Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yani bendeki bel ağrıları aslında kas ve kemik ağrısı diyebilirim. Bel, bacak ve kasık bölgesine vuruyor. Bebek aşağı inmiş olsa basınç şeklinde hissedeceğim ama kendisi diyaframıma ayak geçirmekle meşgul şu aralar. Öyle tahmin ediyorum ki bunlar provası ya da vücut ilk kez böyle bir kiloyla tanıştığı için zavallı bel de taşımaya çalışıyor. Çünkü diz kapaklarımda da ağrı var. Zaten doktorum 32 den sonra her türlü başlar ağrıların demişti. Doğum başladığında belli başlı farklar var, hissedersin mutlaka dedi. Ben de başlayacağına dair bir his yok şuan için. Bir de alıştım galiba ağrılara ben. Gece başlayıp sabah ya da öğlene doğru bitiyor sürekli. Her ağrımı doğum diye yormamaya çalışıyorum. Hislerimin akışına bıraktım. :)

Ayy bende öyle uyandım çantam falan hazır değil kıyafetleri de yıkamamıştım dolabı gelsin hallederim diyordum, kabus sonrası sabah kalkınca ilk işim makinaya çalıştırmak oldu valla

Ayy bende öyle uyandım çantam falan hazır değil kıyafetleri de yıkamamıştım dolabı gelsin hallederim diyordum, kabus sonrası sabah kalkınca ilk işim makinaya çalıştırmak oldu valla
geçen gün yıkadım kıyafetlerini dünde arkadaşlarım geldi ütüleri yapıldı hazırladık vallahi çantalarımızı çok şükür rahatım artık biraz abartmış olabilirim çantaya koyulacakları ama fazla olsun eksik olmasın sonuçta başka şehirde yapıcam doğumumu ne kadar yakın olsada

Canım benim çok teşekkür ederim senin günün belli artık, çok da güzel bir tarih oldu inşallah aktaracağın çok güzel bir sezaryen tecrüben olur, isim serüvenimiz uzun sürdü ama içime sindi benim de çok şükür

Kurumalarını bekliyorum özenle astım oraya bile beden beden sonra dolapta yer boşalttım şimdilk ütületip yerleştircem oraya ardından kendi gecelik pijama vs onları yıkamam lazım ay daha pijamanın boyu yaptırcam bak sana yazarken aklıma geldi Sonra kalan eksikleri de alıp çanta hazırlamacaa

Pijama mi giyeceksin hastane de

E Englishule aaa şimdi gördüm. Sağlıkla büyütün
Bütün sıkıntılarınız ne güzel geçmiştir
Maaşallah kilosu ne kadar güzel
Çok şükür. Teşekkürler darısı başınıza.

Teşekkür ediyorum darısı başınıza. Şükürler olsun.

Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eğsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…