Aktarabilen varsa herkes aktarabilmeli ama öyle olmuyor işte sinir bozucu gerçekten inş olumlu dönüş alırsın5 hafta az bir zaman değil ki. Benim okul müdürüm raporu aldı. Olmaz kabul edilmez deyip kestirip atmadı ama farklı uygulamaların olması kafamı kurcalıyor.
maşallah kuzucuk baya büyümüş annesi, tam olması gerektiği gibi bence kilosu merak etme, son ayda kilo alımı yavaşlar diyorlar, öyle olursa en ideal kiloda gelir inşallah diye düşünüyorum. sağlıkla gelsin, bizden size kucak dolusu sevgilergunaydin hani.lar bizde dun kontre gittik hersey yolunda cok sukur 33+4 2200 gram cikti kuzucum bu hizla giderse 38 39 haftada 3700 oluyor nasil dogurucam bilmiorim)
normal dogum istedigimden suanda trih belli degil ama bir an once zaman gecsin artik cok bunaltici
bu isimler arasından en çok Semih ismini beğeniyorum ben ama eminim eşinle birlikte ortaklaşa karar verip en güzel ismi koyarsınız canım.Birde size birşey danışmak istiyorum arkadaşlarım benim çocuğun hala bir ismi yokeşimle bir turlu begendiklerimizi begenmiyoruz. Daha doğrusu bana ne kadar çaktırmasa da benim beğendiğim isimleri beğeniyor ama annesinden onay da almak istiyor sizce kulağa hangisi hoş geliyor objektif olmak adına hangisi benim hangisi eşimin tercihi olduğunu belirtiyorum :) emir yiğit hamza ahmet semih? Sizce hangisi daha hoş delirmek üzereyim bugün net bir karar vermezse akşam kapı susu siparişini vereceğim ona sormadan
çok sevindim canım, çok da beğendim ismini biliyorsun zaten Tuna ismine bayılıyorum, soyadımıza uymadı diye vazgeçmiştim, sen bebişine bu ismi koydun içimde kalmadı böyleceBizim isim maceramız da çok uzun sürdü, dün bebek etiketleri geldi, üzerinde Selim Tuna yazıyor, eşim hala gülerek bakalım nüfus cüzdanında da bu isim mi yazacak diyor:) Selim onun istediği, önerdiği benim de çok beğendiğim bir isimdi, eşimin ismiyle de uyumlu, tunayı da ben istemiştin, kaan, egemen, aras, ege, tuna isimlerinde dolaştım, Selimin yanına en çok Tuna yakıştırdım. Sizin alternariflerden de en çok Semih beğendim.
Merhaba güzel anneler. Ben de nasipse yarın kuzucuklarima kavusacagim. Dua bekliyoruz teyzelerimizden
Birde size birşey danışmak istiyorum arkadaşlarım benim çocuğun hala bir ismi yokeşimle bir turlu begendiklerimizi begenmiyoruz. Daha doğrusu bana ne kadar çaktırmasa da benim beğendiğim isimleri beğeniyor ama annesinden onay da almak istiyor sizce kulağa hangisi hoş geliyor objektif olmak adına hangisi benim hangisi eşimin tercihi olduğunu belirtiyorum :) emir yiğit hamza ahmet semih? Sizce hangisi daha hoş delirmek üzereyim bugün net bir karar vermezse akşam kapı susu siparişini vereceğim ona sormadan
Ben okul idaresine teslim ettim ama olumlu yada olumsuz dönüş yapmadılar. Aktarabilen arkadaşlar varsa demek ki aktarilabiliyor. Farklı uygulamaların olmasi çok saçma değil mi. Okul olsaydı gidecektik zaten ama yok.
Teşekkür ederim tatlımÇok tatlısın :) valla şimdi de geçmiyor vakit sanki ilerlemiş olsak da ama bir bakmışız hepimiz kucağımıza alacağız bebeklerimizi inşallah sen çalışıyorsun aslında Zaman akıp gider sana evde daha sıkıcı oluyor
İsim konusu bizim için hala sıkıntı kendi tarafım kızıma ismiyle hitap etmeye başldı eşimin tarafı kaynım hariç koyucağımız ismi bilmiyo Allahtan farklı şehirdeler de şimdiye kadar gaf yapan olmadı yiğit ismi çok güzel bence ama ğ 'ye takıldım ben orda bizim bebeğin çift vatandaşlığı olucağı için dikkat ettik istersen sen de gözönünde bulundur canım semih ismi güzel benceBirde size birşey danışmak istiyorum arkadaşlarım benim çocuğun hala bir ismi yokeşimle bir turlu begendiklerimizi begenmiyoruz. Daha doğrusu bana ne kadar çaktırmasa da benim beğendiğim isimleri beğeniyor ama annesinden onay da almak istiyor sizce kulağa hangisi hoş geliyor objektif olmak adına hangisi benim hangisi eşimin tercihi olduğunu belirtiyorum :) emir yiğit hamza ahmet semih? Sizce hangisi daha hoş delirmek üzereyim bugün net bir karar vermezse akşam kapı susu siparişini vereceğim ona sormadan
Az önce arkadaşımla konuştum telefonda, geçen sene doğum yapmıştı, bu yıl yine hamile 14 haftalık, 41+5 de çok çok az nişan lekesi geldiği için gitmiş doktora, suni sancıyla 16 saatte 3900 gram olarak doğum yapmış, 35. Hafta bitiyor dedim, benimki gibi olursa 7 hafta beklersin dedi, tansiyonum düştü sandım35 ten sonra hepimiz aynı potansiyelde oluyoruz canım. Senin senden öncekilerden erken davranma ihtimalin olabilir, bizim de 41-42 haftayı bulma ihtimalimiz olabilir. Şahsen kendi açımdan bakınca bebeğimin fazla rahat bir tip olduğunu düşünüyorum.Yakın zamanda doğuma dair bir belirtim yok, doktorum da bekler 40. Haftayı gibi duruyor dedi. Üstelik ovülasyon takibiyle hamile kalmıştım, beklenen tarihlerden 11-12 gün sonra yumurtladım. Her şey nasip tabi ama bayrama kadar bile bekler bence benim kız. Tipi de babasına benziyor huyu da kesin ona çekmiştir. :))
evet oraya gidiyorum fakat fiyati bilmiorum da gecen sene sezeryana kuzenim 4200 odemisMerhaba central hospital a gidiyordunuz değil mi doğum ücreti ne kadar dediler size. Benim dr um dışarıdan ama doğumu orada yapacağım.
Mrb arkadaşlar, ben öğretmenim ve malum dogum öncesi iznim yaz tatiline denk geldi. 32. Hafta da çalışabilir raporu aldım. 5 haftami dogum sonrasına aktarmak istiyorum fakat yaz tatili olduğu için bi sıkıntı olur mu? Raporum kabul edilir mi?
:))) Belki erken doğum yapanlardan birisi de sen olursun tatlım, yesin o kazandibini teyzesisinemnur benim takvimime bakip sukur et
benim bebisim kazan dibi :))eylul annesi olmama ragmen cogu eylul annedi ile aramizda 1ay olacak
erken dogum yapanlari saymiyorum bile :/
canım bende ağustos annelerini okudukça kıskanıyorum . sen merak etme ama sezeryan olursan sana bütün tecrübelerimi aktarırım işte . ama umarım normal olursun. bu arada ismi çok güzel hele tuna ismini çok severimİtiraf ediyorum, burada takvimi benden önde olan tüm arkadaşları kıskanıyorummmm, herkesin takvimine bakıyorum, eylülün başı olup, 37. Haftada olan herkese imreniyorum, çünkü artık günler geçmiyor gibi geliyorrr
evet oraya gidiyorum fakat fiyati bilmiorum da gecen sene sezeryana kuzenim 4200 odemis
bence yiğit ismi canım sağlıkla kalBirde size birşey danışmak istiyorum arkadaşlarım benim çocuğun hala bir ismi yokeşimle bir turlu begendiklerimizi begenmiyoruz. Daha doğrusu bana ne kadar çaktırmasa da benim beğendiğim isimleri beğeniyor ama annesinden onay da almak istiyor sizce kulağa hangisi hoş geliyor objektif olmak adına hangisi benim hangisi eşimin tercihi olduğunu belirtiyorum :) emir yiğit hamza ahmet semih? Sizce hangisi daha hoş delirmek üzereyim bugün net bir karar vermezse akşam kapı susu siparişini vereceğim ona sormadan
Arkadaşımın böbreğinde sıkıntı vardı ondan sezeryan oldu ama iş yerinde 2 arkadaş var geçen aylarda orda onlar normal doğum yaptılarSerkan beyi de çok duyuyorum arkadaşlarımdan
Normal mi doğurdu acaba
Normal doğumu destekleyen bir hastane ama bu ara hep sezeryan duyuyorum. Sebepleri de önemli aslında tabi
Merhaba güzel anneler. Ben de nasipse yarın kuzucuklarima kavusacagim. Dua bekliyoruz teyzelerimizden
Allah sağlıkla kucağına almayı basip etsin ... Erken değil mi canım bi sıkıntı mı var kaç kilo olmuş bebişlerinMerhaba güzel anneler. Ben de nasipse yarın kuzucuklarima kavusacagim. Dua bekliyoruz teyzelerimizden
Hemşireler gerçekten çok tatlılar kapı süsü oda süsü ayrı bir fiyata tabi demişlerdi bir ara sormak lazımBen kanamam olduğunda 1gece kalmıştım doğum katındaydı kaldığım oda yan odalarda hep yeni doğum yapanlar kalıyordu.bütün odaların kapısında çok şık bebeğin ismi yazan kapı süsleri vardı acaba hastanemi asıyor çok merak etmiştim varmı bi fikriniz.odalarda rahattı klasik özel hastane odasıydı ben en çok Hemşireleri sevdim çok tatlılar Güler yüzlüler bankodaki hatunlar için aynı şeyi düşünmüyorum bi türlü sevemiyorum onları :)
Can'ım ben emir ve yiğit i beğendimBirde size birşey danışmak istiyorum arkadaşlarım benim çocuğun hala bir ismi yokeşimle bir turlu begendiklerimizi begenmiyoruz. Daha doğrusu bana ne kadar çaktırmasa da benim beğendiğim isimleri beğeniyor ama annesinden onay da almak istiyor sizce kulağa hangisi hoş geliyor objektif olmak adına hangisi benim hangisi eşimin tercihi olduğunu belirtiyorum :) emir yiğit hamza ahmet semih? Sizce hangisi daha hoş delirmek üzereyim bugün net bir karar vermezse akşam kapı susu siparişini vereceğim ona sormadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?