Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hayırlı olsun canım, çok sevindim, tebrik ederim. Kaçıncı haftanda doğum oldu, bebiş kaç kilo, küvez ihtiyacı olmadı sanırım, darısı bizlere inşallah.
Yok çok şükür evimizdeyiz. 36 haftalık 3.250. Rabbim hepinizin yüzünü güldürsün.

Depend ic camasiri alan var mi? Beden tablosu bulamadim orta mi buyuk mu alsam bilemedim. 73 kiloyum hamileliklerde de 40 bedenim

Hayirli olsun canim. Amin kuveze falan alinmadi mi canim? Kac kg dogdu?
canım ben gebelikten önce 36 bedendim,şimdiyi tam bilemiyorum 38 olmalıyım ama. orta boyunda aldım dependi tam geliyor.büyük olan çok mu büyük bilemiyorum tabi. müşteri hizmetleri varsa mesaj atıp sorabilirsin belki yardımcı olurlar. ücretsiz olarak deneme ürünü de yolladıklarından bahsediyorlardı ben bakmadım ama.

Tamam canim tesekkur ederim

canım spinalin etkisi daha kısa sürüyormuş doğumdan sonra ama epiduralde etki süresi uzatılabiliyormuş. spinalden sonra baş ağrısı daha fazla olabiliyormuş. bi de kombine ikisini kullanarak anestezi varmış. spinali iyi diye duymuştum önceden ama epidurali öneren daha çok kişiye rastlıyorum şimdi. doktorunuz karar versin diyorlar, öyle olcak anlaşılan. bel bölgesinde enfeksiyon ya da hastada kanama ve pıhtılaşma varsa her iki anestezi yöntemi de uygulanmaz deniyor bir de, test yapacaklar mı öncesinde acaba nasıl anlayacaklar enfeksiyon var mı vs.. prenses doğum epiduralli normal doğummuş canım. onda az ilaç veriyorlarmış o yüzden bacaklarını hissediyormuşsun mesela, sezaryende epidural olsa da ilaç daha fazla olduğu için hissetmiyomuşsun bacaklarını hem epidural hem spinalde.

Selamlar guzel eylul anneleri
Size danismak istiyorum
rkadaslar altin renginde abiye canta onerir misiniz acikcasi gulunc olmak ve tehlikeli kazalar yasamak istemiyorum dugunde kardesimin dugunu elbisemi aldik mor uzeri altin renginde bir de makyaj icin oneri bilgi verir misinizzz

Geçmiş olsun canım zamanında sağlıkla gelir inşallah

Canim güzel yazmışsın ama ben normal düşünürken ve süreçte normal dogum gibi devam ederken açıkçasi yazdiklarindan az korktum gibi. Normalden biraz daha korkuyorum sanki bebeğe bişey olursa falan diye belki de üç düşükten sonra böyle oldum bilmiyorum. Ya normal olcaz ya sezaryen Allahim hayırlısıyla sagliklica elimize almayi nasip etsin hepimize

Depend ic camasiri alan var mi? Beden tablosu bulamadim orta mi buyuk mu alsam bilemedim. 73 kiloyum hamileliklerde de 40 bedenim

Hayirli olsun canim. Amin kuveze falan alinmadi mi canim? Kac kg dogdu?
Canim beden tablosu paket uzerinde vardi. Bende su anda 75kg ve orta boy alacagim. Buyuk oy bizim kilomuza uygun degil cunku

Canim epidural normal dogumun acisini azaltmak icin yapiliyor. Daha dusuk dozda ilac veriliyor. Belden asagisi tamamen uyusmuyor kalkip yuruyebiliyorsun. Spinal sezeryan icin yapiliyor ve omurganin tam icineil ac veriliyor. Belden asagisi tamamen uyusuyor. Ben boyle biliyorum ama prenses dogum nasildir bilmiyorum

yazının ana teması korkma aslında :) evrene olumlu sinyaller gönder, olumlu düşün sana geri dönüşü olumlu olsun normal olsa da çok güzel olacak sezaryen olsa da çok güzel olacak, ikisin de birbirine göre artıları ve eksileri var tabiki o nedenle, güzel düşünceler geçsin kafalardan hep, olumlu olalım herşey olumlu olacak böylece :)

Geç çağırmış canım. Benim bir aydır 10 15 günde bir kontrolüm oluyor. Artık haftada bir e düşecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…