Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
ayyy kızlar benim kesinleşti. 25 ağustos sabah 7.30 da . eşimin doğum günü ne denk geldi . ay bu şafaklar nasıl geçecek çok heyecanlıyım
Canım ya ne güzel bir hediye eşine, çok güzel denk geldi gerçekten, eylül anneleri olarak başladığımız yolda yengeç burçları bile oldu, sizinki 2 günle başak burcuna geçmiş olacak, sağlıkla kavuşun inşallah.

Doktorunuz kim acaba. Bende sezeryan sonrası normal dogum yapmak istiyorum. Bu ay başladım doktora. Hayılısı ile nasip olur inşallah her isteyene.

möiö

Benim tüm istahım gitti. Yiyemiyorum. Üstüne 2 kilo vermişim. :/

Yanlis olcmus olabilir cunku ben de 2hafta arayla gittigimde 2.sinde ilkinden 40gr eksik olcmustu. Ama sonraki hafta gittigimde 600gr almis olarak gorduk

Merhabalar benim gibi sirt agrisi ceken var mi? Yatamiyorum donemiyorum yuremiyorum bi yere sigamiyorum sirtim agriyo cok her yerim yastik dolu yatakta hayirlisiyla su ayida bi cikarsak
Bikaç hafta önce daha kötüydüm canım ben de şimdi daha iyiyim toparladım kendimi sanki karın birden büyüyo vücut ona alışıncaya kadar bi süre geçiyo sonra yeni durumumuza da alışıyoruz temizlik yapınca kopuyo belim o ayrı

Bence çok güzel olmuş. Elbiseyi Nasıl yaptınız?

Arkadaslar sizinde karninizda uyusukluk oluyormu? Benim sag tarafimda gogus altimda batma ve uyusma oluyor..cok zorlaniyorum oturamiyorum artik..takriben 4 hafta var doguma cok zorlaniyorum artik..ama bu uyusma neden olur ki?
Bende de oluyo bazen karinda uyusma.ama fazla uzun surmedigi icin herslde hic dr a sorma ihtiyaci hissetmedim canim

d_d_m çok beğendim. Çiçekli taç çok doğru seçim olmuş. Tülleri kendiniz mi diktiniz elbiseye, birde şal ne renk olacak?
Evet tülleri biz ilave ettik ama dikmedik seyyar o arkadan fiyonk yapıp bağladık:) şalın rengini o yeşil mavi gibi olan tülün renginden almayı düşünüyorum şifon alıcam inşallah bulabilirim dün baya uğraştık sök dik giy çıkar Allahım ne zor bu halde normalde 2 dk da giyinebilen ben nefes nefese kaldım hep

Bence çok güzel olmuş. Elbiseyi Nasıl yaptınız?
Çok teşekkür ederim beğenmene sevindim elbise hazırdı aslında diksekte olurdu ama ne bileyim uğraşmak istemedim düz krem elbise aldım üzerinde oynama yaptık kollarında belinde boyunda birazda bol geldi onada ayar çektik üzerine bu tülleri kemer gibi bişeyin üzerine dikip belime taktık arkadan fiyonk yapıp bağladık seyyar oldu arkadaş sağolsun başım için ve bele koymak için çiçeklerden yaptı inşallah çekimde istediğim güzel geçer

Gunaydin hepinize. Dun aksam kontrolumuz vardi kiloya bakmadi sadece nstyi kontrol etti sanci ve bebek icin. 24 agustos saat 10a sezeryan dedik. Haftaya son kontrol sonra anesteziye yonlendirecek kan testi vs icin. Sona yaklastik bakalim hayirlisiyla saglikla sonlandiririz insallah :)

Bayadir okuyup alintiliyorum m yogunluktan yazmaya firsat olmuyor. Bugun alintiladiklarimi yaziiim uzun olacak biraz kusura bakmayin :)

senin de mi sezeryan olacak ben çok korktum ya sezeryan dan. senle tarihlerimiz aynı canım benim . benimde ya 25 ağustos ya da 26 sı olacak . umarım herşey gönlünce olur sağlıkla alırsın kucağına

Ilk dogumum da sezeryandi. Hic korkma. Benimki hatta zor bi sezeryandi kardesime kiyasla. O ilk gun oglen kalkti yurudu ben anca 3. Gun ayaklanabilmistim :) sadece usutme, oksurme pek bi de yaninda cok espri yapmasinlar. Ben gulerken canim cok yaniyordu onun disinda genel anesteziden uyanmak disinda ciddi bi sorun yasamadim sukur.

Zayif bebek de buyuyor bi sekilde ama oglum 2600 dogdu kizkardesimin oglu 3300. Elde tutmasindan gogsu kavramasina, emme suresinden uykusuna kucuk bebek her acidan zorluyor anneyi. Insallah bu kez kolay olur diyorum ama kismet tabi :)

Masallah canim. Ne guzel haberler bunlar. Hayirli evlat olsun saglikla buyutmek nasib etsin rabbim :)

Canım 2 kiloyu geçseydi dediğini de hatırlıyorum, gözün aydın, inşallah son günlerde de güzel güzel kilo alır elif berenimiz

Aynen canim sukur 2yi gectik. %10u gidecek hastaneden cikasiya kadar biraz daha buyurse insallah kuveze girmeden cikar kismetse. Insallah emmesinde vs bi sorun yasamayiz da hem uygun kiloyla hem sarilikla vs ugrasmadan evimize gideriz kismetse :)

Epiduralde bele katater takiliyor. Anatomik olarak nereye geldigini tam bilmiyorum ama kola acilan damar yolu gibi dusun. Belindeki omur acikliginda bi damar yolun var ve dogum suresince kontrollu olarak ilac gonderiliyor. Sezeryanden sonra da katater orda kaliyor ve agri durumunda yine gerekli ilac oradan yollanip hissetmemen saglaniyor.

Spinalde belden igne yapiliyor ve bel alti tamamen uyusuyor. Suresi belli dogumdan bi kac saat sonra etkisi geciyor. Ikisi de cok konforlu benim epidural tutmamisti. Hooop diye uyuttular esimle konusurken :) uyanmasi kotuydu sadece.

Prenses de normal dogumda 4-6 cm acikliktan sonra epiduralle agriyi azaltmaya deniyor. En baba sancilari hissetmiyorsun ama acilma devam ediyor. Sona dogru ikinma hissi icin dozu biraz dusuruyorlar diye biliyorum.

Spinalden sonra bas agrisi olabiliyor diyorlar acikcasi ama kardesimde olmamisti. Neden bilmiyorum ama dogumdan sonra bol kahve icmesini onermislerdi ki aslinda sut verme doneminde kafein kullanimi sinirli olmali. Ilk hafta baya kahve icti :)

Son hafta anesteziye yonlendiriyorlar kan testi icin. Pihtilasma zamanlarina kan degerlerine vs bakiliyor.

Eskiden olsa normalden kork derim belki de simdi hickimse evde dogurmuyor canim. Allah korusun bi terslik olsa risk almazlar ve hemen sezeryana alirlar hic merak etme. Guvenmek ve olumlu dusunmek en onemli sey bence. Saglikla rahatlikla gelsin kuzucuklar.

Aaaa bizim de oyle diyecektim ki sezeryan degilmis. Biz biraz o hesaplari yaptik acikcasi. Esimin babalik izni 5 gun. Sali dogunca diger hafta 30 agustosla birlestirip biraz daha uzatmis oluyoruz iznini

ayy canım neler hissetin nasl anladn,bende bu sefer döndü diyorum ama yok anlayamıyorum
Canım o gece uyutmadı hiç sabaha kadar bide tersse alta vuruyor benim artik yanlarıma bide yukarıya vurmaya başladı 30. Haftadan sonra hep tersti inşallah seninde döner dr 36 ya kadar donme ihtimali yüksek diyo ama 36 dan sonra düşüyo oda dönmeyecek demek değil sancıyla bile dönebilirmiş

ayyy canım benim umarım sağlıkla kucağına alırsın. benim de tarihim kesinleşti 25 ağustos sen benden bir gün öncesin de kavuşacaksın sen tecrübeli ve bilinçli bir annesin bizlerden daha rahat kaldrıp indirirsin. kilosu az olsun yeter ki sağlıklı olsun. bide niye epidural olmadın da genel anestezi oldun ki ? bu sefer yine mi genel olacaksın peki ? sağlıkla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…