Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

Çok heyecanlı. Çok sevindim senin adına, çünkü bebiş kendi istemiş geleceği günü neredeyse. Doğum belirtilerin başlamadan gün almış olsanız kendini daha hazırlıksız hissedebilirdin. Çok uğraştın normal doğurmak için ama emin ol bu kadar normalini bulamazdın. :) Sadece başıyla değil poposuyla gelmiş olacak dünyaya. Allah sağlıkla sıhhatle kucaklamanı nasip etsin minik oğlunu. Dualarımız seninle, habersiz bırakma bizi canım.

Çok güzel telaşeler rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :) en kısa zamanda bitsin inşallah hazırlığın benim şuan kafam çok rahat valla seninde öyle olucak

Sağolun varolun kızlar. Saçma sapan işlerle oyalıyorum kendimi yatağa yatıp uyuyamıyor olmayayım diye. Görelim mevla neyler neylerse güzel eyler
Ayyy canim iki hafta sonra bugün diye ben uyuyamiyorum sen nasil uyuyacaksin. Gene de bugun dinlenmeye çalış . Güzel olacak hepsi. Bize haber etmeyi unutma aklimiz sende olacak çünkü.saglikla kal

Yanlış alarm olmuş canım ya
Korkunç şekilde midem bozulmuş benim.
Hoş buda doğum öncesi belirtisi diye geçiyor nette
Zaten bu nette yazanlara kalsak var ya ölüm fermanımız çıkmıştı şimdiden. Benin çıkar bakayım dersin, kanserden tut, kaç ay ömrünün kaldığını bile öğrenebiliyorsun. çok geçmiş olsun canım. :)

Sağol canım. Benim 4. Tüp bebek tedavisiyle oldu. Son haftalarda bebek strese giriyor kordon dolanması yada kakasını yenesi gibi ihtimaller oluyor diye dr en fazla 39 dolana kadar beklerim dedi
Bilmiyordum ozur dilerim
dr.a guvendigimiz icin gidiyoruz ve ne derse o onu yapmaliyiz
Rabbim mucizeni saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Kızına göre baya ilerlemiş bir günde gelecek oğlun. O yüzden ciğerleri de gelişmiştir diye düşünüyorum. Herşeyin hazır stres olma ve tadını çıkar artık:)

Gunaydin
benimde bugun randevum var
bu muayenede dogum tarihi ile ilgili konusacaktik
bu yuzden kac gundur uykum kaciyor sona yaklastikca stres oluyorum
dogum tarihi belli olan annelerimizi dusunemiyorumbile cooook heycanli
Doğum tarihi hakkında hiçbirşey bilmemek de baya heyecanlı:)
Senin istediğin bir tarih var mı? İnş güzel haberlerle dönersin doktordan.

gunaydin herkese..

Bundan sonra sabahlari yoklama alalim gece doguran, kasilmasi sancisi gelen diye :)) sona cok yaklastik artik

Epiduralde katater takili kaliyormus sanirim ,spinalde de oyle bir durum var mi? Beni katater dusuncesi asiri rahatsiz ediyor cunku spinalde katater takmiyorlarsa onu tercih edecegim ben

Canim katater korkulacak birsey degil. Benim epidural tutmadigi icin katater agri kesici ihtiyaci olursa diye kalmisti. 2. Gun cikardilar ve ben onlar cikarana kadar hala orda oldugunu farketmemistim bile :) epiduralin katater kismindan yana bir endiseniz olmasin hic.

Yanlış alarm olmuş canım ya
Korkunç şekilde midem bozulmuş benim.
Hoş buda doğum öncesi belirtisi diye geçiyor nette

Ya evt oyle bisi oluyo cidden vucut bosaltim sistemini hizlandiriyor sanirim. Sezeryan icin lavman yapilir normalde ama sezeryandan onceki gece baya kasilma yasamistim oglumda sabah da bagirsaklar dogal yoldan bosaliyodu. Doktorum ameliyattan sonra biz bugun almasak zaten bi kac gune kendin dogururmussun demisti :)

Her ishalde korkmamak lazim tabi cunku aldigimiz magnezyum da tetikliyor ama ben dogumun dogal surecindeki bu mucizelere cidden hayret ediyorum.

Ayyy çok heyecanlıı :) senin minikte annesinin Özlem'ine dayanamayanlardan, hayırlı haberlerini bekliyoruz canım çok kolay bi doğum olur inşallah öpüyoruz seni güzel anne

Hahaha yoklama olayı gayet mantıklı, her sabah bir heyecanla açıyorum sayfayı,

16.09.2016 , Sinemnur tek bedende 2 can olarak yola devam , şafak 36

Evet canim ya bağırsak bozulması nette doğum belirtisi diye geçiyor. Nasil oldun haber ver bize. Saglikla kal

Şimdilik yoğun gaz sancısıyla devam ama gece cidden doğuruyorum sandım öyle bir ağrıydı.

Ay sorma dün halimi görsen vallahi acırdın. Hayatta bu kadar fena bir ağrı çekmedim ben. Dedim tamam bu kesin sancı, birde senkronize geliyorki sorma

Ben magnezyumuda bıraktım aslında. Resmen lavman oldu. Hoş kabızlıktan ölüyordum iyide gelmedi değil hahaha
Şu cuma günki düğünü atlatayım istediği zaman doğabilir vampir o kadar elbise aldım hazırlandım boşa giderse ağlarım

Geçmiş olsun sancı daha ziyade gelip giden yoğun bir regl ağrısı gibi.

Teşekkür ederim o kadar tuhaftıki ağrı kestiremedim bir an ne oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…