Ahmet Emir:)Birde size birşey danışmak istiyorum arkadaşlarım benim çocuğun hala bir ismi yokeşimle bir turlu begendiklerimizi begenmiyoruz. Daha doğrusu bana ne kadar çaktırmasa da benim beğendiğim isimleri beğeniyor ama annesinden onay da almak istiyor sizce kulağa hangisi hoş geliyor objektif olmak adına hangisi benim hangisi eşimin tercihi olduğunu belirtiyorum :) emir yiğit hamza ahmet semih? Sizce hangisi daha hoş delirmek üzereyim bugün net bir karar vermezse akşam kapı susu siparişini vereceğim ona sormadan
Ben kendim yaptım lohusa terliğinide tacınıda. 15 liraya terligi alıp susledim tacı da profil resmimdeki gibi yaptımkizlar logisa terligi yaptirdinizmi nekadara yaptirdiniz ben sordum bikac yere 75 tl dedi bana biraz pahali geldi ama normalmi bilemedim
keske becerebilsem bendeBen kendim yaptım lohusa terliğinide tacınıda. 15 liraya terligi alıp susledim tacı da profil resmimdeki gibi yaptım
bence çok güzel olmuş canım eline sağlıkKızlar can sıkıntısından bişeyler yaptım kendimce :)) ilk defa yapıyorum biraz çocukça oldu ama çok eğlendim :))
maşallah canım, umarım normal yoldan gelmeyi tercih eder bebişin, sağlıkla gelsin inşallahDr dan geliyoruz teyzeleri. Oğluşumuz 2 kilo 945 gram ve boyu 49 cm olmuş maşallah barekallah. Çatı muayenem yapıldı normal doğuma uygun dedi. 26 ağustosa kadar doğarsa normal olacak inşallah. Ama olmazsa 27 ağustos seseryan tarihi. Dr daha fazla bekleyemem riske girrr diyor. Bakalım kısmetimizde ne var
Amin canım. 2 hafta önden gidiyorlar 3.300 her ikisi de.Allah sağlıkla kucağına almayı basip etsin ... Erken değil mi canım bi sıkıntı mı var kaç kilo olmuş bebişlerin
bence çok güzel olmuş canım eline sağlık
Aman canm dikkat et kendine vucut direncini arttıracak şeyler ye, sıcaklardan okadar bunalıyoruz ki artık ya klima altında yada rüzgar essin diye cereyanda kalınca hasta olmamak işten değilDinleniyor um bol bol. Şimdilik kasilma yok yalnız boğazim acıyor. Korkuyorum bir de grip olurum diye
Maşallah iyi beslemişsin minnoşlarını annesi. :) ne zordur bu zamana kadar gelebilmek. Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin.Amin canım. 2 hafta önden gidiyorlar 3.300 her ikisi de.
Merhaba arkadaşım bende aynı durumdayım.37.haftanın öncesi yaz tatili ise malesef aktaramıyoruz.benim 37. Haftam 20 ağustosa geliyor,yani yaz tatili,aktaramıyprum.ama bazı ilçeler aktarıyormuş,şans artık.yönetmelik gereği aktaramıyoruz ama..Mrb arkadaşlar, ben öğretmenim ve malum dogum öncesi iznim yaz tatiline denk geldi. 32. Hafta da çalışabilir raporu aldım. 5 haftami dogum sonrasına aktarmak istiyorum fakat yaz tatili olduğu için bi sıkıntı olur mu? Raporum kabul edilir mi?
Masallah yavrunaDr dan geliyoruz teyzeleri. Oğluşumuz 2 kilo 945 gram ve boyu 49 cm olmuş maşallah barekallah. Çatı muayenem yapıldı normal doğuma uygun dedi. 26 ağustosa kadar doğarsa normal olacak inşallah. Ama olmazsa 27 ağustos seseryan tarihi. Dr daha fazla bekleyemem riske girrr diyor. Bakalım kısmetimizde ne var
Maşallah canım allah korusun bebeklerini Tekizler bile oyle değil Allah nazarlardan sakınsınAmin canım. 2 hafta önden gidiyorlar 3.300 her ikisi de.
Canım nasılsın? Sesin soluğun çıkmadı bir süredir merak ettim.Rapor cd normal siyah beyaz ultrason görüntüleri 10-15 tane ama omurga kalp beyin gibi organlar. Onun haricinde yüzünün çok net göründüğü üç boyutlu bir fotoğraf verdi, fotoğraf diyorum çünkü fotoğraf baskısı öyle güzel ki, şuan tatildeyiz eşimin memleketinde, gelirken o fotoğrafı yanımıza aldık arabamıza koyduk bizimle geziyor
2 gecelik 1 pijama olcak yanımda hangisiyle nasıl rahat ederim hiç bilmiyorum canım, sen ne düşünüyorsunPijama mi giyeceksin hastane de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?