• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
received_1083166725071168.webp

Birde size birşey danışmak istiyorum arkadaşlarım benim çocuğun hala bir ismi yok :skandal::rapci:eşimle bir turlu begendiklerimizi begenmiyoruz. Daha doğrusu bana ne kadar çaktırmasa da benim beğendiğim isimleri beğeniyor ama annesinden onay da almak istiyor :sopa: sizce kulağa hangisi hoş geliyor objektif olmak adına hangisi benim hangisi eşimin tercihi olduğunu belirtiyorum :) emir yiğit hamza ahmet semih? Sizce hangisi daha hoş delirmek üzereyim bugün net bir karar vermezse akşam kapı susu siparişini vereceğim ona sormadan :rapci:
Ahmet Emir:)

kizlar logisa terligi yaptirdinizmi nekadara yaptirdiniz ben sordum bikac yere 75 tl dedi bana biraz pahali geldi ama normalmi bilemedim
Ben kendim yaptım lohusa terliğinide tacınıda. 15 liraya terligi alıp susledim tacı da profil resmimdeki gibi yaptım

slm kizlar benim de bugun konrolum vardi herse iyi cok sukur...ekg de cekildi tahlil yapildi anestezi uzmani ile gorustum ama tarihe karar vermedik..12 eylul bayrama geliyor 11 eylul pazar 10 eylul olsun dedi...ama erken istemiyorum 16 si olsun ama risk alamayiz dedi..eylulde bir daha konucaz

Dr dan geliyoruz teyzeleri. Oğluşumuz 2 kilo 945 gram ve boyu 49 cm olmuş maşallah barekallah. Çatı muayenem yapıldı normal doğuma uygun dedi. 26 ağustosa kadar doğarsa normal olacak inşallah. Ama olmazsa 27 ağustos seseryan tarihi. Dr daha fazla bekleyemem riske girrr diyor. Bakalım kısmetimizde ne var

Dr dan geliyoruz teyzeleri. Oğluşumuz 2 kilo 945 gram ve boyu 49 cm olmuş maşallah barekallah. Çatı muayenem yapıldı normal doğuma uygun dedi. 26 ağustosa kadar doğarsa normal olacak inşallah. Ama olmazsa 27 ağustos seseryan tarihi. Dr daha fazla bekleyemem riske girrr diyor. Bakalım kısmetimizde ne var
maşallah canım, umarım normal yoldan gelmeyi tercih eder bebişin, sağlıkla gelsin inşallah

Dinleniyor um bol bol. Şimdilik kasilma yok yalnız boğazim acıyor. Korkuyorum bir de grip olurum diye
Aman canm dikkat et kendine vucut direncini arttıracak şeyler ye, sıcaklardan okadar bunalıyoruz ki artık ya klima altında yada rüzgar essin diye cereyanda kalınca hasta olmamak işten değil

Mrb arkadaşlar, ben öğretmenim ve malum dogum öncesi iznim yaz tatiline denk geldi. 32. Hafta da çalışabilir raporu aldım. 5 haftami dogum sonrasına aktarmak istiyorum fakat yaz tatili olduğu için bi sıkıntı olur mu? Raporum kabul edilir mi?
Merhaba arkadaşım bende aynı durumdayım.37.haftanın öncesi yaz tatili ise malesef aktaramıyoruz.benim 37. Haftam 20 ağustosa geliyor,yani yaz tatili,aktaramıyprum.ama bazı ilçeler aktarıyormuş,şans artık.yönetmelik gereği aktaramıyoruz ama..

Masallah yavruna
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
merak ettim riski ne?

Rapor cd normal siyah beyaz ultrason görüntüleri 10-15 tane ama omurga kalp beyin gibi organlar. Onun haricinde yüzünün çok net göründüğü üç boyutlu bir fotoğraf verdi, fotoğraf diyorum çünkü fotoğraf baskısı öyle güzel ki, şuan tatildeyiz eşimin memleketinde, gelirken o fotoğrafı yanımıza aldık arabamıza koyduk bizimle geziyor :KK200::nazar:
Canım nasılsın? Sesin soluğun çıkmadı bir süredir merak ettim.

Back