Ooo gözünaydın canım Allah sevdklerinle beraber sağlıklı büyütmeyi nasip etsin boyu kilosu çok iyi maşallahKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
Çok güzel bir kızım oldu aynı ablası
3500 kilo 51 cm boy
Maşallah canım gözünüz aydın Allah sağlıkla iyi günlerde yetiştirmeyi nasip etsinAllah razı olsun 36.haftada 3.400 gram doğdu normal doğum yaptım korkacak hiçbir şey yok rahat ol canım
Benim de gittiii güzelim popom gittiBen şu son iki güne kadar hiç çatlamadım. Şuan göbek deliğinin altı ve bacak içlerim acınası halde. Her şey süpermiş gibi bir de bu çıktı yahu.
Bana da normal dedi doktor şimdlik ama ben de ilk dafa nst ye cmt günü girdim doktor 15-20 gün sonra bisaha gel dedi benden daha sonra beklenen doğumlar başladı haftalık muayeneye doktor mu çok rahat ben mi çok rahatsızım anlamadım kiYa kızlar bir benim mi çook geç olacak sezercik
39+5 olduğunda gün vermişti en son bana.
Son 1 haftadır resmen azaba döndü gebişlik
Uyku yok, çatlaklar terden yanıyor, nefes alamıyorum, sıcak, sokağa çıkmak deseniz izmir gibi yerde artık mümkün değil
Doğum yapmadan lohusa kafasına girdim resmen
Aşırı sinirliyim
Perşembe randevu var doktora diyeceğim gelişimi iyiyse şunu az daha erkene alalım diye. Birde ben hala ayda bir kontrole gidiyorum ve hiç nst girmedim. Bunaldım artık.
Kızlar youtube da merveyle yaz diye bi kanal var onun doğum hikayesini izlemeyi tabsiye ederim ikinize deben de aynı öyleee elim de aklımda sürekli oram da. ya canım gebelikten önce sezeryan doğum izlemiştim. bide şimdi bakayım dedim kusacaktım az kalsın eşim zaten yanımda kalp krizi modunda. ya sezeryan çok kötü görünüyor koyun derisi yüzer gibi kat kat. en sonunda sezeryan da olmicam çevirmeyi de kabul etmicem karnımda büyütecem ya
Geçmiş olsun canım kıyamam ben de iki aydır üşümenin düşlerini kuruyorumKizlar herkes sicakdan sikayetti ben patiklerimle ve kazagimla geciriyorum ağustos ayini almanya bu sene isinmadi Saka gibidondurmada bol bol yiyince hastalandim burun tikali bogaz sis yatak dosek yatiyorum
:)) evet canım dr çok rahat artık seni her hafta çağırması gerek 2 hafta sonra doğum bile olabilir 38 lere gelmiş olucaksıınBana da normal dedi doktor şimdlik ama ben de ilk dafa nst ye cmt günü girdim doktor 15-20 gün sonra bisaha gel dedi benden daha sonra beklenen doğumlar başladı haftalık muayeneye doktor mu çok rahat ben mi çok rahatsızım anlamadım ki
Zaten doğum olursa ararsın diyo bi de saat kaç olursa olsun ara çekinme diyo bi de çekincektim:)) evet canım dr çok rahat artık seni her hafta çağırması gerek 2 hafta sonra doğum bile olabilir 38 lere gelmiş olucaksıın
Şimdi izledim canim benim tşkler düşüncen için. Benim gibi normal takıntısı olanlar için iyi bi r video .saglikla kalKızlar youtube da merveyle yaz diye bi kanal var onun doğum hikayesini izlemeyi tabsiye ederim ikinize de
Zamanında sağlıkla gelsin inşallah, şimdi nasılsın kasılmalar devam ediyor mu?Kızlar dün kasilmalarim oldu bütün karnim kaskati kesildi.daha önce de oluyordu bebek hareketinden sonra oluyordu.ama arka arkaya oldu.inceden adet sancısı gibi şancim da olunca doktora gittik.sadece yemek yaptım yormadim da.kasilma varmış önce 20 25 40 50 80 lere kadar çıktı. Tabi yatis yaptı çok korktum.daha çok küçük tu....bir sürü serum fitil vs bugün taburcu oldum.bebek dönememiş açılma da yok ama ara ara şancim oluyor.yatak istirahati verdi doktor.dua edin lütfen 5 6 hafta daha dayansin
Hadi gözün aydın canm, gün olarakda çok anlamlı olmuş, ayy şimdi bebeğine kavuşmana iki hafta mı kaldıkızlar kontrolden geliyorum benim kız boyun eğmem baş eğmem deyip direniyor ve Dr dedi bu saatten sonra dönmesi zor. kilosu 2900 olmuş. gayet iyi dedi. haftaya çevirme teklifini sundu. kabul etmedim . dedim bir sürü video izledim yazı okudum korkuyorum. bana diyor hiç sezeryan videosu izledin mi peki ? dedim Türkiye de sezeryan olan binlerce tanıdığım var ama çeviren yok. yüzde elli döndürüyoruz dedi ama ben kabul etmedim. sezeryan tarihi ta 25 ağustos ya 26 ağustos olacak. yarın hane verilecek bana.25 ağustos olursa eşimin doğum günü en güzel hediyeyi vermiş olacam. benden haberler bu kadar
Sende çatlaklarına kavuştun demekÇat diye çatlamak üzereyim
Neresinden tutup da düzeleyim
Ortağı olmuşum düzeneğin
Kendimi boğasım var
Gerçekten çatır çatır çatlıyorum son birkaç gündür. Öncesinde hafif bir sızı geliyor göbek deliğinin altından, aha diyorum geliyor ve hazin son.
Gözünüz aydın canm, maşallah kilo boy çok iyi, kuvezde çok kalmaz galibaKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
evet canım yaaaa heyecandan sabaha kadar uyumadım. bu son bir ay daha zor geçecek gibi görünüyorHadi gözün aydın canm, gün olarakda çok anlamlı olmuş, ayy şimdi bebeğine kavuşmana iki hafta mı kaldı
Risk taşımayan gebelikte normal gayet canım. Ben de ilk nst ye Perşembe günü gireceğim ve bir sonraki kontrol 38 in sonunda(15 gün sonra) olacak ve çatı muayenesi yapacağım o esnada dedi. O süreç içinde olası doğum belirtilerinden bahsetti, yaşamaya başladığım anda arayacağım ben de. Doktorlara bu noktada güvenmek gerekiyor bence. Riskli durum farkettiklerinde emin ol ona göre hareket ederler.Zaten doğum olursa ararsın diyo bi de saat kaç olursa olsun ara çekinme diyo bi de çekincektim
Allah analı babalı büyütsün inşallah gözünüz aydın canmSlm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Allah bağışlasın analı babalı büyütsün inş kaç haftalık kaç kilo doğdu küveze aldılar mıSlm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Allah tez zamanda kucağına alıp eve götrmeyi nasip etsin kilosu da haftasıda çok iyi niye küvze girdikiKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?