- 29 Ağustos 2015
- 802
- 1.710
- 113
- 38
Aman Allahim ne kadar guzel bir foto bu boyle. Sanki karninda degilde disarida cekilmis bir foto gibi. Masallah cok tatliEki Görüntüle 1867746 Günaydın kızlarrrbu da benim minik kızım
ben son kalan eksiklerimi de tamamlayıp çantanın ağzını daha dün akşam kapattım. on defa kontrol ettim ama eşime de anlatıyorum acil birşey olursa diye onun tek dediği hepsini çantaya koy ben çantayı alırım panik halde çantayı bile unutabilir .bende bugün kabusla uyandım valla suyum geliyordu eşime diyorum çabuk çantayı hazırlayalım hastahaneye gidelim o da bi aheste aheste hareket ediyor
benimde çantam hazır değil sanırım onunda büyük etkisi var odasını bekliyordum perşembe gelecek ama sanırım ben bugün yıkıcam herşeyini rüyanın etkisinden çıkamadım çok gerçekçiydi o panik telaş yetti banaAllahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
inşallah ya inşallah çoğu gitti azı kaldı inşallah biraz önce geçer şu zamanlarda gün sayıyorum vallahi :)ben son kalan eksiklerimi de tamamlayıp çantanın ağzını daha dün akşam kapattım. on defa kontrol ettim ama eşime de anlatıyorum acil birşey olursa diye onun tek dediği hepsini çantaya koy ben çantayı alırım panik halde çantayı bile unutabilir .bende kaç gündür uyuyamıyorum rüyalarımda suyum geliyor kanamam oluyor. şu günler bi biteydi sağlıkla. hoşçakal
duyma ve dinleme kimseyi herkes baksın işine boşver sen keyfine bak ben öyle yapıyorum vallahi ağzı olan konuşuyor he de geçAmmmiiinn inşallahhh hepimiz sag salim kucagımza alalım.. Benim ki gevsekliğimden degilde moral bozuklugundan cevremizdekiler simdiye kadar durdular su son 2 haftada canımızdan bezdirdiler eşimle benim. Ne süs için hevesim kaldı ne çanta için kıyafet için. O kadar elim hiç bir şeye gitmiyo ki daha halısını almadım şu insanlar ne kadar çok seviyor birinin kursagında heves bırakmasını..
Oyy yavrum çok tatlı35+5 kontrolümüz vardı 2800 48 cm karın ölçüsü 1 hafta geride ama boy kilo iyi dedi doktor nstde az agrı çıktı tam kasıklarımda batma hissettiğim an sanırım ne olduğunu anladım sonunda Batmaların :) hareketi az uyuyordu sanırım evde hic durmuyordu tekrar gircm simdi çikolata yedim. Bakalım bu sefer Nasıl cıakacak:/ bu da bebişin şimdiye kadar gördüğüm en net fotoğrafı
mucize bu ya, ne kadar masum, Allah bağışlasın canım, fotoğrafınız da çok güzel çıkmış gerçek gibi. maşallah güzelliğe, sağlıkla gelsinEki Görüntüle 1867746 Günaydın kızlarrrbu da benim minik kızım
çok geçmiş olsun canım, zaten şu sıcaklarda çalışmak zorunda kalıyorsun, çok zor, bu ülkede kadın çalışanlara hakları verilmiyor ki zaten. evlendiğimden beri hangi iş görüşmesine gitsem ne zaman çocuk sahibi olmayı düşündüğümü sordular. hayrına aile planlaması yapıyorlar sanki ne alaka yani. bi ara da büyük bir şirketin görüşmesine gidecektim, netten şirketi araştırdıktan sonra görüşmeyi iptal ettim. bikaç yıl önce büyük olay kopmuş, kadın işçileri zorla doğum sırasına sokuıyorlarmış, aynı anda hamile kalan olmasın diye. hamileyken de zehirli malzemelerle yine zor koşullarda çalıştırıyorlarmış. bu konuda çok sinirliyim kısacası. sen de elinden geldiğince dinlenmeye çalış canım, klimalar insanı mahvediyor, dikkat et. acil şifa diliyorumgünaydın herkese...,
hamileliğimin en zor günlerini yaşıyorum. burnum tıkalı ve ağızdan nefes alabiliyorum. o nedenle de boğazım tahriş olmuş inanılmaz bir ağrı var. tıkalı burundan nasıl koku alıyorsam her kokudan inanılmaz midem bulanıyor. ben hamileliğim boyunca mide bulanması ve kusma yaşamadım 2 gündür canımdan bezdirdi beni bu durum. sesim çıkmıyor konuşmak bile işkence gibi. izinler açık olsa bugün işe gelmezdim resmen sürünüyorum.
doğumlar başladı ne güzel ya çok heyecanlıhepimiz sağlıkla şu günleri atlatalım ve bebelerimize kavuşalım inşallah
tombiş yanağı da tam ısırmalık, maşallah ona. sağlıkla gelsin canım35+5 kontrolümüz vardı 2800 48 cm karın ölçüsü 1 hafta geride ama boy kilo iyi dedi doktor nstde az agrı çıktı tam kasıklarımda batma hissettiğim an sanırım ne olduğunu anladım sonunda Batmaların :) hareketi az uyuyordu sanırım evde hic durmuyordu tekrar gircm simdi çikolata yedim. Bakalım bu sefer Nasıl cıakacak:/ bu da bebişin şimdiye kadar gördüğüm en net fotoğrafı
Tskler cnm cok şükür kilo boy iyi ama karın cevresi toparlansaydı içim daha rahat edecekti :) Senn bebişin kilosu da gayet iyi maşallah cihazdan bile değişiklik gösteriyor takılma cnmOyy yavrum çok tatlıAllah acılarını göstermesin kilosu boyu çok iyi benimki daha 2500
canım benim ablamda bikaç tane vardı hamilelik te boynu ful doldu artık giydiği kıyafetleri takılıyordu o derece çoğaldı. hamilelikten sonra hepsini yaktırdı. ben de çok korkuyordum acaba olur mu diye. sen diyince kontrol ettim benim de koltuk altım da bitane çıkmış. bende hiç sevmiyorum. hamilelik bitsin gider yaktırırız artık yapacak birşey yok. sağlıkla kalmerhaba arkadaşlar geçen yazmıştım bikini bölgemde et beni çıktı diye unuttum yazmayı cuma gittim doktora zararsız dedi tahlile gerek yok dedi 3 tane vardı rengi biraz koyu olanı yaktı bende sevinerek geldim haliyle eve iyi şeyler söyleyince ama bugün farkettim ki sol koltuk altımda da çıkmış et beni baya canım sıkıldı doğuma kadar artarak çoğalıcakmı ya of of bu hamilelik ne değişikmiş bütün dengem şaştınette vücut direnci düşünce ve hamilelikte olur diyor ama kafama takmadan duramıyorum dert ettim kendime
canım benim ablamda bikaç tane vardı hamilelik te boynu ful doldu artık giydiği kıyafetleri takılıyordu o derece çoğaldı. hamilelikten sonra hepsini yaktırdı. ben de çok korkuyordum acaba olur mu diye. sen diyince kontrol ettim benim de koltuk altım da bitane çıkmış. bende hiç sevmiyorum. hamilelik bitsin gider yaktırırız artık yapacak birşey yok. sağlıkla kal
Amin inşallah canm, çok merak ediyorum hepimizin kuzucuklarınısinemnur tubisimben Beyazmelek16 Drymlh teşekkür ederiz güzel teyzoşlar Allah doğduktan sonraki fotoğraflarını da paylşmayı nasip etsin bize
Canm maşallah boyu kilosu çok güzel karın çevresi belki ölçüm hatası da olabilir bence canını sıkma, fotosuda çok tatlı görünüyor, sağlıkla doğsunlar inşallah35+5 kontrolümüz vardı 2800 48 cm karın ölçüsü 1 hafta geride ama boy kilo iyi dedi doktor nstde az agrı çıktı tam kasıklarımda batma hissettiğim an sanırım ne olduğunu anladım sonunda Batmaların :) hareketi az uyuyordu sanırım evde hic durmuyordu tekrar gircm simdi çikolata yedim. Bakalım bu sefer Nasıl cıakacak:/ bu da bebişin şimdiye kadar gördüğüm en net fotoğrafı
Ayy ı nasıl bir şirketmiş yaa, Allah insanlara akıl, fikir, vicdan duygusu versin. Bende çalışıyorum ama ağrım olduğunda gitmiyorum yada gittiğimde yorgun hissediyorsan kendimi eve geliyorumçok geçmiş olsun canım, zaten şu sıcaklarda çalışmak zorunda kalıyorsun, çok zor, bu ülkede kadın çalışanlara hakları verilmiyor ki zaten. evlendiğimden beri hangi iş görüşmesine gitsem ne zaman çocuk sahibi olmayı düşündüğümü sordular. hayrına aile planlaması yapıyorlar sanki ne alaka yani. bi ara da büyük bir şirketin görüşmesine gidecektim, netten şirketi araştırdıktan sonra görüşmeyi iptal ettim. bikaç yıl önce büyük olay kopmuş, kadın işçileri zorla doğum sırasına sokuıyorlarmış, aynı anda hamile kalan olmasın diye. hamileyken de zehirli malzemelerle yine zor koşullarda çalıştırıyorlarmış. bu konuda çok sinirliyim kısacası. sen de elinden geldiğince dinlenmeye çalış canım, klimalar insanı mahvediyor, dikkat et. acil şifa diliyorum
Canm en azından zararsızmış, kolay değil vucüdumuzda bir can daha büyütüyoruz bu gibi değişiklikler oluyor, sonu güzel olsun inşallah, benimde vucudumda silik olan benlerin rengi koyulaştı, doğana kadar bakalım başka neler yaşayacağızmerhaba arkadaşlar geçen yazmıştım bikini bölgemde et beni çıktı diye unuttum yazmayı cuma gittim doktora zararsız dedi tahlile gerek yok dedi 3 tane vardı rengi biraz koyu olanı yaktı bende sevinerek geldim haliyle eve iyi şeyler söyleyince ama bugün farkettim ki sol koltuk altımda da çıkmış et beni baya canım sıkıldı doğuma kadar artarak çoğalıcakmı ya of of bu hamilelik ne değişikmiş bütün dengem şaştınette vücut direnci düşünce ve hamilelikte olur diyor ama kafama takmadan duramıyorum dert ettim kendime
kesinlikle canım hiç kafana takma. ablamın ki ler saymakla bitmezdi o derece. şimdi hiçbişi yok. sayılı günlerimize yoğunlaş .hoşçakaldemek bormal olabiliyor çok takmıyayım o zaman kafama
aynen eşimde doğumdan sonra başka doktora gideriz dedi neyseki sayılı gün kaldı bitsede şu günler rahatlasak sende sağlıkla kal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?