Direk yağ olarak yapışıyor ne yazıkki canım. Daha iğne olmuştum diyetisyenime gittim hemen yağlanma başlamış göbek çevresinde. Ama olsun düşünme bunu. Uyku halinide ilk 3güb yaptı ama kişiden kişiye değişir. Olsun okadarda ya sonunda bebiş varsa :)evet canım ilk iğne :) ayy ben çalışıyoru da inş uyku yapmaz ya
bişi sorcam bu ilaçlar hormon ilçaları sonuçta, kilo yapıyo mu canım acaba
Kbrdglr 2 yaşında oğlum var demiştin sanırım, oda tup bebek mi? Benimde 6 yaşında bir kızım var o normal olmuştu. Benim bu ilk denemeCanim benim 3 sene evvel oldu ve 8 tane toplandı ama o zaman bile olmustu tabi ki siskinlik oda ilaçlardan oluyor
denvir bilgilendirmen için çok teşekkürler. Kızlar buakşam çok kötü oldum inanılmaz gaz ağrım ve kasık ağrım oldu dün opu işlemi olmuştu. Hemşirelerimle konuştuk minyon ve zayıf olanlar ağır geçirebiliyormuş süreci normalmiş böyle olması ama. Transfer olmadan daha kuluçkaya yattım resmen. Opudan sonra ağrı çeken arkadaşlar bilgilensindiye yazayım dedim
Benim genital bölgesinde değildi işte tam olarak bağırsaklarım ağrıyodu gazın ağrısıda kasığıma vuruyodu. Karın şişliğim nefes darlığım kusmam hiç yok o yüzden ohss den şüphelenmediler şükür. Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Sabah ilk işim haşlanmış yumurta yemek normaldede yerdim zaten.O gaz sancısi sandığın şey hafif ohss olabilir bol bol su için ve özellikle bol protein ve sabah akşam bir haşlanmış yumurta yiyin. Bu tup bebek tedavisinde an ağrılı dönem opudan sonra oluyor zaten. Benimde çok ağrım olmuştu genital bölgemde.inş çabucak geçer transfer ne zaman?
Evet canim oda tup bebek zaten o zaman dondurulan embriyo transferi yapıldı dündeKbrdglr 2 yaşında oğlum var demiştin sanırım, oda tup bebek mi? Benimde 6 yaşında bir kızım var o normal olmuştu. Benim bu ilk deneme
Evet canim oda tup bebek zaten o zaman dondurulan embriyo transferi yapıldı dünde
Canim yok gerçekten hayirdirAcilllll lütfen elinde pregon300 olan varmı allah rızası için lütfen acillll
N
İlkinde transferle kullanmaya başlamıştım ama bunda vermedi progestan kullanıyorum fitil olarak ama ilkinde testen sonra ilaç verdi mi onu da hiç hatırlamıyorumNe güzel maşallah. Benden öyle bir test istemedi ve direkt progeston hormon jeli kullanmaya başladım. Sen kullanmiyorsun crinnole jel?
Merhaba hayırlı olsun ben de uyku yapmamıştı ilaçlar ama kilo yaptı daha çok şişkinlik oldu Ama 2/3 kg kadar.evet canım ilk iğne :) ayy ben çalışıyoru da inş uyku yapmaz ya
bişi sorcam bu ilaçlar hormon ilçaları sonuçta, kilo yapıyo mu canım acaba
umarım kilo yapmaz ya :) zaten (hamile kalınca inşallahhhhh) alıcaz :)Merhaba hayırlı olsun ben de uyku yapmamıştı ilaçlar ama kilo yaptı daha çok şişkinlik oldu Ama 2/3 kg kadar.
Ben tartıldım bu sabah canım 1kilo farketmemiş bile kilo görünüşünde. İlaçlardan kabız olduğumuzu da düşünürsek normaldir sen iyi düşün kilo alsakta herşey bebiş içinumarım kilo yapmaz ya :) zaten (hamile kalınca inşallahhhhh) alıcaz :)
haklısın yellucum teşekkür ederim :)Ben tartıldım bu sabah canım 1kilo farketmemiş bile kilo görünüşünde. İlaçlardan kabız olduğumuzu da düşünürsek normaldir sen iyi düşün kilo alsakta herşey bebiş için
Ne demek canım :) istanbuldayım ben. Acıbadem maslak hastanrsi bülent tıraşta görüyorım tedavimi canımhaklısın yellucum teşekkür ederim :)
sen nerde yaptırıyosun hangi ildesin yani?
Kalalımda sonrasnda inş veririzumarım kilo yapmaz ya :) zaten (hamile kalınca inşallahhhhh) alıcaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?