ya ne bileyim sadece muayeneyle zararsız diyip birini yakıp gönderdi bugünde diğer çıkanı görünce canım sıkıldı ister istemez şu kalan günlerimizde bitsede rahatlasak inşallahCanm maşallah boyu kilosu çok güzel karın çevresi belki ölçüm hatası da olabilir bence canını sıkma, fotosuda çok tatlı görünüyor, sağlıkla doğsunlar inşallah
Ayy ı nasıl bir şirketmiş yaa, Allah insanlara akıl, fikir, vicdan duygusu versin. Bende çalışıyorum ama ağrım olduğunda gitmiyorum yada gittiğimde yorgun hissediyorsan kendimi eve geliyorum
Canm en azından zararsızmış, kolay değil vucüdumuzda bir can daha büyütüyoruz bu gibi değişiklikler oluyor, sonu güzel olsun inşallah, benimde vucudumda silik olan benlerin rengi koyulaştı, doğana kadar bakalım başka neler yaşayacağız
Yavruuu allah sag salim kucagina almayi nasip etsin canim35+5 kontrolümüz vardı 2800 48 cm karın ölçüsü 1 hafta geride ama boy kilo iyi dedi doktor nstde az agrı çıktı tam kasıklarımda batma hissettiğim an sanırım ne olduğunu anladım sonunda Batmaların :) hareketi az uyuyordu sanırım evde hic durmuyordu tekrar gircm simdi çikolata yedim. Bakalım bu sefer Nasıl cıakacak:/ bu da bebişin şimdiye kadar gördüğüm en net fotoğrafı
Bitsede rahatlasak gerçekten. Benimde koltuk altım siyahlaştı. Sanırım bikini bölgemde aynı şekilde oda görebildiğim kadarı ileya ne bileyim sadece muayeneyle zararsız diyip birini yakıp gönderdi bugünde diğer çıkanı görünce canım sıkıldı ister istemez şu kalan günlerimizde bitsede rahatlasak inşallah
O sıkıntı bende de var. Genital bölge ve koltuk altım fena karardı. O bölgedeki kıllardan arınsa bile kötü görünüyor. Zaten takıntılıyımdır kıla tüye, aksi gibi beni buldu.Bitsede rahatlasak gerçekten. Benimde koltuk altım siyahlaştı. Sanırım bikini bölgemde aynı şekilde oda görebildiğim kadarı ile
evet benimde öyle karardı bi koltuk altım bikini bölgem doğumdan sonra düzelir inşallahBitsede rahatlasak gerçekten. Benimde koltuk altım siyahlaştı. Sanırım bikini bölgemde aynı şekilde oda görebildiğim kadarı ile
Normal doğum istiyorum sezeryandan korkuyorm ama halen bebek tersNormal dogum dusunuyorsan zorunlu ve gerekli diye biliyorum. Cunku cocugun kafasi rahim cikisina uygun mu ona bakiliyor
Teşekkür ederiz güzel teyzesimucize bu ya, ne kadar masum, Allah bağışlasın canım, fotoğrafınız da çok güzel çıkmış gerçek gibi. maşallah güzelliğe, sağlıkla gelsin
Sezeryan olsa çatıya gerek yok benim bebek hala ters acaba döner mi donmesi için benim yapabileceğim bişey var mi sezeryenden korkuyorm normal doğum istiyormCanım mesela bizim oğlanın kafa çapı, bacak uzunluğu, kilo, boy vs her şeyi haftasına göre önde görünüyor. Normal doğum istediğim için doktor şimdilik zor görünüyor, çatı muayenesi de yapacağız demişti, bu hafta gitriğimde 35 bitip 36 ya giriyor olacağız, yapar mı bilmiyorum, genelde 37. Haftada yapılıyor diye biliyorum, asıl amaç kafanın çattan geçip geçemeyeceği,.
Evet canım ben başkente gidiyorum, ben taa ocak ayında sormuştum, doğum 1000 ya da 1100 tl dedi, özel tek kişilik oda günlüğü 75 tl, refakatçi 50 tl dedi ya da günlük oda ücreti refakatçi dahil 100 tl. Aynı anda farabi hastanesine de sormuştum, fiyatlar çok yakındı, ikisini ayırt edemiyorum ama bu seviyedeydi.sinemnur cnm sen başkente mi gidiyodun doğum ücretlerini öğrenmek için aradm ama bağladıkları bölümde telefona bakan olmadı.. Medicana da 1500 dediler 1 gecelik yatış ve refakatçi ücretiyle birlikte.. Senin hastaneyi biliyo musun öğretmenim bu arada
canım ben konya dayken en çok bu iki hastaneye beğenirdim. ama hep derdim birgün hamile kalırsam devlet hastanesi doğum evin de kadın doğum Dr u var Bilgin Ergene ona giderim diye. harika bir Dr dur . bütün muayenelerimi hep ona olurdum. netten bakarsan onunla ilgili haberler bile var. uzun yıllar ona çalıştım ilaç mümessili olarak işinde en iyi olanlardan biri. maalesef konya da değilimEvet canım ben başkente gidiyorum, ben taa ocak ayında sormuştum, doğum 1000 ya da 1100 tl dedi, özel tek kişilik oda günlüğü 75 tl, refakatçi 50 tl dedi ya da günlük oda ücreti refakatçi dahil 100 tl. Aynı anda farabi hastanesine de sormuştum, fiyatlar çok yakındı, ikisini ayırt edemiyorum ama bu seviyedeydi.
Kafa çapı büyük olduğu için sezaryen ihtimalinden bahsetti, eğer çat uygunsa belki normalde olabilir canım, benim de ilk tercihim normal olsa da körü körüne tutturmaya gerek yok tabii, tıbbi gereklilik neyse o olsun inşallah. Bebeğin dönmesi konusundaSezeryan olsa çatıya gerek yok benim bebek hala ters acaba döner mi donmesi için benim yapabileceğim bişey var mi sezeryenden korkuyorm normal doğum istiyorm
Canim o batmalar bende de oluyor ama agri cikmadi nst de. Dr a sordum bebek buyudugu icin baglar geriliyor dedi35+5 kontrolümüz vardı 2800 48 cm karın ölçüsü 1 hafta geride ama boy kilo iyi dedi doktor nstde az agrı çıktı tam kasıklarımda batma hissettiğim an sanırım ne olduğunu anladım sonunda Batmaların :) hareketi az uyuyordu sanırım evde hic durmuyordu tekrar gircm simdi çikolata yedim. Bakalım bu sefer Nasıl cıakacak:/ bu da bebişin şimdiye kadar gördüğüm en net fotoğrafı
Canım bir defa devlet hastanesine acile gittim, ortam gerçekten çok kötüydü, hiç bekletmediler, 10 dk da ilgilendiler, çıktım ama yine de fiziksel şartlar rahatsız edici olunca çok zor oluyor, giyinme soyunma bölümleri, muayene alanları, bejleme salonları vs. her şeyi yetersizdi. Aynı şekilde meram eğitim araştırmada dürdane nil okur vardı, muhteşem bir doktordu, oranın da ortamı yeersizdi, o da özel selçuklu hastanesine geçmiş, gebeliğin daha erken dönemi olsa tercih edilecek bir doktor, bilgin erken de aklımda olsun canım, teşekkür ederim.canım ben konya dayken en çok bu iki hastaneye beğenirdim. ama hep derdim birgün hamile kalırsam devlet hastanesi doğum evin de kadın doğum Dr u var Bilgin Ergene ona giderim diye. harika bir Dr dur . bütün muayenelerimi hep ona olurdum. netten bakarsan onunla ilgili haberler bile var. uzun yıllar ona çalıştım ilaç mümessili olarak işinde en iyi olanlardan biri. maalesef konya da değilim
oyy maşallah tosuncuğa, sağlıkla gelsin canımBugun kontrolumuz vardi ve tosunum 3.200 olmus 35+2deyiz normalde ama hala iki hafta onden gidiyoruz. Beni gorseniz gobegim buyuk de degil. Icerim genis anlasilannst de agri falan da cikmadi. Basi asagida ama ben bu gidisle sezaryan olurum
Aaa benimde dün dikkatimi çekmişti ne olmuş koltuk altıma diye.demek kararmış :)evet benimde öyle karardı bi koltuk altım bikini bölgem doğumdan sonra düzelir inşallah
aynen bende de olmuş canım özellikle de bikini bölgem ve çevresinde, ilk fark ettiğimde korkmuştum hatta, ama gebelikte oluyormuş, sonradan geçiyormuş diye okumuştum, umarım öyle olur.Tour Guide R rootstock d_d_m ayyy bende diyordum sıkıntı bende bir benim koltuk altım ve bikini bölgem karardı diye. düzelir mi ki doğumdan sonra yaaaaa değişmeyen bölge kalmadı kızlar ya.sağlıkla kalın
canım kafa çapı konusunda biz de bekleyişteyiz aynı şekilde, normal doğuma engel olabilir demişti doktorumuz. senin kontrolün cuma mıydı? biz de perşembe gidicez; en çok merak ettiğim konulardan biri acaba kafa çapı ve kilosu normal değerlere indi mi.. artık ben de yavaş yavaş sezaryen fikrine alışmaya çalışıyorum sırf bu nedenden.Kafa çapı büyük olduğu için sezaryen ihtimalinden bahsetti, eğer çat uygunsa belki normalde olabilir canım, benim de ilk tercihim normal olsa da körü körüne tutturmaya gerek yok tabii, tıbbi gereklilik neyse o olsun inşallah. Bebeğin dönmesi konusundatembelanne , V vendetta42 arkadaşların araştırmaları vardı, benim maalesef yöntemlerle ilgili detaylı bilgim yok, sağlıkla kavuşalım inşallah hepimiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?