Yani bendeki bel ağrıları aslında kas ve kemik ağrısı diyebilirim. Bel, bacak ve kasık bölgesine vuruyor. Bebek aşağı inmiş olsa basınç şeklinde hissedeceğim ama kendisi diyaframıma ayak geçirmekle meşgul şu aralar. Öyle tahmin ediyorum ki bunlar provası ya da vücut ilk kez böyle bir kiloyla tanıştığı için zavallı bel de taşımaya çalışıyor. Çünkü diz kapaklarımda da ağrı var. Zaten doktorum 32 den sonra her türlü başlar ağrıların demişti. Doğum başladığında belli başlı farklar var, hissedersin mutlaka dedi. Ben de başlayacağına dair bir his yok şuan için. Bir de alıştım galiba ağrılara ben. Gece başlayıp sabah ya da öğlene doğru bitiyor sürekli. Her ağrımı doğum diye yormamaya çalışıyorum. Hislerimin akışına bıraktım. :)Az önce arkadaşımla konuştum telefonda, geçen sene doğum yapmıştı, bu yıl yine hamile 14 haftalık, 41+5 de çok çok az nişan lekesi geldiği için gitmiş doktora, suni sancıyla 16 saatte 3900 gram olarak doğum yapmış, 35. Hafta bitiyor dedim, benimki gibi olursa 7 hafta beklersin dedi, tansiyonum düştü sandımsen de çok fazla bel ağrısı çektiğini yazdın canım bugün, dün gece benim de belim, sırtım ağrıyor diye bir ağlamadığım kaldı. Araştırdığım kadarıyla bel ağrısı da bir işaret, bu denli şiddetli ağrıyınca ben acaba yakın mı diyorum?