Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben şu son iki güne kadar hiç çatlamadım. Şuan göbek deliğinin altı ve bacak içlerim acınası halde. Her şey süpermiş gibi bir de bu çıktı yahu.
Benim de gittiii güzelim popom gitti hiç bişey yoltu bi baktım bi gün aynada kıpkırmızı olmuş bacaklarıma doğru da ilerlicek gibi kırmızıyken müdahale edince geçiyo diyolar ama napmak lazım onu bulamadım

Bana da normal dedi doktor şimdlik ama ben de ilk dafa nst ye cmt günü girdim doktor 15-20 gün sonra bisaha gel dedi benden daha sonra beklenen doğumlar başladı haftalık muayeneye doktor mu çok rahat ben mi çok rahatsızım anlamadım ki

Kızlar youtube da merveyle yaz diye bi kanal var onun doğum hikayesini izlemeyi tabsiye ederim ikinize de

Kizlar herkes sicakdan sikayetti ben patiklerimle ve kazagimla geciriyorum ağustos ayini almanya bu sene isinmadi Saka gibi dondurmada bol bol yiyince hastalandim burun tikali bogaz sis yatak dosek yatiyorum
Geçmiş olsun canım kıyamam ben de iki aydır üşümenin düşlerini kuruyorum

:)) evet canım dr çok rahat artık seni her hafta çağırması gerek 2 hafta sonra doğum bile olabilir 38 lere gelmiş olucaksıın

Zamanında sağlıkla gelsin inşallah, şimdi nasılsın kasılmalar devam ediyor mu?

Hadi gözün aydın canm, gün olarakda çok anlamlı olmuş, ayy şimdi bebeğine kavuşmana iki hafta mı kaldı

Sende çatlaklarına kavuştun demek

Zaten doğum olursa ararsın diyo bi de saat kaç olursa olsun ara çekinme diyo bi de çekincektim
Risk taşımayan gebelikte normal gayet canım. Ben de ilk nst ye Perşembe günü gireceğim ve bir sonraki kontrol 38 in sonunda(15 gün sonra) olacak ve çatı muayenesi yapacağım o esnada dedi. O süreç içinde olası doğum belirtilerinden bahsetti, yaşamaya başladığım anda arayacağım ben de. Doktorlara bu noktada güvenmek gerekiyor bence. Riskli durum farkettiklerinde emin ol ona göre hareket ederler.

Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın canm

Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inş kaç haftalık kaç kilo doğdu küveze aldılar mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…