Ayyy maşallah allahım esirgesin hayırlı olsun inş çıkar kısa Zaman'da dua etcm :)Kızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
Çok güzel bir kızım oldu aynı ablası
3500 kilo 51 cm boy
Kızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Masallah canim kilosu da iyi. Cigerleri icin mi kuvezde? Allah anali babali buyutsun. Bi an once evinize gidersiniz ins kuzucugunuzlaKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Allah razı olsun 36.haftada 3.400 gram doğdu normal doğum yaptım korkacak hiçbir şey yok rahat ol canımGozun aydin Allah anali babali buyutsun insallah
kacinci haftada,kac kilo dogdu?
normal mi sezeryan mi oldu?
boyle guzel haberler alinca iyice heycan basiyor
zaten artim uykularim cok sık bolunuyor ve surekli beni neler bekliyor nasil olacak diye dusunup duruyorum :/
maşallah canım kilosu da iyi. hiç canını sıkma önemli olan sağlıklı olması. 25 ağustos benim de en yakın arkadaşımın doğum günü, güzel tarih, hadi bakalım, pek bişi kalmadı şurda. sağlıkla gelsin canımkızlar kontrolden geliyorum benim kız boyun eğmem baş eğmem deyip direniyor ve Dr dedi bu saatten sonra dönmesi zor. kilosu 2900 olmuş. gayet iyi dedi. haftaya çevirme teklifini sundu. kabul etmedim . dedim bir sürü video izledim yazı okudum korkuyorum. bana diyor hiç sezeryan videosu izledin mi peki ? dedim Türkiye de sezeryan olan binlerce tanıdığım var ama çeviren yok. yüzde elli döndürüyoruz dedi ama ben kabul etmedim. sezeryan tarihi ta 25 ağustos ya 26 ağustos olacak. yarın hane verilecek bana.25 ağustos olursa eşimin doğum günü en güzel hediyeyi vermiş olacam. benden haberler bu kadar
gözün aydın canım, çok sevindim, yakında gidersiniz evinize de, dualarımız sizinle. kilosuna boyuna maşallah zaten. sağlıklı mutlu uzun bir ömrü olsun, yüzünden gülücükler eksilmesin inşallahKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
gözün aydın canım, sağlıklı mutlu ömrünüz olsun beraberAllah razı olsun 36.haftada 3.400 gram doğdu normal doğum yaptım korkacak hiçbir şey yok rahat ol canım
Oyy oyyy masallahhAllah razı olsun 36.haftada 3.400 gram doğdu normal doğum yaptım korkacak hiçbir şey yok rahat ol canım
Erkenci bir eylul bebisi dahaKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Gözün aydın canım. İnş biran önce kuvözden de çıkar.Kızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Gozun aydın çok sevindim iyi olmanıza insallah Kuvezden de çıkar :)Kızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Masallah minnosa.Allahim anali babali buyutsun insallah en kisa zamanda kucaginiza almayi nasip etsinKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Ayy ben de 1 ay kaldı artık çatlamayız diyordum. Bir anda bastırdılar cidden. Benim karında daha olmadı da diz kapağının yanlarında oldu. Doğumdan sonra bitiyor mu acaba?Çat diye çatlamak üzereyim
Neresinden tutup da düzeleyim
Ortağı olmuşum düzeneğin
Kendimi boğasım var
Gerçekten çatır çatır çatlıyorum son birkaç gündür. Öncesinde hafif bir sızı geliyor göbek deliğinin altından, aha diyorum geliyor ve hazin son.
Canım gözünuz aydın Allah analı babalı büyütsün. İnsaallah tez vakitte sağlıcakla kavuşursunuzKızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
Masaallah canım. Allah analı babali büyütsün. Evin cennet gibi kokuyordur şimdi oh ne güzel. Vakti zamanında sağlıkla alırız insaallah hepimizAllah razı olsun 36.haftada 3.400 gram doğdu normal doğum yaptım korkacak hiçbir şey yok rahat ol canım
Maşallah canım Allah bağışlasın.Kızlar ben doğum yaptım 35+3 de bebek küveze dua edin
3500 kilo 51 cm boy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?