• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
canım kafa çapı konusunda biz de bekleyişteyiz aynı şekilde, normal doğuma engel olabilir demişti doktorumuz. senin kontrolün cuma mıydı? biz de perşembe gidicez; en çok merak ettiğim konulardan biri acaba kafa çapı ve kilosu normal değerlere indi mi.. artık ben de yavaş yavaş sezaryen fikrine alışmaya çalışıyorum sırf bu nedenden.
Evet canım cuma sabahtan randevumuz var, doktor son ay gelişimi normale biner, o zaman normal de olabilir dedi ama ben de kendimi alt planda sezaryene alıştırıyorum, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... Sana şeyi soracaktım canım, bu ay yeme, içme konusunda diyet filan bir şey uyguladın mı, bu sefer de gelişimi geri kalmasın diye, ben normal düzende devam ettim.bakalım bu hafta nasıl haberlerle geleceğiz canım.

Canim o batmalar bende de oluyor ama agri cikmadi nst de. Dr a sordum bebek buyudugu icin baglar geriliyor dedi
Bana hemşire kız sordu agrı hissediyor musun Ağrı'n var diye batma vardı o an. İkinci girdiğimde yüne sordu ve yine agrın görünüyor dedi ama ben bse hissetmiyordum doktor da brsey demedi fazla yoktu belki bilmiyorum

Evet canım cuma sabahtan randevumuz var, doktor son ay gelişimi normale biner, o zaman normal de olabilir dedi ama ben de kendimi alt planda sezaryene alıştırıyorum, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah... Sana şeyi soracaktım canım, bu ay yeme, içme konusunda diyet filan bir şey uyguladın mı, bu sefer de gelişimi geri kalmasın diye, ben normal düzende devam ettim.bakalım bu hafta nasıl haberlerle geleceğiz canım.
gelişimi çok önde diye tatlıyı, tatlı meyveleri vs azalttım ben. ama son son aşermelerim başladığı için çok da dikkat ettim desem yalan olur :KK22:. genetik diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama ben de eşim de annelerimizi epey tehlikeye atmışız doğum anında, çok da kan kaybetmiş ikisi de, tombilikmişiz yani :KK48:. geçen doğum hikayeleri izliyorum da bazı bebişler ne tosun öyle, ben de korktum çantama büyük beden kıyafet ve şapka ekledim hemen :KK70:. normalde 160 boyunda 36 beden bir tipim, minyon sayılırım, hiç de beklediğim şey değildi ama alakası yokmuş işte. merakla bekliyorum haberlerini canım, sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil. hepsi sağlıkla gelsin kuzucukların, gelsinler de ısıralım :kk77:

50 baya yüksekmis canım. Benim 9-10 arasiydi sonra 35 kere çıktı Dr yine de önemsemedi sanırım düzensiz olmasindan kaynaklanıyor. Ağrı eşiğin yüksekmis masaallah :)
Bir kere o kadar yükselmiş sonra düşük genelde doktor önemsemedi normal görüyor sanırım korkulacak birşey değil ama kontrolü haftaya düşürdük 10 günden

Kızlar dün kasilmalarim oldu bütün karnim kaskati kesildi.daha önce de oluyordu bebek hareketinden sonra oluyordu.ama arka arkaya oldu.inceden adet sancısı gibi şancim da olunca doktora gittik.sadece yemek yaptım yormadim da.kasilma varmış önce 20 25 40 50 80 lere kadar çıktı. Tabi yatis yaptı çok korktum.daha çok küçük tu....bir sürü serum fitil vs bugün taburcu oldum.bebek dönememiş açılma da yok ama ara ara şancim oluyor.yatak istirahati verdi doktor.dua edin lütfen 5 6 hafta daha dayansin :dua:

Kızlar dün kasilmalarim oldu bütün karnim kaskati kesildi.daha önce de oluyordu bebek hareketinden sonra oluyordu.ama arka arkaya oldu.inceden adet sancısı gibi şancim da olunca doktora gittik.sadece yemek yaptım yormadim da.kasilma varmış önce 20 25 40 50 80 lere kadar çıktı. Tabi yatis yaptı çok korktum.daha çok küçük tu....bir sürü serum fitil vs bugün taburcu oldum.bebek dönememiş açılma da yok ama ara ara şancim oluyor.yatak istirahati verdi doktor.dua edin lütfen 5 6 hafta daha dayansin :dua:
çok geçmiş olsun, dualarımız iyi dileklerimiz seninle canım, endişelenme, dinlenmene bak, moral de çok önemli bu dönemde. sağlıkla gelsin inşallah.

Gecmis olsun canim. Ins bekler minigin

Slm analar çatı muayenesi niye yapılır nasıl yapılır zorunlu mu
Çatı muayenesi normal doğum istiyorsan yapılır. Benim doktorum sancı gelip doğum başlayınca yapıyor muayeneyi çünkü doğum başlayana kadar açılmaya devam ediyor çatı. Üç sene önce kızımda doğum dışında ne nst ye girdim ne de çatı muayenesi oldum. Bunda da aynı şekilde. Çoğu doktor erken çatı muayenesi yapıp dar deyip çıkıyor işin içinden.

Hemen hemen aynı haftalardayiz canım bende 2 gün önce sancı ve kanamayla gittim. Bana da suanlik istiharat ve su içmemi söyledi dikkat et kendine

kızlar kontrolden geliyorum benim kız boyun eğmem baş eğmem deyip direniyor ve Dr dedi bu saatten sonra dönmesi zor. kilosu 2900 olmuş. gayet iyi dedi. haftaya çevirme teklifini sundu. kabul etmedim . dedim bir sürü video izledim yazı okudum korkuyorum. bana diyor hiç sezeryan videosu izledin mi peki ? dedim Türkiye de sezeryan olan binlerce tanıdığım var ama çeviren yok. yüzde elli döndürüyoruz dedi ama ben kabul etmedim. sezeryan tarihi ta 25 ağustos ya 26 ağustos olacak. yarın hane verilecek bana.25 ağustos olursa eşimin doğum günü en güzel hediyeyi vermiş olacam. benden haberler bu kadar :halay::halay:

kızlar kontrolden geliyorum benim kız boyun eğmem baş eğmem deyip direniyor ve Dr dedi bu saatten sonra dönmesi zor. kilosu 2900 olmuş. gayet iyi dedi. haftaya çevirme teklifini sundu. kabul etmedim . dedim bir sürü video izledim yazı okudum korkuyorum. bana diyor hiç sezeryan videosu izledin mi peki ? dedim Türkiye de sezeryan olan binlerce tanıdığım var ama çeviren yok. yüzde elli döndürüyoruz dedi ama ben kabul etmedim. sezeryan tarihi ta 25 ağustos ya 26 ağustos olacak. yarın hane verilecek bana.25 ağustos olursa eşimin doğum günü en güzel hediyeyi vermiş olacam. benden haberler bu kadar :halay::halay:
Yok canım bizimkiler yer etmiş dönmezler sağlam yerleşmişler yani.benimde hiiiç umudum yok ilk günden beri aynı hiç umudum kalmadı.sadece sağlıklı olsun bu bana yetecek artık.kendimden herşeyi veririm.hadi babasıyla aynı gün doğsun inşallah

Back