Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
aaa evet hazırlarlar ve o yatağa yatmanı beklerler sanki hastasında :):) ben sakarya da yaşıyorum burda da yaparlar o işi 7 ay görümcem doğum yaptı 35. 38. günde mi ne mevlüt yatak yaptılar pijamalarını giydi öyle karşıladı misafirleri bana hep komik gelmiştir ben yapmıcam valla kaynamam yap diyorda kusura bakma sevmiyorum ben öyle şeyleri hasta değilim bişey değilim giyinip süslenip karşılıcam misafirlerimi dedim görümcem için ama aablan yaptı diyor o onun isteği istemiş yapmış ben yapmıcam dedim kapadım konuyu yatak odasına hazırlık falan yapmıcam bebeği kendi odasında yatırıcam gören ordan görsün

Kasten pisletme nasıl olacak

Maşallah güzel düşünmüşsün hazırlıkları bende başlıcam benimde hastaneye gelen çok olmaz herkes şehir dışında ama dua iyi olur yada senin gibi lokum dağıttırırım bizim bildiğim kadarıyla doğum yatağı gibi şeyler yok umarım olmaz

Yaa benim ne kayınvalidem ne de annem böyle şeyler söylüyor hatta ben anneme böyle böyle yapılıyormuş diyorum aman ne gerek var diyor, kayınvalidem zaten hiç bişeye karışmaz, onlara göre ben fazla bile yapıyorum ben ne duyuyorsam sizlerden duyuyorum

Ay canım dün konuşurken bayramdan önce gelseler diye senin kuzucuk annesini dinlemişbende yarın gelecegim nst icin, sbh 9 gibi gelirim. Kim bilir belki karsilasiriz.
Ayy evet dimi resmen dun bebegim dinlemis beni ama bukadarda erken gelsin dememistim:)canim ben yrn ogleden snra kontrolum yeniden ciger gelistrici igne vurulcam.ins dogum icin 37.haftaya kadar bekleyebiliriz..

hevesin varsa yap ben sevmiyorum öyle şeyleri o sebeple yapmıcam zaten çok kalabalık olucak mevlüdüm ölürüm yatak odasında gelenden gidenden en güzeli ortalıkta dolanmak Allahım sağlıcakla doğumunu mevlüdünü göstersin bebeklerimizin inşallah

Canim peki o sizintilar akinyi mi yoksa suyun mu?

Hayırlısı olsun canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına ayy tarihin belli olması da ayrı bi heyecan olmaması da benim de o kilolarda bizimkiler bütün gün halayda allasen nasıl kilo alsınlar

Canım çeyize kayınvalidem süslü bi pike takımı koymuş beyaz gri gümüş bişeyler ben onu kullanırım dye düşündüm illa gelenler olur pat diye gireni de olur

Canim hiç korkma.yarin melegine kavuşmuş olacaksin insallah.yasiyacagin güzelliklere odaklanbizi de habersiz birakma.dualarimiz seninle

İnşallah güzel haberlerle gel canım, stres yapma hiç, Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Sağol canim.geldik kontrolden.vee son kontrolümüz oldu.doktor çatın dar dedi.bebegin kafası dönmemiş.doktor riskli olur normal doğum dedi.haftaya perşembe yani 18 ağustos sabah 8.30 da sezaryanla alcak kızımı. kavuşacam.kilomuz 3.300 boy 54 cm olmuş.

Bende tam anlayamadim canim ama sanırım çenesi göğsüne yasli olmasi gerekirken yukariya doğru kaldırmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…