• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Selamlar :)
Bu gün 5te dr randevum vardı. Açılmamsı bir haller hissediyordum sancıya benzer haller var ama daha erken derken
Nst de sancım çıktı

Ki ben nst de bu akşam çıkan sancının rahat 2 katını hissediyorum geceleri ara ara
Neyse açılma var Dedi dr
Doğum nişanı bir anda değil yavaş yavaş parça parça geliyor bu kez. İlk gebeliğimde wc de tıp diye düşmüştü azıcık kanlı yeşil sümüksü bir şey. Bu kez yavaş yavaş geliyor her wc ye gittiğimde farkediyordum
Doktor bana doğum çantan hazır mı Dedievet dedim yanında mı dedi hayır değil
Ben şok
Yanımda olsa ne olacak yatışın yapılır 6 saat açlık süresi dolar akşam sezeryan
Hayır dedim olamaz
Ben daha Bebek dönmüştür belki hevesiyle gittim
Doğum Dedi gerildim kasıldım korktum hani daha 1 /2 haftam var diye seviniyordum.
12 agustos 08:30 Dedi doktor
Cumaya bebeğimi sezeryanla alacak doktor
Bu hamileliğimin sondan bir önceki gecesi duygularım çok karışık şu an.
Herşey tamam diyordum dün akşam şimdi bir sürü eksik var der oldum.
Ne diyorsunuz Nasıl olacak bu işler :)
Çok heyecanlı. :KK73: Çok sevindim senin adına, çünkü bebiş kendi istemiş geleceği günü neredeyse. Doğum belirtilerin başlamadan gün almış olsanız kendini daha hazırlıksız hissedebilirdin. Çok uğraştın normal doğurmak için ama emin ol bu kadar normalini bulamazdın. :) Sadece başıyla değil poposuyla gelmiş olacak dünyaya. Allah sağlıkla sıhhatle kucaklamanı nasip etsin minik oğlunu. Dualarımız seninle, habersiz bırakma bizi canım.

Kurumalarını bekliyorum özenle astım oraya bile beden beden sonra dolapta yer boşalttım şimdilk ütületip yerleştircem oraya :KK48: ardından kendi gecelik pijama vs onları yıkamam lazım ay daha pijamanın boyu yaptırcam bak sana yazarken aklıma geldi :kızgın: Sonra kalan eksikleri de alıp çanta hazırlamacaa :halay:
Çok güzel telaşeler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) en kısa zamanda bitsin inşallah hazırlığın benim şuan kafam çok rahat valla seninde öyle olucak :halay::halay::KK49:

Sağolun varolun kızlar. Saçma sapan işlerle oyalıyorum kendimi yatağa yatıp uyuyamıyor olmayayım diye. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
Ayyy canim iki hafta sonra bugün diye ben uyuyamiyorum sen nasil uyuyacaksin. Gene de bugun dinlenmeye çalış . Güzel olacak hepsi. Bize haber etmeyi unutma aklimiz sende olacak çünkü.saglikla kal

Yanlış alarm olmuş canım ya :KK70:
Korkunç şekilde midem bozulmuş benim.
Hoş buda doğum öncesi belirtisi diye geçiyor nette :işsiz:
Zaten bu nette yazanlara kalsak var ya ölüm fermanımız çıkmıştı şimdiden. Benin çıkar bakayım dersin, kanserden tut, kaç ay ömrünün kaldığını bile öğrenebiliyorsun. :D çok geçmiş olsun canım. :)

Sağol canım. Benim 4. Tüp bebek tedavisiyle oldu. Son haftalarda bebek strese giriyor kordon dolanması yada kakasını yenesi gibi ihtimaller oluyor diye dr en fazla 39 dolana kadar beklerim dedi
Bilmiyordum ozur dilerim
dr.a guvendigimiz icin gidiyoruz ve ne derse o onu yapmaliyiz
Rabbim mucizeni saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

3620 olmuş kilosu boyu 51 cm dedi.
37 haftalığım ama 38+3 çıktı ölçümleri
nefes alabilir mi kendi başına dedim biliyorum çünkü kilo ile alakası yok ciğer gelişiminin.
onu bilemeyiz dedi yinede ciğer geliştirici iğneye gerek duymuyorum dedi.

ben olmuşum 77 kilo. 17 kilo aldım yine yani kızımdaki gibi oldu aynı

her wc ye girdiğimde yeşilsarı sümüksü yoğun bir akıntı. akıntı demeyeyim bildiğin kıvamlı yani. bir anda gelmişti bu böyle azar azar . pembe kırmızı kısmı yoktu
dr alttan muayene etti açıklığa bakmak için o zamandan sonra var artık pembe renkli
çatı muayenesinde açılma başlamış deyince şaşırdım.

hala şaşkınım valizi kontrol ediyorum hep eksiğim var gibi geliyor
bebek şekerlerim hazır badem şekeri çikolatalar yarın gelecek onlar paketlenecek.
aksi gibi kızıma yarın üniversite hastanesinden alrji için dr randevusu almıştım zar zor. haftaya bbek doğana kadar halledeyim bu işi demiştim. biz plan yaparken kader bize gülermiş tepeden :)
Kızına göre baya ilerlemiş bir günde gelecek oğlun. O yüzden ciğerleri de gelişmiştir diye düşünüyorum. Herşeyin hazır stres olma ve tadını çıkar artık:)

Gunaydin
benimde bugun randevum var
bu muayenede dogum tarihi ile ilgili konusacaktik
bu yuzden kac gundur uykum kaciyor sona yaklastikca stres oluyorum
dogum tarihi belli olan annelerimizi dusunemiyorumbile cooook heycanli
Doğum tarihi hakkında hiçbirşey bilmemek de baya heyecanlı:)
Senin istediğin bir tarih var mı? İnş güzel haberlerle dönersin doktordan.

gunaydin herkese..

Bundan sonra sabahlari yoklama alalim gece doguran, kasilmasi sancisi gelen diye :)) sona cok yaklastik artik

Epiduralde katater takili kaliyormus sanirim ,spinalde de oyle bir durum var mi? Beni katater dusuncesi asiri rahatsiz ediyor cunku o_O spinalde katater takmiyorlarsa onu tercih edecegim ben

Canim katater korkulacak birsey degil. Benim epidural tutmadigi icin katater agri kesici ihtiyaci olursa diye kalmisti. 2. Gun cikardilar ve ben onlar cikarana kadar hala orda oldugunu farketmemistim bile :) epiduralin katater kismindan yana bir endiseniz olmasin hic.

Yanlış alarm olmuş canım ya :KK70:
Korkunç şekilde midem bozulmuş benim.
Hoş buda doğum öncesi belirtisi diye geçiyor nette :işsiz:

Ya evt oyle bisi oluyo cidden vucut bosaltim sistemini hizlandiriyor sanirim. Sezeryan icin lavman yapilir normalde ama sezeryandan onceki gece baya kasilma yasamistim oglumda sabah da bagirsaklar dogal yoldan bosaliyodu. Doktorum ameliyattan sonra biz bugun almasak zaten bi kac gune kendin dogururmussun demisti :)

Her ishalde korkmamak lazim tabi cunku aldigimiz magnezyum da tetikliyor ama ben dogumun dogal surecindeki bu mucizelere cidden hayret ediyorum.

Selamlar :)
Bu gün 5te dr randevum vardı. Açılmamsı bir haller hissediyordum sancıya benzer haller var ama daha erken derken
Nst de sancım çıktı

Ki ben nst de bu akşam çıkan sancının rahat 2 katını hissediyorum geceleri ara ara
Neyse açılma var Dedi dr
Doğum nişanı bir anda değil yavaş yavaş parça parça geliyor bu kez. İlk gebeliğimde wc de tıp diye düşmüştü azıcık kanlı yeşil sümüksü bir şey. Bu kez yavaş yavaş geliyor her wc ye gittiğimde farkediyordum
Doktor bana doğum çantan hazır mı Dedievet dedim yanında mı dedi hayır değil
Ben şok
Yanımda olsa ne olacak yatışın yapılır 6 saat açlık süresi dolar akşam sezeryan
Hayır dedim olamaz
Ben daha Bebek dönmüştür belki hevesiyle gittim
Doğum Dedi gerildim kasıldım korktum hani daha 1 /2 haftam var diye seviniyordum.
12 agustos 08:30 Dedi doktor
Cumaya bebeğimi sezeryanla alacak doktor
Bu hamileliğimin sondan bir önceki gecesi duygularım çok karışık şu an.
Herşey tamam diyordum dün akşam şimdi bir sürü eksik var der oldum.
Ne diyorsunuz Nasıl olacak bu işler :)
Ayyy çok heyecanlıı :) senin minikte annesinin Özlem'ine dayanamayanlardan, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım çok kolay bi doğum olur inşallah öpüyoruz seni güzel anne :KK36:

gunaydin herkese..

Bundan sonra sabahlari yoklama alalim gece doguran, kasilmasi sancisi gelen diye :)) sona cok yaklastik artik

Canim katater korkulacak birsey degil. Benim epidural tutmadigi icin katater agri kesici ihtiyaci olursa diye kalmisti. 2. Gun cikardilar ve ben onlar cikarana kadar hala orda oldugunu farketmemistim bile :) epiduralin katater kismindan yana bir endiseniz olmasin hic.

Ya evt oyle bisi oluyo cidden vucut bosaltim sistemini hizlandiriyor sanirim. Sezeryan icin lavman yapilir normalde ama sezeryandan onceki gece baya kasilma yasamistim oglumda sabah da bagirsaklar dogal yoldan bosaliyodu. Doktorum ameliyattan sonra biz bugun almasak zaten bi kac gune kendin dogururmussun demisti :)

Her ishalde korkmamak lazim tabi cunku aldigimiz magnezyum da tetikliyor ama ben dogumun dogal surecindeki bu mucizelere cidden hayret ediyorum.

Hahaha yoklama olayı gayet mantıklı, her sabah bir heyecanla açıyorum sayfayı,

16.09.2016 , Sinemnur tek bedende 2 can olarak yola devam , şafak 36:KK70:

Evet canim ya bağırsak bozulması nette doğum belirtisi diye geçiyor. Nasil oldun haber ver bize. Saglikla kal

Şimdilik yoğun gaz sancısıyla devam ama gece cidden doğuruyorum sandım :D öyle bir ağrıydı.

Zaten bu nette yazanlara kalsak var ya ölüm fermanımız çıkmıştı şimdiden. Benin çıkar bakayım dersin, kanserden tut, kaç ay ömrünün kaldığını bile öğrenebiliyorsun. :KK70: çok geçmiş olsun canım. :)

Ay sorma :D dün halimi görsen vallahi acırdın. Hayatta bu kadar fena bir ağrı çekmedim ben. Dedim tamam bu kesin sancı, birde senkronize geliyorki sorma :D

gunaydin herkese..

Ben magnezyumuda bıraktım aslında. Resmen lavman oldu. Hoş kabızlıktan ölüyordum iyide gelmedi değil hahaha :D
Şu cuma günki düğünü atlatayım istediği zaman doğabilir vampir :D o kadar elbise aldım hazırlandım boşa giderse ağlarım :D

Geçmiş olsun :nazar: sancı daha ziyade gelip giden yoğun bir regl ağrısı gibi.

Teşekkür ederim o kadar tuhaftıki ağrı kestiremedim bir an ne oluyor:KK53:

Back