Yani bendeki bel ağrıları aslında kas ve kemik ağrısı diyebilirim. Bel, bacak ve kasık bölgesine vuruyor. Bebek aşağı inmiş olsa basınç şeklinde hissedeceğim ama kendisi diyaframıma ayak geçirmekle meşgul şu aralar. Öyle tahmin ediyorum ki bunlar provası ya da vücut ilk kez böyle bir kiloyla tanıştığı için zavallı bel de taşımaya çalışıyor. Çünkü diz kapaklarımda da ağrı var. Zaten doktorum 32 den sonra her türlü başlar ağrıların demişti. Doğum başladığında belli başlı farklar var, hissedersin mutlaka dedi. Ben de başlayacağına dair bir his yok şuan için. Bir de alıştım galiba ağrılara ben. Gece başlayıp sabah ya da öğlene doğru bitiyor sürekli. Her ağrımı doğum diye yormamaya çalışıyorum. Hislerimin akışına bıraktım. :)Az önce arkadaşımla konuştum telefonda, geçen sene doğum yapmıştı, bu yıl yine hamile 14 haftalık, 41+5 de çok çok az nişan lekesi geldiği için gitmiş doktora, suni sancıyla 16 saatte 3900 gram olarak doğum yapmış, 35. Hafta bitiyor dedim, benimki gibi olursa 7 hafta beklersin dedi, tansiyonum düştü sandımsen de çok fazla bel ağrısı çektiğini yazdın canım bugün, dün gece benim de belim, sırtım ağrıyor diye bir ağlamadığım kaldı. Araştırdığım kadarıyla bel ağrısı da bir işaret, bu denli şiddetli ağrıyınca ben acaba yakın mı diyorum?
Ayy bende öyle uyandım çantam falan hazır değil kıyafetleri de yıkamamıştım dolabı gelsin hallederim diyordum, kabus sonrası sabah kalkınca ilk işim makinaya çalıştırmak oldu vallabende bugün kabusla uyandım valla suyum geliyordu eşime diyorum çabuk çantayı hazırlayalım hastahaneye gidelim o da bi aheste aheste hareket ediyor
benimde çantam hazır değil sanırım onunda büyük etkisi var odasını bekliyordum perşembe gelecek ama sanırım ben bugün yıkıcam herşeyini rüyanın etkisinden çıkamadım çok gerçekçiydi o panik telaş yetti banaAllahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
geçen gün yıkadım kıyafetlerini dünde arkadaşlarım geldi ütüleri yapıldı hazırladık vallahi çantalarımızı çok şükür rahatım artıkAyy bende öyle uyandım çantam falan hazır değil kıyafetleri de yıkamamıştım dolabı gelsin hallederim diyordum, kabus sonrası sabah kalkınca ilk işim makinaya çalıştırmak oldu valla
Canım benim çok teşekkür ederimcanım bende ağustos annelerini okudukça kıskanıyorum . sen merak etme ama sezeryan olursan sana bütün tecrübelerimi aktarırım işte . ama umarım normal olursun. bu arada ismi çok güzel hele tuna ismini çok severim
Kurumalarını bekliyorum özenle astım oraya bile beden beden sonra dolapta yer boşalttım şimdilk ütületip yerleştircem orayageçen gün yıkadım kıyafetlerini dünde arkadaşlarım geldi ütüleri yapıldı hazırladık vallahi çantalarımızı çok şükür rahatım artıkbiraz abartmış olabilirim çantaya koyulacakları ama fazla olsun eksik olmasın sonuçta başka şehirde yapıcam doğumumu ne kadar yakın olsada
Pijama mi giyeceksin hastane deKurumalarını bekliyorum özenle astım oraya bile beden beden sonra dolapta yer boşalttım şimdilk ütületip yerleştircem orayaardından kendi gecelik pijama vs onları yıkamam lazım ay daha pijamanın boyu yaptırcam bak sana yazarken aklıma geldi Sonra kalan eksikleri de alıp çanta hazırlamacaa
Çok şükür. Teşekkürler darısı başınıza.E Englishule aaa şimdi gördüm. Sağlıkla büyütün
Bütün sıkıntılarınız ne güzel geçmiştir
Maaşallah kilosu ne kadar güzel
E Englishule aaa şimdi gördüm. Sağlıkla büyütün
Teşekkür ediyorum darısı başınıza. Şükürler olsun.E Englishule aaa şimdi gördüm. Sağlıkla büyütün
Halime Beyza adı teyzesi. Çok teşekkürler... Hepimizinkine hayırlı sağlıklı ömürler inş.Oyy maaşallah analı babalı uzuuuun ömürler bebişe adı ne bu arada
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eğsin insallahSlm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Çok teşekkürler. Amin cümlemizinkine inş.Maşallah bebişe Allah acısını göstermesin hiç bir zaman canım öpüyorm bebişi
Canım inşallah güzel haberler verirsin, Allaha emanetsiniz.Kizlar bizde hastaneye gidiyoruz normalde 18indeydi kontrolumuz pembe akinti artinca doktorum gormek istedi sancim suyum yok ama elim ayagim titremeye basladi cok heycanliyim
Artik hergun bir heycan yasaniyor burda :))Kizlar bizde hastaneye gidiyoruz normalde 18indeydi kontrolumuz pembe akinti artinca doktorum gormek istedi sancim suyum yok ama elim ayagim titremeye basladi cok heycanliyim
İnşallah cnm bakalım feyza hanıma aldm salı gününe alabildm ama.. Senin doktorun sanırım dimiGünaydın canım, hangi doktora aldın randevuyu, umarım içine siner.
hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımKizlar bizde hastaneye gidiyoruz normalde 18indeydi kontrolumuz pembe akinti artinca doktorum gormek istedi sancim suyum yok ama elim ayagim titremeye basladi cok heycanliyim
guzel haberlerini bekliyoruzKizlar bizde hastaneye gidiyoruz normalde 18indeydi kontrolumuz pembe akinti artinca doktorum gormek istedi sancim suyum yok ama elim ayagim titremeye basladi cok heycanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?