Ben ilk defa tunç beyin hastası olan biriyle sohbet ediyorum ve çok memnun oldum karşılaştığımıza :) yogaya gitmeniz ne güzel benimde hayallerim vardı ama olmadı.erken doğumdan çok korkuyorum doğum Hakkı'nda doktorumun ve hastanenin tutumunu aslında çok merak ediyorum bende.K kahve_delisi gebelik yogasına aylardır birlikte devam ettiğim bir arkadasım benden 2 hafta gerideydi hamileliği
bu gün kent hastanesi Orçun beyde sezeryan doğum yaptı
Bebeği küvezde çok şükğr iyi ama Gine'de minik bir Bebek kendisi iyi ama Ağrı'larım var Dedi. Aynı hastane aynı ekiple biri doğum yapınca her detayı öğrenmek istiyor insan
Bir de benden daha geride olan biri doğurunca ben de panik oldum.
Daha önceki doğumum erken doğum olduğu için ben her hafta doğurmazsam haftaya görüşürüz derdim bak gördün mü sen erken doğumdan korktun hep ben senden bile evvel doğurdum diyor. İyice yaklaştıkça ben hep panik bakalım hayırlısı sağlıkla alalım kucagımıza inşallah Rabbim nasip etsin
Ne güzel..Serkan beyi de çok duydum memnunsunuzdur sanırım.ben sizlerden çok gerideyim bi terslik olmazsa sizden sonra doğumum memnuniyetinizi okurum inşallah burdan :)Merhaba bende kent hastanesinde yapcam nasipse doktorum Serkan bey tesadüf ya bugün benim arkadaşımda kentte doğum yaptı Orçun bey yaptırdı oda çok memnundu doktordan hastaneden bende memnunum o da 37 bitti 38.haftada doğurdu
evet canım Dılşad olacak gönlü şad olur umarımçok sevindim canım, sağlıkla gelsin. her sene arkadaşımın doğum gününde senin güzel kızının da doğum gününü hatırlar kutlarım artık ne güzel. adını belirlemiş miydiniz canım?
İnşallahBende memnunum Arkadaşım da geçen ay orda doğum yaptı sezeryan oldu sezeryanda 2 gece yatış oluyormuş orda normal doğumu bilmiyorum ama odalarının konforlu olduğunu söylemiştiNe güzel..Serkan beyi de çok duydum memnunsunuzdur sanırım.ben sizlerden çok gerideyim bi terslik olmazsa sizden sonra doğumum memnuniyetinizi okurum inşallah burdan :)
Ben kanamam olduğunda 1gece kalmıştım doğum katındaydı kaldığım oda yan odalarda hep yeni doğum yapanlar kalıyordu.bütün odaların kapısında çok şık bebeğin ismi yazan kapı süsleri vardı acaba hastanemi asıyor çok merak etmiştim varmı bi fikriniz.odalarda rahattı klasik özel hastane odasıydı ben en çok Hemşireleri sevdim çok tatlılar Güler yüzlüler bankodaki hatunlar için aynı şeyi düşünmüyorum bi türlü sevemiyorum onları :)İnşallahBende memnunum Arkadaşım da geçen ay orda doğum yaptı sezeryan oldu sezeryanda 2 gece yatış oluyormuş orda normal doğumu bilmiyorum ama odalarının konforlu olduğunu söylemişti
Bende de bir haftadir oluyor canim batma ve uyusma tam sol gogsumun altinda bilmiyorum neden oluyor bazen nefesimi kesiyorArkadaslar sizinde karninizda uyusukluk oluyormu? Benim sag tarafimda gogus altimda batma ve uyusma oluyor..cok zorlaniyorum oturamiyorum artik..takriben 4 hafta var doguma cok zorlaniyorum artik..ama bu uyusma neden olur ki?
ayy canım neler hissetin nasl anladn,bende bu sefer döndü diyorum ama yok anlayamıyorumAnneler benim bebeğim tersti 10gün once dün döndüğümü hissettim çok şükür bugün 5 30 da dr gittik bebişim dönmüş baş aşağı şimdi ve 2516 gr olmuş çokk şükür Allahıma
O uyuşukluk karıncalanma bende de var dünden beri benimde takıldı kafama neden olur diye normal bişeymi hiç bilmiyorum doktorada arayıp sormadım kontrolüm haftaya inşallah o zaman sorucamBende de bir haftadir oluyor canim batma ve uyusma tam sol gogsumun altinda bilmiyorum neden oluyor bazen nefesimi kesiyor
Doktora mi gitmek gerek acaba..ben son 2 ayda doktor degistirdim..doktorumuzda biraz ilgisiz..herkesi 2 hafta bir cagiriyorlar benim randevum 28 agustosta..tahminen sezeryan olursa 8 yada 9 eylul bana 1 ay sonra gel dedi..bu uyusmalarda korkuttu bizi..evdenden uzaktayim anneme geldim koydeyiz..bisey olacak diye korkuyorum valla...Bende de bir haftadir oluyor canim batma ve uyusma tam sol gogsumun altinda bilmiyorum neden oluyor bazen nefesimi kesiyor
Ben de yarın 5 te gideceğim bir umut oldun bana hadi bakalım hayırlısı ile kucağınıza alın alalım inşallahAnneler benim bebeğim tersti 10gün once dün döndüğümü hissettim çok şükür bugün 5 30 da dr gittik bebişim dönmüş baş aşağı şimdi ve 2516 gr olmuş çokk şükür Allahıma
Serkan beyi de çok duyuyorum arkadaşlarımdanMerhaba bende kent hastanesinde yapcam nasipse doktorum Serkan bey tesadüf ya bugün benim arkadaşımda kentte doğum yaptı Orçun bey yaptırdı oda çok memnundu doktordan hastaneden bende memnunum o da 37 bitti 38.haftada doğurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?