Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Slm arkadaşlar. Bir eylül annesi olarak Ağustosta doğumunu yaptım. Kızım da ben de iyiyiz çok şükür. Önceki gece suyum gelip boşalınca sabahında sezeryana aldı doktorum. 8 Ağustos sabahı dünyaları bana veren Rabbime şükürler olsun. Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah.

Gozun aydin canim, hosgelmis kizin, saglikli mutlu guzel bir omru olsun insallah

Aaa hayırlı olsun test için bana yazmistin.insallah iyidir bebegin

Canim benim kendini iyi olduguna motive etmeye calis. Daha 34 tesin. Bunun 35-36-37 gibi haftalari insallah. Onlara hazirla kendini. Keske 34teki kadar rahat olsam diyorum

Allah uzun ömürler versin, anneli babali büyüsün inş. Darisi basimiza. Birsey sormak istiyorum hatirladigim kadari ile bebeginizin kalbinde parlaklik vardi. Dogdugunda birsey dedi mi doktorlar onun icin? Ayni durum bende de vardi genetik test yaptirmistik bizde onun icin sonuc dusuk riskti ama yine annelik evhami aklima gelmiyor degil

Allah saglikli,mutlu ve basarili bir omur nasip etsin canim. Cok gecmis olsun

teşekkür ederim canım . ülkenin durumu malum. doğumda dualarımız daha güzel bir ülke için olsun o zaman

Gozunuz aydin Allah anali babali buyutsun insallah
darisi bize olsun :))
Ahhh bu eylul bebisleri cok tez canli coook :))

ayyy canım ya resmen beni anlatmışsın. bende çok hareketli biriyken bu kadar ağırlaşmak zoruma gidiyor. banyo yapmak işkence giyinmek işkence. hele eğilip çorap ayakkabı giymek 9 aydır her lavoboda iç çamaşırımı leke olmasın diye kontrol ederken bende aynı bu aralar olursa doğum başlar suyum gelirse başlar diye düşünüyorum. ve her gece bir gün daha bitti diye seviniyorum. az kaldı canım ya çok haklısınız benim buralarda en azından akşamları serin keşke hepinize serinlik yollayabilsem . sağlıkla kalın

. hepimizin derdi aynı canım benim. ıslaklık oluyor acaba suyum mu geldi. belim karnım ağrıyor acaba sancı mı. iç çamaşırımda ki ıslaklık yüzünden 3 defa acile gittim bilmediğimiz birşey ve bu bizi doğal olarak korkutuyor. bende hep diyordum 36+0 olsam yeter dün doldurdum. geçer sağlıkla canım benim umarım. sezeryan tarihim belli gene de stres. 40 hafta ve sonrasına kalanlar nasıl yapıyor ya çok zor ve birde günlük acaba bugün geldi gelecek mi stresi .ay ne zor işlermiş. ben bir kere acile gittiğimde kadın 40+6 olmuş sancısı yoktu ve hala bekliyordu. dedim ben çatlarım o zamana kadar . sağlıkla kal canım

:)))) yazdigini gorunce netten yildiz asyalinin cizgisini inceledim :))
O cizgide gogusteki kahvelikte cok uzun olmasada zamanla geciyor yani nadil yavas yavas ciktiysa oyle kayboluyor :/
En azindan benim oyle olmustu
zaten dogum sonrasi ufak bi bunalim yasiycaz gibime geliyor cizgiler,yumusamis gobek,aciyan gogusler vs.
sabah sabah iyi moral oldum dimi
ama cennet kokusunu icimize cektikce hicbirini onemsemiycez ve herseye ragman en kisa zamanda birtane daha dogurmak istiycez :))

Güle güle büyüt bebeğini canim gözün aydın olsun ♥

Canim,benimde 32 haftalikken 2200 du.dr bebisimiz onden gidiyo biraz demisti .bide ben hamur isi ve tatliyi cok az tukettigim halde.icini ferah tut bişiycik olmaz insallah

içim rahatladı aslında c.tesi günü muayenem vardı kilosu 2,320 çıktı. normalin çok az üstü herşey yolunda hiçbir sıkıntı yok dedi. insan yinede telaşlanıyor :) teşekkürlerr

Hiiçç minyonlukla alakası yok canım ben de kendimden bi tosun bekliyodum kendi boyum 1.75 60 kilolarımın altını hiç hatırlamam eşim 1.90 90 kg şöyle bi yakın çevremi tarayınca da halası dayısı amcası hepsi acayip iri benim kız sivrisinek

Sezeryan olacaklar doğumdan sonrasıda ayrı zor.şöyle aslında sıcaktan zor Terliyorsun emzirirken daha bi efor sarfedip daha çok terliyorsun dikiş yerlerin Terliyor kuru tutmak için ayrı bir çaba sarfediyorsun iltihaplanma durumu var ..Acaba bebek Üşütür mü diyorsun camları kapıları komple açamıyorsun ceyeranda kalmasın diye..Yani bitmiyor :) bebek ağladı mı ayrı bir ter basıyor sana karnı yok altı temiz bu niye ağlıyor diye ama çok güzel heyecan bunlar sevgileri herşeyi kapatıyor yani arada bunalsanda hep şükrediyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…