40 haftaya 3 haftan kalmış canm bebeğinin kilosuda doğana kadar 3-3,5 arası olur maşallah

Kolay gelsin tatlım, benim çeyizin tamamı ankarada, buraya bir şey getirmedim ben de, madame coco penye, cotton pike örtüler, nevresim takımları aldım hep buraya, öyle süslü püslü nevresim takımımız, yatak örtümüz filan yok yani sezaryende yatakta olacaksın, illa girilir yanına filan dediler, penye takımlarla mis gibi olur işte yaa, o halde saten takımları mı sereceğiz, zaten kanamayla uğraşacağız.

Bu halimizle bowling oynadığımızı düşünsene bizde yuvarlanır gideriz benimde arkadaşımın düğünü var bu haftasonu onun için kıyafet alışverişi, işe git gel, akşamları yürüyüş derken baya yorucu geçiyor, hatta geçen pazar denize gittim, ilk defa denizde burnum kanadı sanırım uzun zamandır burnum tıkalı olunca tuzlu suyla damarlarım da açıldı bende diyorum hamileliğimde burnum kanamadı demem artık ancak dediğin gibi gönlümüzce olmuyor ya çabucak yoruluyorum ya da ağrım oluyor kendimi zorlayamıyorum, bebişler doğsun hepsini yapacaz inşallah

Nts de gercek sancimi yalancimi belli olur ,,, bu haftalarda oluyor malesef bebek doguma hazirliyor kendini mecbur cekicez cok sukur az kaldi
Evet Az kaldı kavuşuyoruz yavas yavas yavrularımıza sukur :)

Ne güzel yahu tarihin belli olması :) Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin

Sertlik yemek falan yedikten sonra oluyor ama akinti acik renkliydi ve bugun ilk kez farkettim..yine bugun ilk kez adet sancisi gibi sanci oldu.sag ayagim uyustu.simdide sag ayagim ara ara uyusuyor ve tek tarafli bel agrim var..10 gun once acilde ntc ye girdim bir sorun yoktu.

Bulundugumuz yerede ambulans taksi gelir ama köy yeri oldugu icin sokak arasini tarif etmek cok zor..ambulans bile gelse evi bulana kadar ben dogururum sanirim:)))

Sanirim bu hissettiklerim bebegin hareketi gibi)) acaba donuyor mu bilemedim...biz bebek donse anlarmiyiz ki kendimiz?

Maşallah canım çok güzel kilo almış o zamana kadar inşallah hemeroidi çözmüş olursun, Allah sağlıkla kavuştursun inşallah.

O bende de oluyor yemekten sonra canım, karnıma parmakla bile dokunamıyorum.doğum sancısıını adet sancısı gibi tarif ediyorlar ama düzenli olması lazım. 1-2 defa olanlar yalancı kasılmalar, sancılar olarak adlandırılıyor.Yarın eşin gelince merkeze mi gideceksiniz, ufaklık dayanır inşallah, olumsuz düşünme hiç. Bebeğin döndüğü anı ben ayırt edememiştim genel olarak hareketli olduğu için ama şimdi dizlerini dirseklerini kırdığı yeri hissediyorum. ayaklarını hissediyorum.

Şakamaka hepimiz ne kadar çok vakit geçirdik burada yavaş yavaş kucaklar dolmaya başladı bile.
Evet yaa bir aralar o son haftalara ne zaman geleceğiz derken, son haftalara geldik aslında haftalar geçmiyor gibi görünüyor yaşarken ama geriye baktığımızda ne kadar çabuk geçti diyoruz, topikte gündemler sürekli değişiyor şimdi doğumlar sonra bebişlerin uyku gaz problemleri derken daha neler paylaşacağız kimbilir

Ay canım dün konuşurken bayramdan önce gelseler diye senin kuzucuk annesini dinlemişbende yarın gelecegim nst icin, sbh 9 gibi gelirim. Kim bilir belki karsilasiriz.

Ay oof vallahi hiçte sevmem ben öyle şeyleri biliyormusun
Evimde şıkırtısı olan yada parlak olan 1 tane çöp yok ama işte kıyamam kadın özenmiş almış. Ben yinede inat edip sermemiştim
English home lastikli çarşaflar ve nevresimler almıştım hep onları kullandım bugüne kadar
1-2 gün dayanırım sonra kasten pisletip pislendi değiştirelim bari derim olmadı çok fena gördüm kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…