• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Selamlar :)
Bu gün 5te dr randevum vardı. Açılmamsı bir haller hissediyordum sancıya benzer haller var ama daha erken derken
Nst de sancım çıktı

Ki ben nst de bu akşam çıkan sancının rahat 2 katını hissediyorum geceleri ara ara
Neyse açılma var Dedi dr
Doğum nişanı bir anda değil yavaş yavaş parça parça geliyor bu kez. İlk gebeliğimde wc de tıp diye düşmüştü azıcık kanlı yeşil sümüksü bir şey. Bu kez yavaş yavaş geliyor her wc ye gittiğimde farkediyordum
Doktor bana doğum çantan hazır mı Dedievet dedim yanında mı dedi hayır değil
Ben şok
Yanımda olsa ne olacak yatışın yapılır 6 saat açlık süresi dolar akşam sezeryan
Hayır dedim olamaz
Ben daha Bebek dönmüştür belki hevesiyle gittim
Doğum Dedi gerildim kasıldım korktum hani daha 1 /2 haftam var diye seviniyordum.
12 agustos 08:30 Dedi doktor
Cumaya bebeğimi sezeryanla alacak doktor
Bu hamileliğimin sondan bir önceki gecesi duygularım çok karışık şu an.
Herşey tamam diyordum dün akşam şimdi bir sürü eksik var der oldum.
Ne diyorsunuz Nasıl olacak bu işler :)
Ayyy sırf kontrolün Nasıl geçti merak ettiğim için girmiştim çok heyecanlı bir anda doğuma alacakmış tunç bey seni.hayırlısı olsun Nasıl sezeryan olucak spinal mi? Yarın bebeğine kavuşacaksın çok güzellll benim bile içim kıpır kıpır oldu :)

yaaaa ben ağrılardan belli olan sezeryan tarihimden dolayı uyuyamıyorum. sanki ömrüm hep böyle ağrıyla geçecek gibi. iki bacağımı açıp araya incecik bir yastık koyamıyorum. yastığı koyduktan sonra dönemiyorum. sanki benim o vajina bölgem kasıklarım rahmim böyle kalacak. ben sanki bir daha birlikte bile olamam. aylardır bu ağrıları çekiyorum ya çok Yoruldum yaaaaa :KK61::KK42:
Canım geçecek inşallah,çok az kaldı, azıcık daha dayan:KK200:

Normalde başı arkaya dönük oluyor. Yani ultrasonda yüzünü görmek istesen göremiyorsun. Ensesi görünüyor. Ama seninki olabilir birşeymiş dimi. Yani normale engel değil heralde. Ve o kendi etrafında döner doğuma kadar heralde . Kaç kere şekil değiştiriyorlar sonuçta

Selam canım sen Amerika'dasın bilmiyorum orda var mı ama zaten yabancı ülkeden gelen bir ilaç var. Kalsiyum için. Osteocare adı. Ben bunun belim için çok faydasını görüyorum. Kemik ağrısı, sırt, bacak falan için de iyi olabilir. Magnezyum da var içinde. Devlet ödemiyor ama bunu. 25 lira. Normalde kemik erimesi yaşayan yaşlılar için de tavsiye ediliyor. Bana da eltim önermişti gerçekten işe yaradığını düşünüyorum
bi araştırayım canım. 15 haftadan beri ağrılarla yaşıyorum artık vücudum pes etti. dayanamıyorum resmen. tavsiyen için tşkler ben bi bakayım
sağlıkla kal

sagol cnm cok sukur gelisimi haftasiyla uyumlu 2.400 e yakindi kilosu kusurati tam aklimda degil :KK66: suyumda iyi nst de sorun cikmadi iste normalde 20 si gunum doluyor doktor 12 sinde alacakti bayrama denk geliyor diye 10 unda aliriz dedi...bende bayram sonrasi olsun dedim ama doktorum beklemeyebilir dedi risk almak istemedi eylul ayinda yine degerlendirme yapilacak:KK66: anestezi uzmani ile de gorustuk kan pihtisi testi de yapildi 17 sinde birdaha gidecem ...sen de durumlar nasil hersey hazir mi sen hazir misin kuzucuk nasil:KK200::KK200::KK46:
Çok şükür canım, maşallah kuzucuğa. :nazar:Normal gününü beklerse bizimki de bayram bitimine denk geliyor ama ben 4050 gram olarak doğmuşum, bebekler ebeveynlerin doğum kilosuna göre oluyor genellikle demişti acildeki doktor,bizim kuzu da önde gidiyor, bayramı beklemez gibime geliyor, yarın sabah randevumuz var, bakalım doktorumuz ne diyecek. Benim hazırlıklar büyük oranda bitmişti biliyorsun canım, lokum ve çikolataları hala almadım, drajelerden de bir kısmını almadım, bu haftasonu onları sipariş edip paketlemeyi düşünüyorum.Dün, bebek sabunlarımız geldi, yarın da keselerimiz gelecek. Kendime ve bebişe aldım o kadar şey, eşimi ihmal ettim diye eşim için tişörtler sipariş geçtim bugün, eksikler hiç bitmiyor esasında düşündükçe bir şeyler çıkıyor ama büyük bir eksiğimiz kalmadı çok şükür.

Çok şükür canım, maşallah kuzucuğa. :nazar:Normal gününü beklerse bizimki de bayram bitimine denk geliyor ama ben 4050 gram olarak doğmuşum, bebekler ebeveynlerin doğum kilosuna göre oluyor genellikle demişti acildeki doktor,bizim kuzu da önde gidiyor, bayramı beklemez gibime geliyor, yarın sabah randevumuz var, bakalım doktorumuz ne diyecek. Benim hazırlıklar büyük oranda bitmişti biliyorsun canım, lokum ve çikolataları hala almadım, drajelerden de bir kısmını almadım, bu haftasonu onları sipariş edip paketlemeyi düşünüyorum.Dün, bebek sabunlarımız geldi, yarın da keselerimiz gelecek. Kendime ve bebişe aldım o kadar şey, eşimi ihmal ettim diye eşim için tişörtler sipariş geçtim bugün, eksikler hiç bitmiyor esasında düşündükçe bir şeyler çıkıyor ama büyük bir eksiğimiz kalmadı çok şükür.
bende 3 kilo doğmuşum şuan bebişim 2 kilo tahminimce 3 kilo doğar gibi genelde bende öyle duydum bizim doğduğumuz kiloya yakın oluyormuş aldıklarını güle güle kullan canım bende yavaştan alcam onlar mevlüt için mi hastane için mi

Kızlar dün bende ufak çaplı bi heyecan yaşadım:)sağlık ocağında rutin kontrolün vardı,dedilerki bebişin kalbi hızlı atıyor biraz bir nst çektirsen iyi olur.çektirdim yalın bir hastanede düzenli sancıların var dedi doktor,grafik 70leri gösteriyordu.allah allah dedim:)kendi doktoruma haber verdim,bi nst de o çekti,onda bişey çıkmadı.yalancı kasılmalara denk gelmiştir,ağrın olmadıktan sonra korkma dedi.biraz susuz kaldıysan da tetikler dedi ki susuz kalmıştım.neyse çok uzattım,doktor sancın var deyince eksikler sırayla aklımdan geçti:)en iyisi çantayı hazırlayayım

Kızlar çoğunuzun doğum zamanı yaklaştığı için ağrılar sancılar kasılmalar başlamış:KK17::KK17: ayy çok heyecanlı benim eylül sonuna doğru olduğu için sizin tecrübelerinizden faydalanacağım bol bol, Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin:KK200:

sinemnur sinemnur canm eğer bebeklerimiz annenin kilosuna yakın doğarsa bende 5 kilo doğmuşum eğer bana benzerse bende normal doğuramam ama şimdilik kilosu haftasında gittiği için bir sakınca görünmüyor:halay:

Bizimde cumartesi bebişimdeki kist için bir profdan randevu aldık bakalım doktor amcamız ne diyecek:nazar: bu aralar çok yoğun gezme modundayım doktor bol bol gez yürü dediği için :KK70:

Merhabalar.Bu son zamanlarda biçok arkadaşımızın ağrıları olmuş benimde öyle.Dün gece karnımın sol tarafına inanılmaz bir sancı girdi ve 10 dk sürdü çığlık attım resmen.1 saat sonra tekrarladı ama daha kısaydı.Sabahda ufak sancılarım oldu ama sanırım bebeğin hareketleriydi canımı acıtan.Birde sanki hafif hafif sızıntılar gelio su gibi ama akıntıda olabilir.Ama akıntı olsa yoğun olurdu yoğunda deil.Anlamadım muhtemelen ben gereksiz evham yapıyorum:) Normalde yarın nst için gidicektim ama bugün gidicem galiba merak ettim :110:
Tekrar merhaba kizlar simdi geldim doktordan.ben yanilmism gereksiz evham deilmis gercekten sancilarm cikti hemde 80 lerde.bisuru dogum sancisi.bebek dogum kanalina girmis.ciger gelistirici igne yaptilar.yrn yine gidicem kontrole.normalde yrndi kontrol doktor dedi iyiki gelmissin.oyuzden tavsiyem biraz aciniz varsa doktora gidin ihmal etmeyin derim

Heyoo bizde geldik doktordan:anneadayı:
Bugün son kontrol oldu.
Kilo olarak çok fazla değiliz ama takılmadım açıkcası. 2550 gr olmuş bebiş 37. haftadayız. 2800 anca doğar diye planlanıyor. Karnın çok sert diyip durdu ve baya aşağıya inmiş benim vampir. Ciğer geliştirici iğneyi yazdı doğumdan 1 gün önce vurduracağım.

Veeee 28 Ağustos sabah 7:00 olarak belirlendi doğumumuz:KK200:

Bugün son kontrol oldu.
Kilo olarak çok fazla değiliz ama takılmadım açıkcası. 2550 gr olmuş bebiş 37. haftadayız. 2800 anca doğar diye planlanıyor. Karnın çok sert diyip durdu ve baya aşağıya inmiş benim vampir. Ciğer geliştirici iğneyi yazdı doğumdan 1 gün önce vurduracağım.

Hadi gözünaydın canım. 28 ağustos çok sevdiğim bir arkadaşımın doğum günü. Huyu da onun gibi naif olur inşallah. :) Şaka maka eylül derken Ağustos annesi olacağız. :D

@Benim adim uzum doktoruma göre normali denemeye o kadar acı çekmeye değmez. Yani hem çok ağrılı oluyormuş hem de sadece %10u normal yapabiliyormus diğer kısım normal sirasinda sezeryana alınıyormuş. Dönme şansı vardır sanırım cunku geldiginde hatırlat yine bakalim dedi
Canım Allah gönlüne göre versin. İnşaallah ikiniz içinde hangisi kolay ve sağlıklı olacaksa o olur. Ben doğru mu bilmiyorum ama bebeğin yüzü plasentaya donukse doğumu da kolay olur gibi birşey duymuştum. Su sıralar gerçekten yüzünü son kontrollerde goremiyoruz acaba kastettiği böyle birşey mi? Takılma ve uzulme canim hakkınızda hayırlısı olsun
Bugün son kontrol oldu.

Oh masaallah canım kiloya hiç takılma sağlıklı dogsunda kilo zaten alınır. Birşey soracagim merak ettim de hani haftası normal olacağından neden ciğer geliştirici iğne yapmani istedi Dr un ?
Buarada Allah ım su tarihleri duyunca nasıl heyecanlanıyorum sizleri dusunemiyorum bile. Vakti zamanında sağlıklı kolay dogumlarimiz inşaallah :KK200:

Bugün son kontrol oldu.

Masallah prense.Annesi dogduktan sonra kilo aldirir.saglikli olmasi onemli olan.cok kisa zaman kaldi kavusmaniza.ayy cook heyecanli.Allahimin izniyle hayirlisiyla kucaginiza aldirmayi nasip etsin kuzum.:dua::KK200::nazar:

Back