Maşallah Allah analı babalı büyütsün. Biz de böyle güzel doğumumuzdan bahsedelim inşallah.Allah razı olsun 36.haftada 3.400 gram doğdu normal doğum yaptım korkacak hiçbir şey yok rahat ol canım
Ben şu son iki güne kadar hiç çatlamadım. Şuan göbek deliğinin altı ve bacak içlerim acınası halde. Her şey süpermiş gibi bir de bu çıktı yahu.Ayy ben de 1 ay kaldı artık çatlamayız diyordum. Bir anda bastırdılar cidden. Benim karında daha olmadı da diz kapağının yanlarında oldu. Doğumdan sonra bitiyor mu acaba?
Bir de bugün gazetede yıldız asyalıyı gördüm, 1 ay önce doğum yapmış. Karnındaki o siyah çizgi hala duruyor. Ne zaman kayboluyor ki o? Zaman azaldıkça ne zaman normale döneceğim hesapları başlıyor:)
hayırlıı olsun canm maaşallah boyu kilosu çok yerinde.yakında çıkar kuvezden.dualarımız sizinle .Allah bağışlasın,güzel kızınıKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
Çok güzel bir kızım oldu aynı ablası
3500 kilo 51 cm boy
tşk ettim canım benim yine de umudunu kaybetme bu bir kaç hafta da umarım döner. aynen bende sağlıklı olsun başka birşey istemiyorum ondan riski alıp da çevirmeyi kabul edemedim zaten. şafak sayıyorum artıkYok canım bizimkiler yer etmiş dönmezler sağlam yerleşmişler yani.benimde hiiiç umudum yok ilk günden beri aynı hiç umudum kalmadı.sadece sağlıklı olsun bu bana yetecek artık.kendimden herşeyi veririm.hadi babasıyla aynı gün doğsun inşallah
çok güzel kilosu boyu sağlıkla çıksın. küvez niye peki canım ciğerleri için. sağlıkla mutlu büyüsünKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
tşkler canım benim aynen az kaldı bi biteydi hepimizin. sağlıkla mutlu kalınmaşallah canım kilosu da iyi. hiç canını sıkma önemli olan sağlıklı olması. 25 ağustos benim de en yakın arkadaşımın doğum günü, güzel tarih, hadi bakalım, pek bişi kalmadı şurda. sağlıkla gelsin canım
Maşşallah Allah uzun ömür versin inşallahKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
kızlar kontrolden geliyorum benim kız boyun eğmem baş eğmem deyip direniyor ve Dr dedi bu saatten sonra dönmesi zor. kilosu 2900 olmuş. gayet iyi dedi. haftaya çevirme teklifini sundu. kabul etmedim . dedim bir sürü video izledim yazı okudum korkuyorum. bana diyor hiç sezeryan videosu izledin mi peki ? dedim Türkiye de sezeryan olan binlerce tanıdığım var ama çeviren yok. yüzde elli döndürüyoruz dedi ama ben kabul etmedim. sezeryan tarihi ta 25 ağustos ya 26 ağustos olacak. yarın hane verilecek bana.25 ağustos olursa eşimin doğum günü en güzel hediyeyi vermiş olacam. benden haberler bu kadar
Canım maşallah gelişimi gayet güzel kuzucuğununsinemnur akıntıyı da sordum gayet normal diyor. önemli olan açık pembe ya da koyu olmaması. son aylarda gayet normal dedi. bide bol su iç dedi. sağlıkla kal
Hayırlı olsun canımKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Çok geçmiş olsun, sağlıkla vaktinde gelsinler inşallah,son günlerdeki yorgunluk ve vücudu susuz bırakmak çok etkili gerçekten, dikkat etmek gerek, havalar da böyleyken..şansımıza maşallah diyorum, başka da bir şey demiyorum.. hamile olmasam bu yaz diyetle değil , terlemeyle 5 kg vermiştim herhalde....Kızlar dün kasilmalarim oldu bütün karnim kaskati kesildi.daha önce de oluyordu bebek hareketinden sonra oluyordu.ama arka arkaya oldu.inceden adet sancısı gibi şancim da olunca doktora gittik.sadece yemek yaptım yormadim da.kasilma varmış önce 20 25 40 50 80 lere kadar çıktı. Tabi yatis yaptı çok korktum.daha çok küçük tu....bir sürü serum fitil vs bugün taburcu oldum.bebek dönememiş açılma da yok ama ara ara şancim oluyor.yatak istirahati verdi doktor.dua edin lütfen 5 6 hafta daha dayansin
Evet canım oynuyor genelde ultrason kagitlarinda da yanılma payları +- şeklinde de yaziyor. Kesinlikle Dr ve cihazla ilgili. Benim geçen hamileligimde doğum yapacağım gün hastaneye gittiğimde 1100gr demişlerdir bebeğim 1320 gr doğmuştu. Ondan insaallah eksili olmaz gr larımız :)Ultrasonda +,- 300 gram kadar sapmaların olduğu hep söyleniyor, E eyican06 için de cmtsi kontrolde 3900 gram 56 cm gibi demişti sanırım doktor, genelde hep fazla mı çıkıyor ki bu usg rakamları, su içinde hatalı ölçüm deniyor ama kime sorduysam usgden daha az kilo ve boyda doğuyor, bizimkileri de reelde daha mı az düşünmeli acaba, cihazdan cihaza da fark vardır herhalde?
Evet canim ben de nerede okusam hep daha az cikiyor dogum sonrasinda kilolari. Gecen gidisimde devletteki ve ozeldeki olcumler yakindi bizim. Ama doktorun esas odaklandigi sey kafa capi oldu tabi o da bu kadar degisken midir bilmiyorum.Ultrasonda +,- 300 gram kadar sapmaların olduğu hep söyleniyor, E eyican06 için de cmtsi kontrolde 3900 gram 56 cm gibi demişti sanırım doktor, genelde hep fazla mı çıkıyor ki bu usg rakamları, su içinde hatalı ölçüm deniyor ama kime sorduysam usgden daha az kilo ve boyda doğuyor, bizimkileri de reelde daha mı az düşünmeli acaba, cihazdan cihaza da fark vardır herhalde?
Aynen ben de artik dogurayim kurtulayim diyorum bazen lavaboya kalkmak bile zorluyor o derece ama bugun daha okudugum yazida diyodu 39. Haftadan itibaren yapilmali sezaryen diye. Yani doktorun iyi biseye karar vermis aslinda. Yaza denk gelmek ne zormus hele bu sicak sehirlerde, cok fena cok, nefes aldirmiyor resmen. nst'ye bizde 35den sonraymis normalde, sen doktora sor bakalim unutmus olmasin daYa kızlar bir benim mi çook geç olacak sezercik
39+5 olduğunda gün vermişti en son bana.
Son 1 haftadır resmen azaba döndü gebişlik
Uyku yok, çatlaklar terden yanıyor, nefes alamıyorum, sıcak, sokağa çıkmak deseniz izmir gibi yerde artık mümkün değil
Doğum yapmadan lohusa kafasına girdim resmen
Aşırı sinirliyim
Perşembe randevu var doktora diyeceğim gelişimi iyiyse şunu az daha erkene alalım diye. Birde ben hala ayda bir kontrole gidiyorum ve hiç nst girmedim. Bunaldım artık.
ben de aynı öyleee elim de aklımda sürekli oram daCanım maşallah gelişimi gayet güzel kuzucuğunundaha bugün bir yazı okudum, sezaryen doğumu, doğumdan sonra ihtiyaç halinde bebeğe mama vermeyi dünyanın sonu gibi algılıyordum, ne büyük hataymış diyor bir hikayede, bu kadar zorlaştırmaya da gerek yok hakikaten, gönül normal yolla olsun ister ama olmuyorsa da her şeyin hayırlısı. Artık tarihiniz de belli, senin için şafak sayması daha kolay, 2 hafta sonra kollarında inşallah meleğin, sağlıkla kavuştursun Rabbim, akıntı durumu için de sağol tatlım, zaten her wcde peçwte kontrol etmekten paranoyak oldum hamilelik boyunca, sonrasında kurtulmak zor olacak sanırım bu alışkanlıktan
Aynen ben de artik dogurayim kurtulayim diyorum bazen lavaboya kalkmak bile zorluyor o derece ama bugun daha okudugum yazida diyodu 39. Haftadan itibaren yapilmali sezaryen diye. Yani doktorun iyi biseye karar vermis aslinda. Yaza denk gelmek ne zormus hele bu sicak sehirlerde, cok fena cok, nefes aldirmiyor resmen. nst'ye bizde 35den sonraymis normalde, sen doktora sor bakalim unutmus olmasin da. Az daha sabret canim yakinda sonbaharda bebisi alip gezmelere gidicez, bisi kalmadi
Kızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Ay canim izlemeseydin keske, ben normalde boyle seylerden hic etkilenmem ama gebelikte durum cok farkli, her sey daha fazla etkiliyo bunye hassaslasiyor, o yuzden hic bakmadim o videolara filan. Sonucta 1 haftada iyilesiliyor canim, bebis icin deger deyip ha gayret dayancaz artik, zamana birak, zaten o gun bebisi gorunce her sey unutuluyormus. Spinal mi dusunuyorsun bu arada? Ben sezaryen olursam spinal istiyorum ama hala devlette dogum yapma ihtimalim de var, umarim orda da spinal yapiyorlardir.ben de aynı öyleee elim de aklımda sürekli oram da. ya canım gebelikten önce sezeryan doğum izlemiştim. bide şimdi bakayım dedim kusacaktım az kalsın eşim zaten yanımda kalp krizi modunda. ya sezeryan çok kötü görünüyor koyun derisi yüzer gibi kat kat. en sonunda sezeryan da olmicam çevirmeyi de kabul etmicem karnımda büyütecem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?