Ben çıt sesine uyananlardanım. Gece zaten 2-3 kere tuwalet. Eşim iş için kalkıyo giderken yolculuyoruz en az 4-5kez uyanıyorumgun ıcınde uyumaya calıs canım. ne kadar cok vucudu dınledırırsek o kdr ıyı. benım de gece cok uykum bolunuyo. kolay uyanıyorum gerı zor uyuyorum. sabah erken kalkmak cok zor gelıyo bana
Canım benim rabbim sana da yaşatsın inşallah bu duyguları bugun değilse başka bi zaman umutlarını asla kaybetmegebeliğim sonlanmış olmasına rağmen zamanında burdaki güzel paylaşımlardan yola çıkarak Y Yellumavera04 Sevgi1312 ve diğer arkadaşların hamileliklerinden güzel şeyler okurum da mutlu olurum diye girdiğim bu sayfada malesef ben de negatiflik görmek istemiyorum... düşünün o kadar güzel ve pozitifti ki herşey kopamamıştım burdan :)
İwet kuzum topiğin maşallahı var :)Ay girmeyeli burdaki hamişler cogalmış ne güzeeeel ikizleri olanlar tek olanlar ay yerimmm
Sağol arkadaşım :)Canım benim rabbim sana da yaşatsın inşallah bu duyguları bugun değilse başka bi zaman umutlarını asla kaybetme
Aynen dinlenme lazım canimgun ıcınde uyumaya calıs canım. ne kadar cok vucudu dınledırırsek o kdr ıyı. benım de gece cok uykum bolunuyo. kolay uyanıyorum gerı zor uyuyorum. sabah erken kalkmak cok zor gelıyo bana
Gunaydin canimm şimdikik iyi gibiyim ben ama ilerleyen saatlerde ne olur bilinmez :) sen nasılsınGünaydın kızlarrrr Nasılsıniz bügünn
Hamt olsun iyiyim çok şükürGunaydin canimm şimdikik iyi gibiyim ben ama ilerleyen saatlerde ne olur bilinmez :) sen nasılsın
Sessizleşti topiğimizSlm niye kimse yok hayırmı merak ettim sizleri
Geçmiş olsun canimBen hep dışardaydım bide hasta oluyorum sanırsam
Saol canım benim. İlaçsızda nasıl geçecekGeçmiş olsun canim
Çok şükür iyiyim canimSaol canım benim. İlaçsızda nasıl geçeceksen nasılsın?
Evetya kimseler girmiyor. Nasıl gidiyo bebişle?Hiç kimse girmiyo::)))
Çok şükür iyiyim canim
Aa ikizdi dimi senin maşallah :) inşallah çok güzel haberler al. Kalp atışı falan duydun mu? Bizimde 20sinde kontrolümüz inşallah :)Bende iki tane canım çok şükür bi sorun yok ayin 19 da kontrol var bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?