• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Az önce arkadaşımla konuştum telefonda, geçen sene doğum yapmıştı, bu yıl yine hamile 14 haftalık, 41+5 de çok çok az nişan lekesi geldiği için gitmiş doktora, suni sancıyla 16 saatte 3900 gram olarak doğum yapmış, 35. Hafta bitiyor dedim, benimki gibi olursa 7 hafta beklersin dedi, tansiyonum düştü sandım:oha: sen de çok fazla bel ağrısı çektiğini yazdın canım bugün, dün gece benim de belim, sırtım ağrıyor diye bir ağlamadığım kaldı. Araştırdığım kadarıyla bel ağrısı da bir işaret, bu denli şiddetli ağrıyınca ben acaba yakın mı diyorum?
Yani bendeki bel ağrıları aslında kas ve kemik ağrısı diyebilirim. Bel, bacak ve kasık bölgesine vuruyor. Bebek aşağı inmiş olsa basınç şeklinde hissedeceğim ama kendisi diyaframıma ayak geçirmekle meşgul şu aralar. Öyle tahmin ediyorum ki bunlar provası ya da vücut ilk kez böyle bir kiloyla tanıştığı için zavallı bel de taşımaya çalışıyor. Çünkü diz kapaklarımda da ağrı var. Zaten doktorum 32 den sonra her türlü başlar ağrıların demişti. Doğum başladığında belli başlı farklar var, hissedersin mutlaka dedi. Ben de başlayacağına dair bir his yok şuan için. Bir de alıştım galiba ağrılara ben. Gece başlayıp sabah ya da öğlene doğru bitiyor sürekli. Her ağrımı doğum diye yormamaya çalışıyorum. Hislerimin akışına bıraktım. :)

bende bugün kabusla uyandım valla suyum geliyordu eşime diyorum çabuk çantayı hazırlayalım hastahaneye gidelim o da bi aheste aheste hareket ediyor :kızgın:
benimde çantam hazır değil sanırım onunda büyük etkisi var odasını bekliyordum perşembe gelecek ama sanırım ben bugün yıkıcam herşeyini rüyanın etkisinden çıkamadım çok gerçekçiydi o panik telaş yetti bana :-):-) Allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ayy bende öyle uyandım çantam falan hazır değil kıyafetleri de yıkamamıştım dolabı gelsin hallederim diyordum, kabus sonrası sabah kalkınca ilk işim makinaya çalıştırmak oldu valla:-)

Ayy bende öyle uyandım çantam falan hazır değil kıyafetleri de yıkamamıştım dolabı gelsin hallederim diyordum, kabus sonrası sabah kalkınca ilk işim makinaya çalıştırmak oldu valla:-)
geçen gün yıkadım kıyafetlerini dünde arkadaşlarım geldi ütüleri yapıldı hazırladık vallahi çantalarımızı çok şükür rahatım artık :anneadayı::anne::KK49::halay:biraz abartmış olabilirim çantaya koyulacakları ama fazla olsun eksik olmasın sonuçta başka şehirde yapıcam doğumumu ne kadar yakın olsada :KK48:

canım bende ağustos annelerini okudukça kıskanıyorum . sen merak etme ama sezeryan olursan sana bütün tecrübelerimi aktarırım işte . ama umarım normal olursun. bu arada ismi çok güzel hele tuna ismini çok severim
Canım benim çok teşekkür ederim:KK200: senin günün belli artık, çok da güzel bir tarih oldu:nazar: inşallah aktaracağın çok güzel bir sezaryen tecrüben olur, isim serüvenimiz uzun sürdü ama içime sindi benim de çok şükür;)

geçen gün yıkadım kıyafetlerini dünde arkadaşlarım geldi ütüleri yapıldı hazırladık vallahi çantalarımızı çok şükür rahatım artık :anneadayı::anne::KK49::halay:biraz abartmış olabilirim çantaya koyulacakları ama fazla olsun eksik olmasın sonuçta başka şehirde yapıcam doğumumu ne kadar yakın olsada :KK48:
Kurumalarını bekliyorum özenle astım oraya bile beden beden sonra dolapta yer boşalttım şimdilk ütületip yerleştircem oraya :KK48: ardından kendi gecelik pijama vs onları yıkamam lazım ay daha pijamanın boyu yaptırcam bak sana yazarken aklıma geldi :kızgın: Sonra kalan eksikleri de alıp çanta hazırlamacaa :halay:

Kurumalarını bekliyorum özenle astım oraya bile beden beden sonra dolapta yer boşalttım şimdilk ütületip yerleştircem oraya :KK48: ardından kendi gecelik pijama vs onları yıkamam lazım ay daha pijamanın boyu yaptırcam bak sana yazarken aklıma geldi :kızgın: Sonra kalan eksikleri de alıp çanta hazırlamacaa :halay:
Pijama mi giyeceksin hastane de

E Englishule aaa şimdi gördüm. Sağlıkla büyütün :anneadayı:
Bütün sıkıntılarınız ne güzel geçmiştir:nazar:
Maaşallah kilosu ne kadar güzel :nazar:
Çok şükür. Teşekkürler darısı başınıza.

Teşekkür ediyorum darısı başınıza. Şükürler olsun.

Slm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip eğsin insallah

received_1083092611745246.webp

Back