:) Gayet de aklı başındayız oysaAhahaha kk nın deli karıları diye atcaklar yakında bizi :)))
İnsallah:)dönüşümüz muhteşem olacak inşallahh
Canım naptın sonuc cıkmadı mıdönüşümüz muhteşem olacak inşallahh
Aynen ben hatta gıcık yapıo bogazım baya öksürüyorum transferimin ilk günü su genzime kactı boguluyordum resmen çok korktum bebişlerime bişe oldu diye ama sıkmamak lazım dediğin gibi kasmadan hapşırıp öksürüyorumKuzum bende tedirgin oluyorum ama korkma hiç. Hapşururken sıkma kendini yeter.
Ay of ya insanı gerçekten yıpratıyorlar ya özelde mi verdin devlette miKızlar kan verdim ama sonuç 4e doğru çıkarmış telefonla haber vericeklermiş bu prosedürler bu beklemeler beni mahvetti yaa sabrımızla da sınanıyoruz bu evrede
Tüp bebek yaptırdığımız klinikte verdik canım özelAy of ya insanı gerçekten yıpratıyorlar ya özelde mi verdin devlette mi
Doktora sorsak gerçekten saçmalıyor diye düşünür ama bizler zor sahip olabiliyoruz zor yaşıyoruz bu anı ve hassas olmamız cok normal :)Sağolun kızlar içimi rahatlattınız:)
Tamam üzülme olsun geç olsun da güç olmasın sen hamişsin sadece değerini öğreneceksin böle düşün ve rahatlaTüp bebek yaptırdığımız klinikte verdik canım özel
Yapcak bişey kuzum hayat devam ediyo. Hem Rabbimize emanet. Kız seninde mi 2 tane :)Aynen ben hatta gıcık yapıo bogazım baya öksürüyorum transferimin ilk günü su genzime kactı boguluyordum resmen çok korktum bebişlerime bişe oldu diye ama sıkmamak lazım dediğin gibi kasmadan hapşırıp öksürüyorum
Tek tesellim bu düşünce zaten canım saolTamam üzülme olsun geç olsun da güç olmasın sen hamişsin sadece değerini öğreneceksin böle düşün ve rahatla
Sana kesinlikle katılıyorum canım.Tamam üzülme olsun geç olsun da güç olmasın sen hamişsin sadece değerini öğreneceksin böle düşün ve rahatla
Evet benim de 2 taneYapcak bişey kuzum hayat devam ediyo. Hem Rabbimize emanet. Kız seninde mi 2 tane :)
Anammm kız buralar çocuk dolacak desene lülülülülülü:)Evet benim de 2 tane
Ortalık bebişten geçilmeyecek inşalllaaaaaah:)Anammm kız buralar çocuk dolacak desene lülülülülülü:)
Doktorum özellikle istanbul labaratuarında istiyor sonuçları canım, özel yerler açık ama fiyat hem uçuk hemde pek güvenmiyor onlara. Haber vermez olur muyumm? Labaratuardakilerini ikna edebilirsem yarın yeniden test için gelicem benim testi önce halledin diycemm :))Canım benim umarım güzel sonuçlar alırsın. Özel yerler açıktırya ama sen nasıl istersen :) haber et bize de mutlaka taam mı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?