Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Merhabalar her zamanki gibi dün gece uyuyamadim. Sağa donsem sağ boşluğun sola donsem sol boşluğun agriyor. Bugünde sabah uyandığında beri sol alt katında ağrı hissediyorum o tarafa dönünce agriyor sagima dönünce agrimiyor. Sizlerde de oldu mu bu tarz bir ağrı Dr sorayim mı?

Oluyo canım malesef alttan karnımı destekliyorum bişeylerle öyle rahat edyorum

Günaydın canım, hangi doktora aldın randevuyu, umarım içine siner.

Ben de bu gece sabahı sabah ettim diyebilirim. Bel ve kasık bölgem yaklaşık 1 haftadır her gece ağrıyor. Dönerken sıkıntı yaşıyorum ama öyle böyle derken bir şekilde uykuya dalıyordum. Bu gece neredeyse hiç uyuyamadım. Doğru uyku pozisyonuna geçemedim. Geçsem de bebeğin aşırı hareketlenmesinden rahatsız oldum. Sabah da zombi gibiydim tabi, belimin ağrısı 1 saat öncesine kadar anca geçti. Son hafta beklediğimiz sıkıntılar bunlar. Sağlıkla geçsin bitsin inşallah.

Birde size birşey danışmak istiyorum arkadaşlarım benim çocuğun hala bir ismi yok eşimle bir turlu begendiklerimizi begenmiyoruz. Daha doğrusu bana ne kadar çaktırmasa da benim beğendiğim isimleri beğeniyor ama annesinden onay da almak istiyor sizce kulağa hangisi hoş geliyor objektif olmak adına hangisi benim hangisi eşimin tercihi olduğunu belirtiyorum :) emir yiğit hamza ahmet semih? Sizce hangisi daha hoş delirmek üzereyim bugün net bir karar vermezse akşam kapı susu siparişini vereceğim ona sormadan

Aynen canım ya sagima donsem sağ yan tarafim agriyor ve bebek kendini o şekilde kasıyor keza soldada aynı sırt üstü zaten normalde de yatamiyorum. Senin haftanın yine benden daha büyük az daha sabır ben yeni 34 um ve inan son 1,5 aydir uykuya daldigim saat sınırlı sonra artık yoruluyorum uğraşmaktan uyaniyorum. Az kaldı Allah ım sabret sabret diye kendime telkin vermekten de sıkıldım hayır bu alt karın agrimiyordu sabah uyandığımdan beri agriyor

Bizim isim maceramız da çok uzun sürdü, dün bebek etiketleri geldi, üzerinde Selim Tuna yazıyor, eşim hala gülerek bakalım nüfus cüzdanında da bu isim mi yazacak diyor:) Selim onun istediği, önerdiği benim de çok beğendiğim bir isimdi, eşimin ismiyle de uyumlu, tunayı da ben istemiştin, kaan, egemen, aras, ege, tuna isimlerinde dolaştım, Selimin yanına en çok Tuna yakıştırdım. Sizin alternariflerden de en çok Semih beğendim.

Hadi gözünüz aydın. :) Sağlıkla minik kızını kucaklarsın inşallah. Anestezi konusunda da gönlünü ferah tut. İyi düşünüp iyi olsun inşallah.

Rahim büyüdüğü için kasların gerilme ağrısıdır diye düşünüyorum. Ayaklarını uzatıp parmaklarına biraz yağ sürüp o bölgeye masaj yap canım.

Yiğit aralarında en güzeli canım

M

Malesef hocam bende aldim 32. Hafta çalışabilir raporu idareye verdim dönüş yaptilar aktaramazsiniz diye

Aktaranlar olmuş arkadaşlar raştırdım biraz idarenin biraz ilçenizin insiyatifinde olan brsey malesef. Ben de bir teklif edecgmm müdürüme ama pek umudum yok

Çok tatlısın :) valla şimdi de geçmiyor vakit sanki ilerlemiş olsak da ama bir bakmışız hepimiz kucağımıza alacağız bebeklerimizi inşallah sen çalışıyorsun aslında Zaman akıp gider sana evde daha sıkıcı oluyor

35 ten sonra hepimiz aynı potansiyelde oluyoruz canım. Senin senden öncekilerden erken davranma ihtimalin olabilir, bizim de 41-42 haftayı bulma ihtimalimiz olabilir. Şahsen kendi açımdan bakınca bebeğimin fazla rahat bir tip olduğunu düşünüyorum. Yakın zamanda doğuma dair bir belirtim yok, doktorum da bekler 40. Haftayı gibi duruyor dedi. Üstelik ovülasyon takibiyle hamile kalmıştım, beklenen tarihlerden 11-12 gün sonra yumurtladım. Her şey nasip tabi ama bayrama kadar bile bekler bence benim kız. Tipi de babasına benziyor huyu da kesin ona çekmiştir. :))

M

Malesef hocam bende aldim 32. Hafta çalışabilir raporu idareye verdim dönüş yaptilar aktaramazsiniz diye
Ben okul idaresine teslim ettim ama olumlu yada olumsuz dönüş yapmadılar. Aktarabilen arkadaşlar varsa demek ki aktarilabiliyor. Farklı uygulamaların olmasi çok saçma değil mi. Okul olsaydı gidecektik zaten ama yok.

Aktaranlar olmuş arkadaşlar raştırdım biraz idarenin biraz ilçenizin insiyatifinde olan brsey malesef. Ben de bir teklif edecgmm müdürüme ama pek umudum yok
5 hafta az bir zaman değil ki. Benim okul müdürüm raporu aldı. Olmaz kabul edilmez deyip kestirip atmadı ama farklı uygulamaların olması kafamı kurcalıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…