- 4 Şubat 2016
- 105
- 195
- 103
- 41
Burak AğcaDoktorunuz kim ben İzmir'de yaşıyorum.
Gozun aydin canim, hosgelmis kizin, saglikli mutlu guzel bir omru olsun insallahSlm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Aaa hayırlı olsun test için bana yazmistin.insallah iyidir bebeginSlm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Evet hatırlıyorum gayet iyi çok şükür. Darısı başına cnm.Aaa hayırlı olsun test için bana yazmistin.insallah iyidir bebegin
Teşekkür ediyorum. Hepimizinkilerin inş.Gozun aydin canim, hosgelmis kizin, saglikli mutlu guzel bir omru olsun insallah
Canim benim kendini iyi olduguna motive etmeye calis. Daha 34 tesin. Bunun 35-36-37 gibi haftalari insallah. Onlara hazirla kendini. Keske 34teki kadar rahat olsam diyorumUyku muyku da umrumda degil artik su agrilarin normal mi yoksa dogum agrisi mi oldugunu anlasam yeter; hazirlik agrisi, yalanci kasilma vs bu kadar yorucu olabilir mi ya, bi de mide bulantisi, soguk terleme de isin icine girdi, cok fenaymis. ya da bu sicaklardan hastalaniyorum kimbilir. Su icip duruyorum bakalim. Su bikac hafta daha gecseydi rahatlardik ama hic gececek gibi de degil. Bugun daha 34u dolduruyoz, simdi dogsa kilosu da olsa kuvoze alirlar heralde. Bekle bebişim bekle biraz daha sabret ne olur, uzme annecigini..
Allah uzun ömürler versin, anneli babali büyüsün inş. Darisi basimiza. Birsey sormak istiyorum hatirladigim kadari ile bebeginizin kalbinde parlaklik vardi. Dogdugunda birsey dedi mi doktorlar onun icin? Ayni durum bende de vardi genetik test yaptirmistik bizde onun icin sonuc dusuk riskti ama yine annelik evhami aklima gelmiyor degilSlm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Allah saglikli,mutlu ve basarili bir omur nasip etsin canim. Cok gecmis olsunSlm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim canım . ülkenin durumu malum. doğumda dualarımız daha güzel bir ülke için olsun o zamançok geçmiş olsun canım, zaten şu sıcaklarda çalışmak zorunda kalıyorsun, çok zor, bu ülkede kadın çalışanlara hakları verilmiyor ki zaten. evlendiğimden beri hangi iş görüşmesine gitsem ne zaman çocuk sahibi olmayı düşündüğümü sordular. hayrına aile planlaması yapıyorlar sanki ne alaka yani. bi ara da büyük bir şirketin görüşmesine gidecektim, netten şirketi araştırdıktan sonra görüşmeyi iptal ettim. bikaç yıl önce büyük olay kopmuş, kadın işçileri zorla doğum sırasına sokuıyorlarmış, aynı anda hamile kalan olmasın diye. hamileyken de zehirli malzemelerle yine zor koşullarda çalıştırıyorlarmış. bu konuda çok sinirliyim kısacası. sen de elinden geldiğince dinlenmeye çalış canım, klimalar insanı mahvediyor, dikkat et. acil şifa diliyorum
Çok sevindim sağol canim insallahEvet hatırlıyorum gayet iyi çok şükür. Darısı başına cnm.
Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallahSlm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
ayyy canım ya resmen beni anlatmışsın. bende çok hareketli biriyken bu kadar ağırlaşmak zoruma gidiyor. banyo yapmak işkence giyinmek işkence. hele eğilip çorap ayakkabı giymekEskiden kilometrelerce yürür 10 dk dinlenir bir o kadar daha yürürdüm. Şimdi anca avm içinde bir tur atıp çöküyorum. Aynı baskı bendede var. Dün kipada reyon düzeltmek için üzerine çıktıkları tabureye oturup dinlenmek zorunda kaldım. Ben fazla tez canlı hareketli insanım o yüzden öyle zoruma gidiyorki evde oturmak.Buda sinir yaptı 1 haftadır bende. Aynı şekilde çamaşır hep ıslak. Ben günlük ped koymaya başladım. Gün içinde 5-6 defa çamaşır değiştirmek zorlamaya başladı. Ayaklarımdan geçirmeye çalışırken kapaklanıcam yere
Gece yatınca suyum gelsede doğursam diye dua ederken buldum kendimi, o derece bezdim yemin ederim
. hepimizin derdi aynı canım benim. ıslaklık oluyor acaba suyum mu geldi. belim karnım ağrıyor acaba sancı mı. iç çamaşırımda ki ıslaklık yüzünden 3 defa acile gittimUyku muyku da umrumda degil artik; su agrilarin normal mi yoksa dogum agrisi mi oldugunu anlasam yeter; hazirlik agrisi, yalanci kasilma vs bu kadar yorucu olabilir mi ya, bi de mide bulantisi, soguk terleme de isin icine girdi, cok fenaymis. ya da bu sicaklardan hastalaniyorum kimbilir. Su icip duruyorum bakalim. Su bikac hafta daha gecseydi rahatlardik ama hic gececek gibi de degil. Bugun daha 34u dolduruyoz, simdi dogsa kilosu da olsa kuvoze alirlar heralde. Bekle bebişim bekle biraz daha sabret ne olur, uzme annecigini..
:)))) yazdigini gorunce netten yildiz asyalinin cizgisini inceledim :))Ayy ben de 1 ay kaldı artık çatlamayız diyordum. Bir anda bastırdılar cidden. Benim karında daha olmadı da diz kapağının yanlarında oldu. Doğumdan sonra bitiyor mu acaba?
Bir de bugün gazetede yıldız asyalıyı gördüm, 1 ay önce doğum yapmış. Karnındaki o siyah çizgi hala duruyor. Ne zaman kayboluyor ki o? Zaman azaldıkça ne zaman normale döneceğim hesapları başlıyor:)
Güle güle büyüt bebeğini canim gözün aydın olsun ♥Slm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.
Canim,benimde 32 haftalikken 2200 du.dr bebisimiz onden gidiyo biraz demisti .bide ben hamur isi ve tatliyi cok az tukettigim halde.icini ferah tut bişiycik olmaz insallah
Teşekkür ederim canımMaşallah barekallah çok tatlı
Hiiçç minyonlukla alakası yok canım ben de kendimden bi tosun bekliyodum kendi boyum 1.75 60 kilolarımın altını hiç hatırlamam eşim 1.90 90 kg şöyle bi yakın çevremi tarayınca da halası dayısı amcası hepsi acayip iri benim kız sivrisinekgelişimi çok önde diye tatlıyı, tatlı meyveleri vs azalttım ben. ama son son aşermelerim başladığı için çok da dikkat ettim desem yalan olur. genetik diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de eşim de annelerimizi epey tehlikeye atmışız doğum anında, çok da kan kaybetmiş ikisi de, tombilikmişiz yani . geçen doğum hikayeleri izliyorum da bazı bebişler ne tosun öyle, ben de korktum çantama büyük beden kıyafet ve şapka ekledim hemen . normalde 160 boyunda 36 beden bir tipim, minyon sayılırım, hiç de beklediğim şey değildi ama alakası yokmuş işte. merakla bekliyorum haberlerini canım, sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. hepsi sağlıkla gelsin kuzucukların, gelsinler de ısıralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?