- 2 Kasım 2015
- 590
- 2.007
- 113
gözün aydın canım ya çok sevindim herşey gönlünce olur umarım.Dün döndü canım hep tersti 34.haftada döndü şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözün aydın canım ya çok sevindim herşey gönlünce olur umarım.Dün döndü canım hep tersti 34.haftada döndü şükür
Imut herzamn bardır canım annem hamileyken kadesime sezeryan dediler tersti 38. hafta da bile tersti 39 sancıyla düz döndü normal doğum oldu inşallah seninde dzelir dua et canım umudunu yitirmeCane ilayda takvimine şimdi baktim canim. Sevindim dönmesine ...benim umudum tükendi ya. Saglikla kal
ayyy keşke öyle bir süpriz yapsa. 25 ağustosa sabah 7.30 sezeryan randevum var ama bakalım. sezeryan beni normalden daha çok korkutuyor. koyun derisi yüzer gibi kat kat kesiyorlarImut herzamn bardır canım annem hamileyken kadesime sezeryan dediler tersti 38. hafta da bile tersti 39 sancıyla düz döndü normal doğum oldu inşallah seninde dzelir dua et canım umudunu yitirme
Acaba göğsün altina ayağını falan mi koyuyo ki canim. Beni de 27 ağustosta cagirdi taa üç hafta sonra ama bu cumartesi calisamaz raporu almaya gitcem o zaman sorarim canimDoktora mi gitmek gerek acaba..ben son 2 ayda doktor degistirdim..doktorumuzda biraz ilgisiz..herkesi 2 hafta bir cagiriyorlar benim randevum 28 agustosta..tahminen sezeryan olursa 8 yada 9 eylul bana 1 ay sonra gel dedi..bu uyusmalarda korkuttu bizi..evdenden uzaktayim anneme geldim koydeyiz..bisey olacak diye korkuyorum valla...
ayyy canım benim umarım sağlıkla kucağına alırsın. benim de tarihim kesinleşti 25 ağustos sen benden bir gün öncesin de kavuşacaksınsen tecrübeli ve bilinçli bir annesin bizlerden daha rahat kaldrıp indirirsin. kilosu az olsun yeter ki sağlıklı olsun. bide niye epidural olmadın da genel anestezi oldun ki ? bu sefer yine mi genel olacaksın peki ? sağlıkla kal
Masallah canim allah anali babali buyutsun insallah darisi basimiza hepimizinKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
Çok güzel bir kızım oldu aynı ablası
3500 kilo 51 cm boy
Gözün aydın cnm hayırlısıyla sağlıkla kucağına al inşallah ikizler için cok güzel hafta maşallah onlara annelerine iyi tutunmuşlar dualarım sizinleMerhaba güzel anneler. Ben de nasipse yarın kuzucuklarima kavusacagim. Dua bekliyoruz teyzelerimizden![]()
Allah yardimciniz olsun canim. Dualarimiz senin ve kuzucuklarinlaMerhaba güzel anneler. Ben de nasipse yarın kuzucuklarima kavusacagim. Dua bekliyoruz teyzelerimizden![]()
Dualarımız sizinle sağlıkla gelsin kuzucuklar inşallahMerhaba güzel anneler. Ben de nasipse yarın kuzucuklarima kavusacagim. Dua bekliyoruz teyzelerimizden![]()
gözün aydın canım, dualarımız yanınızda, kolay sağlıklı güzel bir doğum olsun inşallah, kuzucuklara sevgiler öpücükler bizden, şimdiden hoşgeldiniz diyorum güzelliklereMerhaba güzel anneler. Ben de nasipse yarın kuzucuklarima kavusacagim. Dua bekliyoruz teyzelerimizden![]()
Ayyy canim benim ya senin baya zormuş. Tansiyona çok dikkat et ya ben tansiyondan cok korkuyorum. Gerçi bu gebelikte herseyden korkuyorum. Bende genel anestezinin uyanma kismindan korkuyorum. Epiduralin hissetme kismindan. Hepsine bir kulp buluyorum. Herşeyi kolayca atlatiriz umarım canım. Saglikla kalTutmadi :))) en zor kismi kataterin takilmasi zor diil de stresli diyeyim. Katater takildi ilac verildi ama uyusmadim. Bi 10 dakika kadar beklediler ben hala hissedince bacaklari doktorum basliyoruz o zaman dedi ve hersey bembeyaz oldu :)
Simdiki doktorum da yine tutmayabilir minyonsun omur araliklarin yeterli gelmemis olabilir risk alma istersen hic dedi. Spinal olmaz mi dedim onun da basagrisi kismi seni bulursa pisman olabilirsin. Genelden uyanmak kotuydu diyinc bildigin bisi artik ilki kadar kotu olmaz genel yapalim dedi. Genel olacak bu sefer de.
Hos zaten son 1 aydir dengesiz sekerle ugrasiyorum dustu mu dibi buluyo 2 saatlik dusmuyo falan. Haftasonu tansiyonum da dengesizlesti 15,5 gorduk :)) bu kizce anneyi her turlu test ediyor sanki. Belki uyumak bu dengesizliklerin tetiklenmemesi icin de iyi olabilir diye dusunuyorum. Uyanmasi kotu yaaaaa :/ ben hala o kismi dusunuyorum..
gunaydin hani.lar bizde dun kontre gittik hersey yolunda cok sukur 33+4 2200 gram cikti kuzucum bu hizla giderse 38 39 haftada 3700 oluyor nasil dogurucam bilmiorim)
normal dogum istedigimden suanda trih belli degil ama bir an once zaman gecsin artik cok bunaltici