2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

evet canım ilk iğne :) ayy ben çalışıyoru da inş uyku yapmaz ya

bişi sorcam bu ilaçlar hormon ilçaları sonuçta, kilo yapıyo mu canım acaba
Direk yağ olarak yapışıyor ne yazıkki canım. Daha iğne olmuştum diyetisyenime gittim hemen yağlanma başlamış göbek çevresinde. Ama olsun düşünme bunu. Uyku halinide ilk 3güb yaptı ama kişiden kişiye değişir. Olsun okadarda ya sonunda bebiş varsa :)

Merhaba bugün 3.günüm transfer ile. Kuyruk sokumunda ve belimde çok ağrı var. Çok çok yatmiyorum. Oturuyorum kalkiyorum ben egiliyorum falan unuttuğum için. İnş sağ salim 12. Güne gelir yavrular.

İnş. 10 gün sonra hepimiz pozitif şeyler görürüz. 4 senedir her ay idrar testinde tek çizgi görmekten nefret ettim. Ve sanki sonsuza kadar öyle olacak gibi geliyor. .. Ama inanıyorum bu sefer olmayacak!

Ohss sorulmuş ben bizzat geçen aynen şiddetli yaşadım. Yumurtaları arttırmak için verilen ilaçlar yumurtalar alındıktan sonrada devrede olduğundan yumurtalıklar çalışıyor ve karnı hızda su toplanmaya başlıyor. Ozellikle pcolu hastalarda sık görülürmüs. Bu durumla 2 günde 8 aylık hamile gibi karnım şişti ve iki kez acile gittim. Sancısi, ve surekli kusmasi çok garip bir durumdu inanılmaz. Sonra doktor karnından 2.5 lt şu aldıktan sonra rahatladım ama bu durumda 15 gün ne acılar çektim anlatamam. Ve dolayısıyla da transferim bu aya ertelendi. Yumurta toplama isleminden sonra aşırı şişkinlik falan hissedersedniz doktoruna gidin. ciddi bir durum.

denvir bilgilendirmen için çok teşekkürler. Kızlar buakşam çok kötü oldum inanılmaz gaz ağrım ve kasık ağrım oldu dün opu işlemi olmuştu. Hemşirelerimle konuştuk minyon ve zayıf olanlar ağır geçirebiliyormuş süreci normalmiş böyle olması ama. Transfer olmadan daha kuluçkaya yattım resmen. Opudan sonra ağrı çeken arkadaşlar bilgilensindiye yazayım dedim

O gaz sancısi sandığın şey hafif ohss olabilir bol bol su için ve özellikle bol protein ve sabah akşam bir haşlanmış yumurta yiyin. Bu tup bebek tedavisinde an ağrılı dönem opudan sonra oluyor zaten. Benimde çok ağrım olmuştu genital bölgemde.inş çabucak geçer transfer ne zaman?

Benim genital bölgesinde değildi işte tam olarak bağırsaklarım ağrıyodu gazın ağrısıda kasığıma vuruyodu. Karın şişliğim nefes darlığım kusmam hiç yok o yüzden ohss den şüphelenmediler şükür. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sabah ilk işim haşlanmış yumurta yemek normaldede yerdim zaten.

denvir transfer pazartesi olacak yüksek ihtimalle. Ağrı kesici aldım herşey geçti şükürler olsun.

Arkadaşlar transfer günüde sayılıyor mu?birde benden ptesi günü icin e2 be progestoron testi istendi onun sonucuna göre ilaç başlanacakmış oğlumda da istenmişti ama ilaca başlayıp baslamadigimizi hatırlamıyorum.ben düşündüm ki o gün kanda versem mi birşey çıkar mi acaba çok merak ediyorum

Acilllll lütfen elinde pregon300 olan varmı allah rızası için lütfen acillll
N

Ne güzel maşallah. Benden öyle bir test istemedi ve direkt progeston hormon jeli kullanmaya başladım. Sen kullanmiyorsun crinnole jel?
İlkinde transferle kullanmaya başlamıştım ama bunda vermedi progestan kullanıyorum fitil olarak ama ilkinde testen sonra ilaç verdi mi onu da hiç hatırlamıyorum

evet canım ilk iğne :) ayy ben çalışıyoru da inş uyku yapmaz ya

bişi sorcam bu ilaçlar hormon ilçaları sonuçta, kilo yapıyo mu canım acaba
Merhaba hayırlı olsun ben de uyku yapmamıştı ilaçlar ama kilo yaptı daha çok şişkinlik oldu Ama 2/3 kg kadar.

umarım kilo yapmaz ya :) zaten (hamile kalınca inşallahhhhh) alıcaz :)
Ben tartıldım bu sabah canım 1kilo farketmemiş bile kilo görünüşünde. İlaçlardan kabız olduğumuzu da düşünürsek normaldir sen iyi düşün kilo alsakta herşey bebiş için

Ben tartıldım bu sabah canım 1kilo farketmemiş bile kilo görünüşünde. İlaçlardan kabız olduğumuzu da düşünürsek normaldir sen iyi düşün kilo alsakta herşey bebiş için
haklısın yellucum teşekkür ederim :)

sen nerde yaptırıyosun hangi ildesin yani?

Kızlarrr çok mutluyumkiii bebişlerimden haber geldiki hepside çok sağlıklıymış. Pazartesi transferim olacak yüksek ihtimalle:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…