- 28 Aralık 2008
- 697
- 1.413
- 638
Çok güzel. Bebek şekerini Nasıl yaptırdın? Ben şunun içine pembe beyaz draje alayım diyorum. Bir de hacı Şerif Antep fıstıklı çikolata mı alsam dedim, kararsız kaldım.Eki Görüntüle 1867734 Bunu çok beğen miştim ben . Rengi tam olmasa da buna benzer bişey yaptırdım
Bu da çok güzel olmuş. Süper fikir. İkinci erkek olursa ben de bundan yaptırayım:))Eki Görüntüle 1867735 Bebek şekeri olarak bambu oda kokusu yaptırdım. İnstagramdan resimde gördüğünüz şişeler için 21 lira teklif verdiler. CAm şişe bambu çubuk içinde oda kokusu süslemesi yanında mavili çikolatalar. Yuh dedim tane 21 lira
Ben şişeyi bir yerden ayısı bir yerden altındaki plexi isimlik başka yerden dolaşa dolaşa toparladım 6 yada 7 liraya mal oldu AmA yaz günü sıcakta öldüm resmen.
Evet draje çikolata için açık mavi puantiyeli karton kutu aldım. Onlarda da plexi isim süsleme fiyonk falan oluyor ama maliyet artıyor diye ona süsleme yaptırmayacağım.Çok güzel. Bebek şekerini Nasıl yaptırdın? Ben şunun içine pembe beyaz draje alayım diyorum. Bir de hacı Şerif Antep fıstıklı çikolata mı alsam dedim, kararsız kaldım.
Al bendende okadar ben en don dogum yapacak olsamda simdiden heycan basiyorGünayydıııınn.... Günler azaldıkça heyecandan uyuyamaz oldum bu seferde...aklımda bir sürü soru ve hala çanta hazır degil
Geçmiş olsun canım üşütmüşsün feci aslında dinlensen çok iyi olurdu hiç bi yolu yok mu rapor falan alsangünaydın herkese...,
hamileliğimin en zor günlerini yaşıyorum. burnum tıkalı ve ağızdan nefes alabiliyorum. o nedenle de boğazım tahriş olmuş inanılmaz bir ağrı var. tıkalı burundan nasıl koku alıyorsam her kokudan inanılmaz midem bulanıyor. ben hamileliğim boyunca mide bulanması ve kusma yaşamadım 2 gündür canımdan bezdirdi beni bu durum. sesim çıkmıyor konuşmak bile işkence gibi. izinler açık olsa bugün işe gelmezdim resmen sürünüyorum.
doğumlar başladı ne güzel ya çok heyecanlıhepimiz sağlıkla şu günleri atlatalım ve bebelerimize kavuşalım inşallah
Evet benim Zeynep:) bu kavanoz, içine şeker koyacağım. Kokulu taş yaptıracağım bir de. Ay geç kaldım galiba ya:)Evet draje çikolata için açık mavi puantiyeli karton kutu aldım. Onlarda da plexi isim süsleme fiyonk falan oluyor ama maliyet artıyor diye ona süsleme yaptırmayacağım.
Bu Zeynep senin bebeğin şekeri mi
Çok zarif görünüyor
Çok zarifmiş kolonya var değil mi içinde?
Geçmiş olsun canım ya. İdari vs bişey ayarlayamıyorlar mı?günaydın herkese...,
hamileliğimin en zor günlerini yaşıyorum. burnum tıkalı ve ağızdan nefes alabiliyorum. o nedenle de boğazım tahriş olmuş inanılmaz bir ağrı var. tıkalı burundan nasıl koku alıyorsam her kokudan inanılmaz midem bulanıyor. ben hamileliğim boyunca mide bulanması ve kusma yaşamadım 2 gündür canımdan bezdirdi beni bu durum. sesim çıkmıyor konuşmak bile işkence gibi. izinler açık olsa bugün işe gelmezdim resmen sürünüyorum.
doğumlar başladı ne güzel ya çok heyecanlıhepimiz sağlıkla şu günleri atlatalım ve bebelerimize kavuşalım inşallah
Çok geçmiş olsun canım, burnum sürekli tıkalıdır, hep ağızdan nefes alarak uyurum, son 10 yıldır en çok çektiğim şey, çok iyi anlıyorum seni, Allah acil şifa versin inşallah. Ben de kapı pencere açık uyumaktan boynum tutuldu, kaç gündür geçmiyor, bugün tembellik edip işe gitmedim, evdeyim bugün, keşke sen de dinlenebilseydin.sevgiler...günaydın herkese...,
Ooo çok tatlı bu sabah şekeri, nasıl da minnoşşş, yesin teyzesi onu, maşallah canımEki Görüntüle 1867746 Günaydın kızlarrrbu da benim minik kızım
Canım hangi topik bu? Bulamadım da..Güzel anneler doğum hikayemi yazdım diğer topikteilgililere duyurulur :)
Bambu çubuklu oda kokularına bayıldım, çok güzel görünüyorlar, hevesle alıyoruz, yaptırıyoruz ama instagramdaki satıcılar da biraz suyunu çıkartmışlar işin yani, kapı süsleri 250-300 tl, lohusa taç terlik yine 250-300 tl... 21 tl de yine uçuk fiyatmış bence, çok iyi mal etmişsin, ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1867735 Bebek şekeri olarak bambu oda kokusu yaptırdım. İnstagramdan resimde gördüğünüz şişeler için 21 lira teklif verdiler. CAm şişe bambu çubuk içinde oda kokusu süslemesi yanında mavili çikolatalar. Yuh dedim tane 21 lira
Ben şişeyi bir yerden ayısı bir yerden altındaki plexi isimlik başka yerden dolaşa dolaşa toparladım 6 yada 7 liraya mal oldu AmA yaz günü sıcakta öldüm resmen.
Ayyy sen böyle yazınca ilkokulumun ilk günü geldi aklıma benim annemde kardesimi doğurmuştu okul haftası babaannem elimden tutup götürmüştü ilk gün.tabi herkesin annesi var diye içim biraz burulmuştu,hiç unutmuyorum o günü bi yanım eksik kalmış demekki hep gelir aklıma.inşallah doğurmamış olursunda canım ilk gününe yetişirsinAl bendende okadar ben en don dogum yapacak olsamda simdiden heycan basiyor
Dogumum okul.haftasina denk gelecek ve oglum bu sene ilk okula baslayacak
nasil yapicam bilmiyorum yardim edecek insanim cok ama ben herseye kendim yetismek istiyorum bu yuzden uykum kaciyor
bunun yaninda bebisin nasil bisey olacagi misss kokusu ailemizin buyumeside heycanladiriyor
yaniii uykumu kacirmak icib sebep cok(
bende bugün kabusla uyandım valla suyum geliyordu eşime diyorum çabuk çantayı hazırlayalım hastahaneye gidelim o da bi aheste aheste hareket ediyorGünayydıııınn.... Günler azaldıkça heyecandan uyuyamaz oldum bu seferde...aklımda bir sürü soru ve hala çanta hazır degil
Maşallah canm, dudaklarını sevsinler ne güzelde durmuş öyleEki Görüntüle 1867746 Günaydın kızlarrrbu da benim minik kızım
Çok net olmuş ne güzel maşallah Allah esirgesin bebişi sağlıkla doğsun inşş :)Eki Görüntüle 1867746 Günaydın kızlarrrbu da benim minik kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?