2016 ekim ayında tüp bebek yaptıranlar

Kuzum bende tedirgin oluyorum ama korkma hiç. Hapşururken sıkma kendini yeter.
Aynen ben hatta gıcık yapıo bogazım baya öksürüyorum transferimin ilk günü su genzime kactı boguluyordum resmen çok korktum bebişlerime bişe oldu diye ama sıkmamak lazım dediğin gibi kasmadan hapşırıp öksürüyorum

Kızlar kan verdim ama sonuç 4e doğru çıkarmış telefonla haber vericeklermiş bu prosedürler bu beklemeler beni mahvetti yaa sabrımızla da sınanıyoruz bu evrede

Kızlar kan verdim ama sonuç 4e doğru çıkarmış telefonla haber vericeklermiş bu prosedürler bu beklemeler beni mahvetti yaa sabrımızla da sınanıyoruz bu evrede
Ay of ya insanı gerçekten yıpratıyorlar ya özelde mi verdin devlette mi

Yapcak bişey kuzum hayat devam ediyo. Hem Rabbimize emanet. Kız seninde mi 2 tane :)

Canım benim umarım güzel sonuçlar alırsın. Özel yerler açıktırya ama sen nasıl istersen :) haber et bize de mutlaka taam mı :)
Doktorum özellikle istanbul labaratuarında istiyor sonuçları canım, özel yerler açık ama fiyat hem uçuk hemde pek güvenmiyor onlara. Haber vermez olur muyumm? Labaratuardakilerini ikna edebilirsem yarın yeniden test için gelicem benim testi önce halledin diycemm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…