- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
senin de mi sezeryan olacak ben çok korktum ya sezeryan dan. senle tarihlerimiz aynı canım benim . benimde ya 25 ağustos ya da 26 sı olacak . umarım herşey gönlünce olur sağlıkla alırsın kucağınaCanim masallah kilosuna ve boyuna. Cok guzel gelismis. Insallah bir an once kucaklasirsiniz. Allah hayirli evlat etsin..
DIPTISDIPTIS canim sicak zor evet ama ilk sezeryanda ne kadar gec olsa o kadar iyi. Sadece fiziksel gelisimi icin degil. Zamanindan once dogan bebeklerde kolik vs daha fazla gelisiyor. Sonrasi rahat olur diye umit et ve bekle derim ben.
Kizlar yarin randevumuz var. dogum tarihine karar vermemizi istemisti bir onceki randevuda doktorumuz. 24 agustos diyecegiz 38+2 oluyor. Su an hala minimencigiz. Ctesi 2169 gr cikmisti. Insallah usgye gore buyuk dogar diyorum ama buyutmek icin fazla zamanim yok. Persembe kv geliyor oglusla ve evin isleriyle ilgilenecek ben de son 10 gunu full yatarak gecirip elif beren hanimi semirtmek icin ugrasacagin. Dua edin buyusun minigim :/
video izlemeden önce spinal düşünüyordum. ama o odayı aletleri görünce titremeden kalp krizi geçirmeden nasıl durcam bilmiyorum. 6 yıl önce hemoroid ameliyatı olduğumda belden aşağı uyuşturdular ama benim dişler takırdayınca Dr um komple uyutmuştu korkudan ölmüştüm. ama bunda bebeğimi görmek istiyorum diye komple uyumak istemiyorum. offff ya çok tırstımmm .bence de kesinlikle izleme canımmAy canim izlemeseydin keske, ben normalde boyle seylerden hic etkilenmem ama gebelikte durum cok farkli, her sey daha fazla etkiliyo bunye hassaslasiyor, o yuzden hic bakmadim o videolara filan. Sonucta 1 haftada iyilesiliyor canim, bebis icin deger deyip ha gayret dayancaz artik, zamana birak, zaten o gun bebisi gorunce her sey unutuluyormus. Spinal mi dusunuyorsun bu arada? Ben sezaryen olursam spinal istiyorum ama hala devlette dogum yapma ihtimalim de var, umarim orda da spinal yapiyorlardir.
Masallah canim. Kilosu boyu cok guzel. En yakin zamanda kavusursun insallah kuzuna. Allah anali babali buyutsunKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
Çok güzel bir kızım oldu aynı ablası
3500 kilo 51 cm boy
Doktorunuz kim ben İzmir'de yaşıyorum.Ah canım keşke İzmir'de olsan da benim doktorumla tanışma fırsatı yakalasan. Bugün 40 yaşındaki tüp bebekli gebenin normal doğumunu gerçekleştirdi. Görünce direk sen aklıma geldin.
Koca gun ben evdeyim ama artik halim olmayinca da yapcak bisi yok yorgun hatta bitmis halde eve gelen esime yaptiriyom yemegi filan, yoksa tansiyon dipte zaten bayilcam gitcem. Temizligi de yapar ama ayrintiyi goremez o yuzden o is daha cok bana kaliyor tabi. Artik en yatkin olduklari isi onlara paslayacaz canim o kadari da hakkimizUnuttuğunu sanmıyorum canım ya. Belki fazla yolunda giden bir gebelik olduğu için gerek görmemiş olabilir. Yani bugüne kadar ne doğru dürüst bir ağrı çektim ne dayanılmaz seviyede kasılma yaşadım.
Benim doktor sonradan gittiğim biriydi, o dönem usg ölçümünü baz aldı sat için. Normalden geri geliyordu vampir. Hep 9 eylül olarak kabul etti doğumu ama işte normal satım 1-3 eylül arası. Usg ölçümleride önden gösteriyor şuanda hep.
Son 1 haftadır uykuda olmayınca delirmeye başladım. Yanımda olsa yine uykusuzum ama içerideki rahatsızlığı olmayacak en azından. Bir yandanda 1 gün bile fazla kalsa iyidir diyorum. Oof sıcak olmasa yine tahammül edilir. Bu sıcakta göbekle yemek temizlik çok zor.
Kiyamam ona, ismi gibi guzel annesi gibi akilli olsun insallah. Gecen bir arkadasimin 13 aylik kizini gordum ilk defa, ne kadar kipir kipirdi cok da guzeldi hareketleri gelisimi, oysaki erken dogmus hala biraz zayif ama arkadasimin da dedigi gibi zayif olunca da sanki daha iyi daha cabuk gelisiyorlar. Masallah senin kiz da oyle olacaktir annesi, hic sıkılma, uzmez o annesini ben inaniyorum ona. Saglikla gelsin saglikli mutlu guzel bir omru olsun insallahCanim masallah kilosuna ve boyuna. Cok guzel gelismis. Insallah bir an once kucaklasirsiniz. Allah hayirli evlat etsin..
DIPTISDIPTIS canim sicak zor evet ama ilk sezeryanda ne kadar gec olsa o kadar iyi. Sadece fiziksel gelisimi icin degil. Zamanindan once dogan bebeklerde kolik vs daha fazla gelisiyor. Sonrasi rahat olur diye umit et ve bekle derim ben.
Kizlar yarin randevumuz var. dogum tarihine karar vermemizi istemisti bir onceki randevuda doktorumuz. 24 agustos diyecegiz 38+2 oluyor. Su an hala minimencigiz. Ctesi 2169 gr cikmisti. Insallah usgye gore buyuk dogar diyorum ama buyutmek icin fazla zamanim yok. Persembe kv geliyor oglusla ve evin isleriyle ilgilenecek ben de son 10 gunu full yatarak gecirip elif beren hanimi semirtmek icin ugrasacagin. Dua edin buyusun minigim :/
Aynen canim. Sicaklar bitirdi bizi zaten hamilelik degil. Sicak olmasa baska hic sikayetim yok. Sadece yorulunca birde yarin saatten fazlaca yuruyunce benimki cildiriyor. Asagiya acayip baski yapiyor sanki cikacak gibi. Bende henuz nst ye baglanmadim hic. Sanci kasilma gibi seylerde hissetmiyorum sanirim cunku asagidaki baskidan baska birsey yok. Sanci gelse nasil anlarim diye dusunuyorum hep. Camasirim surekli islak gibi. Ter mi akinti mi yoksa bebegin suyu mu siziyor diye dusunmekten kafayi yemek uzereyim. Allah hepimizin yardimcisi olsunUnuttuğunu sanmıyorum canım ya. Belki fazla yolunda giden bir gebelik olduğu için gerek görmemiş olabilir. Yani bugüne kadar ne doğru dürüst bir ağrı çektim ne dayanılmaz seviyede kasılma yaşadım.
Benim doktor sonradan gittiğim biriydi, o dönem usg ölçümünü baz aldı sat için. Normalden geri geliyordu vampir. Hep 9 eylül olarak kabul etti doğumu ama işte normal satım 1-3 eylül arası. Usg ölçümleride önden gösteriyor şuanda hep.
Son 1 haftadır uykuda olmayınca delirmeye başladım. Yanımda olsa yine uykusuzum ama içerideki rahatsızlığı olmayacak en azından. Bir yandanda 1 gün bile fazla kalsa iyidir diyorum. Oof sıcak olmasa yine tahammül edilir. Bu sıcakta göbekle yemek temizlik çok zor.
Canim benim kuzenim yaklasik 3 ay once devlet hastanesinde spinalle yapti dogumunu. Umarim sende yapabilirsinAy canim izlemeseydin keske, ben normalde boyle seylerden hic etkilenmem ama gebelikte durum cok farkli, her sey daha fazla etkiliyo bunye hassaslasiyor, o yuzden hic bakmadim o videolara filan. Sonucta 1 haftada iyilesiliyor canim, bebis icin deger deyip ha gayret dayancaz artik, zamana birak, zaten o gun bebisi gorunce her sey unutuluyormus. Spinal mi dusunuyorsun bu arada? Ben sezaryen olursam spinal istiyorum ama hala devlette dogum yapma ihtimalim de var, umarim orda da spinal yapiyorlardir.
Ben de o yuzden sormak istedim canim, dayanamayacagini dusunursen de yapcak bisi yok, cok zorlama kendini, psikolojin de onemli sonucta mesela sut gelmesini bile etkiler yine. Iskenceye de donusmesin yani benim fikrim bu. Kimsenin ne dedigine bakma, insan kendini bilmeyecek de disardakiler mi bilcek zaten. Kafan rahat olsun, bol bol da sutun gelsin umarim.video izlemeden önce spinal düşünüyordum. ama o odayı aletleri görünce titremeden kalp krizi geçirmeden nasıl durcam bilmiyorum. 6 yıl önce hemoroid ameliyatı olduğumda belden aşağı uyuşturdular ama benim dişler takırdayınca Dr um komple uyutmuştu korkudan ölmüştüm. ama bunda bebeğimi görmek istiyorum diye komple uyumak istemiyorum. offff ya çok tırstımmm .bence de kesinlikle izleme canımm
Cok gecmis olsun canim ya tez zamanda iyilesirsin umarim. Acil sifa diliyorumKizlar herkes sicakdan sikayetti ben patiklerimle ve kazagimla geciriyorum ağustos ayini almanya bu sene isinmadi Saka gibidondurmada bol bol yiyince hastalandim burun tikali bogaz sis yatak dosek yatiyorum
Cok sagol canim umarim vardir burda da. Daha da sormadim sezaryen olcagi henuz kesinlesmedi diye.Canim benim kuzenim yaklasik 3 ay once devlet hastanesinde spinalle yapti dogumunu. Umarim sende yapabilirsin
Merhabalar canim, ben de bugun dusunuyordum uzun zamandir yazmayan arkadaslarimiz nasillar acaba kotu bisi olduysa diye de sormaya korkmustum. Cok guzel haberlerle geri dondun cok sevindim canim saglikla gelsin bebisin. bizden de sevgiler opucukler butun bebislereİyi geceler anneler 3 Aydan sonra merhaba umarım eski yeni tüm anne adaylarının keyfi yerindedir. Biz 34 olduk sayılır, şişkin bir göbek dışında herşey aynı bende. Çok problemsiz geçirdik son ayları çok şükür. Kilomuz boyumuz hepsi günü gününde gidiyor
Hala şehir dışındayım ve evim dahil olmak üzere (hala kaba inşaat bitmedi) hiç bi hazırlığım tamamlanmadı :) Ama en azından İstanbulA dönünce kalacak bir otel tuttum. Bakalım sonra doktor ve hastaneme karar vereceğim. 36-38 haftalarda ev yerleştirme temizlik ve Bebek alışverişiyle geçerse inşallah 40 haftadan evvel doğurmam diyorum.
Ben Bebek ve hatırlayan arkadaşlar varsa patili bebeklerimden hepinize kucak dolusu selamlar ve iyi geceler
Canim masallah kilosuna ve boyuna. Cok guzel gelismis. Insallah bir an once kucaklasirsiniz. Allah hayirli evlat etsin..
Kizlar herkes sicakdan sikayetti ben patiklerimle ve kazagimla geciriyorum ağustos ayini almanya bu sene isinmadi Saka gibidondurmada bol bol yiyince hastalandim burun tikali bogaz sis yatak dosek yatiyorum
Koca gun ben evdeyim ama artik halim olmayinca da yapcak bisi yok yorgun hatta bitmis halde eve gelen esime yaptiriyom yemegi filan, yoksa tansiyon dipte zaten bayilcam gitcem. Temizligi de yapar ama ayrintiyi goremez o yuzden o is daha cok bana kaliyor tabi. Artik en yatkin olduklari isi onlara paslayacaz canim o kadari da hakkimiz. Ay hep dediler daha erkenmis hazirliklar icin, simdiye birakmis olsak hicbisi yapamayacakmisiz demek. Kendi bildigin gibi yapmak da iyi oluyor bazen
Aynen canim. Sicaklar bitirdi bizi zaten hamilelik degil. Sicak olmasa baska hic sikayetim yok. Sadece yorulunca birde yarin saatten fazlaca yuruyunce benimki cildiriyor. Asagiya acayip baski yapiyor sanki cikacak gibi. Bende henuz nst ye baglanmadim hic. Sanci kasilma gibi seylerde hissetmiyorum sanirim cunku asagidaki baskidan baska birsey yok. Sanci gelse nasil anlarim diye dusunuyorum hep. Camasirim surekli islak gibi. Ter mi akinti mi yoksa bebegin suyu mu siziyor diye dusunmekten kafayi yemek uzereyim. Allah hepimizin yardimcisi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?