Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben ilk defa tunç beyin hastası olan biriyle sohbet ediyorum ve çok memnun oldum karşılaştığımıza :) yogaya gitmeniz ne güzel benimde hayallerim vardı ama olmadı.erken doğumdan çok korkuyorum doğum Hakkı'nda doktorumun ve hastanenin tutumunu aslında çok merak ediyorum bende.

Ne güzel..Serkan beyi de çok duydum memnunsunuzdur sanırım.ben sizlerden çok gerideyim bi terslik olmazsa sizden sonra doğumum memnuniyetinizi okurum inşallah burdan :)

evet canım Dılşad olacak gönlü şad olur umarım teşekkürler ya çok heycanlı

Ne güzel..Serkan beyi de çok duydum memnunsunuzdur sanırım.ben sizlerden çok gerideyim bi terslik olmazsa sizden sonra doğumum memnuniyetinizi okurum inşallah burdan :)
İnşallahBende memnunum Arkadaşım da geçen ay orda doğum yaptı sezeryan oldu sezeryanda 2 gece yatış oluyormuş orda normal doğumu bilmiyorum ama odalarının konforlu olduğunu söylemişti

İnşallahBende memnunum Arkadaşım da geçen ay orda doğum yaptı sezeryan oldu sezeryanda 2 gece yatış oluyormuş orda normal doğumu bilmiyorum ama odalarının konforlu olduğunu söylemişti
Ben kanamam olduğunda 1gece kalmıştım doğum katındaydı kaldığım oda yan odalarda hep yeni doğum yapanlar kalıyordu.bütün odaların kapısında çok şık bebeğin ismi yazan kapı süsleri vardı acaba hastanemi asıyor çok merak etmiştim varmı bi fikriniz.odalarda rahattı klasik özel hastane odasıydı ben en çok Hemşireleri sevdim çok tatlılar Güler yüzlüler bankodaki hatunlar için aynı şeyi düşünmüyorum bi türlü sevemiyorum onları :)

Arkadaslar sizinde karninizda uyusukluk oluyormu? Benim sag tarafimda gogus altimda batma ve uyusma oluyor..cok zorlaniyorum oturamiyorum artik..takriben 4 hafta var doguma cok zorlaniyorum artik..ama bu uyusma neden olur ki?
Bende de bir haftadir oluyor canim batma ve uyusma tam sol gogsumun altinda bilmiyorum neden oluyor bazen nefesimi kesiyor

Allah büyün bebişlere ve annelerine sağlık versin inşallah arkadaşlar :) ben de bugün kontroldeydim 35+4 günlüğüz ama 37+1 çıktık 3 kilo 50 gram olmuş benim minik kızım. gebelik şekeri cıktı bende 3 haftadır diyet yapıyorum halbuki diyet yapmadan once günüyle uyumluydu inşallah kilo kaybetmez diyordum diyet yaptığım ıcın ama dıyet yapalı öne geçmiş cok ılgınç. doktor da daha sekerıne dıkkat et dıyor zaten dıkkat edeli kılo almış bebeğim öne geçmiş demekki sekerden değil %100 kılo alması dıye düşünüyorum ben ama sankı bana vicdan azabı cektırmek ıster gibi sekerine dikkat et diyo sebebı sensın der gibi canım sıkıldı :/ ama ben sağlıklı olduğuna sevindim tabi devlet hastanesi ya cok buyumesın sezaryen yapmayım diye zorluyo heralde ben de normal isterim ama mümkün olmazsa da napıyım ölüm orucuna mı gireyim bebeğim kilo almasın diye Allah Allah ... bakalım pazartesi özel hastanedeki doktorumuza gideceğiz o neler söyleyecek hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah selamlar herkese..

Bende de bir haftadir oluyor canim batma ve uyusma tam sol gogsumun altinda bilmiyorum neden oluyor bazen nefesimi kesiyor
O uyuşukluk karıncalanma bende de var dünden beri benimde takıldı kafama neden olur diye normal bişeymi hiç bilmiyorum doktorada arayıp sormadım kontrolüm haftaya inşallah o zaman sorucam

Bu arada arkadaşlar bi aksilik olmazsa inşallah cumartesi arkadaşım hamile çekimi yapıcak bana bugünde giymem için elbise yaptık beraber sizinde fikrini almak istiyorum elbisem nasıl olmuş tesettürlüyüm şalıma da çiçek takıcaz inşallah

Eklentiler

• IMG-20160809-WA0011_1.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 159
  • IMG-20160809-WA0018.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 143
Bugün kontrolümüz vardı nst de sanci falan cikmadi. Fakat bebek kilo almamış görünüyor 10 gün öncesiyle aynı. Doktorun ölçüm hatasıdir diye umuyorum bir sonraki kontrol haftaya cuma o zaman belli olur herhalde yanlış mi olcmus nolmus? Bu arada bebeğin yüzü yukarı doğru bakıyormuş doktorum bu pozisyonda doğum yapanların sadece %10u normal yapabiliyor dedi eger durumu degismezse normal sancısı çekmene değmez dedi. Bakalım haftaya cuma 37 dolmuş olacak cati muayenesi de yapacak hemde bebegin duruşuna tekrar bakacak. Herşeyin hayırlısı artik normal sezeryan demiycem. Bebeğim sağlıkla dünyaya gelsin de her ikisi de kabulüm...

Doktora mi gitmek gerek acaba..ben son 2 ayda doktor degistirdim..doktorumuzda biraz ilgisiz..herkesi 2 hafta bir cagiriyorlar benim randevum 28 agustosta..tahminen sezeryan olursa 8 yada 9 eylul bana 1 ay sonra gel dedi..bu uyusmalarda korkuttu bizi..evdenden uzaktayim anneme geldim koydeyiz..bisey olacak diye korkuyorum valla...

Ben de yarın 5 te gideceğim bir umut oldun bana hadi bakalım hayırlısı ile kucağınıza alın alalım inşallah
Belki benimki de dönmüştür sağlıkla

Selam arkadslarim hatırlar misiniz bilmem ama ilk doğumun sezeryan sebep ters olmasıydı şimdi bu bebeğim dönmüş ve ben bu doğumu normal yaptırırım diyen doktor buldum nasıl mutlu olduğumu anlatamam elbette hayrlisi olsun zaten risk durumunda hemen sezeryana alcaklar ama denemek istiyorm sizlerden de dua bekliyorm

Serkan beyi de çok duyuyorum arkadaşlarımdan
Normal mi doğurdu acaba
Normal doğumu destekleyen bir hastane ama bu ara hep sezeryan duyuyorum. Sebepleri de önemli aslında tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…